Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor onderhoud regess zonneboiler:

Onderhoud REGESS zonneboiler

De firma LDSC bestaat blijkbaar niet meer en dat terwijl onze installatie zelfs nog gedeeltelijk in garantie is. We hebben dus iemand nodig die onze boiler verder kan onderhouden. Bovendien is er nu een acuut probleem. Er is namelijk een soort alarm, Piepend geluid, dat mijn vrouw wakker houd gedurende de nacht Er is dus een dringende interventie nodig..Onderhoud REGESS zonneboiler geplaatst in 2012 door LDSC (Limburgs Dak en Sanitair Centrum)
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rijmenam (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud regess zonneboiler uit heel België:

Onderhoud zonneboiler Regess

Graag onderhoud van de zonneboiler regress St 460. + vervangen van glycol indien nodig. (nog niet gebeurt sinds installatie meer dan 6 jaar geleden). Gaat soms in alarm, geen error op het dispay.

Onderhoud zonneboiler Regess

Laatste onderhoud is zeker 3 a 4 jaar geleden...Ik probeer al een ganse tijd ctc op te nemen met de firma die de zonneboiler plaatste, LDSC , tevergeefs...vraag me af of de firma nog bestaat...

Onderhoud zonneboiler Regess

De boiler heeft tot eergisteren correct gewerkt. Nu duwt hij de warmte niet meer het vat rond, zowel niet in manuele, automatisch of vakantiemodus. Herstarten (stroom eraf en erop) helpt ook niet..Ook de overdrukventielen even getest en daar komt glycol uit. Ik denk dat er glycol moet bijgevoegd worden en dat de pomp op is (8 jaar oud).

Onderhoud zonneboiler regess + vervangen thermostaat

- Onderhoud van een Regess Zonneboiler - Vervangen thermostaat (nieuwe thermostaat reeds in bezit)

Onderhouden zonneboiler regess

Wij hebben een zonneboller Regess sinds 2013. De firma die hem geplaatst heeft bestaat niet meer. Hij valt momenteel in beveiliging en geeft een piepend geluid. We zoeken iemand die dit kan oplossen en in de toekomst het verder onderhoud kan uitvoeren.

Herstellen zonneboiler Regess

Onderhoud en eventueel herstellingen kan doen van onze Regess REG300 zonneboiler. We gaan verbouwen dus de panelen moeten afgehaald worden en terug opgezet worden. Bovendien moet de boiler anderhalve meter worden verplaatst, want nu staat die op een zeer ongelukkige plaats.

Zonneboiler herstellen en onderhouden

Herstelling en onderhoud zonneboiler. Een defect aan de sturing van mijn zonneboiler REGESS u400.

Onderhoud zonneboiler Regess

Zonneboiler lekt van die speciale vloeistof. Merk Regess.