Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Niel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, grond - Water warmtepomp plaatsen, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, lucht - Lucht warmtepomp installeren, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Niel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Niel:

Onderhoud gaskachels en geiser Junker

Ik ben op zoek naar iemand die de 2 gaskachels kan nakijken (en een uitleg van hoe ze werken) De brander voor warm water (ik denk dat het een geiser is). Gaskachels zijn vrij oud, ik weet geen merk. Merk van de geiser is junker. Geiser zou van 2015 zijn maar is nooit nagekeken de gaskachels ook niet.

Installeren van vaatwasser

Zouden een vaatwasser willen laten installeren in onze bestaande keuken. Onze huidige installateur werkt enkel met Miele nu blijkt dat de beschikbare diepte maar 56 cm is en voor Miele is dat minimum 57 cm. Andere merken hebben machines met een kleinere inbouwdiepte o.a. Bosch, Siemens, Bedoeling is om machine te installeren met de nodige water, afloop en elektriciteitsaansluiting.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Het duurt heel lang voor de waterpomp afslaat en het rode lichtje blijft branden, zelfs na resetten.

Onderhoud gaskachel Wellstraler

Ik heb een huis aangekocht te Niel en deze heeft een Wellstraler kachel. Graag had ik deze een onderhoud gegeven en de kachel zou ook eens mogen opgekuist worden.

Riolen renoveren door waterlek

Lek in de kelder waarvan water onbekend. Verstopping in de leiding weggehaald waardoor er mogelijk een ring verschoven is. Camera inspectie, zien waar het probleem is van de lek.

Vernieuwen van verwarmingsketel op aardgas

Radson ketel in combinatie met een Junkers doorstromer is nu onze situatie. We gaan renoveren daarmee moeten we veranderen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Omschakelen elektriciteitsverwarming naar gasverwarming

Ons huis waar we nu gaan wonen wordt verwarmd op electreciteit maar wil zouden op gas willen gaan dus moet het volledig verranderd worden.

Opsplitsen van waterleiding naar 3 aparte waterleidingen

Ons gebouw is verdeeld in 3 appartementen met een gemeenschappelijke waterleiding. Graag een offerte om deze te vervangen naar 3 aparte waterleidingen.

Opsplitsen van waterleiding naar 3 aparte waterleidingen

Ons gebouw is verdeeld in 3 appartementen met een gemeenschappelijke waterleiding. Graag een offerte om deze te vervangen naar 3 aparte waterleidingen.

Herstellen gasverwarming Flandria

Ik heb 3 gaskachels van het merk Flandria, waarbij de piezo slecht of niet meer werkt. Graag had ik iemand gevonden die deze wil komen herstellen

Controle bovengrondse gasleidingen

Voor een appartementsgebouw met 8 eigenaars zouden wij de bovengrondse gasleidingen willen laten controleren op eventuele lekken en slijtage.

Onderhoud gasconvector

Na het aansluiten van de gas krijg ik de gaskachel merk Flandria niet meer in dienst

Hoge rendementsketel installeren

Ik zou graag een hoge rendementsketel willen laten plaatsen. Op dit ogenblik staat er een oude ketel van Junkers. De ketel staat op zolder. De ketel dient enkel voor verwarming.

Installatie elektrische doorstromer

Installatie elektrische doorstromer 11/13 kw toestel nog aan te kopen bv. (Clage elektrische warmtapwaterbereider cex1426233) of andere.

Nazicht gaskachels

Nazicht en onderhoud oudere gaskachel Peeters

Onderhoud gaswandketel

Onderhoud van een gaswandketel

Vervangen afvoerbuis

Mijn ouders hebben een huis uit bouwjaar 1966. De afvoerbuizen zijn in lood en bovendien blijken deze na camera-inspectie volledig verstopt door verkalking. Ze moeten dus dringend vervangen worden want de WC loopt nagenoeg niet meer af. Kan u me hierom snel contacteren?

Gakachel plaatsen en aansluiten

Is een bestaande kachel moet geplaatst worden en aangesloten. Dit is een gaskachel.

Verplaatsen bestaande radiatoren

Verplaatsen bestaande radiators en uitbreiding met radiator in gang trapzaal. Radiatoren 2 verplaatst worden en 1 radiator bijplaatsen in de gang. Leidingen moeten verplaatst worden. Graag ter plaatse komen kijken is aan te raden.

Een dubbele kraan plaatsen

Ik wil één enkele kraan met aansluiting op wasmachine vervangen door een dubbele kraan waarop ik ook mijn tuinslang kan aansluiten

Plaatsen van een nieuwe condens ketel

Mijn bulex isotwin (10jaar) moet vervangen worden omdat de doorstromer niet meer werkt en dat het expansievat al roest begint te tonen. Hij werkt wel nog , warm water en verwarming. Wel aan vernieuwing toe.

Vervangen van chauffageketel aardgas

Aardgas chauffageketel is 15 jaar oud en aan vervanging toe heeft geen druk, alles werkt nog. Merk maakt niet veel uit, graag advies.

Volledige aanleg van CV ketel en leidingen

Volledig aanleg van cv ketel plus leidingen plus radiatoren werken moeten gebeuren in de eerste twee weken van januari 2016

Plaatsen van centrale verwarming

CV plaatsen in een te renoveren woning.

Plaatsen van HR condensatieketel

Plaatsing nieuwe hoogrendement condensatieketel.