Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lint te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lint.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lint of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lint die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lint:

Boren van regenwaterput met pomp

Regenwaterput met uitwendige pomp plaatsen en installeren. Voor in de tuin te gebruiken.

Split airco met buitenunit plaatsen voor living en slaapkamer

Ik wens airco voor de living 42 m² en de slaapkamer 25 m². De buitenunit zou op het terras aan de muur kunnen geplaatst worden. De binnenunit tegen de muur aan het plafond. De leidingen moeten onzichtbaar geplaatst worden.

Bestaande split leidingen vervangen

Bestaande duo split vervangen, oude is reeds verwijderd, leidingen en ophangbeugel is nog voorzien.

Vervangen van leidingen, radiatoren en thermostaat

Wij hebben net een oud huis aangekocht (akte op 19/02). In dit huis zitten zeer oude waterleidingen, radiatoren en vermoedden we dat de thermostaat vervangen moet worden. Deze moeten dus zeker grondig nagekeken worden. We gaan de elektriciteit volledig moeten vervangen en momenteel liggen oude dikke leidingen bloot voor de muur. We zouden deze graag inwerken in de muur met recentere leidingen zodat alles zeker in orde en netjes is. We gaan ook de badkamer verplaatsen (oude volledig versleten en op een vreemde plek) en hiervoor dienen de leidingen verplaatst, zeker 1 radiator vervangen en alles klaargelegd voor douche en wastafel. Ter plaatse komen kijken.

Omschakeling naar verwarming op elektriciteit

We willen graag onze aardgas vervangen en verwarmen op elektriciteit. We bezitten zonnepanelen en een zonneboiler.

Omschakeling naar een condensatieketel op gas

Wij zouden van mazout willen overschakelen naar gas. Graag advies en prijzen van condensatieketels. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel wordt er verwarmd op elektriciteit. We zouden graag een volledige nieuwe CV op gas laten aanleggen met radiatoren.

Onderhoud cv ketel

Onderhoud van cv-ketel.

Plaatsen combiketel

Dakappartement 2 de verdiep, combiketel.

Onderhoud ketel Junker Eurostar

Wij wensen een bovenverluchting en een onderverluchting te voorzien volgens de wettelijke reglementering. Een onderverluchting kan naar de kelder. De bovenverluchting weten we niet echt. De gasketel is een Junker Eurostar met 24 kw vermogen. Adres aan de vakman later meegeven.