Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Henegouwen:

zondag 23 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren in garage en koppelen aan radiatoren in woonhuis. Ook aansluiting van regenwaterput voor gebruik water binnenhuis. Type pomp te bespreken met specialist.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen lavabo op slaapkamer

Wij zouden graag op de slaapkamer een lavabo plaatsen. De buizen kunnen via de valse wand van het schuin dak naar garage. Lengte buizen op verdiep - van lavabo naar schuine wand = 2m. Achter schuine wand 10m dan naar beneden in de garage waar de waterleiding toekomt.
maandag 28 mei 2018

Airco installeren

Koelen van 5 slaapkamers met een buiten Unit. Voor een totale oppervlakte van 80m². Airco aan te kopen door de vakman.
zondag 4 maart 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie : Lucht-lucht warmtepomp plaatsen. Plaatsen van 1 buitenunit en 2 binnenunits vloermodel. Kamer van 45 kubiek m en van 90 m3 . Is luchtwater mogelijk in samenwerking met deze lucht lucht of is dit een verplichte 2 de installatie.
donderdag 22 februari 2018

Aansluiten van wc vergruizelaar

Ik heb een wc vergruizer . Wil het laten aansluiten Water afvoerbuis en elektriciteit aanwezig
dinsdag 13 februari 2018

Condensatieketel plaatsen

Graag een condensatieketel plaatsen.
zondag 21 januari 2018

Waterput renoveren

De waterput die onder de keuken loopt lekt. Wij hebben dit huis gekocht en vermoeden dat dit al super lang bezig is. Wij zouden dan ook de waterput willen herstellen en een gat boren in de wand om zo water te kunnen hergebruiken.
zondag 26 november 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp plaatsen. Graag meer advies, omtrent wat we juist moeten nemen van soort waterpomp. Moet geiinstalleerd worden in een alleenstaande woning. Nu stoken op mazout.
dinsdag 24 oktober 2017

Plaatsen van pelletkachel en verplaatsen gaskachels

Plaatsen van een pelletkachel. Verplaatsen van een paar gaskachels.
woensdag 11 oktober 2017

Verwarmingsketel vernieuwen

Zonneboiler in combinatie met condensatieketel. Heden enkel mazoutketel , 20 jaar oud. Gezin 4 volwassen personen Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)