Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
126 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

zaterdag 22 februari 2020

Nieuwe wc plaatsen

Een nieuwe wc en oude vervangen. staand model 6/10liter
dinsdag 18 februari 2020

Onderhouden elektrische boilers

Ik heb 2 elektrische boilers die onderhouden moeten worden. Een grote in de badkamer. Een kleine in de keuken.
maandag 10 februari 2020

Vervangen loden wateraanvoerbuizen

Vervanging van loden wateraanvoerbuizen vanuit kelder tot tweede verdieping.
woensdag 29 januari 2020

Geiser door boiler vervangen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mijn geiser kan vervangen door een boiler. Daarnaast dienen er enkele waterleidingen te worden aangelegd doorheen het appartement. Dat appartement is 70 m², maar de leidingen moeten niet over de hele oppervlakte te komen. Ook dienen de gasleidingen van de oude boiler die door het appartement lopen te worden verwijderd.
dinsdag 28 januari 2020

Vernieuwen hoofdafvoer en waterdicht maken

Wegens geurginder en vochtprobleem kelder wensen wij in een herenwoning bestaande uit 4 woongelegenheden de hoofdafvoer te vernieuwen. Er zijn nog oude gresbuizen die niet waterdicht zijn, er is insijpeling.
vrijdag 24 januari 2020

Boiler herstellen

Ik heb een Renova Bulex boiler. de druk hiervan staat net onder de 1. Deze gaat niet meer omhoog door het opendraaien van de blauwe kraan. zoals beschreven op de boiler. Graag ook algemene controle en controle voor compatibiliteit rijk gas.
maandag 20 januari 2020

Onderhoud Chaffoteaux boiler

De boiler moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Daarnaast moet ook de knop om de gastoevoer te regelen vernieuwd worden. Klachten: te weinig warm water, niet warm genoeg, te weinig druk op het water. Er is al iemand langsgekomen die zei dat de boiler niet conform meer is. Ik wil graag een tweede expert om dat te bevestigen of tegen te spreken.
woensdag 8 januari 2020

Nieuw verwarmingsysteem installeren

Graag vervangen wij binnenkort onze oude mazout ketel door een nieuw verwarmingsysteem, voorlopig denken we aan gascondensatie. Dit systeem dient voor CV en warm water en mag aangesloten worden op bestaande leidingen in ons huis. Het huis is ~180m² en voor 4 personen, telt 3 verdiepen, 2 badkamers, een 11-tal chauffages. Zonneboiler of een warmtepomp zijn ook mogelijkheden, maar we weten niet of dit opportuun is voor het huis.
dinsdag 7 januari 2020

Onderhouden gasketel Wolf CGB-35

Regelmatig error code 4 op scherm . (4 --- Geen vlamvorming Bij start van de verbrander geen vlamvorming Gastoevoer testen, event. gaskraan openen en ontstekingselektrode en –kabel testen.Ontstoringstoets indrukken)
dinsdag 7 januari 2020

Aparte watermeters plaatsen

We wonen in een oud herenhuis dat opgedeeld is in 4 appartementen. We hebben 1 watermeter voor het verbruik voor het ganse huis. Nu 1 voor het ganse huis. Voor elk app een eigen meter plaatsen.