Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Merksem:

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Mengkraan herstellen of vervangen

Mijn eengreeps-mengkraan in de keuken kan ik nog nauwelijks van rechts naar links draaien en omgekeerd. De kraan is een Francke.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wens een regen waterrecuperatie-systeem te laten installeren. Ik zou graag samen met u de mogelijkheden willen bekijken?

Hewalex zonnboiler herstellen

Hewalex zonneboiler herstellen. Ik krijg de melding géén doorstroming, pomp beschadigd, luchtdicht afgesloten en verstopping. Wellicht is de pomp kapot.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Een huurappartement heeft momenteel versleten gaskachel voor het sanitair water en een gasstoof als verwarming. Graag zou ik dit willen vervangen zodat het risico op CO vergiftiging verkleind wordt. De CV zou in de badkamer geplaatst moeten worden, maar daar is slecht beperkte ruimte.

Need to add 3-way valve for water softner

The main water supply to be cut and then insert 3-way valve for the water softener. I can go with you to buy the necessary material for the job or you provide complete with material. I already have new water softener which is not difficult to install myself but I need connection to main water supply. Also I want to put quick water filter on main line so that dirt does not go to the Water softener.

Zonneboiler plaatsen

Huis is in renovatie. Dak is gedaan (Platdak EPDM 2e verdiep =8 cm PIR en 15 cm glaswol). Schuine helling tussen 1e en 2e verdiep = dakpannen met daaronder 15 cm glaswol + 3 cm PIR platen. 1e verdiep = EPDM dak met 8cm PIR platen. Condensatiegaswandketel in combinatie met zonneboiler (VAILLANT AUROSTEP?). Zonne-energiesysteem volgens leegloopprincipe. Liefst vlakkeplaatcollectoren. Combinatie centrale verwarming en sanitair warmwaterproductie.

Individuele watermeters plaatsen voor 3 appartementen

Individuele watermeters plaatsen voor 3 appartementen. In de huidige blok is er een gemeenschappelijke watermeter. De watermeter vervangen door individuele watermeters. Het is een blok met 3 appartementen.

Oude radiator verwijderen en nieuwe installeren

1 nieuwe radiator installeren omdat de oude stuk is. 1 radiator volledig verwijderen. Het appartement maakt gebruikt van een algemene boiler .