Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe boiler aansluiten:

Nieuwe boiler aansluiten

Ik heb een keukenboiler die lekt. Heb een vervangboiler, Sitam 10l, die moet aangesloten worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe boiler aansluiten uit heel België:

Gasboiler vervangen en aansluiten op zonnepanelen

Door een groot lek vlak boven onze gasboiler door een gesprongen waterbuis in onze lavabo deze nacht werkt onze boiler niet meer. We zouden die graag herstellen. De gasboiler dient voor een standaardwoning van een gezin met 3 personen en moet aangesloten worden op de zonnepanelen.

Elektrische boiler installeren en aansluiten

We werken momenteel met aardgas maar omdat we zonnepanelen hebben wil ik overschakelen op een elektrische boiler. Die moet ook worden aangesloten op de radiatoren in het huis.

Aansluiten gasfornuis en boiler verwijderen

Bestaande elektrische kookplaat moet eruit en ik wil een nieuw fornuis op gas aansluiten. Ik denk er ook aan om mijn oude boiler te laten verwijderen.

Elektrische boiler installeren

Een nieuwe elektrische boiler en aansluiten van de boiler op de watervoorziening.

Aansluiten wasmachine en vaatwas en daarvoor leidingen voorzien

Installatie van wasmachine. Staat naast de elektrische boiler, dus zou hier een aan- en afvoer moeten krijgen. Tevens aansluiting van vaatwas, staat op het aanrecht in de keuken en zou moeten aangesloten worden aan de gootsteen. Bij beide dienen ook gaten gemaakt worden om de buizen van de machines te laten doorlopen.

Aansluiten boiler

Ik zou graag onze boiler - Chaffoteaux et Maury - laten aansluiten. Alle leidingen zijn al getrokken tot aan de boiler. Ze zouden enkel aangesloten moeten worden zodat de boiler opgestart kan worden. Gas, koud water en warm water leidingen.

Boiler vervangen in de keuken

Hello, voor mijn gerenoveerde woning dient de elektrische boiler onder de spoelbak (keuken) vervangen te worden. Ik zou graag een zo klein mogelijke boiler laten plaatsen. Ik heb deze enkel nodig om 1x daags de afwas te doen. Ik heb voor de badkamer een apparte grote boiler die losstaat van de watertoevoer naar de keuken toe. Indien mogelijk een 5 liter, anders max. een 10liter boiler en het aansluiten onder de spoelbak. De oudere boiler mag weg, deze zit vermoedelijk met een barst onderaan. De aansluiting is dus voorzien.

Douche installeren

Aansluiten boiler op waterleiding ,installatie douchemuur vloer leidingen en afvoer kort gezegd alles in kamer waar voordien niks was.