Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
condensatieketel en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen, lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, grond - Water warmtepomp installeren in NB woning, lucht - Water warmtepomp in NB installeren, grond - Water warmtepomp in nieuwbouw, hR ketel of warmtepomp plaatsen, warmtepomp voor zwembad plaatsen, warmtepomp in nieuwbouw installeren, warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen, condensatieketels plaatsen in een appartement, warmtepomp plaatsen in een NB woning, vloerverwarming plaatsen in NB woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Flandria gaskachel herstellen

Ik wil graag mijn gaskachel van Flandria laten herstellen. Er is een klein stuk glas kapot dat men moet vervangen en ook de waakvlam blijft niet aan.

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij willen graag een stookolietank laten verwijderen die vol afval zit. We weten niet exact welke tank het is en hoeveel liter deze is. Na verwijdering willen we graag deze opening gebruiken om een regenwaterput te plaatsen.

HR ketel vervangen

Dit is een HR ketel op aardgas een Radson. Hij is nu ongeveer 18 jaar oud, werkt wel nog maar is aan vervanging toe.

Radiatoren plaatsen

Enkel radiatoren plaatsen, condensatieketel vaillant. Ongeveer 6 radiatoren plaatsen. Keuken, badkamer , living en gang, veranda boven...

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Voor het verwarmen met vloerverwarming van ongeveer 100 vierkante meter opp. En het verwarmen van water. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Airco installatie verplaatsen

De airco unit moet verhangen worden juist om het hoekje ,ongeveer 1,5 meter. Dus losmaken,vloeistof eraf en trug erop,slangen terug gebruiken. Toestel hangt op ong 5 meter hoogte. Is een Hitachi Multizone 80 ,QH4,

Condensketel of HR ketel plaatsen

Graag een HR ketel of condensketel plaatsen: Wij hebben momenteel een cv op mazout. Verwarming van de woning gebeurt uitsluitend op mazout, terwijl warm water bekomen wordt via twee verschillende boilers die op een propaangasfles zijn aangesloten. Ik had graag alles op een aardgasaansluiting willen zetten. Distributienetbeheerder moet nog zorgen voor de aansluiting en meter. Graag gedetailleerde uitleg. Met aardgas.

Saneren van ketel

Ondergrondse ketel naast woning 3500 liter.

Nieuwe ketel en radiatoren

Nieuwe radiatoren en nieuwe ketel plaatsen. Graag advies rond de ketels.

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming in gerenoveerde woning. Verwarming op gas. Volledige sanitaire leidingen vervangen in gans de woning.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen met radiatoren

Renovatie van huis : Ik wil een complete cv laten aanleggen voor douche en keuken en 2 kamers. Er zouden 7 radiatoren moeten geplaatst worden. Nieuwe combi ketel plaatsen op aardgas.

Onderhoud wellstraler gaskachel

Jaarlijks onderhoud van een inbouw en een losstaande wellstraler gaskachel.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat over de totale installatie van centrale verwarming in een bescheiden woning +- 6 ruimtes. Momenteel verwarmd met een gaskachel.

Mazouttank leeg maken

Mazoutank leegmaken en opvullen met certificaat. ° 2000 liter tank Resthoeveelheid mazout 600liter. ° gelegen onder de vloer van een inpandige garage vlak tegen de straatkant Mangat ter hoogte van de garagevloer Vrachtwagen kan voor de deur na plaatsen van parkeerborden.

Verwarmingsketel op aardgas vervangen

Bestaande HR ketel is 17 jaar oud en aan vervanging toe. Installatie in kleine gezinswoning op gelijkvloers.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Op dit ogenblik heb ik oude mazoutbrander, 30 jaar oud, die ik wens te vervangen door een HR Top ketel op aardgas. Doortrekken van aardagas naar de woning.

Herstelling regenwaterpomp merk grundfos

Onze regenwaterpomp lekt en dit heeft al wat opstijgend vocht in de muur als gevolg. Wij vinden niemand voor de herstelling. Wellicht probleem met de vlotter

Warmtepomp of condensatieketel op aardgas plaatsen

Wij hebben een woning gekocht waar alles op elektriciteit verwarmd wordt. Via ventilatieschachten in de kruipkelder ( er ligt GEEN aardgas naar dit huis, maar aansluiting is wel mogelijk) Op de zolder staat een elektrische boiler die het water opwarmt. Het dak is niet geïsoleerd (plafond van alle kamers wel --> laagbouwwoning), ramen zijn wel dubbel glas, maar zouden beter moeten. We gaan bestaande structuren houden, maar willen eerst investeren om onze energiefactuur naar beneden te krijgen. We vroegen ons af wat het interessantste is. Aardgas trekken en werken met radiators en condensatieketel. Of warmtepomp en eventueel ventilatieschachten blijven gebruiken.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. Er moeten vloeren vervangen worden en dus wil ik van de gelegenheid gebruik maken om dit te doen. kamer 1 4x4, kamer 2 4x4, kamer 3 3x2, kamer 4 3x2. Ook de nodige leidingsisolatie aanbreng.

2 jaarlijks onderhoud bulex brander

Betreft onderhoud en afstelling van Bulux brander. (gas)

Onderhouden gasketel Vaillant

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel vaillant ecotec pro.

Saneren van ketel

Ik heb onlangs een volledig gas installatie geplaatst en zou graag nu de mazout ketel van 5000 liter die onder de grond plaats vind willen saneren.

Onderhoud en herstelling geiser Termal Fluenco

Onderhoud en herstelling water geiser op propaan in stacaravan te Turnhout. (Baalse hei) Badgeiser blijft niet branden. Merk Termal Fluendo 11CF P.

Probleem met riolering opsporen en verhelpen

Jaar of 8 geleden had ik verstopping aan afvoer. Waarschijnlijk is er een buis in de grond die lekt. Water zoekt zijn weg, en komt uit plinten. Van buiten uit is de riolering met hoge druk uitgekuist. Maar nu komen de problemen terug. Er zit hoogstwaarschijnlijk een lek in de riolering - of een riolering is deffect. Probleem met riolering opsporen en verhelpen.

Waterput maken voor sproeiwater tuin

Ik heb reeds een waterput in de tuin die +/- 8 meter diep is. Het water is echter erg ijzerhoudend en dus moeilijk om de tuin te sproeien zonder dat omliggende zaken bruin worden. Ik zou graag een nieuwe put slaan tot +/- 6 meter omdat er daar geen ijzer in het water zou zitten.