Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wilrijk:

Kachel Wellstraler herstellen

Als de kachel aan is dan stinkt naar rook. Precies is iets aan het branden. Ik denk dat de kachel een onderhoud moet krijgen.

Leidingen aanpassen in keuken ivm plaatsing keuken

De oude keuken zal worden weggehaald. Er werd een nieuwe keuken aangekocht. De bestaande loodgieterij moet worden aangepast.

Centrale verwarming aanleggen

Dansstudio's 307m² , aanleggen van centrale verwarming .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

We willen de warmtepomp gebruiken voor het verwarmen en koelen van 2 ruimtes. De slaapkamer boven en de leefruimte beneden. De buitenunit kan op het plat dak boven de leefruimte geplaatst worden. Rijwoning,

Volledig nieuwe CV-installatie aanleggen

Ik wil graag in mijn appartement op het 2de verdiep een volledig nieuwe CV-installatie uitvoeren.

Vervangen van geiser

Op het appartement van de 2de verdieping dient er een geiser vervangen te worden. Bij voorkeur een model zoals de Vaillant Turbomag 17L op gas. Deze moet voor warm water zorgen in de keuken en badkamer. Kan dit deel uitmaken bij de offerte over het plaatsen van de 2 individuele watermeters . De woning met 2 verdiepingen, heeft 2 wooneenheden : gelijkvloers +1 étage, en de 2de étage.

Oude Junkers doorstromer vervangen door een nieuw model

Junkers doorstromer vervangen door een nieuw model. Nieuw apparaat mag Junkers zijn of ander gelijkwaardig alternatief.

Pijpbrander op dak verhogen en nazicht brander

Graag vervangingen en/of verhogen van pijp brander op plat dak - chauffage en warm water valt uit met veel wind en moet de chauffageketel terug opgestart worden. Merk chauffageketel Junker.

Reukdedectie uitvoeren in pvc leidingen

Badkamer met twee wc en twee douches,septische put ligt onder douche. Heb put 6 maanden geleden laten ruimen. Sinds twee weken is er een rioolreuk waar te nemen. Alle leidingen PVC ,heb deksel extra goed afgekit en toch is er een geur waar te nemen.

Herstelling gaskachel Colombus-H

Ik wil mijn oude gaskachel herstellen. Die werkt maar een paar minuut later volledig stoppen.