Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vorst (Kempen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Vorst (Kempen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vorst (Kempen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Vorst (Kempen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vorst (Kempen):

Boiler herstellen

Foutmelding=> de lichtjes bij 40 en 60 blijven knipperen- resetten helpt niet. Merk: Chaffeautechs necracomfort op aardgas.

Plaatsing van een lucht-lucht warmtepomp en warmtepomp boiler

Installatie van een lucht-lucht warmtepomp met 5 binnenunits en een warmtepomp boiler voor sanitair water.

Nazicht Wellstraler kachel

Wanneer de gaskachel in werking is, is er een gasgeur waar te nemen. Ik wou de kachel eens volledig laten nakijken.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Mijn oude bestaande waterpomp is stuk en wil een andere laten plaatsen . Enkel een lucht warmtepomp als verwarming. Zwembad verwarmen . Bestaande woning.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Vrijstaand huis. Verwarm met goed gedimensioneerde klassieke radiatoren aan 65° C. Voldoende ruimte om oppervlakte systeem aan te leggen. Nu verwarming op mazout.

Mazoutbrander vervangen door gasbrander

Graag had ik een gasbrander gekocht plus installatie in de garage. De mazoutbrander is verouderd en moet weg. De leidingen en chauffages zijn nog in orde. De te verwarmen ruimten zijn ongeveer 100 m². Ramen en plafonds zijn geïsoleerd.

Aansluiting airco op reeds aanwezige luchtverwarming

Ik zou de aanwezige luchtverwarming willen uitbreiden met airco . Alles is al aanwezig qua materiaal , enkel plaatsing en aansluiting nodig.

Plaatsen pomp in septische put

Slechte afvoer septische put. Huidige pomp is stuk. Pomp met maalfunctie.

Nazicht en onderhoud zonneboiler Eurothermic

Onderhoud van zonneboiler installatie van het merk Eurothermic.

Waterput boren voor besproeien tuin

Waterput boren voor aansluiting met pomp voor het besproeien van de tuin vermoedelijke boring 6 - 8 meter.