Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits:

Verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits

Verwarming op gas vervangen door een warmtepomp en binnenunits. Het betreft een gelijkvloers van ong. 250m².
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Schelle (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming op gas vervangen door warmtepomp en binnenunits uit heel België:

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas plaatsen voor een appartement van 150m² met 1 bedkamer en 2 slaapkamers. Men heeft combiketel nodig voor verwarming en warm water.

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Doortrekken van waterleiding

Waterleidingen doortrekken van gelijkvloers naar 1ste verdiep waar badkamer komt. Waterbestendige gipsplaten plaatsen. Bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet plaatsen in die badkamer. Centrale verwarming installeren op 1ste verdiep voor badkamer en 3 andere ruimten, dus 4 basis radiatoren. Centrale verwarming is op gas.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op plat dak boven badkamer en keuken. Zou gebruikt worden voor warm water en verwarming. Zuid-West te plaatsen. Huidige brandstof is gas.

Elektriciteit in orde brengen voor keuring

De keuring bij verkoop (vorige eigenaar) was niet in orde. De vorige eigenaar had zelf de elektriciteit gelegd en er zijn geen schema's aanwezig. Dit zijn de inbreuken volgens het verslag: I1.01 Eéndraadschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art16, 268, 269) I1.02 Situatieschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art269) I4.05 De aansluitingen van de hoofd-equipotentiaalverbindingen (water, gas, vertrek en terugvoerleiding van verwarming) dienen vervolledigd te worden. (art. 72.01 AREI) I2.01 De waarde van de isolatieweerstand van één of meerdere stroombanen is kleiner dan 0,5M ohm (art20)(kring5, 8 20) O13 De aardspreidingsweerstand

Verwarming zwembad voorzien

Ik zoek iemand die een bestaande warmtewisselaar kan aansluiten op een bestaande cv installatie op gas (vaillant). Buizen zijn geïnstalleerd tot bijna aan cv installatie. Er stond vroeger een oude mazoutinstallatie, die wij vervangen hebben door een installatie op gas. Echter het terug aansluiten van de zwembadverwarming is nog niet gebeurd.