Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
131 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 20 januari 2020

Onderhoud Chaffoteaux boiler

De boiler moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Daarnaast moet ook de knop om de gastoevoer te regelen vernieuwd worden. Klachten: te weinig warm water, niet warm genoeg, te weinig druk op het water. Er is al iemand langsgekomen die zei dat de boiler niet conform meer is. Ik wil graag een tweede expert om dat te bevestigen of tegen te spreken.
woensdag 8 januari 2020

Nieuw verwarmingsysteem installeren

Graag vervangen wij binnenkort onze oude mazout ketel door een nieuw verwarmingsysteem, voorlopig denken we aan gascondensatie. Dit systeem dient voor CV en warm water en mag aangesloten worden op bestaande leidingen in ons huis. Het huis is ~180m² en voor 4 personen, telt 3 verdiepen, 2 badkamers, een 11-tal chauffages. Zonneboiler of een warmtepomp zijn ook mogelijkheden, maar we weten niet of dit opportuun is voor het huis.
dinsdag 7 januari 2020

Onderhouden gasketel Wolf CGB-35

Regelmatig error code 4 op scherm . (4 --- Geen vlamvorming Bij start van de verbrander geen vlamvorming Gastoevoer testen, event. gaskraan openen en ontstekingselektrode en –kabel testen.Ontstoringstoets indrukken)
dinsdag 7 januari 2020

Aparte watermeters plaatsen

We wonen in een oud herenhuis dat opgedeeld is in 4 appartementen. We hebben 1 watermeter voor het verbruik voor het ganse huis. Nu 1 voor het ganse huis. Voor elk app een eigen meter plaatsen.
maandag 30 december 2019

Onderhouden Chaffoteaux boiler

De boiler moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Daarnaast moet ook de knop om de gastoevoer te regelen vernieuwd worden. Klachten: te weinig warm water, niet warm genoeg, te weinig druk op het water.
maandag 16 december 2019

Nest thermostaat installeren

Ik will mijn huidige thermostaat vervangen met een smart thermostaat.
maandag 2 december 2019

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.
donderdag 14 november 2019

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.
maandag 11 november 2019

Chauffage installatie herstellen

Ik denk dat mijn chauffage installatie lekt, er is een waterlek ontstaan onder mijn radiator en de muur is vochtig. Mijn installatie zou hersteld moeten worden, alsook mijn muur.
woensdag 6 november 2019

Afvoer onder gootsteen vervangen

Enkele stukken van de afvoer onder gootsteen in keuken moeten vervangen worden om afvoer vaatwasser te optimaliseren