Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schoten:

Onderhouden Chaffoteaux

Onderhoud en nazicht Chaffoteaux ketel. Lekkage.

Herstellen verwarmingsketel bulex

Bulex isofast F35 E1 G20/G25. Slaat niet meer aan, geen warm water meer Geen foutmelding

Airco leveren en plaatsen

Ik wil een airco laten plaatsen (split-unit) in de woonkamer en slaapkamers/hal. 2 binnenunits om de ergste zomerwarmte te breken. Deze ruimtes moeten geen 20 graden zijn als het buiten 30 graden is.

DAB waterpomp herstellen

Pomp functioneert niet meer. Slaat wel aan maar stopt dan na 1 seconde. Er zit nog water in de put.

Centrale verwarming onderhouden

Centrale verwarmingsinstallatie van het merk Immergas kuisen en onderhouden.

Plaatsen van grondwaterput

We willen een boring laten doen om grondwater te gebruiken voor de tuin.

Plaatsen sanitair

Plaatsen van toiletten, douches en lavabo. Toiletten : 3 tal Douches : 2 tal Lavabo: 3 tal Materiaal reeds aangekocht.

Plaatsen terugslagklep

We hebben een nieuwe meter laten installeren en de installateur heeft ons verteld dat aan het begin van de binneninstallatie zijn één of meerdere aftakkingen aanwezig die niet beveiligd zijn door middel van een controleerbare keerklep. Wat inhoudt dat ons vuil water van ons wasmachine terug op straat loopt. Plaatsen van een terugslagklep.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Verwarming zwembad 4,5 x 9,5 x 1,5m. Vrijstaand gebouw.

Lekken herstellen in stacaravan

We hebben een lek aan de radiator van de centrale verwarming in het toilet aan onze stacaravan en ook aan twee buizen die zorgen voor de afvoer van de dakgoten. Wij zijn op zoek naar een loodgieter die dit kan oplossen.