Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wilrijk:

Oude Junkers doorstromer vervangen door een nieuw model

Junkers doorstromer vervangen door een nieuw model. Nieuw apparaat mag Junkers zijn of ander gelijkwaardig alternatief.

Pijpbrander op dak verhogen en nazicht brander

Graag vervangingen en/of verhogen van pijp brander op plat dak - chauffage en warm water valt uit met veel wind en moet de chauffageketel terug opgestart worden. Merk chauffageketel Junker.

Reukdedectie uitvoeren in pvc leidingen

Badkamer met twee wc en twee douches,septische put ligt onder douche. Heb put 6 maanden geleden laten ruimen. Sinds twee weken is er een rioolreuk waar te nemen. Alle leidingen PVC ,heb deksel extra goed afgekit en toch is er een geur waar te nemen.

Herstelling gaskachel Colombus-H

Ik wil mijn oude gaskachel herstellen. Die werkt maar een paar minuut later volledig stoppen.

Extra watermeter plaatsen in appartement

Nu gemeenschappelijke watermeter voor 2 appartementen (gelijkvloers en eerste verdieping). We zouden graag het exacte waterverbruik willen weten om de factuur correct te verdelen en graag een aparte watermeter plaatsen.

Lekkage aan koppeling van de afvoer van het toilet

Ik woon op het gelijkvloers van een appartement met boven mij nog 2 aparte leefruimtes. Nu is er een lek aan de koppeling van het eerste zijn toiletafvoer. (het lekt niet altijd en is ook niet 100% dat het (enkel) van het eerste komt. Wij hebben dit nagegaan met een architecte. Zij geeft aan dat de dichting niet goed is en zegt dat deze opnieuw moet gedaan worden. Zij geeft ook aan dat het aan te raden is om de gehele metalen buis op mijn gelijkvloers, samen met de koppeling te vervangen door kunststof. (Wat mijn voorkeur heeft) De andere eigenaars zullen mee beslissen.

Radiatoren vervangen

Vervanging 6 radiatoren en kranen. Ketel is zo goed als nieuw.

Herstellen Junckers boiler

Herstelling Junkers boiler (hydropower) Boiler slaat niet meer aan (zendkastje?)

Herstellen van de buizen van de riolering in de kelder

Er is een probleem met de riolering. Het gaat vermoedelijk om een lek. We denken dat met het vervangen van een stuk buis (en een nieuw koppelstuk) dit probleem opgelost zou kunnen zijn. Er zijn vermoedelijk geen graafwerken of breekwerken nodig. Iemand met kennis ter zake die een kijkje kan komen nemen, zou fijn zijn.

Rioolwerk uit te voeren

De bestaande gemetste shifon in de voorhof uitbreken en vervangen door een rechtstreekse verbinding met de bestaande rioolbuis.