Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
139 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

vrijdag 18 mei 2018

Kraan en tussenstuk vervangen plus radiator herstellen

Onder gootsteen is er een doorschijnend stuk waarin een buis zat stuk waardoor het begon te lekken En kraan radiator herstellen.
dinsdag 8 mei 2018

Lekkende boiler Bulex

De boiler Bulex lekt, graag nazicht en herstellen.
vrijdag 4 mei 2018

Toilet weghalen & nieuwe plaatsen

Wc in de badkamer weghalen & vervangen door wasmachine. Hangwc plaatsen in de kleine kamer waar voordien de wasmachine stond. alles is voorzien qua leidingen.
donderdag 3 mei 2018

Boiler Vaillant nakijken

Ik zou graag het verplicht 2-jaarlijks onderhoud van de gas boiler willen laten uitvoeren. Vaillant
donderdag 3 mei 2018

Lek waterciterne herstellen

Ik zoek een loodgieter om een lek in een waterciterne van te herstellen.
dinsdag 1 mei 2018

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp werkt niet, is 10 jaar oud. Grundfos RMQ-B. Graag herstelling door installateur.
woensdag 18 april 2018

Vervanging van boiler

Vervanging boiler op elektricteit
maandag 9 april 2018

Nieuwe CV ketel op aardgas plaatsen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig in mijn rijtjeshuis van 4 verdiepingen. Ik wil daarbij een relatie aanknopen voor de benodigde onderhoudsservice. Het huis is van 1955 en de verwarmingspijpen zijn uit die tijd. Ik heb onlangs een separate boiler gekocht. De huidge ketel staat in een aparte ruimte op de begaande grond. Op aardgas.
zondag 8 april 2018

Plaatsen gaskachel

Plaatsen gaskachel in living. Bestaande schouw (haardvuur), gasleiding aanwezig. Bedoeld als verwarming en sfeerbrenger. Aankoop materiaal en aansluiting.
woensdag 4 april 2018

Verschillende kleine loodgieterswerkjes uitvoeren

Ik zoek een vakman om geurhinder op te lossen. Terugslagklep op de dampkap die in verbinding staat met een schacht. Dichtmaken van een technische koker aan het toilet waar rookgeur uitkomt van de onderbuur.
woensdag 4 april 2018

Onderhoud verwarmingsketel op aardgas

Ik heb onlangs een appartement gekocht. Er waren enkele voorwaarden aan mijn lening verbonden. Eén ervan is om een controle te laten uitvoeren op de verwarmingsketel door een erkende controle instelling. Ik moet een gelijksvormigheidsgetuigschrift voorleggen.
zaterdag 24 maart 2018

Vervangen oude radiators

Ik wens 3 oude radiators te vervangen in appartement. Living 16 m², Kamer 10 m² en Kamer 14 m².
maandag 19 maart 2018

HR ketel plaatsen

We hebben nu een Buderus boiler. Het gaat om een middelgroot hoekhuis. Er zijn twee badkamers. Graag een HR ketel plaatsen. Graag advies ivm HR ketel en Condensatieketel.
dinsdag 27 februari 2018

Wc pot vervangen

Verwijderen van toilet. Graag nieuwe toilet plaatsen. Enkel de pot vervangen.
maandag 26 februari 2018

Gemeenschappelijke mazoutbrander voor vier appartementen

Vernieuwen van gemeenschappelijke mazoutbrander + warm water. Nieuwe gasleiding.
zondag 25 februari 2018

Plaatsing hangtoilet en omkasting

Wij willen het toilet laten vervangen door een hangtoilet. We beschikken reeds over alle materiaal. Naast installatie zouden we ook omkasting willen laten doen, hiervoor beschikken we nog niet over het nodige materiaal.
dinsdag 20 februari 2018

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

Ik wil een vent-axia sentinel kinetic plus B laten onderhouden. Na 18 maanden dringt een volledig onderhoud zich aan. Ook de luchtroosters en kanalen mogen onderhouden worden.
maandag 19 februari 2018

Aansluiten regenton voor verticaal groeisysteem

Er moet een een ton van 3000 liter aangesloten te worden op de afvoer van hun plat dak. De huidige afvoerbuizen lopen langs de binnenkant van het magazijn en zijn dus eenvoudig bereikbaar. Er dient dus een correcte aansluiting te gebeuren op dit vat, niet enkel om te vullen maar ook voor de overloop. Al het materiaal en dergelijke is reeds aanwezig, zoeken puur een loodgieter voor het correct aan te sluiten.
vrijdag 16 februari 2018

Gascondensatie ketel met doorstromer plaatsen

Graag een gascondensatieketel met doorstromer. (En weghalen huidige kleine doorstromer. ) Zowel gebruik voor verwarming als voor sanitair. Technische ruimte op eerste verdieping in midden huis, leidingen liggen al onder vloer op eerste verdieping, op plaatsen waar naar boven/naar beneden kan gegaan worden. 3 chauffages beneden (2 grote verticaal, 1 gewone horizontaal), 2 op eerste verdieping (grote verticaal) en 1 op 2e verdieping. De schoorsteen moet ook vervangen worden. Werken in 2 fases: nu meteen ketel + verwarming in badkamer op eerste verdieping, na zomer rest werken.
dinsdag 13 februari 2018

Kranen vervangen in badkamer en keuken

Ik wil graag de kraan in de keuken en de badkamer eenzijdig laten vervangen. De warmteknop lekt en zou moeten vervangen worden, de andere is goed in de keuken, en vice versa in de badkamer. Ik heb zelf geen vervangstukken.
woensdag 7 februari 2018

Installateur vloerverwarming

Bij een renovatie een volledige installatie van het verwarmingssysteem. Vloerverwarming, CV,... 250m² met gepolierde betonvloer
zondag 4 februari 2018

Airco installatie verplaatsen

Winkelruimte waarvan de verwarmingsketel plus 2 airco units op het dak zo een 5 meter verplaatst moeten worden. Ook moet de verwarmingsketel op de tweede verdieping naar de kelder worden gebracht. Hiervoor zoeken we ook iemand die het bijkomende leidingwerk kan voorzien eens deze is in de kelder staat.
zondag 21 januari 2018

Ondergrondse loden waterleidingen vervangen

De aansluiting van af de water meter die zich buiten het huis bevind tot binnen het huis is ongeveer 20 meter en is in lood en ondergronds. Graag had ik deze vervangen .
vrijdag 12 januari 2018

Boiler badkamer vervangen

De boiler op gas in onze badkamer is versleten en moet dringend vervangen worden. Op dit moment slaat de boiler erg moeilijk aan, de leidingen zijn allicht verkalkt. Graag krijg ik ook info over welke moderne boiler we best laten installeren, eventueel op elektriciteit of een condensatieketel.
donderdag 11 januari 2018

Leidingen verwarming en warm water doortrekken

De bestaande warmwaterleidingen en cv-leidingen moeten worden doorgetrokken naar 2 bovengelegen verdiepingen. Er moet een afvoer voorzien worden voor twee toiletten twee douches en 4 wasbakken. Er is al een technische schacht aanwezig maar er moeten nog enkele gaten gemaakt worden om de leidingen op de juiste plaats te krijgen. Ik heb een 3d plan gemaakt waarop duidelijk te zien is wat er precies moet gebeuren.

Partners

Partners van Casius