Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

Nest thermostaat installeren

Installatie nest thermostaat op Viesman vitodens 200.

Verwarmingsketel herstellen

Verwarmingsketel op gas merk TALIA green System. Geeft error met flikkerende sleutel, installatie vullen komt erop.

Onderhoud gaskachels, gasboiler en schoorstenen

Onderhoud van gaskachels en boiler, en het reinigen van de schoorstenen: - Well Straler A110 MIL HR/00 11,63kW. - Well Straler P40L HR/00 4,65kW - Renova Bulex Opalia F De schoorstenen van de kachels gaan van gelijkvloers tot het dak (GLV + 2 verdiepingen) en zijn moeilijk toegankelijk van bovenaf. De bulex heeft een korte buis door een plat dak.

Chaffoteaux ketel herstellen

De condensatie ketel Mira Green zijn meter is defect, en valt dus regelmatig uit wegens gebrek aan waterdruk. Op korte termijn herstelling uitvoeren, maar ook te bekijken om de ketel te vervangen.

Kraan vervangen en ketel onderhouden

Ik wens een defecte drieweg kraan te vervangen van cv ketel merk Junkers Radostart en ook onderhoud van de cv ketelinstallatie.

Gaslek in de leidingen herstellen

Van de gasmeter naar de boiler loopt de buis langs de buitenkant van de woning, hier is een lek in vastgesteld door Fluvius. Deze leiding zou vervangen moeten worden alvorens de gasmeter terug wordt vrijgegeven.

Warmtepompboiler en gaskachel nakijken

Warmtepompboiler en gaskachel laten nakijken, een routinecontrole. De warmtepompboiler is van Atlantic, de gaskachel van M-design.

Lekkende leiding herstellen

Bij langdurig douchen lekt er een leiding in de living. Op zoek naar een vakman om de nodige herstelling te maken.

Onderhoud ketel junker eurostar

Nazicht en afstelling van Junkers Eurostar ZWE 24-4 MFAD 23 S3600

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.