Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe kraan plaatsen:

Nieuwe kraan plaatsen

Nazicht op werking en levering en vervanging van keukenkraan.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Nijlen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe kraan plaatsen uit heel België:

Spoelbak vervangen en nieuwe kraan plaatsen

Nieuwe spoelbak en kraan plaatsen in de keuken. Indien mogelijk ook aansluiting naar buiten maken zodat men buiten ook water heeft.

2 vorstvrije kranen plaatsen

Plaatsing van 2 vorstvrije kranen. 1 koud water vorstvrije kraan ter vervanging van bestaande normale kraan en 1 warm water vorstvrije kraan aan te sluiten waar nu schellkraantje staat onder keukengootsteen. Aan warmwater vorstvrije kraan dient buiten een T stuk gemonteerd om naar onder een leegloop kraan te monteren en zijdelings een later te plaatsen leiding met knelkoppeling.

Pomp plaatsen in waterput en aansluiten op kraan

Wij hebben een waterput in de tuin. Graag willen we hier een pomp in plaatsen zodat we het water kunnen gebruiken in de tuin. Het is een grondwaterput maar we zouden er graag ook een regenwaterput van maken.

Installeren van badkamermeubelen X2O

Alle meubels en materialen zijn door ons reeds aangekocht via X2O Uit te voeren werken: Plaatsen van: - douchebak - douche ( open langs beide kanten) - glaswand ( 2 bevestegingstaven in muur, 1 profiel voor op douchebak zelf te bevestigen) - vrijstaand bad - thermostatische kraan + sproeier - wastafel - plinten - afzuigsysteem - spiegels + verleggen lichtpunten - wegwerken van leiding daar de nieuwe wasbak maar 1 afvoer heeft en er nu 2 wasbakken waren - afwerken van muur achter het bad met lalengo houtstrips - recht maken van betegelde muur waar douchebak aan moet komen ( lichte kromming onderaan) - opvullen van aansluiting gipsen wand en betegelde douchemuur - plaatsen van elektrisch afzuigingssysteem ( elektriciteit reeds aanwezig) - plaatsen van plinten

Waterput slaan of boren voor in tuin

We zouden graag gebruik maken van grondwater voor besproeien van gazon en tuin. Ook is het vervelend dat er maar 1 kraan buiten staat en waardoor de tuinslang de ganse tijd over het terras heen blijft liggen . Dus de bedoeling is om achter in de tuin een pomp met kraan te plaatsen.

Riolering vervangen onder oprit

Vermoedelijke breuk in bestaande riolering onder kasseien oprit. Dus oprit gedeeltelijk openleggen, riolering vervangen en kasseien terug plaatsen. Thermostatische kraan van cv is stuk, want het wordt niet meer warm. Regenwaterpomp - defecte pomp nog aangesloten, die moet afgekoppeld worden en nieuwe aangesloten.

Douche deels vervangen en kraan plaatsen

Bestaande douchewand en deur verwijderen en nieuwe plaatsen alsook kraan

Plaatsen van buitenkraan en regenwaterput operationeel maken

Het plaatsen van de waterkraan is een eenvoudige klus, er is aan de binnenzijde van de garagemuur een kraan en ik denk dat het mogelijk is daar op die plaats aan de buitenmuur aan te sluiten. De garage zit op kruipkelderniveau. De waterput ligt in de voortuin en het toilet waarvoor ik graag het water zou gebruiken ligt daar een 3 tal meter vandaan.