Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen elektrische boiler:

Vervangen elektrische boiler

Wij hebben recent een huis gekocht waarin zich een ARISTON-warmwatertoestel bevindt. Het gaat om het type PROTECH 150 AYVMA 2. De originele aankoop dateert van (eind) 2002, dus het toestel heeft reeds een aanzienlijke leeftijd. We stellen vast dat de kuip lekt langs de bovenkant. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. Graag een vakman om de oude boiler weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar energiezuiniger) model.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen elektrische boiler uit heel België:

Vervangen elektrische boiler

Wil de bestaande Ariston electrische boiler van 120ltr. Bouwjaar 2004 muurmodel laten vervangen door een nieuwe van Marcke . Printplaat is een jaar geleden vervangen, maar is nu weer aan vervanging toe. Gezien de leeftijd en stroomverbruik is een nieuwe voordeliger.

Warmtepompboiler plaatsen in een appartement

We willen bestaande elektrische kachels en ketels vervangen door een energie-efficiëntere oplossing namelijk een warmtepompboiler. Het appartement is 80 m², 2 slaapkamers en een badkamer.

Elektrische boiler dringend vervangen

Onze elektrische boiler, merk Atlantic, 200 liter, horizontaal, twee fasen, is stuk. Deze zou dringend moeten worden vervangen. Liefst door hetzelfde model zodat een minimum aan aanpassingen moet gebeuren met de leidingen. Veiligheidsagregaat is ook stuk, het toevoer ventiel laat door, zou ook vervangen moeten worden. De boiler bevindt zich op zolder.

Vervangen elektrische boiler

Oude boiler Chaffoteaux & Maury 80L vervangen door nieuwe C & M 75L muurmodel

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Vervangen elektrische accumulatiekachels. Renovatieproject woning.

Renovatie elektrische installatie

Vervanging van twee oude Stiebel Eltron accumulatoren , vernieuwing van een drietal zekeringskasten , vervangen van oude zekeringen door automatische .

Zonneboiler plaatsen

Momenteel hebben we een elektrische boiler van 150 L en hierdoor loopt onze elektriciteitsfactuur hoog op. De boiler bevindt zich in onze garage. We wensen deze dus te vervangen door een zonneboiler.

Huidige ketel vervangen door combiketel

Onze vorige CV gasketel (ELCO Klockner 44kW) heeft het begeven, is kapot. We zouden deze nu willen vervangen door een combiketel. Voorlopig gebeurt de verwarming van ons warm water nog door een elektrische boiler in de badkamer en een kleine elektrische boiler in de keuken. We zouden dus deze 3 willen vervangen door 1 combiketel (de berging waar de cv ketel nu staat, grenst aan de badkamer (berging is onder de badkamer) en ook de keuken grenst aan de berging waardoor me dit wel mogelijk lijkt.

Partners

Partners van Casius