Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor afvoerbuis toilet herstellen:

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Jans-Molenbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerbuis toilet herstellen uit heel België:

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer

Vervanging/renovatie buitentoilet

Buitentoilet vervangen door nieuw compact toilet. Toevoer en afvoer herstellen. Kraantje van toevoer zit geblokkeerd en afvoerbuis is gebarsten. Oud toilet meenemen.

Aansluiten afvoer op loden leiding

Afvoer wasmachine aansluiten op bestaande loden leidingen. Nieuw toilet met aansluitingen plaatsen op loden afvoerbuis.

Herstellen van afvoer van toilet

Lek in afvoerbuis toilet herstellen liefst zonder vloer open te breken als dit mogelijk is.

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Vloerverzakking verhelpen in toiletruimte

Toiletruimte op het gelijkvloers heeft een vloerverzakking. Ik veronderstel dat een gedeelte van de grond onder de vloer weggespoeld is door een lek in het toilet. Of in de waterleiding of in de afvoerbuis. Ik zoek een vakman om probleem vast te stellen en de herstellingswerken uit te voeren.

Afvoerbuis toilet vervangen

Afvoerbuis toilet vervangen. Over 2 meter een buis (ligt ong. 50 cm diep) opgraven en vervangen.