Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen:

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsing van twee verwarming elementen in bad kamer en veranda,plaatsing buiten unit wand veranda. Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Keuken, living en bovenverdieping voorzien van verwarming en airco . Renovatie.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarming via petroleum kacheltje. Zoeken een alternatief daar verwarmen met een cv ketel geen optie is.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp voor verwarming via vloerverwarming en tevens sanitair warm water. Gezin van 4. Alleenstaande woning. Later eventueel te gebruiken voor zwembad. Grondige renovatie (strippen), alles nieuw te plaatsen. Dacht aan lucht-water als budgetvriendelijke oplossing.

Herstellen Ariston ketel

Herstellen ariston condesatieketel.

Lucht - water warmtepomp installeren

Gebruik van warmtepomp ventilatielucht-water, ventilatie, airco, zonnepanelen in een gekoppeld systeem voor een goede samenwerking. Verwarmen, koeling en sanitair water verwarmen. Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Nieuwbouw met 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 200 m².

Onderhoud van Vaillant ketel uitvoeren

Jaarlijks onderhoud van Vaillant ketel uit te voeren.

Nazicht en herstelling verwarmingsketel en verwarmingselement

Onze verwarming maakt enorm veel lawaai wanneer hij uitgeschakeld is. Tevens moet er 2 aansluitingen van een verwarmingselement nagekeken worden, deze lekken. Verwarmingsketel is een gasketel van het merk Buderus.

Stenen rioolbuis vervangen

Rioolbuis vervangen. Er moet 2 meter buis in. De stenen buis moet eruit en nieuwe buis insteken. (diameter buis is 110 mm) Se put buiten is gisteren gemaakt door de gemeente.

Regenwaterpomp en een vuilwaterpomp vervangen

Vervangen van twee opvoerpompen want die zijn defect. Merk Grundfos. Gaat om regenwaterpomp en vuilwaterpomp.