Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel.

111 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, vervangen klassieke ketel naar condensatieketel, cV op aardgas plaatsen, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, condensatieketel plaatsen, vernieuwen van complete CV installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

woensdag 20 september 2017

Vernieuwen CV ketel

Momenteel hebben we een ketel (volgens foto's denk ik condesatieketel) +/- 15 jaar oud, maar al veel kosten aan gehad. Volledig nieuwe ketel met water verzachter te plaatsen. Aardgas
woensdag 13 september 2017

Installation d'un systeme pour regler le chauffage

Installation d'un systeme pour regler le chauffage. Il s'agit d'un Bulex.
maandag 11 september 2017

CV met radiatoren installeren

We willen graag centrale verwarming met radiatoren installeren in ons huis. Op aardgas.
maandag 11 september 2017

Aansluiting kitchenette

De bedoeling is om een kitchenette unit te installeren in de kamer naast de badkamer. Hiervoor zouden we dus warm, koud en afvoer aansluitingen moeten hebben door de muur. De aanpalende muur komt dus uit in de badkamer waar de lavabo tegen staat. Het zou dus gaan om een gat in de muur te boren, leidingen doortrekken en Aan te sluiten.
zondag 3 september 2017

Herstelling boiler type Immergas

Ik ben op zoek naar iemand die een Immergas boiler kan herstellen. Type: Victris Superior 32kW. De boiler springt steeds op foutcode Error O1. Er is reeds een loodgieter langsgeweest, maar die kon mij niet verder helpen omdat die geen ervaring had met dit soort boilers.
zondag 3 september 2017

Complete CV installatie plaatsen

Vloerverwarming plaatsen. Complete CV installatie op gas plaatsen.
vrijdag 1 september 2017

HR ketel plaatsen

Vervanging bestaande chauffageketel door hoogrendementsketel. Wordt ook gebruikt voor warm water voor de douche. Ketel staat op de zolder. Op aardgas.
donderdag 31 augustus 2017

Plaatsen terugslagklep in kelder

Beneden in de kelder overwegen we een terugslag klep te plaatsen die in gang schiet bij hevige waterval dat er geen water die via de riolering vanaf de straat onze kelder inschiet. Graag een NL talige vakman, ook omdat het technisch is en graag ook de uitleg in het Nederlands wil horen.
woensdag 30 augustus 2017

Ligbad vervangen

Op 9 oktober worden de tegels in mijn badkamer vervangen. Ik zou graag voor die tijd mijn ligbad willen vervangen.
donderdag 24 augustus 2017

Onderhoud en herstellingen van geberit inbouw toiletten

Onderhoud en reparatie lopende geberit inbouw toilet. En eventueel ook afvoerbuis van wastafel eens nakijken.
zondag 20 augustus 2017

Plaatsing douchebak

Plaatsen van een nieuwe douchebak in een appartement te Ganshoren, materiaal en plaatsing inbegrepen. Oude douchebak weghalen en nieuwe plaatsen misschien ook tegels te vervangen.
donderdag 17 augustus 2017

Vernieuwing verwarmingssysteem

Vernieuwen van chauffage in burgerhuis (350m²): - vervangen van ketel - plaatsen van thermostatische kranen - vervangen thermostaat - analyse & uitbalancering van verwarmingen Chauffage op gas
woensdag 16 augustus 2017

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel geen centrale verwarming voorzien. Dient in 10 kamers (over vijf verdiepingen) aangelegd te worden (ongeveer 12 radiatoren). Aangesloten op een nog te plaatsen zonneboiler, die zowel moet instaan voor sanitair warm water als voor de verwarming. Voor de verwarming van de vertrekken is ongeveer 32 kW nodig. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Ook radiatoren, vloerverwarming leggen. Op aardgas.
zaterdag 12 augustus 2017

Onderhoud gasinstallatie

Wij zoeken een gasinstallateur erkend door Cerga voor onderhoud en audit van onze CV ketel op aardgas die meer dan 15 jaar oud is (~18 Kwatt, normaal rijhuis). Onze radiator in de gang geeft weinig of geen warmte meer. Ook dat willen we graag opgelost zien.
donderdag 10 augustus 2017

Nieuwe condensatieketel op gas plaatsen

Ik heb momenteel een niet condenserende gasketel type Bulex thematek CF 24 in mijn appartement, gelegen op de tweede verdieping. Er is geen bruikbare gemeenschappelijke schouw in het gebouw.
woensdag 9 augustus 2017

Installatie van airco-toestel voor koeling van slaapkamer onder het dak

We hebben afgelopen jaar een volledig nieuwe woning gekocht en betrokken. Het is feitelijk een totaalrenovatieproject waar van de oorspronkelijke structuur en woning in praktijk helemaal niets meer te herkennen is. Het zadeldak is georienteerd op het Noord-Oosten en Zuid-Westen. Ondanks de zeer dikke PU-isolatielaag in het dak (24 cm als ik me niet vergis) warmt de ruimte onder het dak, waar de master bedroom zich bevindt, bij zonnig weer sterk op (28 à 30°C zelfs als de buitentemperatuur een pak lager blijft). Bovendien ben ik allergisch aan stuifmeel van berk, terwijl er aan de ZW kant van onze woning een berk staat. Daarom hebben we interesse in het laten plaatsen van een airco-unit die tevens de lucht zuivert. Er is reeds een Renson Health Box II (systeem C) luchtafvoersysteem.
maandag 31 juli 2017

Toiletten herstellen of vervangen

Ons toilet lekt langs onder via de afvoerpijp. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten maken aangezien er steeds plassen achterblijven. Indien niet meer te herstellen moet dit vervangen worden.
maandag 31 juli 2017

Thermostatische kraan Tueco douchecel vervangen

De thermostatische kraan van de Tueco douchecel is defect. Deze is hoogstwaarschijnelijk aan vervanging toe. ( verouderd ). Bij het regelen van de warmte gaat de temperatuur steeds warmer zonder nog af te koelen.
zondag 30 juli 2017

Toiletten vervangen

Verwijderen en vervangen oude afvoerpijpen. Plaatsen nieuwe toiletten.Standaardtoiletten. Geeen betegeling.
zondag 23 juli 2017

Overschakelen van mazout naar gasverwarming

Ik stook momenteel met mazout maar de ketel is gemeenschappelijk met een andere bewoner. Ik zou dit graag individueel hebben zodat ik alleen betaal voor wat ik verbruik. Daarom zou ik willen overschakelen naar gas als verwarming.
woensdag 19 juli 2017

Afbraak van een bovengrondse mazoutketel in de kelder

Er staat in de kelder een mazouttank van 2000 liter . Hij is wel leeg maar zou moeten afgebroken worden wegens omschakeling naar gas.
dinsdag 11 juli 2017

Herstelling lek aan afvoer lavabo en douchecabine

Een dame waaraan ik een appartement verhuur heeft kleine klachten betreffende de badkamer. Er is een lek aan de afvoer van de lavabo en een klein lek aan de douchecabine. Herstelling van lek.
dinsdag 4 juli 2017

Toilet vervangen

Toilet vervangen.(horizontale uitgang) Nieuw exemplaar wordt voorzien
woensdag 28 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Condensatie wandketel (alleen voor verwarming) plaatsen. Weghalen oude ketel en plaatsen nieuwe. Aankoop wandketel in samenspraak met de vakman.
dinsdag 20 juni 2017

Vervanging inspectieput en afvoeren

De inspectieput bij de buur is in heel slechte staat en dient vervangen te worden (er komen 3 à 4 buizen toe). Tevens moet de stenen wc-afvoer vervangen worden die van mijn huis naar de inspectieput loopt (op 70 cm). Deze afvoer is gebroken en veroorzaakt waterinfiltratie in mijn kelder.

Partners

Partners van Casius