Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
136 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

donderdag 9 augustus 2018

Leidingen aanpassen voor nieuwe keuken

De waterleidingen aanpassen voor de nieuwe keuken die moet worden geplaatst. Kraan voor afwasmachine en andere aanpassingen.
dinsdag 7 augustus 2018

Nazicht gasboiler

In het appartement op de eerste verdieping dat verhuurd zal worden is al zeker vijf jaar geen controle geweest van de gas boiler en de twee gasvuren.
dinsdag 7 augustus 2018

Afvoer Bulex Thermatek C24 conform maken

Een Bulex Thermatek C24, geïnstalleerd in 2008, moet *niet* vervangen worden maar de afvoer moet conform gemaakt worden met de wet. Indien jullie terplekke willen gaan,
maandag 6 augustus 2018

Jaarlijks onderhoud cv ketel

Jaarlijkse controle Buderus Logamax U122 ketel.
woensdag 25 juli 2018

Lekkend toilet herstellen

Het toilet in mijn appartement lekt en er komt een sissend/fluitend geluid uit de muur. Het betreft een toilet met een mechanisme dat geïntegreerd is in de muur.
woensdag 18 juli 2018

Vervangen spoelbak toilet

De spoelbak van het toilet is volledig kapot en moet worden vervangen.
woensdag 18 juli 2018

Thermostatische mengkraan vervangen

Wij willen de thermostatische mengkraan in de douche vervangen (oude kraan lekte).
maandag 9 juli 2018

Onderhoud Chaffoteaux et Maury

Onderhoud installatie + certificaat van de ketel.
maandag 2 juli 2018

Herstellen regenwaterpomp Grundfos

Regenwaterpomp van Grundfos , 10 jaar oud, werkt niet meer. Ik kan de wc's daardoor niet meer doorspoelen of tuin water geven.
vrijdag 29 juni 2018

Vaillant ketel herstellen

Maakt veel lawaai bij het laten stromen van warm water graag de ketel Vaillant nakijken. Eerst hadden we geen warm water bij de kraan van het bad, maar wel de douchekop van het bad.
woensdag 27 juni 2018

Gasleiding leggen

Ik overweeg een pand aan te kopen op het gelijkvloers waar geen gasaansluiting aanwezig is. Het gelijkvloers maakt deel uit van een groter gebouw met studentenkoten. Voor de studentenkoten is één teller voorzien. Er moet dus een mogelijkheid zijn om gas aan te sluiten daar en een aparte teller te plaatsen voor het gelijkvloers.
dinsdag 19 juni 2018

Radiatoren verwijderen en één vervangen

2 radiator verwijderen (centrale verwarming) En een 3de radiator vervangen.
donderdag 14 juni 2018

Airco plaatsen

Ik zou graag in 3 plaatsen airco installeren.Split airco.
donderdag 7 juni 2018

Vloerverwarming infrezen voor duplex appartement

Duplex appartement met een totaal oppervlakte van 110 m². De 2 de verdiep heeft een oppervlakte van 85 m² dit zijn 4 kamers, 2 badkamers, en een gang. Totaal 11 groepen om in te frezen. Op de 3 de verdiep een oppervlakte van 35 m² dit is een open plan kamer (living,eetkamer,keuken) Totaal 4 groepen om in te frezen. Overal is er chappe. (geen vloer afwerking op het moment) De chappe op de 2 verdieping tussen 6-8 cm dik. De chappe op de 3 de tussen 4. 5-5. 5 cm dik. Bij de achterkeuken is er geen vloerverwarming nodig.
vrijdag 18 mei 2018

Kraan en tussenstuk vervangen plus radiator herstellen

Onder gootsteen is er een doorschijnend stuk waarin een buis zat stuk waardoor het begon te lekken En kraan radiator herstellen.
dinsdag 8 mei 2018

Lekkende boiler Bulex

De boiler Bulex lekt, graag nazicht en herstellen.
vrijdag 4 mei 2018

Toilet weghalen & nieuwe plaatsen

Wc in de badkamer weghalen & vervangen door wasmachine. Hangwc plaatsen in de kleine kamer waar voordien de wasmachine stond. alles is voorzien qua leidingen.
donderdag 3 mei 2018

Boiler Vaillant nakijken

Ik zou graag het verplicht 2-jaarlijks onderhoud van de gas boiler willen laten uitvoeren. Vaillant
donderdag 3 mei 2018

Lek waterciterne herstellen

Ik zoek een loodgieter om een lek in een waterciterne van te herstellen.
dinsdag 1 mei 2018

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp werkt niet, is 10 jaar oud. Grundfos RMQ-B. Graag herstelling door installateur.
woensdag 18 april 2018

Vervanging van boiler

Vervanging boiler op elektricteit
maandag 9 april 2018

Nieuwe CV ketel op aardgas plaatsen

Ik heb een nieuwe CV ketel nodig in mijn rijtjeshuis van 4 verdiepingen. Ik wil daarbij een relatie aanknopen voor de benodigde onderhoudsservice. Het huis is van 1955 en de verwarmingspijpen zijn uit die tijd. Ik heb onlangs een separate boiler gekocht. De huidge ketel staat in een aparte ruimte op de begaande grond. Op aardgas.
zondag 8 april 2018

Plaatsen gaskachel

Plaatsen gaskachel in living. Bestaande schouw (haardvuur), gasleiding aanwezig. Bedoeld als verwarming en sfeerbrenger. Aankoop materiaal en aansluiting.
woensdag 4 april 2018

Verschillende kleine loodgieterswerkjes uitvoeren

Ik zoek een vakman om geurhinder op te lossen. Terugslagklep op de dampkap die in verbinding staat met een schacht. Dichtmaken van een technische koker aan het toilet waar rookgeur uitkomt van de onderbuur.
woensdag 4 april 2018

Onderhoud verwarmingsketel op aardgas

Ik heb onlangs een appartement gekocht. Er waren enkele voorwaarden aan mijn lening verbonden. Eén ervan is om een controle te laten uitvoeren op de verwarmingsketel door een erkende controle instelling. Ik moet een gelijksvormigheidsgetuigschrift voorleggen.

Partners

Partners van Casius