Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen elektrische boiler:

Vervangen elektrische boiler

Wij hebben recent een huis gekocht waarin zich een ARISTON-warmwatertoestel bevindt. Het gaat om het type PROTECH 150 AYVMA 2. De originele aankoop dateert van (eind) 2002, dus het toestel heeft reeds een aanzienlijke leeftijd. We stellen vast dat de kuip lekt langs de bovenkant. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. Graag een vakman om de oude boiler weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar energiezuiniger) model.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen elektrische boiler uit heel België:

Vervangen van elektrische boiler 100 liter

Vervangen van bestaande boiler. Afvoeren van de oude. Vervangen van elektrische boiler 100 liter . Nieuwe mag hoger zijn.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik wil graag de bestaande mazout installatie vervangen door een gas installatie. Ik ben ondertussen ook aan het kijken voor de installatie van zonnepanelen en overweeg een elektrische warmwaterboiler.

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van mijn huidige elektrische boiler 150liter. Mijn idee is om een warmtpompboiler van 270 à 300 liter te combineren met vacuumbuizencollector . Boiler staat opgesteld in de garage en collectoren op het plat dak van de garage. Plat dak is via de oprit vlot te bereiken.

Elektrische boiler en spoelbak vervangen

Ik wil graag de elektrische boiler onder mijn keukenkast laten vervangen. Ook de roosters in mijn spoelbak zijn aan vervanging toe.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. De afmetingen zijn 165cm op 195cm. Specifiek gaat het over uitbreken van het oud bad en zetten van een nieuw bad. Naast het bad komt er een badkamermeubel dat bestaat uit een tablet 120cm met daaronder een kastje van 60cm en een wasmachine. De aansluiting van het wasmachine is er al, maar zou in de muur moeten verwerkt worden. Boven het meubel komt er een spiegelkast van 120cm. Tenslotte ook een elektrische verwarming. Het kraanwerk, bad en lavabo komen van x2o. Er is nog een extra Grohe kraan voor het badkamermeubel die ik nog thuis heb liggen (vrij nieuw). Tenslotte mag mijn toilet (in een aparte ruimte) ook vervangen worden door een nieuwere die ik ook al heb staan.

Zonneboiler plaatsen

Huidig elektrische boiler van 200liter voor 4 personen vervangen door systeem van warmteboiler. De oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler is Zuid, zuid-west De zonneboiler moet op het plat dak geplaatst worden Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Elektriciteit

Vervangen van een elektrische boiler

Mijn appartement heeft een electrische boiler (100l) die vervangen dient te worden. Alle aansluiting e.d. zijn al aanwezig. De boiler bevindt zich in de badkamer, ligt zijdelings (rust op een frame vastgemaakt aan de muur) dicht tegen het plafond voor plaats te sparen.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen, moet een elektrische boiler vervangen. Dak is deels plat dus we kunnen hem daarop zetten.