Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
132 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

dinsdag 13 augustus 2019

Radiator vervangen

Enkele radiateur in kinderkamer verwarmt niet voldoende, kamer te koud in de winter tijdens koude periode. Te vervangen voor dubbele/andere radiateur. vermogen rond de 3000w zou ok moeten zijn. L1400 H500.
zaterdag 10 augustus 2019

Lekkende boiler bulex herstellen

De warmwater boiler lekt op drie plaatsen en dient waarschijnlijk ontkalkt te worden. Boiler is 3 tot 4 jaar oud.
dinsdag 6 augustus 2019

Gres buis riolering vervangen

Er zijn vochtplekken op de vloer van de kelder boven de riolering, die bestaat uit gres buizen van 20cm diameter. Mogelijk is de gres buis gebarsten (lang geleden) tussen twee verzamelputten (afstand 8 meter). Het is tijd om die barst op te sporen en ofwel de gebarsten gres buis te vervangen of te vermaken. In bijlage situering van de gres buis op het originele plan van het huis.2 tot 4 meter gres buis (riolering) vermaken of vervangen
donderdag 11 juli 2019

Verwarmingsketel plaatsen

Gelijkvloers appartement 85 m². Toestel dient aangepast te zijn aan de nieuwe normen voor Brussel ivm verwarmingsketels. Gasinstallatie.
dinsdag 9 juli 2019

Buderus stookolieketel en pelletkachel onderhouden

Graag een onderhoud van onze gasketel. Eventueel ook groot onderhoud van onze pelletkachel. Ook kraan in de keuken terug vastschroeven.
donderdag 4 juli 2019

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.
woensdag 3 juli 2019

Herstellen van ketel Oertli OBG 15-30 Model 2000

Herstellen en kuisen ketel Oertli. Draaiknop voor temperatuur waterinstelling is stuk. Kuisen cv ketel.
donderdag 20 juni 2019

Nieuw toilet plaatsen

Toilet vervangen. Het gaat om een staand toilet.
vrijdag 7 juni 2019

Condensatieketel onderhouden

De automatische ontluchting van onze condensatieketel (Daalderop Combifort 24/80+) lekt regelmatig, maar niet altijd. Wanneer dat het geval is, geeft het display ook een signaal dat de keteldruk niet juist is. Daarnaast moet onze ketel ook zijn normaal tweejaarlijks onderhoud krijgen (laatste onderhoud dateert van najaar 2017) en moet worden nagekeken of de ketel in orde is voor de uitrol van hoogcalorisch gas binnenkort.
dinsdag 14 mei 2019

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.