Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
141 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

zondag 3 februari 2019

Boiler controleren

Jaarlijkse controle van de boiler. Boiler van het merk Bulex.
donderdag 31 januari 2019

Onderhoud doorstromer Renova bulex

Onderhoud gas doorstromer Renova bulex
donderdag 10 januari 2019

Vervangen warmwaterboiler op gas

Vervangen warmwaterboiler op gas in badkamer. Momenteel waterboiler van het merk Junker. Badkamer met ramen. Ventillatie naar buiten voorzien. Boiler buiten gebruik. Vervanging dringend.
maandag 7 januari 2019

Onderhoud waterverzachter

De waterverzachter die inde kelder staat en het water verzacht voor vier appartementen moet een onderhoud krijgen
zaterdag 5 januari 2019

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing volledig systeem voor een zonneboiler. Er is nog geen sanitait verwarming systeem aanwezig, dus kan in combinatie met gas bijverwarming. Zuidgericht dak in dakpannen.
woensdag 2 januari 2019

Installatie nieuwe gasboiler afwerken

Ik ben bezig met een verbouwing, en heb ook een nieuwe gasboiler moeten plaatsen. Dit is al deels gedaan, maar de loodgieter die bezig was bij mij is ziek geworden en niet in staat om de eerste weken verder te werken. Daarom zoek ik een installateur die kan: de laatste aansluiting aan de meter kan doen (gas), controle van de leidingen (certificaat bezorgen), de uitlaat buizen afwerken. Het is niet meer zoveel dat moet gebeuren, maar momenteel zit ik dus zonder verwarming en zonder warm water. Dus graag snel uit te voeren.
dinsdag 18 december 2018

Lek in badkamer herstellen

in de afvoer onder het bad dient zich een lek te bevinden, waardoor het water doorsijpelt in de trappenhal.
maandag 17 december 2018

Vervangen afvoerleidingen

afvoer sanitair (2WC en lavabos) restaurant zijn te vervangen op eerste verdieping, "water"lekt in eetzaal. Gyprocwanden en houten vloeren openen en dichten.
donderdag 6 december 2018

Vervangen elektrische boiler

Wij hebben recent een huis gekocht waarin zich een ARISTON-warmwatertoestel bevindt. Het gaat om het type PROTECH 150 AYVMA 2. De originele aankoop dateert van (eind) 2002, dus het toestel heeft reeds een aanzienlijke leeftijd. We stellen vast dat de kuip lekt langs de bovenkant. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. Graag een vakman om de oude boiler weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar energiezuiniger) model.
zaterdag 1 december 2018

Installatie gas-condensatieketel ter vervanging van huidige ketel

Onze huidige verwarmingsinstallatie (op gas) dient te worden vervangen. We willen hiervoor een gascondensatieketel (zonder warmwatervat) laten installeren. Werken betreft: gascondensatieketel installeren, schouw tuberen, enkele aanpassingen aan de buizen, nieuwe thermostaat (type: smart thermostat).