Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
136 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

woensdag 16 oktober 2019

Herstellen verwarmingsketel

De ketel slaat niet meer aan. Ik denk dat de ontsteking kapot is. Bevindt zich in de badkamer en merk is Belux.
dinsdag 1 oktober 2019

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).
maandag 30 september 2019

Installatie temperatuurregeling en thermostaatknoppen

Installatie temperatuurregeling en thermostaatknoppen aan radiatoren (5 in totaal) in appartement (verdieping 5+6) . Nieuw aan te kopen. Nazicht radiatoren (3) op 6de verdieping.
woensdag 4 september 2019

Afsluiten van leidingen

Bij het maken van een nieuwe deuropening, staan er drie leidingen (uit de grond) maar afgesloten met een stop. Ik zoek iemand die ons kan helpen met het inkorten van die leidingen. Dit zijn op zich makkelijke werken, maar moet dit door een vakman laten doen.
dinsdag 13 augustus 2019

Radiator vervangen

Enkele radiateur in kinderkamer verwarmt niet voldoende, kamer te koud in de winter tijdens koude periode. Te vervangen voor dubbele/andere radiateur. vermogen rond de 3000w zou ok moeten zijn. L1400 H500.
zaterdag 10 augustus 2019

Lekkende boiler bulex herstellen

De warmwater boiler lekt op drie plaatsen en dient waarschijnlijk ontkalkt te worden. Boiler is 3 tot 4 jaar oud.
dinsdag 6 augustus 2019

Gres buis riolering vervangen

Er zijn vochtplekken op de vloer van de kelder boven de riolering, die bestaat uit gres buizen van 20cm diameter. Mogelijk is de gres buis gebarsten (lang geleden) tussen twee verzamelputten (afstand 8 meter). Het is tijd om die barst op te sporen en ofwel de gebarsten gres buis te vervangen of te vermaken. In bijlage situering van de gres buis op het originele plan van het huis.2 tot 4 meter gres buis (riolering) vermaken of vervangen
donderdag 11 juli 2019

Verwarmingsketel plaatsen

Gelijkvloers appartement 85 m². Toestel dient aangepast te zijn aan de nieuwe normen voor Brussel ivm verwarmingsketels. Gasinstallatie.
dinsdag 9 juli 2019

Buderus stookolieketel en pelletkachel onderhouden

Graag een onderhoud van onze gasketel. Eventueel ook groot onderhoud van onze pelletkachel. Ook kraan in de keuken terug vastschroeven.
donderdag 4 juli 2019

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.