Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Turnhout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Turnhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Turnhout:

Condensatieketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Graag een condensatieketel. De huidige ketel is oud en aan vervanging toe.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil een regenwaterput plaatsen aan de achterkant van mijn huis.

Water - Water warmtepomp installeren

Dit is voor een bestaande woning: Wij hebben centrale verwarming op gas met radiatoren en zoeken milieuvriendelijke vervanging. We hebben grond voor evt water-water warmtepomp, kan dat met radiatoren? Vloerverwarming is niet mogelijk.

Mazouttank verwijderen en vervangen

Graag had ik een offerte willen laten opmaken voor het verwijderen en vervangen van een ondergrondse mazouttank van 5000 liter. Dit is een handelspand met appartement

Vervanging afvoer

Ik zoek vakman om mijn afvoer te vernieuw. De oude afvoer is van eterniet , afvoer is -/+ 10 m en diameter van 110.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Plaatsen regenwaterpomp met waterfilter op bestaande regenput. Aansluiting voorzien voor wc's en wasmachine op regenput Te overbruggen afstand is ongeveer 30 à 40 meter.

Standaard keuring vewarming

Onze woning is verkocht en we willen dat de cv ketel gekeurd en gereinigd wordt.

Verwarming plaatsen

Plaatsing van cv-installatie met radiatoren en compacte gaswandketel gecombineerd met boiler . (huidig electrische boiler) (er werd voordien verwarmd met gaskachels) Rijhuis, 105 m2, beneden 5 kamers, boven 3 slaapkamers (kleine kamers)

Flandria gaskachel herstellen

Ik wil graag mijn gaskachel van Flandria laten herstellen. Er is een klein stuk glas kapot dat men moet vervangen en ook de waakvlam blijft niet aan.

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij willen graag een stookolietank laten verwijderen die vol afval zit. We weten niet exact welke tank het is en hoeveel liter deze is. Na verwijdering willen we graag deze opening gebruiken om een regenwaterput te plaatsen.

HR ketel vervangen

Dit is een HR ketel op aardgas een Radson. Hij is nu ongeveer 18 jaar oud, werkt wel nog maar is aan vervanging toe.

Radiatoren plaatsen

Enkel radiatoren plaatsen, condensatieketel vaillant. Ongeveer 6 radiatoren plaatsen. Keuken, badkamer , living en gang, veranda boven...

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Voor het verwarmen met vloerverwarming van ongeveer 100 vierkante meter opp. En het verwarmen van water. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Airco installatie verplaatsen

De airco unit moet verhangen worden juist om het hoekje ,ongeveer 1,5 meter. Dus losmaken,vloeistof eraf en trug erop,slangen terug gebruiken. Toestel hangt op ong 5 meter hoogte. Is een Hitachi Multizone 80 ,QH4,

Condensketel of HR ketel plaatsen

Graag een HR ketel of condensketel plaatsen: Wij hebben momenteel een cv op mazout. Verwarming van de woning gebeurt uitsluitend op mazout, terwijl warm water bekomen wordt via twee verschillende boilers die op een propaangasfles zijn aangesloten. Ik had graag alles op een aardgasaansluiting willen zetten. Distributienetbeheerder moet nog zorgen voor de aansluiting en meter. Graag gedetailleerde uitleg. Met aardgas.

Saneren van ketel

Ondergrondse ketel naast woning 3500 liter.

Nieuwe ketel en radiatoren

Nieuwe radiatoren en nieuwe ketel plaatsen. Graag advies rond de ketels.

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming

Volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming in gerenoveerde woning. Verwarming op gas. Volledige sanitaire leidingen vervangen in gans de woning.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen met radiatoren

Renovatie van huis : Ik wil een complete cv laten aanleggen voor douche en keuken en 2 kamers. Er zouden 7 radiatoren moeten geplaatst worden. Nieuwe combi ketel plaatsen op aardgas.

Onderhoud wellstraler gaskachel

Jaarlijks onderhoud van een inbouw en een losstaande wellstraler gaskachel.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat over de totale installatie van centrale verwarming in een bescheiden woning +- 6 ruimtes. Momenteel verwarmd met een gaskachel.

Mazouttank leeg maken

Mazoutank leegmaken en opvullen met certificaat. ° 2000 liter tank Resthoeveelheid mazout 600liter. ° gelegen onder de vloer van een inpandige garage vlak tegen de straatkant Mangat ter hoogte van de garagevloer Vrachtwagen kan voor de deur na plaatsen van parkeerborden.

Verwarmingsketel op aardgas vervangen

Bestaande HR ketel is 17 jaar oud en aan vervanging toe. Installatie in kleine gezinswoning op gelijkvloers.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Op dit ogenblik heb ik oude mazoutbrander, 30 jaar oud, die ik wens te vervangen door een HR Top ketel op aardgas. Doortrekken van aardagas naar de woning.

Herstelling regenwaterpomp merk grundfos

Onze regenwaterpomp lekt en dit heeft al wat opstijgend vocht in de muur als gevolg. Wij vinden niemand voor de herstelling. Wellicht probleem met de vlotter