Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Turnhout heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Turnhout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of directe omgeving.

51 klanten uit Turnhout bevelen een bij Casius in Turnhout aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Turnhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, warmtepomp installeren, palletkachel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage, verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Onderhoud van cv ketel

Onderhoud van CV ketel op gas Vaillant hoog rendementsketel. EcoTEC plus VCWBE346/3-5-H

2 jaarlijks onderhoud bulex brander

Betreft onderhoud en afstelling van Bulux brander. (gas)

Onderhouden gasketel Vaillant

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel vaillant ecotec pro.

Saneren van ketel

Ik heb onlangs een volledig gas installatie geplaatst en zou graag nu de mazout ketel van 5000 liter die onder de grond plaats vind willen saneren.

Onderhoud en herstelling geiser Termal Fluenco

Onderhoud en herstelling water geiser op propaan in stacaravan te Turnhout. (Baalse hei) Badgeiser blijft niet branden. Merk Termal Fluendo 11CF P.

Probleem met riolering opsporen en verhelpen

Jaar of 8 geleden had ik verstopping aan afvoer. Waarschijnlijk is er een buis in de grond die lekt. Water zoekt zijn weg, en komt uit plinten. Van buiten uit is de riolering met hoge druk uitgekuist. Maar nu komen de problemen terug. Er zit hoogstwaarschijnlijk een lek in de riolering - of een riolering is deffect. Probleem met riolering opsporen en verhelpen.

Waterput maken voor sproeiwater tuin

Ik heb reeds een waterput in de tuin die +/- 8 meter diep is. Het water is echter erg ijzerhoudend en dus moeilijk om de tuin te sproeien zonder dat omliggende zaken bruin worden. Ik zou graag een nieuwe put slaan tot +/- 6 meter omdat er daar geen ijzer in het water zou zitten.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Graag had ik een put geboord zodat ik grondwater kan oppompen voor de besproeiing van de tuin.

Diverse loodgieterswerken uit te voeren

Plaatsen afvoer keuken en badkamer, extra radiatoren, toilet in de gang, thermostaat kranen afmaken badkamer en stucwerk. Ook het aanleggen van gas en afvoer voor de keuken is nodig.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel - combi boiler voor sanitair warm water. Mag met zonneboiler want we hebben een stuk plat dak waar een zonnepaneel op kan geplaatst worden. Ketel is 26 jaar oud.

Warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw met vloerverwarming

Vervangen ketel Radson

Vervanging Radson Multicomfort 28B. Maakt niet uit welk merk.

Gasbrander installeren en gas leggen

Momenteel is er mazout en er liggen wacht leidingen klaar maar er moet nog gas binnen gelegd worden en een gasbrander in de plaats komen.

Gaslek in leiding repareren

Er zit een lek in de gasleiding onder de ketel wat gerepareerd moet worden. Zo snel mogelijk.

Verwarming plaatsen

Ik heb een huis gekocht maar het heeft geen verwarming een gezin woning met 3 slaapt kamer. Graag offerte voor verwarming plaatsen.

Condensatieketel vervangen

Condensatieketel op gas te vervangen.

Verplicht plaatsen terugslagklep drinkwater en aansluiting maken voor vaatwasser

Wij zijn met spoed op zoek naar een loodgieter voor het plaatsen van een terugslagklep (waterput) van het drinkwater. En een aansluiting maken in de keuken zodat wij de vaatwasser kunnen gebruiken.

Vervanging van ketel Vaillant

Er hangt nu een vaillant van 1987 in een keukenkast bij mijn dochter die de studio van mij huurt. We vermoeden een hoog verbruik en denken daarom aan vervanging. Graag advies en prijsofferte.

Vervangen van de gasketel

Ik heb nog een oude open gasketel. Deze zou vervangen moeten worden. Er zou een nieuwe op dezelfde plaats moeten komen. Maar welke? Nemen jullie de oude mee?

Loodgieter voor CV installatie

Installatie van verwarming en aanleggen van gasleiding.

Elektrische boiler vervangen

Huidige elektrische boiler is defect. Er dient een nieuwe van ca 75-100 liter geplaatst te worden. Eventueel wat aanpassen leidingwerk aan nieuwe boiler.

Onderhoud en nazicht cv

CV dient nagezien te worden. Dit is een mazoutketel.

Nieuwe elektrische boiler

Wij zijn op zoek naar een nieuwe elektrische boiler ter vervanging van onze elektrische Radson maxicom boiler.

Huidige ketel Vaillant vervangen

Huidige combiketel Vaillant VHR 24-28 C dient vervangen te worden.

Verwarming herstellen plus nakijken warm water

Verwarming slaat niet meer op en het warm water is veel te warm, bijna kokend. Zo snel mogelijk graag heb al 2 dagen geen verwarming meer.