Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vorst (Kempen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Vorst (Kempen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vorst (Kempen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen huidige verwarmingsketel naar aardgasketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Vorst (Kempen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vorst (Kempen):

Herstelling ketel Immergas Vitrix

Ik heb een waterlek aan de CV ketel waardoor er steeds drukverlies is op het verwarmingssysteem. De ketel is van het type immergas Victrix 24 kWX.

Radiator buizen verleggen

Radiatorbuizen verleggen naar een andere plaats en radiator hangen.

Onderhoud verwarmingsketel ACV nodig

Wij willen onze verwarmingsketel van het merk ACV (ongeveer 20 jaar oud) laten poetsen.

CV op pellets installeren

Wij hebben nu een mazoutketel die aan vernieuwing toe is. Bij het laatste onderhoud van de mazoutketel werd duidelijk dat we op korte termijn een nieuwe nodig hebben. We zouden dan ook graag meer info willen voor een CV op pellets, deze wensen we zeker te laten installeren binnen een aantal maanden zodat we voor de winter zeker zijn dat we warm zitten.

Advies ivm nieuwe verwarming plaatsen

Thermostaat hang in de living. Van de living ga je via een open gang van een 3 m lang naar de keuken. Daar hangt radiator van 80 x 90 x 16 cm. De ruimte is 43,2 kuub. Het is een radiator zonder thermostatische kraan. De keuken is een achterbouw en niet geïsoleerd, met plat dak (een weinig geïsoleerd). Het is onmogelijk om de keuken tot 20° op te warmen. Temperatuur blijft maximum 18° indien ik niet bij verwarm met kacheltje. Is een thermostatische kraan plaatsen op de bestaande chauffage voldoende? Of dient de huidige vervangen te worden? Ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.

Vervangen van verwarmingsketel

Verwarmingsketel moet vervangen worden.

Plaatsen van nieuwe condensatieketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen nu was de vraag wat is daar de prijs van. Prijsofferte voor het plaatsen van nieuwe condensatieketel.

Overschakeling van mazout naar gas

Ik wens over te gaan van stookolie naar gas, voor centrale verwarming en warm water, gasaansluiting is juist aangevraagd. Adresgegevens bij afspraak

Pluviofilter installeren met UV filter

Ik zou graag een pluviofilter laten installeren met een uv filter om mijn regenwater te kunnen gebruiken in bad, douche, wasmachine,...

Plaatsing en aansluiting van nieuwe condensatieketel

Plaatsing en aansluiting van nieuwe condensatieketel.

Vernieuwen van CV ketel

Mijn cv is nu 20 jaar oud en ik heb regelmatig kosten aan de brander. Ik heb ook een groot verbruik.

Plaatsing van een condensatieketel

Plaatsing gascondensatieketel en aansluiting

Radiators vervangen

Vervangen van 2 radiators van 50/280 -1 van50/80 1van 80/60

vervanging van verwarmingsketel in de ...

vervanging van verwarmingsketel in de kelder, aanpassing radiatoren?? Misschien wenselijk algehele controle van installatie en evt aanpassingen.

Het installeren van verwarming op ...

Het installeren van verwarming op aardgas en het installeren van de sanitaire voorzieningen incl toestellen.