Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Henegouwen:

zondag 26 november 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp plaatsen. Graag meer advies, omtrent wat we juist moeten nemen van soort waterpomp. Moet geiinstalleerd worden in een alleenstaande woning. Nu stoken op mazout.
dinsdag 24 oktober 2017

Plaatsen van pelletkachel en verplaatsen gaskachels

Plaatsen van een pelletkachel. Verplaatsen van een paar gaskachels.
woensdag 11 oktober 2017

Verwarmingsketel vernieuwen

Zonneboiler in combinatie met condensatieketel. Heden enkel mazoutketel , 20 jaar oud. Gezin 4 volwassen personen Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
donderdag 21 september 2017

Complete CV installatie op pellets

Momenteel staat er een oude brander (mazout), we zouden willen bekijken in hoeverre het haalbaar is om te schakelen naar CV op pellets.
zaterdag 16 september 2017

Warmtepomp voor zwembad

Het zwembad bevat een plastiekzeil en heeft 11000 liter . Ik zou graag 30 graden behalen. Het zwembad ligt binnen en is nu enkel verwarmd met buizen die op het dak liggen en die verwarmd worden door de zon.
woensdag 30 augustus 2017

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouwwoning aan de taalgrens. Woonoppervlakte 250m² ( te verwarmen en koelen) oppervlakte 200m². Uitrusting met diepteboring, Gezinswoning 2 personen Gemakkelijk toegankelijk.
vrijdag 7 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel verwarmen we op propaangaskachels en pelletkachels. Ook het warm water komt van een propaangasgeiser. We wensen de gaskachel weg te halen en ook de geiser en te komen naar een CV-systeem waarbij we ook het warm water kunnen verkrijgen. Er is echter geen mogelijkheid tot aardgas of mazout. We hebben een ondergrondse propaangastank, en alle leidingen liggen klaar voor gasaansluiting.
maandag 30 januari 2017

Plaatsen verwarming (1 radiator)

In één kamer, waar de leiding reeds is voorzien, willen wij een radiotor laten plaatsen.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van zonneboiler

Vervanging van een boiler door een zonneboiler. Graag advies , mogelijkheden en prijsofferte.
dinsdag 11 oktober 2016

Aansluiting op de riolering

Aansluiting op de riolering nakijken en indien nodig aanpassen
donderdag 31 maart 2016

Hernieuwen of vervangen van bestaande verwarmingsinstallatie

Graag hadden we informatie, over hernieuwen, vervangen van ons bestaande verwarmingsinstallatie. Eventueel de mogelijke opties verkregen.
dinsdag 1 maart 2016

Vervangen van huidige mazoutketel

Prijs en mogelijkheden van soorten verwarmingsinstallatie. Graag advies over de verschillende soorten. Er staat momenteel mazoutketel wij wensen die te vervangen.
dinsdag 2 februari 2016

Vervangen van oude mazoutketel in kasteeltje

Bekijken hoe we het goedkoopst mogelijk een groot gebouw kasteeltje kan verwarmen en het vervangen van een oude mazoutketel. Eventueel met een warmtepomp. Oppervlakte: 350 m ². Groot gebouw is zeer slecht slecht geiisoleerd. Graag ter plaatse komen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Adres geef ik aan de installateur bij telefonisch contact.
donderdag 26 november 2015

Reparer fuite de gaz dehors

Lors d'une re-ouverture de compteur existant ORES a refusé d'ouvrir pour cause de perte de gaz. Le compteur se trouve dehors avec +/- 20 metres de tuyaux jusqu'a l'interieur. Le tuyaux existant est en cuivre vissé ensemble.
dinsdag 13 oktober 2015

Plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel

We stoken momenteel nog met een Chappé verwarmingsketel van 30 jaar oud. Deze werkt nog prima maar toch willen we een nieuwe ketel plaatsen. Er staan 12 radiatoren in huis.
maandag 14 september 2015

Repareren of vervangen van de ketel

De ketel is kapot en dient gerepareerd of vervangen te worden
maandag 7 september 2015

Sauna plaatsen

Ik wil een sauna plaatsen en vroeg me af of iemand in de regio dit zou kunnen realiseren met nadruk op cederhout, glas,zicht naar buiten .
zaterdag 5 september 2015

Overschakelen op centrale verwarming

Wij zijn woonachtig in een prefab-woning met verwarming op elektriciteit (2 accumulatoren en 6 convectoren). Wij bekijken de mogelijkheden om begin volgend jaar over te schakelen op centrale verwarming. Aangezien gasaansluiting niet mogelijk is in onze straat en om het plaatsen van een externe gastank te vermijden, lijkt ons de oplossing met pellets wel heel interessant! Graag hadden wij enkele offertes ontvangen van mogelijke oplossingen hierin. Mag zowel in Nederlands of Frans. Mijn partner is Franstalig.
donderdag 27 augustus 2015

Vervangen van mazoutketel

Oude mazoutketel vervangen door nieuwe.
woensdag 12 augustus 2015

Omschakeling van verwarming

Momenteel stook ik met stookolie. Mijn verbruik isl per jaar. Het is een 3 gevel huis met én verdieping. Ik heb dubbele verglazing laten plaatsen. Gelijkvloers zijn het oude (1937) tegels en op de verdieping hout. Gelijkvloers zijn de muren, van binnenuit, geisoleerd met Rockwool en bovenop hout. Misschiens is het wel een voordeel electrisch te verwarmen met/door mijn zonnenpanelen.
zaterdag 9 mei 2015

Uitbreiding CV installatie

Uitbreiding installatie verwarming + 1 verdiep - nu echter niet aanwezig
maandag 30 maart 2015

Plaatsen van gastank - Installation Gaz Propane

Ik wil een propaan gastank plaatsen en wil weten wat me de installatie zou kunnen kosten, en wat de mogelijkheden zijn. Installation de gaz propane
donderdag 5 februari 2015

Onderhoud van condesatieketel

Onderhoud condensatieketel gas
zaterdag 29 november 2014

Vervanging bad door douche

In badkamer, vervanging van bad door douche. Geen nieuwe betegeling te voorzien.Foto's ter beschikking.
maandag 24 november 2014

Septische put bereikbaar maken

Uitgraven tot bovenkant van septische put, opmetsen met deksel zodat hij gemakkelijk kan geledigd worden. Het beschadigde gedeelte van het bestaand kasseien toegangswegje voor de voordeur, waaronder de septische put begraven is, herstellen.

Partners

Partners van Casius