Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schoten:

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Vervangen bestaande combinatieketel

Momenteel hebben wij een oude ACV Delta C45 ketel voor de centrale verwarming en warm water, en deze was voorzien om volgend jaar vervangen te worden, maar heeft het nu volledig begeven. Deze zou dus vervangen moeten worden. Inhoud huidige ketel: 68L verwarming // 83L warm water Output is 45kW (+ 40kW?) Kan het plaatje niet helemaal lezen. Gezien wij momenteel geen verwarming/warm water hebben, zou dit binnen een redelijke termijn moeten uitgevoerd worden.

Onderhoud/herstelling Chaffoteaux et Maury uitvoeren

Herstelling gaswandketel Chaffoteaux Niagara. Geen warm water en ook geen chauffage Slaat aan maar valt meteen terug uit. Ook onderhoud uitvoeren.

Septische put vernieuwen

Reeds langer tijd hebben wij, vooral tijdens de winter, geurhinder komende van de beerput en tijdens de zomerperiode komen daar nog eens de deltavliegjes (motvliegjes) bij. Het is een gemetste put die grotendeels onder het huis zit en waarvan het deksel uitkomt op de oprit. Wij wensen deze put grondig te laten renoveren (wanden en vloer behandelen, nieuwe afvoerpijp van het toilet dat erboven staat) alsook het putdeksel deftig te laten afsluiten.

Herstellen en nakijken van Immergas Victrix Zeus ketel

Ik heb een verwarmingsketel Immergas Victrix Zeus en deze valt regelmatig uit met foutcode '1'. Volgens de handleiding kan ik op de 'reset' knop drukken en dan gaat het toestel terug aan. Het uitvallen doet zich meer en meer voor.

Regenwaterput plaatsen

Graag wil ik een regenwaterput met een volume van 7500 liter laten graven. Is gewoon in volle grond (gazonoppervlak, gemakkelijk bereikbaar). Regenwater in eerste instantie te gebruiken voor in de tuin (besproeien planten, auto wassen, ...)

Airco plaatsen in appartement

Airco voor appartement ca. 150 m². Moet ook kunnen bijverwarmen.. Merk of type geen voorkeuren.

Nest thermostaat installeren

Ik wil een 3de generatie nest thermostaat laten installeren. De oude thermostaat moet nog verwijderd worden

Verwarmingsketel onderhoud

Wij verhuizen op 13/2 als huurder en zijn verplicht een geldig keuringsrapport/onderhoud voor te leggen. Merk Vaillant ecotec plus vcw 286/5-3A R4 op gas

Verwarmingsketel onderhouden

Graag wil ik mijn gas verwarmingsketel laten onderhouden. Er staat momenteel een fout op : L36 GEBR. IONSTROOM. Ik zoek iemand die de fout kan oplossen en het onderhoud kan doen.