Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.

Gasketel ATAG onderhouden

Wij zijn een VME en meerdere bewoners willen hun gasketel laten nazien en onderhouden.

Plaatsing individuele meters, 2 verdiepen

Individuele watermeters plaatsen. Er zijn 3 verdiepingen maar enkel gelijkvloers en 1ste en 2de mag samen genomen worden.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Huidige Junkers WR 325 AME EcoPlus dient vervangen te worden door een ander gesloten 12-14L model. Het gaat om een installatie op gas.

Gasleiding verlengen tot in keuken voor aansluiting gasfornuis

Wij zouden graag een fornuis op gas laten installeren in onze nog te plaatsen keuken. Momenteel is er in ons appartement een gasleiding voorzien, deze bevindt zich in de berging naast de keuken. De gasleiding zou dus pakweg 3 meter verlengd moeten worden.

Warme water nazien en herstellen

Weinig druk voor water en warm water uit de leidingen op eerste verdieping .

Onderhoud doorstromer Renova bulex

Onderhoud gas doorstromer Renova bulex

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing volledig systeem voor een zonneboiler. Er is nog geen sanitait verwarming systeem aanwezig, dus kan in combinatie met gas bijverwarming. Zuidgericht dak in dakpannen.

Vervangen afvoerleidingen

afvoer sanitair (2WC en lavabos) restaurant zijn te vervangen op eerste verdieping, "water"lekt in eetzaal. Gyprocwanden en houten vloeren openen en dichten.

Onderhoud van een Viesmann gasketel

Nazicht van een Viesmann gasbrander type vitodens 100-W, WB1C