Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wilrijk:

Chaffoteaux & Maury ketel herstellen

Dringende herstelling CV ketel Chaffoteaux & Maury type Niagara Delta 2.28 FF. Geen warm water en geen verwarming momenteel. Foutmelding 3, vergrendeling door storing ontsteking.

Nieuwe boiler aansluiten

Ik heb een keukenboiler die lekt. Heb een vervangboiler, Sitam 10l, die moet aangesloten worden.

Gasleidingen vervangen

Appartementsblok van 1965. Vier verdiepingen, 5 appartementen rechts en vijf links gelegen. Gasleidingen zijn aan vervanging toe.

Nakijken boiler

Ik heb een Cerasmart boiler van Junckers en die zou nagekeken moeten worden. We hebben geen klachten, het is gewoon voor het jaarlijks nazicht.

Loodgieter voor vervanging gasleiding

Vervanging gasleiding en nazien om attest

Kachel Wellstraler herstellen

Als de kachel aan is dan stinkt naar rook. Precies is iets aan het branden. Ik denk dat de kachel een onderhoud moet krijgen.

Leidingen aanpassen in keuken ivm plaatsing keuken

De oude keuken zal worden weggehaald. Er werd een nieuwe keuken aangekocht. De bestaande loodgieterij moet worden aangepast.

Centrale verwarming aanleggen

Dansstudio's 307m² , aanleggen van centrale verwarming .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

We willen de warmtepomp gebruiken voor het verwarmen en koelen van 2 ruimtes. De slaapkamer boven en de leefruimte beneden. De buitenunit kan op het plat dak boven de leefruimte geplaatst worden. Rijwoning,

Volledig nieuwe CV-installatie aanleggen

Ik wil graag in mijn appartement op het 2de verdiep een volledig nieuwe CV-installatie uitvoeren.