Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vorst (Kempen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Vorst (Kempen) heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Vorst (Kempen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vorst (Kempen) of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vorst (Kempen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie op gas plaatsen, sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, water warmtepomp installeren in NB, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen, renovatie van de verwarmingsinstallatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Vorst (Kempen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vorst (Kempen):

Onderhoud verwarmingsketel ACV nodig

Wij willen onze verwarmingsketel van het merk ACV (ongeveer 20 jaar oud) laten poetsen.

CV op pellets installeren

Wij hebben nu een mazoutketel die aan vernieuwing toe is. Bij het laatste onderhoud van de mazoutketel werd duidelijk dat we op korte termijn een nieuwe nodig hebben. We zouden dan ook graag meer info willen voor een CV op pellets, deze wensen we zeker te laten installeren binnen een aantal maanden zodat we voor de winter zeker zijn dat we warm zitten.

Advies ivm nieuwe verwarming plaatsen

Thermostaat hang in de living. Van de living ga je via een open gang van een 3 m lang naar de keuken. Daar hangt radiator van 80 x 90 x 16 cm. De ruimte is 43,2 kuub. Het is een radiator zonder thermostatische kraan. De keuken is een achterbouw en niet geïsoleerd, met plat dak (een weinig geïsoleerd). Het is onmogelijk om de keuken tot 20° op te warmen. Temperatuur blijft maximum 18° indien ik niet bij verwarm met kacheltje. Is een thermostatische kraan plaatsen op de bestaande chauffage voldoende? Of dient de huidige vervangen te worden? Ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.

Vervangen van verwarmingsketel

Verwarmingsketel moet vervangen worden.

Plaatsen van nieuwe condensatieketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen nu was de vraag wat is daar de prijs van. Prijsofferte voor het plaatsen van nieuwe condensatieketel.

Overschakeling van mazout naar gas

Ik wens over te gaan van stookolie naar gas, voor centrale verwarming en warm water, gasaansluiting is juist aangevraagd. Adresgegevens bij afspraak

Pluviofilter installeren met UV filter

Ik zou graag een pluviofilter laten installeren met een uv filter om mijn regenwater te kunnen gebruiken in bad, douche, wasmachine,...

Plaatsing en aansluiting van nieuwe condensatieketel

Plaatsing en aansluiting van nieuwe condensatieketel.

Vernieuwen van CV ketel

Mijn cv is nu 20 jaar oud en ik heb regelmatig kosten aan de brander. Ik heb ook een groot verbruik.

Plaatsing van een condensatieketel

Plaatsing gascondensatieketel en aansluiting

Radiators vervangen

Vervangen van 2 radiators van 50/280 -1 van50/80 1van 80/60

vervanging van verwarmingsketel in de ...

vervanging van verwarmingsketel in de kelder, aanpassing radiatoren?? Misschien wenselijk algehele controle van installatie en evt aanpassingen.

Het installeren van verwarming op ...

Het installeren van verwarming op aardgas en het installeren van de sanitaire voorzieningen incl toestellen.