Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schilde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schilde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Schilde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schilde:

Warmtepomp plaatsen

Graag zouden wij onze elektrische boiler willen laten vervangen door een warmtepomp boiler.

Onderhouden mazoutkachel

De kachel bevindt zich in de leving. Het is even geleden dat hij onderhoud gehad heeft. Graag willen we dit laten nakijken of het qua Co2 goed zit.

Hydrofoorpomp DAB in dienst stellen

Ik heb een nieuwe hydrofoorpomp van het merk DAB geplaatst om water uit de regenput op een aparte leiding te krijgen Pomp draait en zuigt aan, na opgieten, maar blijft niet aanzuigen.

Ketel Dietrich onderhouden

Onderhoud gasketel de Dietrich. Verwarming werkt niet.

lucht - water warmtepomp plaatsen

Bestaande woning van 40 jaar. Oude mazoutketel staat in garage en dient te verdwijnen.

Jaarlijks onderhoud gasbrander en nakijken thermostaat

Ik zou een jaarlijks onderhoud van mijn gasbrander moeten laten doen. Daarnaast doet de thermostaat van mijn douche het niet en de verwarming start ook niet.

Vervangen van radiator

Mijn radiator lekt is dus aan vervanging toe. Verwarming op gas. Afmeting 60H 1,20BR 20D. Het is een sun radiator.

Water - Water warmtepomp installeren

Onze woonst is 30 jaar oud met een grondoppervlakte van 400 m² (grond-water???). Momenteel verwarmen we elektrisch + houtkachel. Wij zoeken een duurzaam en langdurig alternatief voor onze benedenverdieping te verwarmen. Nergens zijn er leidingen getrokken. Wel is het hele huis onderkelderd.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat om een half open bebouwing van 90 m2 woonoppervlakte. Op moment is het huis op gelijkvloer verwarmt door twee gaskachel. Op eerste verdiep is op deze ogenblik geen verwarming aanwezig. De gaskachels willen wij vervangen door en cv ketel en 5 radiatoren. Deze klus zou liefst in juni 2018 gebeuren.

Lek in cv leiding herstellen

Op zoek naar een vakman om een lek op te sporen en te herstellen in de leiding van de centrale verwarming, het ligt niet aan de ketel.