Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
137 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

woensdag 3 januari 2018

Oude gasbrander in badkamer vervangen

Oude gasbrander in badkamer vervangen. Met aardgas. Geen voorkeur voor een bepaald merk.
vrijdag 29 december 2017

Check up naar aanleiding van veel te hoog waterverbruik in klein appartement

Het waterverbruik is veel te hoog, er is zelfs verbruik als appartement onbewoond is. Er is een Vaillant verwarming/warm water op gas. Geen zichtbare lek. Daarom dient gezocht te worden naar de oorzaak van het waterverlies.
dinsdag 26 december 2017

CV ketel Chaffoteaux onderhouden

Ik zou graag weten of het mogelijk is om onze CV ketel aardgas van het merk Chaffoteaux & Maury te laten onderhouden.
zaterdag 16 december 2017

Vaillant verwarming nakijken

Mijn Vaillant thermostaat is vervangen door een nieuwer model en sindsdien maken de radiatoren af en toe een sissend geluid. De draaiknop iets zachter zetten helpt dan soms even, maar het komt altijd weer terug. Ook als de verwarming niet meer aan het verwarmen is, is het geluid er soms.
woensdag 13 december 2017

Gasketel herstellen

Chauffage werkt niet. Gasketel van Junkers. Dringend onderhoud! Is 4 jaar oud.
zondag 10 december 2017

Verhelpen van lekkage en radiatoren vervangen

Lekkage is ontstaan achter een tegelmuur onder een wasbak. Water komt door de muur (druppelsgewijs). Identificatie en rectificatie van het probleem is gevraagd. Drie radiatoren moeten vervangen worden. 1x slaapkamer, 1x huiskamer (1 van 2) en 1x keuken. Appartement bevindt zich op de derde verdieping maar een lift is aanwezig.
zondag 10 december 2017

Onderhoud en nazicht Vent Axia ventillatiesysteem

Ik heb een Vent Axia ventillasysteem in mijn appartement. Deze werkt echter niet meer (lucht circuleert niet). Graag herstellen of vervangen.
vrijdag 8 december 2017

Leveren + plaatsen 2 kranen voor lavabo

1) verwijderen kranen lavabo: 2 stuks 2) leveren kranen lavabo, met technische fiche: 2 stuks 3) plaatsen en in bedrijf stellen kranen lavabo: 2 stuks
vrijdag 8 december 2017

Grundfos sturing nazien

Er is een sturing defect van een LCD 110 sturingskast met 2 pompen
dinsdag 5 december 2017

WC-bak en keukenkraan vervangen

Graag had ik een loodgieter langs laten komen om een lekkende WC bak te vervangen, alsook een verkalkte keukenkraan te vervangen.
maandag 4 december 2017

Lekkende WC bak vervangen en verkalkte keukenkraan

Graag had ik een loodgieter langs laten komen om een lekkende WC bak te vervangen, alsook een verkalkte keukenkraan te vervangen. Graag had ik dat u de materialen kon aanleveren.
donderdag 30 november 2017

Controle gasaansluiting in keuken

Gasheur. Aansluiting van het fornuis in de keuken. Graag herstelling.
woensdag 29 november 2017

Nazicht radiatoren

3 van onze 5 radiatoren werken niet. Lucht is al afgelaten.
woensdag 29 november 2017

Vervangen badkraan

Bestaande één greep mengkraan (geen thermostatische) is defect (douche selectieknop afgebroken). Er moet een nieuwe kraan geplaatst worden.
vrijdag 24 november 2017

Vervanging boiler en nazicht gasinstallatie

Momenteel heb ik een gaschaudière voor warm water die slecht werkt in de keuken waar geen verluchting is. Daarom moet er een elektrische boiler geïnstalleerd worden en een extra zekering gezet worden voor dit mogelijk te maken. Indien dit niet de beste optie is, is een andere oplossing ook goed. In m’n living staat een gaskachel, maar als ik de gas opendraai spuit het gas rechtstreeks in de ruimte dus hier moet ook naar gekeken worden. Tenslotte is m’n elektriciteit nog niet conform dus zou dit ook bekeken moeten worden.
maandag 20 november 2017

Extra ventilatie in boilerkot

Extra ventilator Volgens een chauffagiste valt mijn boiler uit wegens teveel verbrande gasophoping, waarschijnlijk omdat ik op het bovenste verdiep woon en afhankelijk van het weer en wie nog verwarmt onder mij. Ik zou dat kot (1 meter op 1 meter) moeten kunnen ventileren, via een ventilator geinstalleerd rechtstreeks in de muur van mijn tweede luchtschacht. Er is een gat gemaakt maar blijkbaar wil de gas zo toch niet buiten.
zaterdag 18 november 2017

Combiketel vervangen

Ik heb momenteel een niet condenserende gasketel type Bulex thematek CF 24 in mijn gelijkvloers appartement (45m2). Er is geen bruikbare gemeenschappelijke schouw in het gebouw.
vrijdag 10 november 2017

Huidige cv ketel vervangen

De huidige CV ketel is zeer oud. 1 maand geleden een onderhoud gekregen, maar functioneert niet meer zoals het hoort. De ketel vervangen door nieuwe ketel. Het water dat eruit komt is niet 'warm warm'. Verwarming op gas.
vrijdag 10 november 2017

Lekkende kraan herstellen

Ik wil graag onze lekkende kraan in de badkamer (lavabo) laten herstellen.
vrijdag 3 november 2017

Reinigen en ontkalken van boiler

De waterdruk van de keukenkraan is sterk verminderd. Ik veronderstel dat dit komt doordat de elektrische boiler (Clage toestel) die onder de gootsteen is geplaatst, vol kalk zit. Reiniging en ontkalking van de boiler
donderdag 26 oktober 2017

Nieuwe installatie boiler en verwarming op gas

Nieuwe gasinstallatie boiler warm water en verwarming voor particulier (oppervlakte huis 130 m²). Bestaande installatie af te voeren. Voorkeur voor condensatieketel.
maandag 23 oktober 2017

Installeren van pelletkachel

Ik ben op zoek naar iemand die een pelletkachel kan komen installeren. Het is een vrijstaand model voor in een veranda te plaatsen.
zaterdag 21 oktober 2017

Sifon gasboiler vervangen

Afvoer van gasboiler lekt waardoor (naar mijn mening) de sifon moet vervangen worden alsook 2 PVC bochten ('coudes MF') en plusminus 1m PVC leiding. Diameter 40mm.
zaterdag 21 oktober 2017

Warmtepomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een warmtepomp (warm water) welke onze boiler van 200 liter zou moeten vervangen. Verwarming op gas.
donderdag 12 oktober 2017

Complete CV installatie voorkeur condensatieketel

We hebben momenteel een ketel en installatie die meer dan 20 jaar oud zijn. We willen zoveel mogelijk houden (radiatoren, leidingen ezw), maar we weten nog niet hoeveel we moeten vervangen. Radiatoren. Met aardgas. Graag ter plaatse komen kijken. Voorkeur naar een condensatieketel.

Partners

Partners van Casius