Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Nieuwe ketel te plaatsen met ook 6 radiatoren. Living - drie slaapkamers - badkamer.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

De huidige grondwaterput is dichtgeslipt en dient vervangen te worden

Ondergrondse leiding herstellen

Waterlek in leiding ondergronds herstellen zonder al te grote breekwerken. Dringend te herstellen daar ik nu mijn hoofdwaterkraan tijdelijk heb afgesloten.

Mazouttank in kelder verwijderen

Ik wil mijn mazouttank van 5000 liter in de kelder verwijderen.

Gaskachels Wellstraler onderhouden

Onderhoud willen voor mijn 2 gaskachels type Wellstraler.

Aansluiten radiatoren en leiding werk

Een radtiator uit de badkamer laten vervangen in de badkamer,. De huidige radiator zou naar een slaapkamer boven moeten gaan waar de wachtbuizen reeds klaar zitten. Vanuit die kamer zouden de buizen doorgetrokken moeten worden naar de kamer ernaast; door de muren te boren. Dus leidingen doorboren en 1 radiator loskoppelen, 3 radiatoren aansluiten.

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.

Grondwaterpomp installeren

We willen graag een grondwaterpomp laten installeren in onze tuin (rijwoning ).

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Verwarming van badkamer op gelijkvloers (achteraan huis 9,8 m2), badkamer op eerste etage (vooraan 6,8 m2), twee slaapkamers op eerste etage (vooraan 8,92 m2 en achteraan 14 m2) en twee slaapkamers op tweede etage (vooraan 13,2 m2 en achteraan 13,9 m2). Deze ruimtes worden nu verwarmd met elektrische apparaatjes. Er is geen centrale verwarming, enkel gaskachels in woonkamer en keuken beneden. Zonnepanelen aanwezig. In fase 1 zou ik enkel de badkamers van warmtepompen willen voorzien. In 2020 zouden dan de slaapkamers worden voorzien.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in een hybride lucht - warmwaterpomp te plaatsen als binnen unit op de zolder. Ongeveer om 100 m² te verwarmen. Er is daar plaats waar vroeger een cv vloerketel stond en zal nu moeten samenwerken met een condensatie wandketel. De verwarming gebeurd met radiatoren. Hij zou de lucht onttrekken op de zolder zelf ventilatielucht of via een buitenunit.