Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Berchem Sainte Agathe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Berchem Sainte Agathe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Berchem Sainte Agathe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Berchem Sainte Agathe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Berchem Sainte Agathe:

Herstelling / onderhoud Chaffoteaux INOA 25 FF

Onderhoud en herstelling of nakijken van de ketel chaffoteaux INOA 25 FF. Iets met de peilmeter en de druk van da water. Verliest ook wat water.

CV op aardgas vervangen

Oude gasketel voor verwarming dient vervangen te worden. Binnenkort krijgen wij rijk aardgas binnen.

Controle gasaansluiting in keuken

Gasheur. Aansluiting van het fornuis in de keuken. Graag herstelling.

Overschakelen van mazout naar gasverwarming

Ik stook momenteel met mazout maar de ketel is gemeenschappelijk met een andere bewoner. Ik zou dit graag individueel hebben zodat ik alleen betaal voor wat ik verbruik. Daarom zou ik willen overschakelen naar gas als verwarming.

Vitopend gascondensatieketel vervangen

Wij hebben een Vitopend gas combinatie water verwarmend 100, maar deze voldoet niet meer aan de normen en zou moeten vervangen worden voor het einde van het jaar. Er dient een ventilatie naar buiten voorzien te worden. Er is een vals plafond aanwezig in de keuken, dus is het waarschijnlijk het best om dit vals plafond open te breken en daaronder de ventilatie naar buiten te voorzien. Ons appartement is +- 85 m².

Herstellen gaskachel

Graag zou ik 2 oude gasconvectoren willen laten herstellen.

WC spoelmechanisme kapot/loopt door + kraantje watertoevoer

Mijn WC loopt door en dat ligt volgens mij aan een defect spoelmechanisme. Het kraantje om de watertoevoer af te sluiten is tevens defect (links op de foto).

Draadloze thermostaat installeren

Graag zou ik een draadloze thermostaat laten installeren, met verplaatsbare sensor.

Vervangen van ketel

Ketel bevindt zich in de garage. Momenteel staat er een buderus maar deze is stuk. Graag vervangen.

Vervanging nieuwe verwarmingsketel.

Vervanging van nieuwe verwarmingsketel voorkeur gaat naar Junkers. Het betreft een 3 gevelwoning, de bewoonbare oppervlakte is +/- 180 m2.