Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
124 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

vrijdag 10 juli 2020

Keukenkraan vervangen

Mengkraan, stopkraantjes en darmen naar mengkraan in keuken vervangen.
zaterdag 20 juni 2020

Plaatsing van een hangtoilet

Het plaatsen van een hangtoilet
dinsdag 19 mei 2020

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder
woensdag 6 mei 2020

Leak in radiator

There is a small amount of water starting to leak from a radiator in our bathroom. It seems to leak less when the radiator is turned off but some still comes out in small volumes. I need this fixed ASAP before any damage is caused to the floor.
woensdag 29 april 2020

Elektrische keukenboiler vervangen

Ik had een kapotte elektrische boiler in de keuken onder de gootsteen die vervangen moest worden (max 10l). De maximale spanning van de boiler kan 2000w zijn en maximale afmetinge 42 (h) x 23 (d) x 26 (b). De boiler moet regelmatig zijn (niet drukloos).
zaterdag 22 februari 2020

Nieuwe wc plaatsen

Een nieuwe wc en oude vervangen. staand model 6/10liter
dinsdag 18 februari 2020

Onderhouden elektrische boilers

Ik heb 2 elektrische boilers die onderhouden moeten worden. Een grote in de badkamer. Een kleine in de keuken.
maandag 10 februari 2020

Vervangen loden wateraanvoerbuizen

Vervanging van loden wateraanvoerbuizen vanuit kelder tot tweede verdieping.
woensdag 29 januari 2020

Geiser door boiler vervangen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mijn geiser kan vervangen door een boiler. Daarnaast dienen er enkele waterleidingen te worden aangelegd doorheen het appartement. Dat appartement is 70 m², maar de leidingen moeten niet over de hele oppervlakte te komen. Ook dienen de gasleidingen van de oude boiler die door het appartement lopen te worden verwijderd.
dinsdag 28 januari 2020

Vernieuwen hoofdafvoer en waterdicht maken

Wegens geurginder en vochtprobleem kelder wensen wij in een herenwoning bestaande uit 4 woongelegenheden de hoofdafvoer te vernieuwen. Er zijn nog oude gresbuizen die niet waterdicht zijn, er is insijpeling.