Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit s Gravenwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit s Gravenwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in s Gravenwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in s Gravenwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in s Gravenwezel:

Gaslek in de leidingen herstellen

Van de gasmeter naar de boiler loopt de buis langs de buitenkant van de woning, hier is een lek in vastgesteld door Fluvius. Deze leiding zou vervangen moeten worden alvorens de gasmeter terug wordt vrijgegeven.

Warmtepompboiler en gaskachel nakijken

Warmtepompboiler en gaskachel laten nakijken, een routinecontrole. De warmtepompboiler is van Atlantic, de gaskachel van M-design.

Verwarmingsketel repareren

Door waterlek is water in het gasblok gekomen en daardoor defect. Hopelijk heeft deze niet meer schade aan de ketel gebracht. Afvoer zou vervangen dienen te worden. Gasketel van het merk Buderus.

Lekkende leidingen in de riool vervangen

Er heerst een zware rioolgeur in mijn gelijkvloersappartement. Een deel van de leidingen in de kruipruimte vernieuwd zijn maar een ander deel niet. Hier zitten lekken in. De kapotte leidingen zouden dus vernieuwd moeten worden. Het gebouw zelf is een gebouw met drie appartementen van 80 m² elk. Lengte leidingen is onbekend.

Herstellen ketel Chaffoteaux en vervangen radiator kranen

Ik heb een oude chaffoteaux ketel staan, deze maakt bij gebruik van warm water en raar en luid lawaai. Verder werkt het warm water wel, tijdens gebruik voor verwarming geen problemen. Daarnaast heb ik een soms lekkende radiatorkraan en nog één radiator zonder kraan. Mogelijks ook een defecte radiatorkraan in de badkamer.

Stookoliebrander vervangen

Nieuwe stookoliebrander installatie ontvangen. Op zoek naar een vakman om de vervanging te voorzien.

Vervanging verwarmingsketel en rookafvoerkanaal

Te vervangen toestel: Condensatiewandketel Bulex Thermomaster F29E Rookafvoerkanaal voor 6 meter en eventueel adaptorstukken en afbochtstukken. Dit te installeren.

Junkers ketel onderhouden

Wettelijk onderhoud van 2 jaar voor mijn verwarmingsketel junker 20kw.

Nieuwe boiler aansluiten

Ik heb een keukenboiler die lekt. Heb een vervangboiler, Sitam 10l, die moet aangesloten worden.

Nieuwe kraan plaatsen

Nazicht op werking en levering en vervanging van keukenkraan.