Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp herstellen:

Regenwaterpomp herstellen

Herstellen grondwater pomp. Zelf met buurman geplaatst( dabpomp). Altijd goed gewerkt. Sinds kort moet ik ze telkens opgieten voor gebruik . Soms maar 2 keer soms 10 tallen keren.Ik contacteerde ook een andere klusjes diende omdat ik dacht dat jullie het waren( Brenda ) maar kreeg geen antwoord.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Mol (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp herstellen uit heel België:

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.

Regenwaterpomp herstellen of nieuwe installatie plaatsen

Ik heb een bestaande installatie, maar die pompt geen water meer op. Graag een vakman die dit kan herstellen. Indien herstelling niet mogelijk, nieuwe installatie plaatsen.

Regenwaterpomp herstellen

Mijn regenwaterpomp werkt niet meer, nadat de regewaterput leeg is geweest.

Regenwaterpomp KSB Multi-eco pro herstellen + nieuw drukventiel warmwaterketel

Sinds het regenwater in onze put betrekkelijk laag (niet leeg!) heeft gestaan kan onze regenwaterpomp geen druk meer opbouwen. Ik heb de filters al gespoeld, de pomp proberen opgieten (waterpijl zakte echter telkens weer, wss geen terugslagklep),... Deze pomp is verantwoordelijk voor ons wasmachine, 2 wc's, douche en 3 kranen van wastafels dus het is wel belangrijk dat deze behoorlijk werkt. Kan iemand dit probleem aub komen bekijken? Verder werkt het drukventiel van mijn warmwaterketel niet meer goed waardoor de druk telkens te hoog wordt en er langs alle kanten water begint te lekken (oude installatie).

Regenwaterpomp KSB herstellen

De pomp die regenwater uit put naar wasmachine en wc 1ste verd pompt, blijft maar draaien (zou automatisch moeten stoppen als water wcbak bijgevuld is of als wasmachine geen water verbruikt)

DAB Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp DAB aquaprof basic, springt om de 6 minuten aan, hierbij schiet de druk tot 4-5 en zakt die vervolgens terug naar 1, dit proces herhaalt zich steeds. Ook brand er een rood lampje, in het boekje staat dat dit een lekkage zou zijn bij de watervulregelaar.

Regenwaterpomp ksc herstellen

Onze regenwaterpomp gekoppeld aan onze regenput valt geregeld (min. 1x per dag) uit. Telkens moeten wij die waterpomp handmatig herstarten en na enkele pogingen schiet het terug in gang. - Er is meer dan genoeg water in onze regenput. - Er is geen filter gekoppeld aan het uiteinde van de buis, die in de regenput bevindt. - Onze waterpomp is gekoppeld aan 2 WC's, kraantjes buiten en wasmachine.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Wanneer de pomp aanspringt, spuit er een dunne waterstraal tussen het motorgedeelte en de pompbehuizing. Door dit lek blijft de pomp ook veel te lang draaien door drukverlies. Installatie is slechts 4-5 jaar oud. Het gaat om een AQUAJET 82/20 M van het merk DAB.