Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
133 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

maandag 2 december 2019

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.
donderdag 14 november 2019

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.
maandag 11 november 2019

Chauffage installatie herstellen

Ik denk dat mijn chauffage installatie lekt, er is een waterlek ontstaan onder mijn radiator en de muur is vochtig. Mijn installatie zou hersteld moeten worden, alsook mijn muur.
woensdag 6 november 2019

Afvoer onder gootsteen vervangen

Enkele stukken van de afvoer onder gootsteen in keuken moeten vervangen worden om afvoer vaatwasser te optimaliseren
woensdag 6 november 2019

Onderhouden gasketel Wolf

Onderhoud condensatieketel Wolf TGC-K-24
zondag 3 november 2019

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler levert geen extreem warm water meer af. Een onderhoud (ontkalking?) lijkt noodzakelijk.
maandag 28 oktober 2019

Elektrische boiler ontkalken

Ontkalken van een elektrische boiler Renova Bulex 4000 150 liter in een appartement
zaterdag 19 oktober 2019

Leiding doortrekken voor wasmachine

Van de hoofdkraan in de kelder moet er water getrokken worden naar 4 meter verder om hierop een wasmachine aan te sluiten. Er moet ook elektriciteit getrokken worden om de wasmachine ook op elektriciteit te kunnen aansluiten.
vrijdag 18 oktober 2019

Elektrische boiler ontkalken

We zouden graag onze elektrische boiler willen ontkalken. Nog nooit gedaan en we hebben het appartement drie jaar geleden gekocht met de boiler bij. Hij is geinstalleerd in de badkamer. niet veel druk meer en moeilijk te af te stellen. geen koud water.
woensdag 16 oktober 2019

Herstellen verwarmingsketel

De ketel slaat niet meer aan. Ik denk dat de ontsteking kapot is. Bevindt zich in de badkamer en merk is Belux.