Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Weert.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Weert of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij in Weert die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Weert:

Omvormen P41 Wellstraler gasradiator van aardgas naar propaan

Ik twee vissershuisjes met telkens een P41 HR/00 Wellstraler gasradiator. Eén gasradiator moet nog omgevormd worden van aardgas naar propaan. Hiervoor moeten de hoofdsinspuiter en de inspuiter voor de waakvlam vervangen worden. Daarna moet de druk geregeld worden sinds die verschillend is voor propaan. De druk regelen moet natuurlijk met gespecialiseerde apparatuur. Deze P41 Wellstraler is nieuw uit de doos en is nooit gebruikt geweest. De tweede P41 Wellstraler gasradiator brandt reeds op propaan.