Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Jans Molenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Jans Molenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Jans Molenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Jans Molenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Jans Molenbeek:

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.

Herstellen verwarmingsketel

De ketel slaat niet meer aan. Ik denk dat de ontsteking kapot is. Bevindt zich in de badkamer en merk is Belux.

Nazicht radiatoren

3 van onze 5 radiatoren werken niet. Lucht is al afgelaten.

Herstelling lek

Wij hebben een lekdetectie laten uitvoeren en het lek gevonden.Graag willen wij een offerte voor het openbreken van de vloer zonder tegels en herstellen van het lek.

Gasfornuis-dampkap installeren

Een bestaande gasleiding moet 50 cm naar links worden verplaatst om een gasfornuis en dampkap aan te sluiten. Het gaat om een houten vloer op de eerste verdieping van een appartement.

Vervangen deel afvoerbuizen

Naar aanleiding van een probleem bij het laten lopen van het bad, had ik graag de opinie gehad van een tweede partij ter vervanging van de afvoerbuizen in de onze kelder.

Vervangen deel afvoerbuizen

In ons gebouw dient de algemene afvoerbuis aan de voorkant van het gebouw vervangen worden. Deze is momenteel nog in lood en begint poreus te worden en waterdoorlatend.

Onderhoud gasketel

Ik zou graag een onderhoud willen voor mijn gasketel en wil graag weten hoeveel mij dat gaat kosten.

Vervangen van niet-conforme CV ketel

Mijn cv ketel is niet conform en dient vermoedelijk vervangen te worden.