Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Niel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Niel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Niel:

Vervanging barometer en ionisatie ontstekingselektrode CV ketel

De barometer en de ionisatie ontstekingselektrode van mijn CV ketel van het merk Remeha Avanta moeten vervangen worden. Ook moet de ketel zijn tweejaarlijks onderhoud krijgen.

Gasconvector nakijken

Als ik de gasconvector opstart, gaat dit al heel moeilijk eenmaal opgestart is er geen regeling meer mogelijk dan geeft deze vol vermogen.

Aardgas verplaatsen

Nieuwe keuken, gas aansluiting moet ongeveer 50 cm verder worden geplaatst. Ik zou het eventueel zelf kunnen doen, maar dan moet dit alsook gekeurd worden.

Verwarmingsketel herstellen

Mijn gaskachel (Nestor martin) is gedemonteerd door brandweer omdat mijn kleine kitten erin gekropen was...later terug hersteld maar heb geen waakvlam en geen verwarming het gaat hier over verwarming woonkamer.

Wellstraler gaskachel onderhouden

Onderhoud en nazicht van de gashaard voor het in gebruik nemen voor de winter.

Demonteren, verplaatsen en opnieuw installeren van koelcel

Koelcel demonteren , vervoeren twee straten verder en terug opbouwen en aansluiten.Voor een restaurant / koffiehuis. 3,5 op 2 meter.

Vernieuwen van douche

Als ik een douche neem staat er water in mijn badkamertje dus ik vrees dat er nieuwe cabine zal moeten geplaatst worden. Ook aansluiting van sproeier lekt.

Onderhoud gaskachels en geiser Junker

Ik ben op zoek naar iemand die de 2 gaskachels kan nakijken (en een uitleg van hoe ze werken) De brander voor warm water (ik denk dat het een geiser is). Gaskachels zijn vrij oud, ik weet geen merk. Merk van de geiser is junker. Geiser zou van 2015 zijn maar is nooit nagekeken de gaskachels ook niet.

Installeren van vaatwasser

Zouden een vaatwasser willen laten installeren in onze bestaande keuken. Onze huidige installateur werkt enkel met Miele nu blijkt dat de beschikbare diepte maar 56 cm is en voor Miele is dat minimum 57 cm. Andere merken hebben machines met een kleinere inbouwdiepte o.a. Bosch, Siemens, Bedoeling is om machine te installeren met de nodige water, afloop en elektriciteitsaansluiting.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Het duurt heel lang voor de waterpomp afslaat en het rode lichtje blijft branden, zelfs na resetten.