Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor warmtepompboiler te plaatsen:

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Wijnegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepompboiler te plaatsen uit heel België:

lucht - water warmtepomp plaatsen

Wil mazoutketel hier weg hebben. Wil zonnepanelen laten plaatsen en zou deze graag combineren met warmtepomp en/of warmtepompboiler..

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van een 100 L WW boiler op CV water door een warmtepompboiler +- 200 L, inclusief afbraak bestaande 100 L boiler met pomp. Aansluit en plaatsen ventilatiekanaal naar buiten voor de koude lucht, mogelijk met omschakelklep winter zomer, indien zinvol.

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel verwarming en water op mazout. Er komen zonnepanelen. Wil warm water appart van verwarming nu. Eventueel koelen van woonruimte en slaapkamer.

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van mijn huidige elektrische boiler 150liter. Mijn idee is om een warmtpompboiler van 270 à 300 liter te combineren met vacuumbuizencollector . Boiler staat opgesteld in de garage en collectoren op het plat dak van de garage. Plat dak is via de oprit vlot te bereiken.

Warmtepompboiler plaatsen

Bestaande stookolie verwarming met convectoren, ook warm water via brander. Sanitair water verwarmen. Halfopen bebouwing.

Warmtepompboiler plaatsen

De huidige CV ketel op gasl zou vervangen moeten worden door iets anders. Ik dacht aan een warmtepompboiler indien mogelijk.

Plaatsen van een warmtepompboiler

Net aangekocht appartement waarvan een vervanging nodig is van de condensatieketel (2004). Gelijkvloers appartement! Geen voorgaande kennis aangaande warmtepompen dus ook niet geweten of het plaatsen hiervan mogelijk is. Ieder appartement heeft eigen verwarming.

Warmtepompboiler plaatsen in een appartement

We willen bestaande elektrische kachels en ketels vervangen door een energie-efficiëntere oplossing namelijk een warmtepompboiler. Het appartement is 80 m², 2 slaapkamers en een badkamer.