Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Nazicht drukverlies waterpomp

Regenwaterpomp draait soms zonder enig verbruik van water.

Regenwaterput aansluiten op toilet-wasmachine en buitenkraan

Wij zouden graag onze regenwaterput aansluiten op toilet-wasmachine en buitenkraan. Momenteel zijn er twee waterputten van 10 000 liter aanwezig.

Aansluiten butaan doorstromer

Onze butaandoorstromer moet vervanger vervangen worden in onze stacaravan. We hebben er reeds ééntje aangeschaft maar moet dus nog geplaatst worden. koud en warmwaterleiding zal ongeveer een 50cm moeten verlengt worden tevens gasleiding. De schoorsteen is nog in orde.

Lek gasleiding herstellen

Er is door Fluvius een gaslek ontdekt bij mijn buren. We zoeken iemand die het gaslek kan dichten en een certificaat kan afleveren zodat de gas terug aangesloten kan worden.

Vervangen van twee radiatoren

In een bestaande CV op gas dienen minimum 2 aluminium radiatoren vervangen te worden. Huidig merk: Perani. Afmetingen: lengte van de radiatoren tussen de aansluitpunten (aanvoer/afvoer) ongeveer 107 en 115cm. Afstand (verticaal) tussen aanvoer en afvoer (center-center van de openingen): 36 cm. Plaatsing en levering.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler op zuid-gericht dak, dak bestaat uit dakpannen. Ketel zal in de garage komen, bijna recht onder dak waar collectoren te monteren zijn.

Pompen voor regenwater herstellen

Ik heb problemen met de pompen van het merk gardena. Ze werken niet naar behoren.

Waterzijdig inregelen convectoren

In mijn woning zijn 8 convectoren en 2 radiatoren, radiatoren zijn later bijgeplaatst is eenpijpsysteem. Er zijn convectoren die niet meer warm worden. Wij zoeken iemand die dit kan nakijken of andere alternatieve hiervoor kunne voorstellen.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Gashaard onderhouden

Onderhoud van Horizon Bell XL3 Ontvonker / thermo koppeling lijkt niet meer de werken waakvlam blijft niet branden