Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Meerhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meerhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Meerhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Meerhout:

Nest thermostaat installeren

Installeren van Google Nest Thermostaat. Al aangekocht

Plaatsen van een houtkachel

Willen de mazout vervangen door houtkachel in woonkamer die ook het water van de verwarmingen in de overige ruimten mee bedient en de bestaande vloerverwarming genoeg kan opwarmen om minstens 16u de ruimte warm te houden. De woonkamer is nieuw aangebouwd in 2017 en voldoet aan de hoge isolatie normen. Bedoeling is wanneer de mazout op is, einde van de winter, de installatie te plannen in de lente of zomer. Warmwater is een aparte boiler en heeft geen nood aan mazout en moet geen rekening mee gehouden worden.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De installatie moet dienen als bij verwarming. Nu gebruik ik vooral in het najaar elektrische vuurtjes om te verwarmen. Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. De buitenunit kan op het plat dak geplaatst worden en 1 verdieping lager kan de binnen unit tegen de muur.

Complete CV installatie met condensatieketel plaatsen

Complete cv installatie plaatsen. Graag een condensatieketel. Er zouden ook radiatoren geplaatst moeten worden.( totaal 6) Nu volledige renovatie, vorige chauffage op mazout moet gas worden.

Flexibel in oude schouw steken

We hebben een oude schouw , gedeeld met het huis van de buren, waar we graag een flexibel in willen steken zodat we deze kunnen gebruiken voor een houtkachel.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen ter vervanging van cv

Onze huidige cv-ketel is aan vervanging toe en we zijn op zoek naar een milieu-en prijsvriendelijk alternatief, hierbij overwegen wij een waterpomp.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Verwarming voor badkamerrenovatie 10m². Vloer en of muurverwarming.

Aansluitingen leggen voor vaatwas

Wij zouden graag een vaatwasmachine aanschaffen. De enige kast waar we dit in de keuken kwijt kunnen is de kast in bijgevoegde foto. Deze is 60 cm diep en 60cm breed. Er is wel bekabeling maar nog geen stekkerdoos. Een water toe- en afvoer is er ook nog niet.

Onderhoud gasketel plus een verwarming plaatsen

Wij willen een kleine verwarming bijplaatsen op een kamer waar nog geen verwarming is. Plus er dient onderhoud uitgevoerd te worden op de gasketel Vaillant

Lucht - Water warmtepomp in NB plaatsen

Het gaat hier over een half-open nieuwbouwwoning. Er is vloerverwarming voorzien op aardgas. De woning is in opbouw. De opleveringstermijn zal normaal voorzien zijn rond april. Graag hadden we meer inlichtingen gehad welke warmtepomp voor ons het meest geschikt zou zijn. We vermoeden een lucht-waterpomp maar zijn niet zeker. Graag hadden we ook geweten of wij hier veel voordeel uit zouden halen in onze situatie. Verwarming op gas