Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
137 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 19 maart 2018

HR ketel plaatsen

We hebben nu een Buderus boiler. Het gaat om een middelgroot hoekhuis. Er zijn twee badkamers. Graag een HR ketel plaatsen. Graag advies ivm HR ketel en Condensatieketel.
dinsdag 27 februari 2018

Wc pot vervangen

Verwijderen van toilet. Graag nieuwe toilet plaatsen. Enkel de pot vervangen.
maandag 26 februari 2018

Gemeenschappelijke mazoutbrander voor vier appartementen

Vernieuwen van gemeenschappelijke mazoutbrander + warm water. Nieuwe gasleiding.
zondag 25 februari 2018

Plaatsing hangtoilet en omkasting

Wij willen het toilet laten vervangen door een hangtoilet. We beschikken reeds over alle materiaal. Naast installatie zouden we ook omkasting willen laten doen, hiervoor beschikken we nog niet over het nodige materiaal.
dinsdag 20 februari 2018

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

Ik wil een vent-axia sentinel kinetic plus B laten onderhouden. Na 18 maanden dringt een volledig onderhoud zich aan. Ook de luchtroosters en kanalen mogen onderhouden worden.
maandag 19 februari 2018

Aansluiten regenton voor verticaal groeisysteem

Er moet een een ton van 3000 liter aangesloten te worden op de afvoer van hun plat dak. De huidige afvoerbuizen lopen langs de binnenkant van het magazijn en zijn dus eenvoudig bereikbaar. Er dient dus een correcte aansluiting te gebeuren op dit vat, niet enkel om te vullen maar ook voor de overloop. Al het materiaal en dergelijke is reeds aanwezig, zoeken puur een loodgieter voor het correct aan te sluiten.
vrijdag 16 februari 2018

Gascondensatie ketel met doorstromer plaatsen

Graag een gascondensatieketel met doorstromer. (En weghalen huidige kleine doorstromer. ) Zowel gebruik voor verwarming als voor sanitair. Technische ruimte op eerste verdieping in midden huis, leidingen liggen al onder vloer op eerste verdieping, op plaatsen waar naar boven/naar beneden kan gegaan worden. 3 chauffages beneden (2 grote verticaal, 1 gewone horizontaal), 2 op eerste verdieping (grote verticaal) en 1 op 2e verdieping. De schoorsteen moet ook vervangen worden. Werken in 2 fases: nu meteen ketel + verwarming in badkamer op eerste verdieping, na zomer rest werken.
dinsdag 13 februari 2018

Kranen vervangen in badkamer en keuken

Ik wil graag de kraan in de keuken en de badkamer eenzijdig laten vervangen. De warmteknop lekt en zou moeten vervangen worden, de andere is goed in de keuken, en vice versa in de badkamer. Ik heb zelf geen vervangstukken.
woensdag 7 februari 2018

Installateur vloerverwarming

Bij een renovatie een volledige installatie van het verwarmingssysteem. Vloerverwarming, CV,... 250m² met gepolierde betonvloer
zondag 4 februari 2018

Airco installatie verplaatsen

Winkelruimte waarvan de verwarmingsketel plus 2 airco units op het dak zo een 5 meter verplaatst moeten worden. Ook moet de verwarmingsketel op de tweede verdieping naar de kelder worden gebracht. Hiervoor zoeken we ook iemand die het bijkomende leidingwerk kan voorzien eens deze is in de kelder staat.
zondag 21 januari 2018

Ondergrondse loden waterleidingen vervangen

De aansluiting van af de water meter die zich buiten het huis bevind tot binnen het huis is ongeveer 20 meter en is in lood en ondergronds. Graag had ik deze vervangen .
vrijdag 12 januari 2018

Boiler badkamer vervangen

De boiler op gas in onze badkamer is versleten en moet dringend vervangen worden. Op dit moment slaat de boiler erg moeilijk aan, de leidingen zijn allicht verkalkt. Graag krijg ik ook info over welke moderne boiler we best laten installeren, eventueel op elektriciteit of een condensatieketel.
donderdag 11 januari 2018

Leidingen verwarming en warm water doortrekken

De bestaande warmwaterleidingen en cv-leidingen moeten worden doorgetrokken naar 2 bovengelegen verdiepingen. Er moet een afvoer voorzien worden voor twee toiletten twee douches en 4 wasbakken. Er is al een technische schacht aanwezig maar er moeten nog enkele gaten gemaakt worden om de leidingen op de juiste plaats te krijgen. Ik heb een 3d plan gemaakt waarop duidelijk te zien is wat er precies moet gebeuren.
donderdag 11 januari 2018

Vervanging bestaande gasboiler

De bestaande gasboiler dient vervangen te worden door een nieuwe. Het is voor de centrale verwarming en warm water. Als merk had ik Junckers of Viessmann in gedachten maar wil zeker met vakman andere opties en merken bespreken. (
donderdag 4 januari 2018

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Vloer en plafond verwarming: Betreft een herenhuis, waar klassieke gietijzeren radiatoren staan, maar waar we ook in 3 à 4 ruimtes nieuwe radiatoren dienen te plaatsen, maar waarbij ik zou willen opteren voor vloer en plafondverwarming. Op aardgas.
donderdag 4 januari 2018

Mazoutketel vervangen

Ik wil graag de mazoutketel en brander op stookolie vervangen. Het gaat om een gebouw met 3 appartementen.
woensdag 3 januari 2018

Oude gasbrander in badkamer vervangen

Oude gasbrander in badkamer vervangen. Met aardgas. Geen voorkeur voor een bepaald merk.
vrijdag 29 december 2017

Check up naar aanleiding van veel te hoog waterverbruik in klein appartement

Het waterverbruik is veel te hoog, er is zelfs verbruik als appartement onbewoond is. Er is een Vaillant verwarming/warm water op gas. Geen zichtbare lek. Daarom dient gezocht te worden naar de oorzaak van het waterverlies.
dinsdag 26 december 2017

CV ketel Chaffoteaux onderhouden

Ik zou graag weten of het mogelijk is om onze CV ketel aardgas van het merk Chaffoteaux & Maury te laten onderhouden.
zaterdag 16 december 2017

Vaillant verwarming nakijken

Mijn Vaillant thermostaat is vervangen door een nieuwer model en sindsdien maken de radiatoren af en toe een sissend geluid. De draaiknop iets zachter zetten helpt dan soms even, maar het komt altijd weer terug. Ook als de verwarming niet meer aan het verwarmen is, is het geluid er soms.
woensdag 13 december 2017

Gasketel herstellen

Chauffage werkt niet. Gasketel van Junkers. Dringend onderhoud! Is 4 jaar oud.
zondag 10 december 2017

Verhelpen van lekkage en radiatoren vervangen

Lekkage is ontstaan achter een tegelmuur onder een wasbak. Water komt door de muur (druppelsgewijs). Identificatie en rectificatie van het probleem is gevraagd. Drie radiatoren moeten vervangen worden. 1x slaapkamer, 1x huiskamer (1 van 2) en 1x keuken. Appartement bevindt zich op de derde verdieping maar een lift is aanwezig.
zondag 10 december 2017

Onderhoud en nazicht Vent Axia ventillatiesysteem

Ik heb een Vent Axia ventillasysteem in mijn appartement. Deze werkt echter niet meer (lucht circuleert niet). Graag herstellen of vervangen.
vrijdag 8 december 2017

Leveren + plaatsen 2 kranen voor lavabo

1) verwijderen kranen lavabo: 2 stuks 2) leveren kranen lavabo, met technische fiche: 2 stuks 3) plaatsen en in bedrijf stellen kranen lavabo: 2 stuks
vrijdag 8 december 2017

Grundfos sturing nazien

Er is een sturing defect van een LCD 110 sturingskast met 2 pompen

Partners

Partners van Casius