Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

Schouwen aanpassen

Wij vragen een vakman voor het geschikt maken van de schouwen voor gebruik van condensatieketels voor het hele gebouw, (1) hetzij door vervanging van één of meerdere schouwen, (2) hetzij door aanpassing van de schouwen door waterafvoer kanalen en/of schoorsteenkousen, (3) hetzij door oplossingen die per appartement kunnen uitgevoerd worden wanneer nodig. Het gebouw is geplaatst in 1998, heeft een gelijkvloers en 3 bouwlagen. Er zijn 3 CLV schouwen (per schouw 4 HR+ ketels) en een schouwruimte met vermoedelijk 8 aparte rookafvoerkanalen in een 2 aparte groepen.

Houtkachel plaatsen

We willen onze houtkachel installeren in onze living. De kachel is al gekocht, ook alle aansluiting buizen en stukjes die nodig zijn. De kachel ga staan op 1- ste verd en de buis moet door 2-de verd (door badkamer) naar ons plaat dak. We willen op deze verdiepingen enkelwandig buis gebruiken.

Vernieuwen van bestaande afvoeren en riolering

Ik wil de bestaande afvoeren in mijn woning laten controleren of aanpassingen noodzakelijk zijn. Tevens wil ik nieuwe afvoeren laten maken voor een extra badkamer op de 1e verdieping en ook nieuwe aansluitingen voor warm en koud water. Woning recent aangekocht.

Duimkraantjes plaatsen + 1 stopcontact bij plaatsen

Ik zoek iemand die op korte termijn 5 kraantjes in enkele keukentjes kan bij plaatsen en op 1 plaats een extra stopcontact (of een bestaand stopcontact verplaatsen, in opbouw).5 tal 3/4 duim kraantjes met terugslagklep en beluchter plaatsen . Dit voor water en koffietoestellent e plaatsen.

Onderhoud cv aardgas

Onderhoud cv ketel op gas

Verwarmingsbuis afsluiten

Bestaande dikwandige gelaste verwarmingsbuis verwijderen en afsluiten aan de hoofdleiding.

Vervangen cv ketel door HR condensatieketel

Ik wil mijn CV ketel op gas vervangen door een HR condensatieketel. Momenteel hangt er een Bulex thematek F24E-B. De ketel zorgt zowel voor verwarming als voor warm water van een appartement van ongeveer 90m2 met 6 radiatoren. Thermostaat is een mechanische.

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Sinds afgelopen zaterdag wilt onze gaswand ketel niagara ff28 niet meer blijven werken, bij het opzetten slaagt hij wel aan maar valt meteen uit na 10 sec en het lampje van "slechte afvoer vab de verbrande gassen" en na controleren zien we niets dat ongewoon is. Hierbij zou ik graag zo snel mogelijk het laten repareren gezien het nog redelijk fris is, en we ook geen warm water hebben.

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsing van twee verwarming elementen in bad kamer en veranda,plaatsing buiten unit wand veranda. Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Keuken, living en bovenverdieping voorzien van verwarming en airco . Renovatie.