Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oudergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oudergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oudergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Oudergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oudergem:

Complete CV systeem vervangen

De hele installatie moet worden vervangen (behalve de cv-gestookte boiler). Ook de leidingen naar de radiatoren moeten worden vervangen. 12 radiatoren. CV-ketel op gas. Opstelplaats in de kelder met rookgasafvoer door het bestaande rookgaskanaal. Momenteel een open systeem, maar ik wil een gesloten systeem. Ook moeten de waterleidingen naar badkamer, keuken en wc's worden vervangen. Het gaat om een vrijstaande woning die leeg staat en waar al veel uit weg gebroken is. Het huis bestaat uit 2 etages en een kelder

Onderhoud Acv condensatieketel

Jaarlijks onderhoud ACV condensatieketel

Installatie van airco-toestel voor koeling van slaapkamer onder het dak

We hebben afgelopen jaar een volledig nieuwe woning gekocht en betrokken. Het is feitelijk een totaalrenovatieproject waar van de oorspronkelijke structuur en woning in praktijk helemaal niets meer te herkennen is. Het zadeldak is georienteerd op het Noord-Oosten en Zuid-Westen. Ondanks de zeer dikke PU-isolatielaag in het dak (24 cm als ik me niet vergis) warmt de ruimte onder het dak, waar de master bedroom zich bevindt, bij zonnig weer sterk op (28 à 30°C zelfs als de buitentemperatuur een pak lager blijft). Bovendien ben ik allergisch aan stuifmeel van berk, terwijl er aan de ZW kant van onze woning een berk staat. Daarom hebben we interesse in het laten plaatsen van een airco-unit die tevens de lucht zuivert. Er is reeds een Renson Health Box II (systeem C) luchtafvoersysteem.

Herstelling bulex

Reparatie bulex thematek (combi) Ligt momenteel in panne

Installatie van sanitair

We hebben een offerte voor een nieuwe badkamer en toilet bij FACQ. Alle voorbereidende werken zijn gedaan, het gaat dus om de installatie van een douchekraan- en eventueel glas, lavabo, toilet en ander toebehoren.

Vervangen van cv ketel

De cv ketel op ons appartement in Oudergem is aan vervanging toe. Oppervlakte appartement: 80 m ² groot. Volgende donderdag ben ik ter plaatse in de Amblevestraat om te kijken voor een offerte. Graag zo snel mogelijk. Verwarming van 3 grote kamers.

Ontstoppen van afloop bad

De afvoer van het bad werkt niet meer. Het duurt heel lang voor het bad leeg is.

Ik zoek vakmensen voor advies + ...

Ik zoek vakmensen voor advies + uitvoering van werkzaamheden ivm het aanbrengen van een verluchtings- of afzuigsysteem in een BADKAMER. Deze badkamer heeft geen raam naar buiten. Er zou dus bv. een gat in het plafond moeten gemaakt worden om via de zolder lucht-evacuatie en -verversing van/naar buiten mogelijk te maken.