Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Nijlen:

Nieuwe kraan plaatsen

Nazicht op werking en levering en vervanging van keukenkraan.

2 radiatorkranen vervangen

2 radiatorkranen kunnen niet meer gesloten worden. Enige optie lijkt me vervanging van die radiatorkranen.

Gaskachel nakijken en herstellen

Uit de gaskachel (Nestor Martin ) komt een lichte gasgeur.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Mijn bestaande mazoutketel is dringend aan vervanging toe. Werkt op mazout en zorgt zo voor warm water (kranen) en warme lucht (verwarming) ; Vervangen door een ander mazoutketel.

Grond - Water warmtepomp installeren in een open bebouwing

Bestaande woning van 1994. Huidige verwarming met stookolie. Benedenverdieping: vloerverwarming en 2 radiatoren. Kamers boven met 6 radiatoren (3 slaapkamers en badkamer) Een grond water warmtepomp installeren voor verwarming huis en water.

Voledige renovatie van sanitaire installatie en plaatsing volledige centrale verwarming

Betreft een kleine woning waar alles vanaf de meter moet vernieuwd worden leiding naar badkamer voor inloopdouche wastafel en toilet , de keuken condensatieketel afwasbak en afwasmachine en een buitenkraan direct achter de keuken. Plaatsen van 2 radiatoren in living en 1 radiator in de keuken en 1 in de badkamer [ is handdoekdroger ] 1 in de slaapkamer 1 kleine radiator in de toilet ,de totale woonoppervlakte is ongeveer 50 m² , afvoeren voor badkamer en keuken en toilet ook te vernieuwen . Gasmeter hangt in de garage is ongeveer een 12 meter vanwaar de ketel komt te hangen .

Airco plaatsen

Ik wens een split airco te laten plaatsen. En het zou zijn voor 3 slaapkamers met een totale oppervlakte van 50m² Ik sta open voor andere opties wat dat betreft .

Thermostaat werkt niet na installatie nieuwe Junkers ketel

Thermostaat werkt niet na installatie nieuwe ketel en willen dit graag laten oplossen.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wens een warmtepompboiler te installeren voor onze woning waarin we met 4 personen wonen. Minimum 200 liter.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Verwarming van een zwembad met een warmtepomp. Wij hebben nu één staan van meer dan 10 jaar oud en werkt door de omgevingslucht. Ik weet niet of deze enkel met warme lucht werkt of er één is met lucht water,dat begrijp ik niet. Wij zouden deze graag willen vervangen door een nieuwer model die zuiniger zouden zijn met de stroom voorziening. Het zwembad is 7 op 3 en 1,50 diep,dus ongeveer 32 kuub. Liefst een pomp die meer dan 32 kuub aan kan.