Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik zou graag rioleringswerken laten uitvoeren. Nieuwe septishe put steekt al maar moet aangesloten worden.

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp van 12 jaar oud lekt aan het expansievat. Daardoor ontstaat een onderdruk en slaat de pomp ook gedurig aan ook al is er geen afname van regenwater via toilet of waterkraan. Regenwaterpomp Espa Aspri 15.

Drukverhoger installeren

Drukverhoger plaatsen. Er zijn drie douches, 1 bad, en vier wastafels, alsook een keukenkraan en een wasmachine. Warm water op zolder geeft niet voldoende druk.

Nieuwe leidingen plaatsen badkamer en keuken

1. Badkamer in oud huis zou moeten verplaatst worden naar het eerste verdiep. Hiervoor dienen alle leidingen gelegd te worden (douche, wc en wasbak). De leidingen hiervoor moeten lopen boven het toekomstig vals plafond op het gelijkvloers en komen samen in 1 hoek van de kamer op de gelijkvloers. Hierna kan verbonden worden met de afvoer welke toegankelijk is via de kelder. 2. Daarnaast zou op het gelijkvloers een aansluiting en afvoer moeten komen voor een afwasbak en afwasmachine in de keuken + de nodige leidingen voor een wasmachine. 3. Eventueel installeren van zelf aangekochte badkamermeubels

Douchecabine te vervangen

Installatie douchecabine - Oude dient uitgebroken te worden.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Waterput van 10.000 liter met filter en pomp te installeren en de aansluiting te maken op wc´s en wasmachine + kraan voor tuinwater. De waterput zou achter het huis moeten komen (halfopen bebouwing). De wateraansluiting zit in de provisiekelder vooraan het huis en er zal dus een leiding gelegd moeten worden van een vijftiental meter. Het huis staat op pijlers die boven de grond zweven: Tussen de bodem van het huis en de volle grond zit een halve meter vrije ruimte.

Schouwen aanpassen

Wij vragen een vakman voor het geschikt maken van de schouwen voor gebruik van condensatieketels voor het hele gebouw, (1) hetzij door vervanging van één of meerdere schouwen, (2) hetzij door aanpassing van de schouwen door waterafvoer kanalen en/of schoorsteenkousen, (3) hetzij door oplossingen die per appartement kunnen uitgevoerd worden wanneer nodig. Het gebouw is geplaatst in 1998, heeft een gelijkvloers en 3 bouwlagen. Er zijn 3 CLV schouwen (per schouw 4 HR+ ketels) en een schouwruimte met vermoedelijk 8 aparte rookafvoerkanalen in een 2 aparte groepen.

Houtkachel plaatsen

We willen onze houtkachel installeren in onze living. De kachel is al gekocht, ook alle aansluiting buizen en stukjes die nodig zijn. De kachel ga staan op 1- ste verd en de buis moet door 2-de verd (door badkamer) naar ons plaat dak. We willen op deze verdiepingen enkelwandig buis gebruiken.

Vernieuwen van bestaande afvoeren en riolering

Ik wil de bestaande afvoeren in mijn woning laten controleren of aanpassingen noodzakelijk zijn. Tevens wil ik nieuwe afvoeren laten maken voor een extra badkamer op de 1e verdieping en ook nieuwe aansluitingen voor warm en koud water. Woning recent aangekocht.