Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wijnegem:

Verleggen binnen wateraanvoer

Binnen wateraanvoer die achter watermeter in kelder is geplaatst. (nu dikke zwarte darm) en in deels in kruipruimte loopt verleggen of met ander materiaal. Zwarte darm ongeveer 4 M. Ongeveer 1 meter verleggen, lengte zal dan korter worden.

Waterput boren

Waterput te laten boren vnlk voor tuingebruik, maar ook voor koppeling aan wasmachine en op termijn toilet.

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).

Boren grond waterput

Grond waterput boring voor water om de tuin te sproeien.

CV op aardgas plaatsen

- sanering mazouttank - plaatsen CV- ketel op aardgas (+advies over welke ketel best kan geplaatst worden)

Plaatsen van split airco

Plaatsen van een split airco welke op de zolder dient geplaatst te worden.

Keuring brander Vaillant Ecotec pro

Periodiek onderhoud van brander in appartement.

Riolering vernieuwen

Graag vakman voor het vernieuwen van de riolering buiten.

Plaatsen van centrale verwarming met HR ketel

Plaatsen van centrale verwarming, graag een condensatieketel. Radiatoren plaatsen ongeveer 7 stuks. Klaar steken leidingen voor keuken en badkamer.

Vervangen van hoofdafvoerafleiding

Het betreft een recht stuk leiding van +-10 m die door de kelder en kruipkelder loopt en waarschijnlijk aangesloten is buiten het huis onder het trottoir. De buis ligt volledig vrij, maar het trottoir kan een stuk opengelegd moeten worden. Tevens moet de uitgang van de buis aan de gevelkant geur dicht worden gemaakt.