Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor afvoerbuis toilet herstellen:

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Jans-Molenbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerbuis toilet herstellen uit heel België:

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Vloerverzakking verhelpen in toiletruimte

Toiletruimte op het gelijkvloers heeft een vloerverzakking. Ik veronderstel dat een gedeelte van de grond onder de vloer weggespoeld is door een lek in het toilet. Of in de waterleiding of in de afvoerbuis. Ik zoek een vakman om probleem vast te stellen en de herstellingswerken uit te voeren.

Afvoerbuis toilet vervangen

Afvoerbuis toilet vervangen. Over 2 meter een buis (ligt ong. 50 cm diep) opgraven en vervangen.

Rioleringswerken uitvoeren

Met camera-inspectie hebben we een rioolverzakking onder ons woonhuis gedetecteerd. Centrale afvoerbuis onder gelijkvloers met aansluiting op toilet en regenbassin in de tuin dient volledig vernieuwd te worden (voor badkamer en keuken werden de leidingen al vernieuwd tot aansluiting op gelijkvloers). Deze werken dienen op korte termijn te worden uitgevoerd.

Nieuwe afvoerbuis voor toilet plaatsen

Ik zou graag op het eerst verdiep van mijn woning een toilet plaatsen. Hiervoor dient een nieuwe afvoerbuis (diameter 110mm) te worden gelegd. Deze gaat eerst 2m50 naar beneden (kan via een kast, dient niet in de muur ingewerkt te worden) en naar buiten via een te boren gat in de gevel. Van daar is de nog te overbruggen afstand ongeveer 9m50 (waarvan 3m50 onder klinkers). Hier dient de afvoerbuis te worden aangesloten op de overloop van de septische put.

Afvoerbuis toilet vervangen

De buizen van de twee bovenste appartementen werden vervangen maar die van de onderste zijn nog steeds loden buizen waardoor er vaak verstoppingen ontstaan. De buizen zouden moeten vervangen worden voor een 3 à 4 tal meter.

WC plaatsen

Plaatsen van toilet op 1-ste verdiep 3 gevel Woonhuis. Afloop en afvoerbuis toilet dient langs voorgevel te gebeuren ! (= gat door gevel) dan schuine helling naar zijgevel, naar beneden de grond in naar bestaande ondergrondse aansluiting “grez buis”. Extra riolering hemelwater RWA naar straat riolering. Dank