Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Turnhout heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Turnhout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of directe omgeving.

77 klanten uit Turnhout bevelen een bij Casius in Turnhout aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Turnhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Saneren van ketel

Ondergrondse ketel naast woning 3500liter

Nieuwe ketel en radiatoren

Nieuwe radiatoren en nieuwe ketel plaatsen. Graag advies rond de ketels.

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming in gerenoveerde woning. Verwarming op gas. Volledige sanitaire leidingen vervangen in gans de woning.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen met radiatoren

Renovatie van huis : Ik wil een complete cv laten aanleggen voor douche en keuken en 2 kamers. Er zouden 7 radiatoren moeten geplaatst worden. Nieuwe combi ketel plaatsen op aardgas.

Onderhoud wellstraler gaskachel

Jaarlijks onderhoud van een inbouw en een losstaande wellstraler gaskachel.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat over de totale installatie van centrale verwarming in een bescheiden woning +- 6 ruimtes. Momenteel verwarmd met een gaskachel.

Mazouttank leeg maken

Mazoutank leegmaken en opvullen met certificaat. ° 2000 liter tank Resthoeveelheid mazout 600liter. ° gelegen onder de vloer van een inpandige garage vlak tegen de straatkant Mangat ter hoogte van de garagevloer Vrachtwagen kan voor de deur na plaatsen van parkeerborden.

Verwarmingsketel op aardgas vervangen

Bestaande HR ketel is 17 jaar oud en aan vervanging toe. Installatie in kleine gezinswoning op gelijkvloers.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Op dit ogenblik heb ik oude mazoutbrander, 30 jaar oud, die ik wens te vervangen door een HR Top ketel op aardgas. Doortrekken van aardagas naar de woning.

Herstelling regenwaterpomp merk grundfos

Onze regenwaterpomp lekt en dit heeft al wat opstijgend vocht in de muur als gevolg. Wij vinden niemand voor de herstelling. Wellicht probleem met de vlotter

Warmtepomp of condensatieketel op aardgas plaatsen

Wij hebben een woning gekocht waar alles op elektriciteit verwarmd wordt. Via ventilatieschachten in de kruipkelder ( er ligt GEEN aardgas naar dit huis, maar aansluiting is wel mogelijk) Op de zolder staat een elektrische boiler die het water opwarmt. Het dak is niet geïsoleerd (plafond van alle kamers wel --> laagbouwwoning), ramen zijn wel dubbel glas, maar zouden beter moeten. We gaan bestaande structuren houden, maar willen eerst investeren om onze energiefactuur naar beneden te krijgen. We vroegen ons af wat het interessantste is. Aardgas trekken en werken met radiators en condensatieketel. Of warmtepomp en eventueel ventilatieschachten blijven gebruiken.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. Er moeten vloeren vervangen worden en dus wil ik van de gelegenheid gebruik maken om dit te doen. kamer 1 4x4, kamer 2 4x4, kamer 3 3x2, kamer 4 3x2. Ook de nodige leidingsisolatie aanbreng.

2 jaarlijks onderhoud bulex brander

Betreft onderhoud en afstelling van Bulux brander. (gas)

Onderhouden gasketel Vaillant

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel vaillant ecotec pro.

Saneren van ketel

Ik heb onlangs een volledig gas installatie geplaatst en zou graag nu de mazout ketel van 5000 liter die onder de grond plaats vind willen saneren.

Onderhoud en herstelling geiser Termal Fluenco

Onderhoud en herstelling water geiser op propaan in stacaravan te Turnhout. (Baalse hei) Badgeiser blijft niet branden. Merk Termal Fluendo 11CF P.

Probleem met riolering opsporen en verhelpen

Jaar of 8 geleden had ik verstopping aan afvoer. Waarschijnlijk is er een buis in de grond die lekt. Water zoekt zijn weg, en komt uit plinten. Van buiten uit is de riolering met hoge druk uitgekuist. Maar nu komen de problemen terug. Er zit hoogstwaarschijnlijk een lek in de riolering - of een riolering is deffect. Probleem met riolering opsporen en verhelpen.

Waterput maken voor sproeiwater tuin

Ik heb reeds een waterput in de tuin die +/- 8 meter diep is. Het water is echter erg ijzerhoudend en dus moeilijk om de tuin te sproeien zonder dat omliggende zaken bruin worden. Ik zou graag een nieuwe put slaan tot +/- 6 meter omdat er daar geen ijzer in het water zou zitten.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Graag had ik een put geboord zodat ik grondwater kan oppompen voor de besproeiing van de tuin.

Diverse loodgieterswerken uit te voeren

Plaatsen afvoer keuken en badkamer, extra radiatoren, toilet in de gang, thermostaat kranen afmaken badkamer en stucwerk. Ook het aanleggen van gas en afvoer voor de keuken is nodig.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel - combi boiler voor sanitair warm water. Mag met zonneboiler want we hebben een stuk plat dak waar een zonnepaneel op kan geplaatst worden. Ketel is 26 jaar oud.

Warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw met vloerverwarming

Vervangen ketel Radson

Vervanging Radson Multicomfort 28B. Maakt niet uit welk merk.

Gasbrander installeren en gas leggen

Momenteel is er mazout en er liggen wacht leidingen klaar maar er moet nog gas binnen gelegd worden en een gasbrander in de plaats komen.

Gaslek in leiding repareren

Er zit een lek in de gasleiding onder de ketel wat gerepareerd moet worden. Zo snel mogelijk.