Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor afkoppelen en verwijderen radiator:

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afkoppelen en verwijderen radiator uit heel België:

Tuinhuis en garage afbreken + groen verwijderen

Wij zoeken vakmannen voor afbraakwerken in en rond onze tuin. Afbraak van een bestaand tuinhuis in hout en weghalen verharding. Afkoppelen elektriciteit. Eventueel nadien heraanleg grasmat. Rooien van vier boompjes. Rooien van struiken. Nadien gieten van betonnen sokkel op zelfde plaats om later nieuwe berging te plaatsen. Afbraak gemetselde garage, inclusief poort, deur en vloer. Afkoppelen elektriciteit. De tuin is bereikbaar via een oprit.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Onze muren zullen geïnjecteerd worden, en daarvoor moeten er twee radiatoren afgekoppeld, verwijderd en teruggeplaatst worden. De muren worden donderdag 15/6 behandeld, de radiatoren moeten eerder verwijderd worden. Zeer dringend nog voor donderdag dit werkje kunnen uitvoeren.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Voor schilderwerken dient een radiator verwijderd en terug geïnstalleerd te worden. Wat is de kostprijs hiervoor?

Verwijderen van radiatoren en afkoppelen buizen warm water

Dit betreft het verwijderen van 4 radiatoren boven. En afkoppelen van de buizen van het warm water beneden. Is het mogelijk dat de loodgieter/vakman ze meeneemt.

Opsporen, afkoppelen en verwijderen van oude lekkende gasleiding

Opsporen, afkoppelen en verwijderen van oude lekkende gasleiding. Graag zo snel mogelijk starten met de werken. Gas is momenteel afgesloten.

Plaatsen van condensatieketel Vaillant

Condensatieketel, liefst Vaillant. Installeren op plaats waar nu een gasbrander warm water hangt. Er liggen hier twee splinternieuwe leidingen diameter 26 klaar. Een jaar geleden bij verbouwen badkamer al in de muur laten steken. Afkoppelen oude ketel, verwijderen niet nodig. Aankoppelen nieuwe leidingen diameter 26, in kelder aan bestaande buizen. Dit is 3,80 m met twee bochten en een gat boren door muur kelder, kruipkelder. Kruipkelder, is overal 85 cm hoog en ook droog. Op de zolder, waar geplaatst moet worden is nu een schouwopening, met schouw. Maar deze is gewoon om de gassen af te drijven dus ik denk/weet dat hier een nieuwe moet voorzien worden. Het is een hellend dak, en er is maar één verdieping. Er is elektriciteit. Graag draadloos thermostaat.

Verwijderen van gaskachel

ik heb 2 oude gaskachels (1 in keuken en 1 in slaapkamer) die ik zou willen laten afkoppelen. Wat is de kostprijs? Foto's beschikbaar.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Grote radiator tegen raam afkoppelen en verwijderen