Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Henegouwen.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Russeignies, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, installatie condensatieketel, cV op gas of pellets plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Henegouwen:

maandag 30 januari 2017

Plaatsen verwarming (1 radiator)

In één kamer, waar de leiding reeds is voorzien, willen wij een radiotor laten plaatsen.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van zonneboiler

Vervanging van een boiler door een zonneboiler. Graag advies , mogelijkheden en prijsofferte.
dinsdag 11 oktober 2016

Aansluiting op de riolering

Aansluiting op de riolering nakijken en indien nodig aanpassen
donderdag 31 maart 2016

Hernieuwen of vervangen van bestaande verwarmingsinstallatie

Graag hadden we informatie, over hernieuwen, vervangen van ons bestaande verwarmingsinstallatie. Eventueel de mogelijke opties verkregen.
dinsdag 1 maart 2016

Vervangen van huidige mazoutketel

Prijs en mogelijkheden van soorten verwarmingsinstallatie. Graag advies over de verschillende soorten. Er staat momenteel mazoutketel wij wensen die te vervangen.
dinsdag 2 februari 2016

Vervangen van oude mazoutketel in kasteeltje

Bekijken hoe we het goedkoopst mogelijk een groot gebouw kasteeltje kan verwarmen en het vervangen van een oude mazoutketel. Eventueel met een warmtepomp. Oppervlakte: 350 m ². Groot gebouw is zeer slecht slecht geiisoleerd. Graag ter plaatse komen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Adres geef ik aan de installateur bij telefonisch contact.
donderdag 26 november 2015

Reparer fuite de gaz dehors

Lors d'une re-ouverture de compteur existant ORES a refusé d'ouvrir pour cause de perte de gaz. Le compteur se trouve dehors avec +/- 20 metres de tuyaux jusqu'a l'interieur. Le tuyaux existant est en cuivre vissé ensemble.
dinsdag 13 oktober 2015

Plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel

We stoken momenteel nog met een Chappé verwarmingsketel van 30 jaar oud. Deze werkt nog prima maar toch willen we een nieuwe ketel plaatsen. Er staan 12 radiatoren in huis.
maandag 14 september 2015

Repareren of vervangen van de ketel

De ketel is kapot en dient gerepareerd of vervangen te worden
maandag 7 september 2015

Sauna plaatsen

Ik wil een sauna plaatsen en vroeg me af of iemand in de regio dit zou kunnen realiseren met nadruk op cederhout, glas,zicht naar buiten .
zaterdag 5 september 2015

Overschakelen op centrale verwarming

Wij zijn woonachtig in een prefab-woning met verwarming op elektriciteit (2 accumulatoren en 6 convectoren). Wij bekijken de mogelijkheden om begin volgend jaar over te schakelen op centrale verwarming. Aangezien gasaansluiting niet mogelijk is in onze straat en om het plaatsen van een externe gastank te vermijden, lijkt ons de oplossing met pellets wel heel interessant! Graag hadden wij enkele offertes ontvangen van mogelijke oplossingen hierin. Mag zowel in Nederlands of Frans. Mijn partner is Franstalig.
donderdag 27 augustus 2015

Vervangen van mazoutketel

Oude mazoutketel vervangen door nieuwe.
woensdag 12 augustus 2015

Omschakeling van verwarming

Momenteel stook ik met stookolie. Mijn verbruik isl per jaar. Het is een 3 gevel huis met én verdieping. Ik heb dubbele verglazing laten plaatsen. Gelijkvloers zijn het oude (1937) tegels en op de verdieping hout. Gelijkvloers zijn de muren, van binnenuit, geisoleerd met Rockwool en bovenop hout. Misschiens is het wel een voordeel electrisch te verwarmen met/door mijn zonnenpanelen.
zaterdag 9 mei 2015

Uitbreiding CV installatie

Uitbreiding installatie verwarming + 1 verdiep - nu echter niet aanwezig
maandag 30 maart 2015

Plaatsen van gastank - Installation Gaz Propane

Ik wil een propaan gastank plaatsen en wil weten wat me de installatie zou kunnen kosten, en wat de mogelijkheden zijn. Installation de gaz propane
donderdag 5 februari 2015

Onderhoud van condesatieketel

Onderhoud condensatieketel gas
zaterdag 29 november 2014

Vervanging bad door douche

In badkamer, vervanging van bad door douche. Geen nieuwe betegeling te voorzien.Foto's ter beschikking.
maandag 24 november 2014

Septische put bereikbaar maken

Uitgraven tot bovenkant van septische put, opmetsen met deksel zodat hij gemakkelijk kan geledigd worden. Het beschadigde gedeelte van het bestaand kasseien toegangswegje voor de voordeur, waaronder de septische put begraven is, herstellen.
zaterdag 3 augustus 2013

Nieuwbouw: centrale verwarming

Wij zoeken een goede chauffagist om alles te installeren gelegen te Bassilly.
woensdag 15 augustus 2012

Chauffagerie

je voudrais faire mon installation chauffage combien cela va me coûter.
zondag 5 juli 2009

Ongeveer 6 kamers uit te rusten met ...

Ongeveer 6 kamers uit te rusten met centrale verwarming. Momenteel wordt er verwarmd via kachels.
zondag 22 februari 2009

ecologische verwarming installeren in ...

ecologische verwarming installeren in een oud/ken huisje. placement chauffage/ecologique
woensdag 1 november 2006

Wij gaan een huis bouwen, van ongeveer ...

Wij gaan een huis bouwen, van ongeveer 180 m², waarvoor volledig de loodgieterij moet voorzien worden. Graag hadden wij hieromtrent een bestek gehad, om een idee van prijs te hebben. We zijn bezig met de plannen bij de architect, maar de definitieve plannen zijn nog niet klaar. Dank bij voorbaat,
dinsdag 7 maart 2006

installer trois radiateurs et ...

installer trois radiateurs et eventuellement remplacer la chaudiere.
zaterdag 16 juli 2005

plaatsing van 1 BUITENUNIT EN 2 ...

plaatsing van 1 BUITENUNIT EN 2 split-units binnen

Partners

Partners van Casius