Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

120 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 20 november 2017

Extra ventilatie in boilerkot

Extra ventilator Volgens een chauffagiste valt mijn boiler uit wegens teveel verbrande gasophoping, waarschijnlijk omdat ik op het bovenste verdiep woon en afhankelijk van het weer en wie nog verwarmt onder mij. Ik zou dat kot (1 meter op 1 meter) moeten kunnen ventileren, via een ventilator geinstalleerd rechtstreeks in de muur van mijn tweede luchtschacht. Er is een gat gemaakt maar blijkbaar wil de gas zo toch niet buiten.
zaterdag 18 november 2017

Combiketel vervangen

Ik heb momenteel een niet condenserende gasketel type Bulex thematek CF 24 in mijn gelijkvloers appartement (45m2). Er is geen bruikbare gemeenschappelijke schouw in het gebouw.
vrijdag 10 november 2017

Huidige cv ketel vervangen

De huidige CV ketel is zeer oud. 1 maand geleden een onderhoud gekregen, maar functioneert niet meer zoals het hoort. De ketel vervangen door nieuwe ketel. Het water dat eruit komt is niet 'warm warm'. Verwarming op gas.
vrijdag 10 november 2017

Lekkende kraan herstellen

Ik wil graag onze lekkende kraan in de badkamer (lavabo) laten herstellen.
vrijdag 3 november 2017

Reinigen en ontkalken van boiler

De waterdruk van de keukenkraan is sterk verminderd. Ik veronderstel dat dit komt doordat de elektrische boiler (Clage toestel) die onder de gootsteen is geplaatst, vol kalk zit. Reiniging en ontkalking van de boiler
donderdag 26 oktober 2017

Nieuwe installatie boiler en verwarming op gas

Nieuwe gasinstallatie boiler warm water en verwarming voor particulier (oppervlakte huis 130 m²). Bestaande installatie af te voeren. Voorkeur voor condensatieketel.
maandag 23 oktober 2017

Installeren van pelletkachel

Ik ben op zoek naar iemand die een pelletkachel kan komen installeren. Het is een vrijstaand model voor in een veranda te plaatsen.
zaterdag 21 oktober 2017

Sifon gasboiler vervangen

Afvoer van gasboiler lekt waardoor (naar mijn mening) de sifon moet vervangen worden alsook 2 PVC bochten ('coudes MF') en plusminus 1m PVC leiding. Diameter 40mm.
zaterdag 21 oktober 2017

Warmtepomp plaatsen

Wij zijn op zoek naar een warmtepomp (warm water) welke onze boiler van 200 liter zou moeten vervangen. Verwarming op gas.
donderdag 12 oktober 2017

Complete CV installatie voorkeur condensatieketel

We hebben momenteel een ketel en installatie die meer dan 20 jaar oud zijn. We willen zoveel mogelijk houden (radiatoren, leidingen ezw), maar we weten nog niet hoeveel we moeten vervangen. Radiatoren. Met aardgas. Graag ter plaatse komen kijken. Voorkeur naar een condensatieketel.
woensdag 4 oktober 2017

Wasbak in kelder installeren

Voor onze winkel hebben wij dringend een wasbak nodig in onze kelder waar klanten hun handen kunnen wassen bij het uitdoen van lenzen voor een oogmeting. Dit mag heel basic zijn en zonder boiler.
dinsdag 3 oktober 2017

Toiletten vernieuwen

Wij wensen 4 toiletten te vernieuwen, betreft hangtoiletten met herplaatsen tegels.
donderdag 28 september 2017

Onderhoud van gaskachels en ontkoppelen van 1 gaskachel

Onderhoud van 2 gaskachels en loskoppelen van een 3 de.
maandag 25 september 2017

Onderhoud Acv condensatieketel

Jaarlijks onderhoud ACV condensatieketel
woensdag 20 september 2017

Vernieuwen CV ketel

Momenteel hebben we een ketel (volgens foto's denk ik condesatieketel) +/- 15 jaar oud, maar al veel kosten aan gehad. Volledig nieuwe ketel met water verzachter te plaatsen. Aardgas
woensdag 13 september 2017

Installation d'un systeme pour regler le chauffage

Installation d'un systeme pour regler le chauffage. Il s'agit d'un Bulex.
maandag 11 september 2017

CV met radiatoren installeren

We willen graag centrale verwarming met radiatoren installeren in ons huis. Op aardgas.
maandag 11 september 2017

Aansluiting kitchenette

De bedoeling is om een kitchenette unit te installeren in de kamer naast de badkamer. Hiervoor zouden we dus warm, koud en afvoer aansluitingen moeten hebben door de muur. De aanpalende muur komt dus uit in de badkamer waar de lavabo tegen staat. Het zou dus gaan om een gat in de muur te boren, leidingen doortrekken en Aan te sluiten.
zondag 3 september 2017

Herstelling boiler type Immergas

Ik ben op zoek naar iemand die een Immergas boiler kan herstellen. Type: Victris Superior 32kW. De boiler springt steeds op foutcode Error O1. Er is reeds een loodgieter langsgeweest, maar die kon mij niet verder helpen omdat die geen ervaring had met dit soort boilers.
zondag 3 september 2017

Complete CV installatie plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. Complete CV installatie op gas plaatsen.
vrijdag 1 september 2017

HR ketel plaatsen

Vervanging bestaande chauffageketel door hoogrendementsketel. Wordt ook gebruikt voor warm water voor de douche. Ketel staat op de zolder. Op aardgas.
donderdag 31 augustus 2017

Plaatsen terugslagklep in kelder

Beneden in de kelder overwegen we een terugslag klep te plaatsen die in gang schiet bij hevige waterval dat er geen water die via de riolering vanaf de straat onze kelder inschiet. Graag een NL talige vakman, ook omdat het technisch is en graag ook de uitleg in het Nederlands wil horen.
woensdag 30 augustus 2017

Ligbad vervangen

Op 9 oktober worden de tegels in mijn badkamer vervangen. Ik zou graag voor die tijd mijn ligbad willen vervangen.
donderdag 24 augustus 2017

Onderhoud en herstellingen van geberit inbouw toiletten

Onderhoud en reparatie lopende geberit inbouw toilet. En eventueel ook afvoerbuis van wastafel eens nakijken.
zondag 20 augustus 2017

Plaatsing douchebak

Plaatsen van een nieuwe douchebak in een appartement te Ganshoren, materiaal en plaatsing inbegrepen. Oude douchebak weghalen en nieuwe plaatsen misschien ook tegels te vervangen.

Partners

Partners van Casius