Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schoten:

Centrale verwarming onderhouden

Centrale verwarmingsinstallatie van het merk Immergas kuisen en onderhouden.

Plaatsen van grondwaterput

We willen een boring laten doen om grondwater te gebruiken voor de tuin.

Plaatsen sanitair

Plaatsen van toiletten, douches en lavabo. Toiletten : 3 tal Douches : 2 tal Lavabo: 3 tal Materiaal reeds aangekocht.

Plaatsen terugslagklep

We hebben een nieuwe meter laten installeren en de installateur heeft ons verteld dat aan het begin van de binneninstallatie zijn één of meerdere aftakkingen aanwezig die niet beveiligd zijn door middel van een controleerbare keerklep. Wat inhoudt dat ons vuil water van ons wasmachine terug op straat loopt. Plaatsen van een terugslagklep.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Verwarming zwembad 4,5 x 9,5 x 1,5m. Vrijstaand gebouw.

Lekken herstellen in stacaravan

We hebben een lek aan de radiator van de centrale verwarming in het toilet aan onze stacaravan en ook aan twee buizen die zorgen voor de afvoer van de dakgoten. Wij zijn op zoek naar een loodgieter die dit kan oplossen.

Onderhouden boiler en kachel

Onderhoud Junker doorstroomboiler en een gaskachel

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Vervangen bestaande combinatieketel

Momenteel hebben wij een oude ACV Delta C45 ketel voor de centrale verwarming en warm water, en deze was voorzien om volgend jaar vervangen te worden, maar heeft het nu volledig begeven. Deze zou dus vervangen moeten worden. Inhoud huidige ketel: 68L verwarming // 83L warm water Output is 45kW (+ 40kW?) Kan het plaatje niet helemaal lezen. Gezien wij momenteel geen verwarming/warm water hebben, zou dit binnen een redelijke termijn moeten uitgevoerd worden.

Onderhoud/herstelling Chaffoteaux et Maury uitvoeren

Herstelling gaswandketel Chaffoteaux Niagara. Geen warm water en ook geen chauffage Slaat aan maar valt meteen terug uit. Ook onderhoud uitvoeren.