Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

100 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, installeren van centrale verwarming op gas, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 20 maart 2017

Leidingen boiler veranderen

Loodgieter nodig om de leidingen van de boiler veranderen. Ik wens dit deze week nog uit te laten voeren.
donderdag 9 maart 2017

Thermostatische kraan vervangen

Graag een nieuwe thermostatische kraan plaatsen in de douche.
zondag 12 februari 2017

Bulex RBK 15S-6 boiler ontkalken

Onder mijn gootsteen is een boiler Bulex RBK 15S-6 geplaatst. Bij het opendraaien van de kraan voor warm water is het debiet sterk verminderd. Ik veronderstel dat dit komt doordat het toestel vol kalk zit (ik heb het nooit laten ontkalken, maar er is wel een water verzachter geplaatst). Kan u mij een offerte bezorgen voor de levering en plaatsing van een nieuwe boiler (zelfde model)? Of bestaat de mogelijkheid het toestel te ontkalken en herbruiken?
donderdag 9 februari 2017

Installeren van een condensatieketel

Installeren van een condensatieketel in kelder van een eensgezinswoning. Geen voorkeur voor een bepaald merk.
woensdag 8 februari 2017

Pomp Vailliant vervangen

De pomp van onze Vaillant eco TEC pro (VCWBE286/3-3-H) moet vervangen worden. Er is reeds iemand langgewenst voor het onderhoud van onze condensatiegaswandketel en die heeft gezegd dat de pomp vervangen moet worden. Voorlopig werkt het toestel nog, maar het maakt heel veel lawaai wanneer het opstaat.
maandag 6 februari 2017

Plaatsing JAGA radiatoren

Ik zoek een installateur voor plaatsing twee JAGA strada convectoren met DBE. Convectoren kunnen zelf aangekocht worden of via installateur.
maandag 30 januari 2017

Rioolrenovatie pvc en epoxy

Riolering functioneert niet optimaal over lengte van 8 meter (tussen twee kijkgaten in). Graag prijsvergelijk van vervanging buis (pvc) met rioolrenovatie van binnenuit (epoxy). Prijsvergelijking.
zondag 29 januari 2017

Onderhoud verwarmingsketel

Ik wens een onderhoud voor mijn verwarmingsketel Vaillant Ecotec CWBE 286 3-3-h.
donderdag 26 januari 2017

WC spoelmechanisme kapot/loopt door + kraantje watertoevoer

Mijn WC loopt door en dat ligt volgens mij aan een defect spoelmechanisme. Het kraantje om de watertoevoer af te sluiten is tevens defect (links op de foto).
dinsdag 27 december 2016

Vervanging ketel centrale verwarming / warm water

In een 15 jaar oude appartementsblok moet de ketel vervangen worden omdat deze niet conform verklaard is bij het laatste nazicht. Het toestel is bestemd voor een studio 35 m² met badkamer met douche. We zouden willen opteren voor een Vaillant ecoTecPro VCW 256.
zondag 13 november 2016

Verwarmingstoestellen nakijken

De verwarming (op gas, hoogrendementsketel geïnstalleerd in 2006) functioneert, maar in de kamers op de 2 de en 3 de verdieping worden de toestellen bijna of helemaal niet warm.
vrijdag 4 november 2016

Nieuwe boiler installeren

Heb nu Bulex boiler 200 L - op electriciteit, die niet meer werkt en de herstelling zou te duur uitvallen. Ik wil deze vervangen door een nieuwe boiler (geen Bulex)
vrijdag 4 november 2016

Bulex boiler ontkalken

We hebben een Bulex boiler van 200l met warmte wisselaar. Graag zouden we het toestel laten ontkalken. Het toestel is 5 jaar oud.
maandag 24 oktober 2016

Draadloze thermostaat installeren

Graag zou ik een draadloze thermostaat laten installeren, met verplaatsbare sensor.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstellen van douche en geberit toilet

Loodgieter nodig om douche en geberit toilet te fixen
zaterdag 15 oktober 2016

Tthermostaat installeren

2 lavabo's dienen gerepareerd te worden, omdat deze niet langer functioneren. Het is goed mogelijk dat de onderdelen verkalkt zijn en vervangen moeten worden. Daarnaast hebben wij een thermostaat gekocht van bulex (Exacontrol E7c) die geinstalleerd dient te worden, zodat we de verarming in huis centraal kunnen bedienen. Het is nog niet duidelijk of dit gaat lukken, maar we hebben expertise advies nodig.
donderdag 13 oktober 2016

Vervangen gasketel

Vervangen van een bestaande gasketel door een HR ketel van 45-40 kW (type Vaillant VKE 164 of gelijkaardig). Enkel verwarming (geen watervervarming). Graag bestek inclusief ontmantelen bestaande ketel; levering en plaatsen nieuwe ketel (bestaande circulators worden behouden).
woensdag 12 oktober 2016

Vervangen combi

Combiketel is aan vervanging toe. Prijs wisselstukken te hoog in vergelijking met aankoop nieuw toestel. Graag offerte voor aankoop en installatie HR ketel en VR ketel. Advies mogelijkheden van de vakman. Combiketel werkt nog maar loopt op zijn einde...
vrijdag 23 september 2016

Ontkalken leidingen

Ontkalken van leidingen in een appartement
vrijdag 23 september 2016

Jaarlijkse controle mazoutketel-sanitair badkamer controle

Ik wil de jaarlijkse controle van mijn mazoutketel laten uitvoeren en ook het sanitair in mijn badkamer laten controleren op kalk.
dinsdag 13 september 2016

Herstelling bulex

Reparatie bulex thematek (combi) Ligt momenteel in panne
vrijdag 2 september 2016

Elektrische boiler vervangen

Elektrisch boiler van 200 liter vervangen in appartement. Diëlektrische koppeling te voorzien.
donderdag 1 september 2016

Aanpassen leidingen

Loodgieter voor leidingen: Aanpassen van sommige leidingen (keuken, elektrische ovens fornuis ...)
maandag 29 augustus 2016

Plaatsen terugslagklep riolering

Plaatsen van een terugslagklep voor het voorkomen van overstromingen. Adres aan de loodgieter-installateur.
woensdag 24 augustus 2016

Vervangen verwarmingsketel

Op dit moment Viessmann vitopend 100 geïnstalleerd maar in slechte staat. Vervangen door ander model of merk, met mogelijke tuberen van de schouw. Daarnaast ook nazicht / onderhoud leidingen in de kelder

Partners

Partners van Casius