Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

92 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden, nieuwe verwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Brussel:

woensdag 18 januari 2017

Nazicht onderhoud boiler Vaillant en 2 gaskachels

Nakijken en onderhoud van 1 boiler en 2 gaskachels. Er zijn geen problemen maar laatste onderhoud was 3 jaar geleden. Op dat moment is de boiler (Vaillant) nieuw geïnstalleerd.
dinsdag 27 december 2016

Vervanging ketel centrale verwarming / warm water

In een 15 jaar oude appartementsblok moet de ketel vervangen worden omdat deze niet conform verklaard is bij het laatste nazicht. Het toestel is bestemd voor een studio 35 m² met badkamer met douche. We zouden willen opteren voor een Vaillant ecoTecPro VCW 256.
zondag 13 november 2016

Verwarmingstoestellen nakijken

De verwarming (op gas, hoogrendementsketel geïnstalleerd in 2006) functioneert, maar in de kamers op de 2 de en 3 de verdieping worden de toestellen bijna of helemaal niet warm.
vrijdag 4 november 2016

Nieuwe boiler installeren

Heb nu Bulex boiler 200 L - op electriciteit, die niet meer werkt en de herstelling zou te duur uitvallen. Ik wil deze vervangen door een nieuwe boiler (geen Bulex)
vrijdag 4 november 2016

Bulex boiler ontkalken

We hebben een Bulex boiler van 200l met warmte wisselaar. Graag zouden we het toestel laten ontkalken. Het toestel is 5 jaar oud.
maandag 24 oktober 2016

Draadloze thermostaat installeren

Graag zou ik een draadloze thermostaat laten installeren, met verplaatsbare sensor.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstellen van douche en geberit toilet

Loodgieter nodig om douche en geberit toilet te fixen
zaterdag 15 oktober 2016

Tthermostaat installeren

2 lavabo's dienen gerepareerd te worden, omdat deze niet langer functioneren. Het is goed mogelijk dat de onderdelen verkalkt zijn en vervangen moeten worden. Daarnaast hebben wij een thermostaat gekocht van bulex (Exacontrol E7c) die geinstalleerd dient te worden, zodat we de verarming in huis centraal kunnen bedienen. Het is nog niet duidelijk of dit gaat lukken, maar we hebben expertise advies nodig.
donderdag 13 oktober 2016

Vervangen gasketel

Vervangen van een bestaande gasketel door een HR ketel van 45-40 kW (type Vaillant VKE 164 of gelijkaardig). Enkel verwarming (geen watervervarming). Graag bestek inclusief ontmantelen bestaande ketel; levering en plaatsen nieuwe ketel (bestaande circulators worden behouden).
woensdag 12 oktober 2016

Vervangen combi

Combiketel is aan vervanging toe. Prijs wisselstukken te hoog in vergelijking met aankoop nieuw toestel. Graag offerte voor aankoop en installatie HR ketel en VR ketel. Advies mogelijkheden van de vakman. Combiketel werkt nog maar loopt op zijn einde...
vrijdag 23 september 2016

Ontkalken leidingen

Ontkalken van leidingen in een appartement
vrijdag 23 september 2016

Jaarlijkse controle mazoutketel-sanitair badkamer controle

Ik wil de jaarlijkse controle van mijn mazoutketel laten uitvoeren en ook het sanitair in mijn badkamer laten controleren op kalk.
dinsdag 13 september 2016

Herstelling bulex

Reparatie bulex thematek (combi) Ligt momenteel in panne
vrijdag 2 september 2016

Elektrische boiler vervangen

Elektrisch boiler van 200 liter vervangen in appartement. Diëlektrische koppeling te voorzien.
donderdag 1 september 2016

Aanpassen leidingen

Loodgieter voor leidingen: Aanpassen van sommige leidingen (keuken, elektrische ovens fornuis ...)
maandag 29 augustus 2016

Plaatsen terugslagklep riolering

Plaatsen van een terugslagklep voor het voorkomen van overstromingen. Adres aan de loodgieter-installateur.
woensdag 24 augustus 2016

Vervangen verwarmingsketel

Op dit moment Viessmann vitopend 100 geïnstalleerd maar in slechte staat. Vervangen door ander model of merk, met mogelijke tuberen van de schouw. Daarnaast ook nazicht / onderhoud leidingen in de kelder
dinsdag 23 augustus 2016

Stookolieketel vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van een stookolieketel. Enkel de ketel, want de brander is 3 jaar oud en werkt nog zeer goed. De oude ketel had een overcapaciteit, (55kw), een ketel van 35kw is OK. Geen nieuwe condensatieketel want schouw tuberen is niet mogelijk
maandag 22 augustus 2016

Onderhoud CV ketel

Graag offerte voor onderhoud Bulex F25-30 ThemaCondens. Laatste onderhoud 2 jaar geleden (mocht zo lang wachten volgens de aannemer - nieuwbouw). Zo mogelijk 5,6 of 7 september.
donderdag 11 augustus 2016

Vervangen verwarmingsinstallatie

De aanvraag omvat de verbouwing van een appartement waarbij de volledige verwarmingsinstallatie (ketel, leidingen e.d.) moet worden vervangen. De totale oppervlakte bedraagt 88m2 en er zijn 5 ruimtes te verwarmen. De keuze van de verwarmingsketel is de moeilijkste. Er is aardgas aanwezig. Huidige installatie omvat een paar elektrische verwarmingselementen en een (onbekende) verwarmingsketel zonder radiatoren.
donderdag 11 augustus 2016

Vervangen oude gasketel

- Oude gasketel vervangen - Gasketel zorgde voor verwarming radiatoren en water Wat is de kostprijs en de prijs van de plaatsing?
donderdag 4 augustus 2016

Reparatie twee hangtoiletten

De chasse van twee hangtoiletten werken niet meer. Betreft merk Geberrit. Zeer dringende reparatie nodig.
zondag 31 juli 2016

Onderhoud waterverzachter

Mijn waterverzachter (merk BWT) met hervuld worden (kristallen?). De oorspronkelijke leveranciers/ plaatser is niet meer actief. Kan iemand me hierbij helpen?
maandag 25 juli 2016

Plaatsen douche

Ik wil bekijken waar er in ons gebouw een warm + koud douche zou geplaatst kunnen worden, zodat onze collega's deze kunnen gebruiken na het fietsen. Dit moet niet per se een cabine zijn, maar mag ook simpel zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden hier, naargelang hoe groot de aanpassingen zijn. Ik verwacht dat er rekening wordt gehouden met voldoende verluchting, voldoende beweegruimte en voldoende ruimte om zich om te kleden. Via de link hieronder zijn enkele foto's te bezichtigen van een toilet die gebruikt zou kunnen worden als ruimte voor de douche. Maar er zijn nog andere mogelijkheden die we ter plaatse kunnen bekijken.
zondag 17 juli 2016

Vervangen van oude ketel

Vervanging van een oude ketel. Ben op zoek naar een nieuw installatie, maar weet nog niet wat. Ook warm water.

Partners

Partners van Casius