Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

111 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, warmtepomp installeren, palletkachel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage, verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

zondag 23 juli 2017

Overschakelen van mazout naar gasverwarming

Ik stook momenteel met mazout maar de ketel is gemeenschappelijk met een andere bewoner. Ik zou dit graag individueel hebben zodat ik alleen betaal voor wat ik verbruik. Daarom zou ik willen overschakelen naar gas als verwarming.
woensdag 19 juli 2017

Afbraak van een bovengrondse mazoutketel in de kelder

Er staat in de kelder een mazouttank van 2000 liter . Hij is wel leeg maar zou moeten afgebroken worden wegens omschakeling naar gas.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling lek aan afvoer lavabo en douchecabine

Een dame waaraan ik een appartement verhuur heeft kleine klachten betreffende de badkamer. Er is een lek aan de afvoer van de lavabo en een klein lek aan de douchecabine. Herstelling van lek.
dinsdag 4 juli 2017

Toilet vervangen

Toilet vervangen.(horizontale uitgang) Nieuw exemplaar wordt voorzien
woensdag 28 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Condensatie wandketel (alleen voor verwarming) plaatsen. Weghalen oude ketel en plaatsen nieuwe. Aankoop wandketel in samenspraak met de vakman.
dinsdag 20 juni 2017

Vervanging inspectieput en afvoeren

De inspectieput bij de buur is in heel slechte staat en dient vervangen te worden (er komen 3 à 4 buizen toe). Tevens moet de stenen wc-afvoer vervangen worden die van mijn huis naar de inspectieput loopt (op 70 cm). Deze afvoer is gebroken en veroorzaakt waterinfiltratie in mijn kelder.
dinsdag 6 juni 2017

Onderhouden boiler

Controle boiler, mogelijk herstellen zodat hij wettelijk in orde is na vertrek van huur appartement.
vrijdag 26 mei 2017

Nieuwe condensatieketel op gas plaatsen

Nieuwe condensatieketel op gas moet huidige boiler en CV ketel vervangen. Momenteel zijn dit 2 afzonderlijke apparaten op gas. Boiler is kapot dus het is dringend.
maandag 22 mei 2017

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering

Inspectie en schoonmaken van bestaande riolering.
donderdag 18 mei 2017

Herstellingen loodgieterij

* terugslagklep voor CV ketel plaatsen * anti-kalk behandeling CV circuit * afvoer droogkast aansluiten * lopende WC
dinsdag 16 mei 2017

Loodgieterij aanleggen

Ik wil graag een tijdelijke veilige loodgieterinstallatie (douche, toilet, wasbak, keuken) laten gebeuren in een appartement.
donderdag 4 mei 2017

Lekkende boiler herstellen

De waterinvoer van de doucheboiler lekt (door verkalking?). De boiler is niet makkelijk toegankelijk want gemonteerd boven de douche.
donderdag 20 april 2017

Herstellen gaskachel

Gaskachel vervangen of repareren.
dinsdag 18 april 2017

Onderhoud ketel radson

Onderhoud van een radson ketel.
zondag 16 april 2017

Vitopend gascondensatieketel vervangen

Wij hebben een Vitopend gas combinatie water verwarmend 100, maar deze voldoet niet meer aan de normen en zou moeten vervangen worden voor het einde van het jaar. Er dient een ventilatie naar buiten voorzien te worden. Er is een vals plafond aanwezig in de keuken, dus is het waarschijnlijk het best om dit vals plafond open te breken en daaronder de ventilatie naar buiten te voorzien. Ons appartement is +- 85 m².
vrijdag 14 april 2017

Vervangen van sanitair en CV-ketel

Ik wil heel mijn sanitair en CV-ketel en leidingen laten veranderen in mijn appartement.
vrijdag 14 april 2017

Réparer une fuite

J'ai une petite fuite sous le bac d'une vieux/vieille cabine de douche (en metal) que j'aime bien garder a cause de la distance de 70 cm.
donderdag 13 april 2017

Dringend herstellen verwarming

De verwarming start niet meer op. Moet opgelost zijn voor Paasweekend
dinsdag 11 april 2017

Réparer une toilette

GEBERIT toilette. Plainte du locataire: "La chasse n'est plus assez efficace pour évacuer les toilettes, et il faut souvent actionner plusieurs chasses pour tout évacuer (papier également). Peu être à cause du calcaire. N'ayant pas accès au réservoir directement, on ne sait pas comment solutionner les choses
maandag 3 april 2017

Herstellen afvoerbuis lavabo

De afvoerbuis van de wastafel is afgebroken. Er moet gewoon snel een stuk vervangen worden. Zou dat zelf kunnen weet echter niet waar ik dat stuk kan aanschaffen.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen gaskachel

Graag zou ik 2 oude gasconvectoren willen laten herstellen.
maandag 27 maart 2017

Nieuwe cv installeren

Nieuwe CV ketel, water druk verhogen. Potentieel vloerverwarming verdeelkraan.
maandag 20 maart 2017

Leidingen boiler veranderen

Loodgieter nodig om de leidingen van de boiler veranderen. Ik wens dit deze week nog uit te laten voeren.
donderdag 9 maart 2017

Thermostatische kraan vervangen

Graag een nieuwe thermostatische kraan plaatsen in de douche.
zondag 12 februari 2017

Bulex RBK 15S-6 boiler ontkalken

Onder mijn gootsteen is een boiler Bulex RBK 15S-6 geplaatst. Bij het opendraaien van de kraan voor warm water is het debiet sterk verminderd. Ik veronderstel dat dit komt doordat het toestel vol kalk zit (ik heb het nooit laten ontkalken, maar er is wel een water verzachter geplaatst). Kan u mij een offerte bezorgen voor de levering en plaatsing van een nieuwe boiler (zelfde model)? Of bestaat de mogelijkheid het toestel te ontkalken en herbruiken?

Partners

Partners van Casius