Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Anderlecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Anderlecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Anderlecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Anderlecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Anderlecht:

Vervangen loden wateraanvoerbuizen

Vervanging van loden wateraanvoerbuizen vanuit kelder tot tweede verdieping.

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).

Regenwaterpomp Grundfos herstellen

Sinds enige tijd hapert onze grundfos MQ3-45A-O-A-BVBP regenwaterpomp. Na het openen van de kraan neemt het debiet na enkele seconden sterk af en na enkele minuten houd de pomp er meestal mee op. Ik heb de pomp opengemaakt en gezien dat er een dunne rubberen ring los zit.

Lek in badkamer herstellen

in de afvoer onder het bad dient zich een lek te bevinden, waardoor het water doorsijpelt in de trappenhal.

Jaarlijks onderhoud cv ketel

Jaarlijkse controle Buderus Logamax U122 ketel.

Boiler badkamer vervangen

De boiler op gas in onze badkamer is versleten en moet dringend vervangen worden. Op dit moment slaat de boiler erg moeilijk aan, de leidingen zijn allicht verkalkt. Graag krijg ik ook info over welke moderne boiler we best laten installeren, eventueel op elektriciteit of een condensatieketel.

CV ketel Chaffoteaux onderhouden

Ik zou graag weten of het mogelijk is om onze CV ketel aardgas van het merk Chaffoteaux & Maury te laten onderhouden.

Herstellingen loodgieterij

* terugslagklep voor CV ketel plaatsen * anti-kalk behandeling CV circuit * afvoer droogkast aansluiten * lopende WC

Nieuwe boiler installeren

Heb nu Bulex boiler 200 L - op electriciteit, die niet meer werkt en de herstelling zou te duur uitvallen. Ik wil deze vervangen door een nieuwe boiler (geen Bulex)

Bulex boiler ontkalken

We hebben een Bulex boiler van 200l met warmte wisselaar. Graag zouden we het toestel laten ontkalken. Het toestel is 5 jaar oud.