Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning:

Volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een loodgieter om het onderdeel 'sanitair' te kunnen plaatsen. Plannen in bijlage. Leidingen en sanitair plaatsen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Wuustwezel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning uit heel België:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen van een huidige slaapkamer een badkamer maken op de eerste verdieping. De ruimte is ongeveer 10 m². De uit te voeren werken: - vloer egaliseren en kurkvloer leggen. - plafond voorzien met ingebouwde spotjes - elektriciteit aanpassen in de ruimte - wc-afvoer doortrekken van kelder tot eerste verdieping Nakijken en eventueel vervangen van de waterleidingen Installatie sanitair en meubels: douche, ingewerkt bad, toilet, badkamermeubel met dubbele spoelbak, meubelkast, verwarmingselement. Ook installatie apart toilet en lavabomeubel op het gelijkvloer.

Sanitair plaatsen

Plaatsen van volledige douche:verplaatsen van leiding douche,plaatsen wanden douche,plaatsen douchescherm en douche bak,plaatsing douchestang en kranen badkamed meubel. Materiaal aangekocht bij X2O.

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit leggen en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 100m2. Start van de werken zomer 2019.

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Sanitair plaatsen besteld bij X2O. Volledige inloopdouche, platen tegen de muur.

Badkamer verbouwen

Wij willen een volledige renovatie van de badkamer. Met inloopdouche met ingebouwd kraanwerk, toilet en wastafel. We zoeken iemand die het sanitair kan doen en tevens ook de leidingen kan nakijken (en eventueel bij slijtage vervangen) De vloer en de muren worden door ons betegeld. Materiaal is aangekocht bij X20, kraanwerk van hansgrohe.

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van de bestaande badkamer 10,90 m² met schuin dak. Badkamer bestaande uit bad, aparte douche, badkamermeubel 130 cm breedte met 2 lavabo's en 2 hangkasten en radiator. Ook elektriciteitswerken waaronder extra stopcontacten. Sanitair zelf aangekocht bij X2O.