Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats:

Leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats

Wij zouden graag van een slaapkamer een wasplaats maken deze is naast de badkamer en er zouden leiding moeten doortrokken worden voor het wasmachine.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Niel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats uit heel België:

Zolder van een nieuwbouw afwerken

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de zolder laten inrichten en opdelen in slaapkamer, badkamer en dressing. De zolder heeft een oppervlakte van 41 m² en is een L-vorm. Er moet elektriciteit worden gelegd voor heel de ruimte. Hiernaast een extra velux plaatsen, muren en plafond bedekken met gyproc, een extra muur tussen slaapkamer en badkamer optrekken. Ook een badkamer te installeren, leiding doortrekken en tegelwerken in de badkamer uitvoeren.

Leiding doortrekken voor wasmachine

Van de hoofdkraan in de kelder moet er water getrokken worden naar 4 meter verder om hierop een wasmachine aan te sluiten. Er moet ook elektriciteit getrokken worden om de wasmachine ook op elektriciteit te kunnen aansluiten.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen.T ussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. Onder de hal en de keuken loopt vermoedelijk een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de vermoedelijke kruipkelder.

Gasleiding doortrekken

Ik heb net een woning gehuurd maar de aardgas leiding loopt maar tot in de hal. Die zou tot in de keuken moeten komen das letterlijk 2 meter verder door een muur uit.

Gasleiding doortrekken

Gasleiding doortrekken van berging naar bestaand gasvuur, dit is ongeveer 8 lopende meter op de betonplaat. T-punt in wacht installeren voor toekomstig kookeiland op dezelfde leiding.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis

In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen. Het gezamenlijk vermogen van de gasbranders bedraagt 12 a 13 KW. Tussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. De garage ligt lager dan de keuken en onder de kleine hal en de keuken loopt een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de kruipkelder.

Kleine badkamer en apart toilet renoveren

Wij zoeken iemand voor de totaalrenovatie van onze oude badkamer en apart toilet op relatief korte termijn – voor einde maart 2019. Kleine badkamer (5-6 vierkante meter): Nieuwe sanitaire leidingen, verwarmingselement, verlichting, tegels en nieuwe vloer, installatie douche, plaatsing van een 2e toilet in de badkamer en 2 spoelbakken. Apart toilet: verplaatsing deur, nieuwe vloer en tegels, vervanging staand toilet door hangwc, doortrekken sanitaire leiding naar erboven gelegen badkamer, plaatsing leidingen en handenwasser. Wij vroegen reeds offerte op voor materialen en tegels bij X2O en Impermo.

Leiding doortrekken naar bovenverdieping

Leidingen van gasverwarming plaatsen op bovenverdieping, deze bestaat uit 3 kamers. Momenteel is er boven enkel elektrische verwarming en op benedenverdieping aardgasverwarming.