Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

Afsluiten van leidingen

Bij het maken van een nieuwe deuropening, staan er drie leidingen (uit de grond) maar afgesloten met een stop. Ik zoek iemand die ons kan helpen met het inkorten van die leidingen. Dit zijn op zich makkelijke werken, maar moet dit door een vakman laten doen.

Radiator vervangen

Enkele radiateur in kinderkamer verwarmt niet voldoende, kamer te koud in de winter tijdens koude periode. Te vervangen voor dubbele/andere radiateur. vermogen rond de 3000w zou ok moeten zijn. L1400 H500.

Lekkende boiler bulex herstellen

De warmwater boiler lekt op drie plaatsen en dient waarschijnlijk ontkalkt te worden. Boiler is 3 tot 4 jaar oud.

Verwarmingsketel plaatsen

Gelijkvloers appartement 85 m². Toestel dient aangepast te zijn aan de nieuwe normen voor Brussel ivm verwarmingsketels. Gasinstallatie.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Nieuw toilet plaatsen

Toilet vervangen. Het gaat om een staand toilet.

Condensatieketel onderhouden

De automatische ontluchting van onze condensatieketel (Daalderop Combifort 24/80+) lekt regelmatig, maar niet altijd. Wanneer dat het geval is, geeft het display ook een signaal dat de keteldruk niet juist is. Daarnaast moet onze ketel ook zijn normaal tweejaarlijks onderhoud krijgen (laatste onderhoud dateert van najaar 2017) en moet worden nagekeken of de ketel in orde is voor de uitrol van hoogcalorisch gas binnenkort.

Lekkende kraan vervangen

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen. De huidige kraan is versleten.

Gasketel ATAG onderhouden

Wij zijn een VME en meerdere bewoners willen hun gasketel laten nazien en onderhouden.

Plaatsing individuele meters, 2 verdiepen

Individuele watermeters plaatsen. Er zijn 3 verdiepingen maar enkel gelijkvloers en 1ste en 2de mag samen genomen worden.