Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mol te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mol.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mol of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mol die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mol:

Flandria gaskachels onderhouden

Wij hebben 2 gasconvectoren die volgens mij onderhoud nodig hebben in de badkamer is de ontsteking niet denderend en beneden valt meestal uit Het gaat om het merk Flandria

Verwarmingsketel Junkers onderhouden

Tweejaarlijks nazicht van verwarmingsketel en warm water.

Herstelling waterlek tgv breuk afvoer onder douche

In de afvoerbuis onder de douche is een waterlek vastgesteld, met als gevolg waterschade in aanliggende muur. Voor de herstelling zal de douche moeten verwijderd en teruggeplaatst worden aangezien de locatie niet bereikbaar is.

Airco plaatsen

Airco volledig te installeren in een woning in 2 leefruimtes.

Herstellen lek van afvoerbuis in vloer

Onder mijn keukenvloer is een afvoerbuis stuk, het euvel bevindt zich hoogstwaarschijnlijk waar twee buizen samenkomen in de vorm van een y. De keukenvloer moet voor een stuk opengebroken worden.

Regenwaterpomp herstellen

Herstellen grondwater pomp. Zelf met buurman geplaatst( dabpomp). Altijd goed gewerkt. Sinds kort moet ik ze telkens opgieten voor gebruik . Soms maar 2 keer soms 10 tallen keren.Ik contacteerde ook een andere klusjes diende omdat ik dacht dat jullie het waren( Brenda ) maar kreeg geen antwoord.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

De huidige verwarmingsketel is van 2003 en functioneert nog goed . Het geothermieproject waarop ik had gehoopt heeft wat vertraging opgelopen en dus kijk ik uit naar andere mogelijkheden. Ik heb ook zonnepanelen en dat kan nog uitgebreid worden .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Lucht-lucht unit op het plat dak. Drie binnenunits. Driefasig kan. Tot max 5000 watt stroomverbruik. Twee units in living-keuken, één unit in slaapkamer. Koeling is primair in de zomer, verwarming in tussenseizoen. (gasketel primair) Warmtepomp Daikin.

Pomp grondwater installeren

Installeren van een pomp voor het gebruik van grondwater in de tuin

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Ik wilde langs deze weg informeren ivm onderhoud van zonneboilers. Het gaat om een TiSUN zonneboiler (Sanutal Solar). Het gaat om een standaard onderhoud, maar ik heb gemerkt dat wij druk van het glycol water verloren hebben en dit bij de aansluiting van het glycol water circuit aan de zonneboiler zelf.