Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.

Gasleidingen en gaskachels controleren

Wij hebben 4 gaskachels op aardgas in een tussenwoning. De woning is 3 jaar niet bewoond geweest. Wij willen graag nazicht op de werking en of er geen lekkages zijn in de toevoer gasleidingen. Ook is onlangs een badgeiser geïntalleerd (op aardgas) en willen weten of er geen lekkages zijn in de toevoerleiding.

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Het bestaande gasfornuis in de keuken dient afgekoppeld te worden en vervangen door een inductieplaat (ikea?) De gasleiding dient afgesloten te worden.

Vervangen afvoerbuis

Vervangen lekkende afvoerbuis rechtehoek (elleboog) in steen in de kelder. Afbikken bezetting muur ong. 8 m².opruimen werkplek. Graag spoedig beginnen.

Onderhouden Chaffoteaux inoa 25

Drukvat en ventiel vervangen + jaarlijkse Ctl. Chaffoteaux ketel. Gasketel.

Aansluiten regenwaterput

We zijn geïnteresseerd om een regenwaterput te plaatsen.

Controle gaskachel

Ik zoek iemand om mijn gaskachel te controleren. Merk : Nestor Martin

Aansluiten gasfornuis in aansluiting aanpassen

Het gasfornuis in de keuken moet vervangen worden. Graag had ik ook de aansluiting laten bekijken. Huidig probleem is dat ik niet aan de stekker die verbonden is met automatische onsteker.

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik zou graag rioleringswerken laten uitvoeren. Nieuwe septishe put steekt al maar moet aangesloten worden.