Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Merksem:

Individuele watermeters plaatsen voor 3 appartementen

Individuele watermeters plaatsen voor 3 appartementen. In de huidige blok is er een gemeenschappelijke watermeter. De watermeter vervangen door individuele watermeters. Het is een blok met 3 appartementen.

Oude radiator verwijderen en nieuwe installeren

1 nieuwe radiator installeren omdat de oude stuk is. 1 radiator volledig verwijderen. Het appartement maakt gebruikt van een algemene boiler .

Rioolbuis vervangen en klep plaatsen

Laatste 1 m lekkende rioolbuis in kelder vervangen en terugslagklep plaatsen (met controle toegang). Vermijden van terugloop regenwater en rioolwater.

Plaatsen watermeter in appartement op 1ste verdieping

De watermeter deel ik met de eigenaar van boven het appartement en wens graag een aparte watermeter te plaatsen in het appartement. Vervolgens dient er een leiding getrokken te worden naar de eerste verdieping vanuit de nieuwe watermeter.

Waterleiding opsplitsen

Ik ben woonachtig op de eerste verdieping van een appartementsgebouw van 3 appartementen. De waterleiding van mijn appartement en dat boven mij is gemeenschappelijk Maar ik zou een aparte meter willen .

Individuele watermeters te plaatsen voor 8 appartementen

Het gaat erom het plaatsen van individuele watermeters in 8 appartementen in badkamer vlak bij de individuele afsluitkraan.

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel vaillant

Nazicht zonneboiler, leidingen warme niet op + periodiek onderhoud CV-ketel Vaillant. De leidingen van de zonneboiler verwarmen niet, volgens mij renovatie, nazicht. Ter plaatse komen kijken.

Herstellen van gaskachel Faber Economic en ventilator elektriciteitskachel

Herstellen van de gaskachel. Werkt niet meer. Ventilator elektriciteitskachel herstellen. Die zijn meer dan 50 jaar oud. Keuken is een koudefront.

Aansluiting ketel op schouw conform maken

Tijdens een recente keuring van onze stookketel op gas werd aangegeven dat de aansluiting op de schouw niet conform is. Dit hadden we graag in orde gehad. Het kan zijn dat de ketel inclusief aansluitingen hiervoor verplaatst moeten worden. Er dient ook een gat naar buiten gemaakt te worden in de bakstenen muur (+ roosters) voor de onderverluchting. Inclusief een nieuwe 2 jaarlijkse keuring van het stooktoestel van Junkers.

Condensatieketels plaatsen in appartementen

Installatie van condensatieketel voor verwarming en sanitair water in appartementen. Deze zijn allen uit een periode van 1950 tot 1970, ze zijn gaandeweg deels gerenoveerd met de nodige isolatie en dubbel en trippel beglazingen.