Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

Herstelling leiding in vloer

Warmwaterleiding herstellen tussen gang, tussendorpel en keuken. Deze lekt. Tegels van keuken heeft men nog op reserve, die van de gang slechts beperkt.

Afvoerbuis vernieuwen

Dikke oranje stenen afvoerbuis vernieuwen. Huidige is vermoedelijk poreus geworden en daardoor last van geurhinder en natte muur in kelder. Het betreft een oud herenhuis met 2 verdiepen.

Vervanging toilet en herstelling of vervanging gasboiler

Wij zoeken iemand die ons toilet met versleten jachtbak kan vervangen en onze gasboiler nakijken en herstellen of eventueel vervangen.

Radiator verplaatsen

Radiator 0.5m naar achter en 1-2m opzij plaatsen. Momenteel voor raam en is niet echt praktisch.

Immergas ketel onderhouden en herstellen

Immergas ketel herstellen en ook onderhoud. Vermoedelijk probleem met overdruk.

Riolering onder de woning te vernieuwen

Riolering met verliesputtensysteem vervangen door gescheiden riolering. Regenwaterput zit ergens in keuken maar geen idee waar exact. Septische put is in berging op het einde van grondverdieping. Betreft een rijwoning van tussen 1918 en 1948.

Vloerverwarming droog systeem leggen

vloerverwarming op houten onderbouw minstens 200m²

Nest thermostaat installeren

Installatie nest thermostaat op Viesman vitodens 200.

Verwarmingsketel herstellen

Verwarmingsketel op gas merk TALIA green System. Geeft error met flikkerende sleutel, installatie vullen komt erop.

Onderhoud gaskachels, gasboiler en schoorstenen

Onderhoud van gaskachels en boiler, en het reinigen van de schoorstenen: - Well Straler A110 MIL HR/00 11,63kW. - Well Straler P40L HR/00 4,65kW - Renova Bulex Opalia F De schoorstenen van de kachels gaan van gelijkvloers tot het dak (GLV + 2 verdiepingen) en zijn moeilijk toegankelijk van bovenaf. De bulex heeft een korte buis door een plat dak.