Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
134 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

vrijdag 7 juni 2019

Condensatieketel onderhouden

De automatische ontluchting van onze condensatieketel (Daalderop Combifort 24/80+) lekt regelmatig, maar niet altijd. Wanneer dat het geval is, geeft het display ook een signaal dat de keteldruk niet juist is. Daarnaast moet onze ketel ook zijn normaal tweejaarlijks onderhoud krijgen (laatste onderhoud dateert van najaar 2017) en moet worden nagekeken of de ketel in orde is voor de uitrol van hoogcalorisch gas binnenkort.
dinsdag 14 mei 2019

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.
maandag 13 mei 2019

Gasketel ATAG onderhouden

Wij zijn een VME en meerdere bewoners willen hun gasketel laten nazien en onderhouden.
donderdag 25 april 2019

Plaatsing individuele meters, 2 verdiepen

Individuele watermeters plaatsen. Er zijn 3 verdiepingen maar enkel gelijkvloers en 1ste en 2de mag samen genomen worden.
dinsdag 23 april 2019

Nieuwe doorstromer plaatsen

Huidige Junkers WR 325 AME EcoPlus dient vervangen te worden door een ander gesloten 12-14L model. Het gaat om een installatie op gas.
vrijdag 12 april 2019

Regenwaterpomp Grundfos herstellen

Sinds enige tijd hapert onze grundfos MQ3-45A-O-A-BVBP regenwaterpomp. Na het openen van de kraan neemt het debiet na enkele seconden sterk af en na enkele minuten houd de pomp er meestal mee op. Ik heb de pomp opengemaakt en gezien dat er een dunne rubberen ring los zit.
donderdag 11 april 2019

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Wij zouden graag een fornuis op gas laten installeren in onze nog te plaatsen keuken. Momenteel is er in ons appartement een gasleiding voorzien, deze bevindt zich in de berging naast de keuken. De gasleiding zou dus pakweg 3 meter verlengd moeten worden.
dinsdag 9 april 2019

Warme water nazien en herstellen

Weinig druk voor water en warm water uit de leidingen op eerste verdieping .
donderdag 21 maart 2019

Gasboiler onderhouden

Gasboiler laten controleren/onderhouden. Deze is van het merk Vaillant.
dinsdag 26 februari 2019

Nieuwe radiator leggen en nieuwe gasketel

1. nieuwer radiator zetten 2. nieuwe gasketel voor de verwarming van de vloerverwarming in de living 80 m² en het warm water van de badkamer (1bad)