Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

Onderhoud doorstromer Renova bulex

Onderhoud gas doorstromer Renova bulex

Zonneboiler plaatsen

Plaatsing volledig systeem voor een zonneboiler. Er is nog geen sanitait verwarming systeem aanwezig, dus kan in combinatie met gas bijverwarming. Zuidgericht dak in dakpannen.

Vervangen afvoerleidingen

afvoer sanitair (2WC en lavabos) restaurant zijn te vervangen op eerste verdieping, "water"lekt in eetzaal. Gyprocwanden en houten vloeren openen en dichten.

Onderhoud van een Viesmann gasketel

Nazicht van een Viesmann gasbrander type vitodens 100-W, WB1C

Bulex wandgasketel nazien en onderhoud uitvoeren

Bulex wandgasketel verspreidt rioolgeur. Opsporen van de oorzaak en onderhoud uitvoeren.

Vervangen huidige gasketel door condensatieketel Bulex

Wij wensen onze gas verwarmingsketel te vervangen door een reeds aangekochte condensatieketel van het merk bulex.

Onderhoud boiler en toilet herstellen

Ons toilet loopt op sommige momenten door. Ik vermoed dat er ergens iets versleten is want er zijn al kleine onderdelen vervangen geweest. De boiler warmt niet altijd op, maakt lawaai en geeft melding 6A, 11A, etc. Door op reset te drukken want deze terug op. Boiler merk Buderus.

Nazicht uitvoeren van boiler Junkers

Wij wonen in een huurwoning en dienen voor het eerst de gasboiler te laten nazien. Het merk is "Junkers - Eurostar".

Afvoerbuizen van kelder en douche herstellen

Er is een probleem in de kelder. Bij het wegpompen van het water van de wasmachine komt het water omhoog in de lavabo. In de badkamer in de kelder loopt het water in de douche traag door. Nakijken van de buizen , oplossen van probleem.

Radiator vervangen

Vervanging van een radiator in een appartement. Het zou goed zijn het klein model door groter model te vervangen dat meer warmte geeft, ik reken op 85watt/m3. Rekening houdend met volume van living en het feit dat er 2 radiatoren aanwezig zijn, zal een radiator van 5000watt voldoende zijn.