Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Brussel:

Keukenkraan vervangen

Mengkraan, stopkraantjes en darmen naar mengkraan in keuken vervangen.

Plaatsing van een hangtoilet

Het plaatsen van een hangtoilet

Nest thermostaat installeren

Ik will mijn huidige thermostaat vervangen met een smart thermostaat.

Elektrische verwarming in studio vervangen

Ik heb een studio gekocht in Brussel van 56 m². Op dit ogenblik is de verwarming en de productie van warm water op elektriciteit, en graag zou ik hiervoor overschakelen op gas. Ik zou graag één ketel installeren voor beide warm water en verwarming en meerdere radiatoren installeren. Nu naar gasverwarming.

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler levert geen extreem warm water meer af. Een onderhoud (ontkalking?) lijkt noodzakelijk.

Elektrische boiler ontkalken

Ontkalken van een elektrische boiler Renova Bulex 4000 150 liter in een appartement

Leiding doortrekken voor wasmachine

Van de hoofdkraan in de kelder moet er water getrokken worden naar 4 meter verder om hierop een wasmachine aan te sluiten. Er moet ook elektriciteit getrokken worden om de wasmachine ook op elektriciteit te kunnen aansluiten.

Elektrische boiler ontkalken

We zouden graag onze elektrische boiler willen ontkalken. Nog nooit gedaan en we hebben het appartement drie jaar geleden gekocht met de boiler bij. Hij is geinstalleerd in de badkamer. niet veel druk meer en moeilijk te af te stellen. geen koud water.

Installatie temperatuurregeling en thermostaatknoppen

Installatie temperatuurregeling en thermostaatknoppen aan radiatoren (5 in totaal) in appartement (verdieping 5+6) . Nieuw aan te kopen. Nazicht radiatoren (3) op 6de verdieping.

Afsluiten van leidingen

Bij het maken van een nieuwe deuropening, staan er drie leidingen (uit de grond) maar afgesloten met een stop. Ik zoek iemand die ons kan helpen met het inkorten van die leidingen. Dit zijn op zich makkelijke werken, maar moet dit door een vakman laten doen.