Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Merksem:

Regenwaterput in bestaande woning

Regenwaterput installeren in achtertuin. Gesloten bebouwing. Aansluiting naar huis zou onder bestaande terras getrokken moeten worden zonder terras uit te breken.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging aardgasketel en dit met een verhuur contract

Individuele watermeters plaatsen voor 8 appartementen

Ben een beheerder van een appartementsgebouw en wij hebben een gezamenlijke watermeter voor 8 appartementen! Mijn vraag is nu is het mogelijk om aparte watermeters te laten plaatsen per appartement zodat iedereen voor zijn eigen verbruik kan betalen. 6 appartementen + 2 dakappartementen. Gezamenlijke staat beneden in de trapzaal.

Herstellen Junkers WT 17 AM 1E23 S3605

Gas valt herhaaldelijk uit zodat het geleverd water gemiddeld amper lauw kan genoemd worden

Herstellen ketel Chaffoteaux en vervangen radiator kranen

Ik heb een oude chaffoteaux ketel staan, deze maakt bij gebruik van warm water en raar en luid lawaai. Verder werkt het warm water wel, tijdens gebruik voor verwarming geen problemen. Daarnaast heb ik een soms lekkende radiatorkraan en nog één radiator zonder kraan. Mogelijks ook een defecte radiatorkraan in de badkamer.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Doorstromer open toestel Junkers WR 350 in badkamer vervangen door gesloten toestel BoschTherm 5700S 15. Bestaande afvoer is recht naar boven door plat dak, te vervangen door nieuwe voor het gesloten toestel.

Bijvullen zonneboiler

In een "HEWALEX" zonneboiler dient de "GLUCOSE" bijgevuld te worden.

Splitsen gemeenschappelijke waterleiding

Ons gebouw is verdeeld in 3 appartementen met een gemeenschappelijke waterleiding. Deze vervangen naar 3 aparte waterleidingen (stijgleidingen), zodat door de watermaatschappij afzonderlijke tellers geplaatst kunnen worden.

Vervangen dubbeldienstkraan

Gaat om het plaatsen van een dubbeldienstkraan in de garage van onze woning (de oude lekt).

Elektrische doorstromer plaatsen

Wij willen een elektrische doorstromer laten plaatsen voor douche en lavabo. Nu hangt er een toestel op gas (kapot) dat moet verwijderd worden.