Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Henegouwen:

zaterdag 23 mei 2020

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen in zuidgerichte tuin. Te gebruiken voor sanitair en warm water. Momenteel gasketel voor warm water.
woensdag 10 juli 2019

Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput

We hebben een bestaande regenput van 7500 liter. Pomp te voorzien en ook de aansluiting maken zodat we dit water kunnen gebruiken.
maandag 20 mei 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

EPC : 179 - oppervlakte : 261 m2 - bestaande zonnepanelen : 4,2 KWp - nodig verwarming : 16870 kWh - nodig warm water : 1592 kWh - bijkomende isolatie zoldervloer voorzien (1200 kWh winst) - eventueel bijkomende zonnepanelen (6 kWp) Bestaande woning. Nu verwarming met mazout.
zondag 12 mei 2019

Keuken kraan vervangen Aqualex en nieuw toilet installeren

De kraan in de keuken is van goedkope makelij en ik wil ze vervangen door iets degelijks , bvb Aqualex kraan. Het toilet op de benedenverdieping is niet meer proper te krijgen en ik wil het vervangen door een hangtoilet om beter te kunnen schoonmaken onder het toilet.
vrijdag 29 maart 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Beste, ik heb cv op mazout. Heel oude installatie die nog prima werkt. Ik ben van plan om zonnepanelen te plaatsen en mijn verwarming op elektriciteit aan te passen. Op bestaande cv of en andere oplossing die zonne-energie kan gebruiken. Rijwoning
zondag 23 december 2018

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren in garage en koppelen aan radiatoren in woonhuis. Ook aansluiting van regenwaterput voor gebruik water binnenhuis. Type pomp te bespreken met specialist.
vrijdag 15 juni 2018

Plaatsen lavabo op slaapkamer

Wij zouden graag op de slaapkamer een lavabo plaatsen. De buizen kunnen via de valse wand van het schuin dak naar garage. Lengte buizen op verdiep - van lavabo naar schuine wand = 2m. Achter schuine wand 10m dan naar beneden in de garage waar de waterleiding toekomt.
maandag 28 mei 2018

Airco installeren

Koelen van 5 slaapkamers met een buiten Unit. Voor een totale oppervlakte van 80m². Airco aan te kopen door de vakman.
zondag 4 maart 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie : Lucht-lucht warmtepomp plaatsen. Plaatsen van 1 buitenunit en 2 binnenunits vloermodel. Kamer van 45 kubiek m en van 90 m3 . Is luchtwater mogelijk in samenwerking met deze lucht lucht of is dit een verplichte 2 de installatie.
donderdag 22 februari 2018

Aansluiten van wc vergruizelaar

Ik heb een wc vergruizer . Wil het laten aansluiten Water afvoerbuis en elektriciteit aanwezig