Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Niel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Niel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Niel of directe omgeving.

34 klanten uit Niel bevelen een bij Casius in Niel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Niel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, verplaatsen boiler + leidingen sanitair en verwarming, nieuwe cv installeren, zonneboiler plaatsen, plaatsen condensatieketel, vernieuwen van verwarming - van mazout naar gas, vervangen van de stookketel, vernieuwen van verwarming en ook omschakeling en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Niel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Niel:

Opsplitsen van waterleiding naar 3 aparte waterleidingen

Ons gebouw is verdeeld in 3 appartementen met een gemeenschappelijke waterleiding. Graag een offerte om deze te vervangen naar 3 aparte waterleidingen.

Herstellen gasverwarming Flandria

Ik heb 3 gaskachels van het merk Flandria, waarbij de piezo slecht of niet meer werkt. Graag had ik iemand gevonden die deze wil komen herstellen

Controle bovengrondse gasleidingen

Voor een appartementsgebouw met 8 eigenaars zouden wij de bovengrondse gasleidingen willen laten controleren op eventuele lekken en slijtage.

Onderhoud gasconvector

Na het aansluiten van de gas krijg ik de gaskachel merk Flandria niet meer in dienst

Hoge rendementsketel installeren

Ik zou graag een hoge rendementsketel willen laten plaatsen. Op dit ogenblik staat er een oude ketel van Junkers. De ketel staat op zolder. De ketel dient enkel voor verwarming.

Installatie elektrische doorstromer

Installatie elektrische doorstromer 11/13 kw toestel nog aan te kopen bv. (Clage elektrische warmtapwaterbereider cex1426233) of andere.

Nazicht gaskachels

Nazicht en onderhoud oudere gaskachel Peeters

Onderhoud gaswandketel

Onderhoud van een gaswandketel

Vervangen afvoerbuis

Mijn ouders hebben een huis uit bouwjaar 1966. De afvoerbuizen zijn in lood en bovendien blijken deze na camera-inspectie volledig verstopt door verkalking. Ze moeten dus dringend vervangen worden want de WC loopt nagenoeg niet meer af. Kan u me hierom snel contacteren?

Gakachel plaatsen en aansluiten

Is een bestaande kachel moet geplaatst worden en aangesloten. Dit is een gaskachel.

Verplaatsen bestaande radiatoren

Verplaatsen bestaande radiators en uitbreiding met radiator in gang trapzaal. Radiatoren 2 verplaatst worden en 1 radiator bijplaatsen in de gang. Leidingen moeten verplaatst worden. Graag ter plaatse komen kijken is aan te raden.

Een dubbele kraan plaatsen

Ik wil één enkele kraan met aansluiting op wasmachine vervangen door een dubbele kraan waarop ik ook mijn tuinslang kan aansluiten

Plaatsen van een nieuwe condens ketel

Mijn bulex isotwin (10jaar) moet vervangen worden omdat de doorstromer niet meer werkt en dat het expansievat al roest begint te tonen. Hij werkt wel nog , warm water en verwarming. Wel aan vernieuwing toe.

Vervangen van chauffageketel aardgas

Aardgas chauffageketel is 15 jaar oud en aan vervanging toe heeft geen druk, alles werkt nog. Merk maakt niet veel uit, graag advies.

Volledige aanleg van CV ketel en leidingen

Volledig aanleg van cv ketel plus leidingen plus radiatoren werken moeten gebeuren in de eerste twee weken van januari 2016

Plaatsen van centrale verwarming

CV plaatsen in een te renoveren woning.

Plaatsen van HR condensatieketel

Plaatsing nieuwe hoogrendement condensatieketel.

Vernieuwen van warmwaterboiler en ketel

Vernieuwen van warmwater boiler + cv ketel door condensatieketel

Onderhoud verwarmingsketel

Onderhoud van Renova thermomaster 3hr standaard

Plaatsen van hoogrendementsketel

Ik zou graag een hogerendementsketel plaatsen met 2 radiatoren. Voor een ruimte van 30 m2.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Vernieuwen van de verwarmingsketel, naar een hoogrendementsketel

Vervanging van CV installatie

Wij stoken momenteel alles met elektriciteit en dit is niet te betalen vorig jaar 13000kw verstookt. Nu zou ik graag weten wat de beste oplossing is voor een huis van 150 bewoonbare oppervlakte met 3 grote kamer,grote badkamer,living,keuken,bergkot. Het enigste nadeel is misschien dat er nog geen gas binnen ligt bij ons.

Radiator op zolder plaatsen

Ik ben bezig met de renovatie van de zolder en had er graag een radiator gehad. Er zijn radiators op het eerste verdiep aanwezig. Kan iemand me hierbij helpen?

Onderhoud van condensatieketel

Onderhoud van condensatieketel

Renovatie van leidingen in appartement

Alles nieuw leggen van verwarmingsbuizen badkamerleidingen keukenleidingen toiletleidingen bestaande ketel verplaatsen leveren verwarmingstoestellen en toilet