Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit s Gravenwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit s Gravenwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in s Gravenwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in s Gravenwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in s Gravenwezel:

Nazicht / Onderhoud / Keuring van ketel junkers

Junkers boiler type TOP22/175-3ZBS van 11j oud onderhouden. Moest al gebeurd zijn in dec. 2017 maar uit het oog verloren. Mogelijks zijn er enkele gebreken aan aangezien verwarming niet altijd op aangegeven temperatuur stopt met branden en buitentemperatuur niet altijd correct aangeeft. Error codes C6 en CC.

Vervangen afvoerbuizen kelder en tuin

Ik zoek iemand om afvoerbuizen te vervangen, deze lopen door de kelder langs het huis tot septische put voor het huis.

Oude boiler verwijderen en nieuwe plaatsen in badkamer

Oude boiler verwijderen en vervangen door combi boiler in badkamer.

Zonneboiler plaatsen

Oude zonneboiler vervangen door nieuwe zonneboiler voor sanitair en warm water zuidgericht plaatsen op dakpannen.

Zonneboiler plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op puntdak. Zonneboiler plaatsen die dient als voorverwarming voor bestaande stookolieverwarming en ter vervanging van de electrische warmwaterketel. Eventueel zonneboiler aanvullen met een electrische geiser.

Individuele watermeters te plaatsen voor 6 appartementen

Ik wil 7 individuele watermeters laten plaatsen (6 appartementen en 1 voor nutsruimte gelijkvloers).

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Vloerverwarming nat systeem aanleggen op het gelijkvloers van ong. 80m².

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op dakleien voor sanitair en warm water voor 3 personen. Huidige brandstof voor warm water is electriciteit.

Inzethaard verwijderen en klaarmaken voor pelletkachel

Verwijderen van inzethaard. Rookkanaal intuberen indien nodig. Opening van de haard dichtmetselen, zodat hier een pelletkachel geplaatst kan worden. Evt onderhoud aan schouwkap. De inzethaard is momenteel nog afgesloten met een metalen plaat. Ook onderaan, waar vermoedelijk een asbak zat, is een metalen plaat gemonteerd. Ook deze laatste zouden wij graag laten verwijderen en dichtmetselen. Woning met enkel gelijkvloers. Schouw werd net gereinigd.

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer van 4.8m x 3.5m x 2.5m.