Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen elektrische boiler:

Vervangen elektrische boiler

Wij hebben recent een huis gekocht waarin zich een ARISTON-warmwatertoestel bevindt. Het gaat om het type PROTECH 150 AYVMA 2. De originele aankoop dateert van (eind) 2002, dus het toestel heeft reeds een aanzienlijke leeftijd. We stellen vast dat de kuip lekt langs de bovenkant. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. Graag een vakman om de oude boiler weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar energiezuiniger) model.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen elektrische boiler uit heel België:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.

Verwarmingsketel vervangen

Vervangen mazout cv installatie door een elektrische cv installatie. Met zonnepanelen in een woning.

Zonneboiler plaatsen

Moet elektrische boiler gaan vervangen, wil de beste oplossing om deze te vervangen, zonne of terug elektrisch.

Badkamer installeren

Ik heb een heel kleine badkamer en kleine WC. De hang WC is voorlopig verkeerd geïnstalleerd en dat moet aangepast worden. Er moet een vals plafond met spotjes inkomen, de muren moeten betegeld worden. Wat de badkamer betreft: hier moet een vals plafond met spotjes komen. De inloopdouche moet in zijn totaliteit geïnstalleerd en afgewerkt worden. Er moet een wastafel met meubel en een spiegelkast geplaatst worden. De (heel kleine) oppervlakte die daarna overblijft moet betegeld worden alsook de muren. Er staat een elektrische warm water boiler die zou moeten verhuizen naar de keuken. De leidingen moeten eveneens vervangen worden.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Statische accumulatoren vervangen Isolatie en dubbele beglazing aanwezig. Nu elektrische verwarming.

Zonneboiler plaatsen

Vandaag gebruiken wij een elektrische boiler, deze zouden wij graag vervangen door een zonneboiler/elektrisch

Vervangen van elektrische boiler 100 liter

Vervangen van bestaande boiler. Afvoeren van de oude. Vervangen van elektrische boiler 100 liter . Nieuwe mag hoger zijn.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil graag de bestaande mazout installatie vervangen door een gas installatie. Ik ben ondertussen ook aan het kijken voor de installatie van zonnepanelen en overweeg een elektrische warmwaterboiler.