Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

110 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 22 mei 2017

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering.
donderdag 18 mei 2017

Herstellingen loodgieterij

* terugslagklep voor CV ketel plaatsen * anti-kalk behandeling CV circuit * afvoer droogkast aansluiten * lopende WC
dinsdag 16 mei 2017

Loodgieterij aanleggen

Ik wil graag een tijdelijke veilige loodgieterinstallatie (douche, toilet, wasbak, keuken) laten gebeuren in een appartement.
donderdag 4 mei 2017

Lekkende boiler herstellen

De waterinvoer van de doucheboiler lekt (door verkalking?). De boiler is niet makkelijk toegankelijk want gemonteerd boven de douche.
donderdag 20 april 2017

Herstellen gaskachel

Gaskachel vervangen of repareren.
dinsdag 18 april 2017

Onderhoud ketel radson

Onderhoud van een radson ketel.
zondag 16 april 2017

Vitopend gascondensatieketel vervangen

Wij hebben een Vitopend gas combinatie water verwarmend 100, maar deze voldoet niet meer aan de normen en zou moeten vervangen worden voor het einde van het jaar. Er dient een ventilatie naar buiten voorzien te worden. Er is een vals plafond aanwezig in de keuken, dus is het waarschijnlijk het best om dit vals plafond open te breken en daaronder de ventilatie naar buiten te voorzien. Ons appartement is +- 85 m².
vrijdag 14 april 2017

Vervangen van sanitair en CV-ketel

Ik wil heel mijn sanitair en CV-ketel en leidingen laten veranderen in mijn appartement.
vrijdag 14 april 2017

Réparer une fuite

J'ai une petite fuite sous le bac d'une vieux/vieille cabine de douche (en metal) que j'aime bien garder a cause de la distance de 70 cm.
donderdag 13 april 2017

Dringend herstellen verwarming

De verwarming start niet meer op. Moet opgelost zijn voor Paasweekend
dinsdag 11 april 2017

Réparer une toilette

GEBERIT toilette. Plainte du locataire: "La chasse n'est plus assez efficace pour évacuer les toilettes, et il faut souvent actionner plusieurs chasses pour tout évacuer (papier également). Peu être à cause du calcaire. N'ayant pas accès au réservoir directement, on ne sait pas comment solutionner les choses
maandag 3 april 2017

Herstellen afvoerbuis lavabo

De afvoerbuis van de wastafel is afgebroken. Er moet gewoon snel een stuk vervangen worden. Zou dat zelf kunnen weet echter niet waar ik dat stuk kan aanschaffen.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen gaskachel

Graag zou ik 2 oude gasconvectoren willen laten herstellen.
maandag 27 maart 2017

Nieuwe cv installeren

Nieuwe CV ketel, water druk verhogen. Potentieel vloerverwarming verdeelkraan.
maandag 20 maart 2017

Leidingen boiler veranderen

Loodgieter nodig om de leidingen van de boiler veranderen. Ik wens dit deze week nog uit te laten voeren.
donderdag 9 maart 2017

Thermostatische kraan vervangen

Graag een nieuwe thermostatische kraan plaatsen in de douche.
zondag 12 februari 2017

Bulex RBK 15S-6 boiler ontkalken

Onder mijn gootsteen is een boiler Bulex RBK 15S-6 geplaatst. Bij het opendraaien van de kraan voor warm water is het debiet sterk verminderd. Ik veronderstel dat dit komt doordat het toestel vol kalk zit (ik heb het nooit laten ontkalken, maar er is wel een water verzachter geplaatst). Kan u mij een offerte bezorgen voor de levering en plaatsing van een nieuwe boiler (zelfde model)? Of bestaat de mogelijkheid het toestel te ontkalken en herbruiken?
donderdag 9 februari 2017

Installeren van een condensatieketel

Installeren van een condensatieketel in kelder van een eensgezinswoning. Geen voorkeur voor een bepaald merk.
woensdag 8 februari 2017

Pomp Vailliant vervangen

De pomp van onze Vaillant eco TEC pro (VCWBE286/3-3-H) moet vervangen worden. Er is reeds iemand langgewenst voor het onderhoud van onze condensatiegaswandketel en die heeft gezegd dat de pomp vervangen moet worden. Voorlopig werkt het toestel nog, maar het maakt heel veel lawaai wanneer het opstaat.
maandag 6 februari 2017

Plaatsing JAGA radiatoren

Ik zoek een installateur voor plaatsing twee JAGA strada convectoren met DBE. Convectoren kunnen zelf aangekocht worden of via installateur.
maandag 30 januari 2017

Rioolrenovatie pvc en epoxy

Riolering functioneert niet optimaal over lengte van 8 meter (tussen twee kijkgaten in). Graag prijsvergelijk van vervanging buis (pvc) met rioolrenovatie van binnenuit (epoxy). Prijsvergelijking.
zondag 29 januari 2017

Onderhoud verwarmingsketel

Ik wens een onderhoud voor mijn verwarmingsketel Vaillant Ecotec CWBE 286 3-3-h.
donderdag 26 januari 2017

WC spoelmechanisme kapot/loopt door + kraantje watertoevoer

Mijn WC loopt door en dat ligt volgens mij aan een defect spoelmechanisme. Het kraantje om de watertoevoer af te sluiten is tevens defect (links op de foto).
dinsdag 27 december 2016

Vervanging ketel centrale verwarming / warm water

In een 15 jaar oude appartementsblok moet de ketel vervangen worden omdat deze niet conform verklaard is bij het laatste nazicht. Het toestel is bestemd voor een studio 35 m² met badkamer met douche. We zouden willen opteren voor een Vaillant ecoTecPro VCW 256.
zondag 13 november 2016

Verwarmingstoestellen nakijken

De verwarming (op gas, hoogrendementsketel geïnstalleerd in 2006) functioneert, maar in de kamers op de 2 de en 3 de verdieping worden de toestellen bijna of helemaal niet warm.

Partners

Partners van Casius