Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor lucht - water warmtepomp plaatsen:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

EPC : 179 - oppervlakte : 261 m2 - bestaande zonnepanelen : 4,2 KWp - nodig verwarming : 16870 kWh - nodig warm water : 1592 kWh - bijkomende isolatie zoldervloer voorzien (1200 kWh winst) - eventueel bijkomende zonnepanelen (6 kWp) Bestaande woning. Nu verwarming met mazout.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Ellezelles (Henegouwen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lucht - water warmtepomp plaatsen uit heel België:

Vaste gasleidingen plaatsen in een stacaravan + rookafvoer conform maken

Wij renoveren een stacaravan en willen graag koken en water warmen met gas. We hebben 10 meter koperen leiding van 15mm die gebruikt kan worden, koppelingen of solderen laat ik aan de experts over. Er moet propaan komen van 2 gasflessen buiten waar er met kranen gekozen kan worden van welke fles de gas komt. De leiding moet dan doorkomen tot in de badkamer en tot in de keuken. De ontspanners en kranen hebben we niet, en moeten dus ook nog bijgeplaatst worden. Ook is de afzuiging van onze geiser niet in orde, deze dubbelwandige buis (aanvoer lucht plus afvoer rook) moet blijkbaar met een bocht van 90° naar boven verlengd worden, en er moet dan een condensvanger op de buis geplaatst worden. Er zou ook nog een drukpomp geïnstalleerd moeten worden.

Filters installeren waterput

Ik heb indertijd een boorput laten boren die 22 m diep is, doch dat water is niet te gebruiken doordat er veel te veel ijzer inzit. Het gebruik van een ijzerfilter was zeer omslachtig. Ik heb dan zelf met gerief van een kameraad (die ondertussen helaas overleden is) 2 filter putten geboord en met elkaar verbonden. Ik denk dat die ongeveer 1,5 m diep zitten. De laatste week van november en de eerste week van december verleden jaar had ik van tijd tot tijd een klein beetje lucht in de leidingen.

Grondoorzaak lekverlies opsporen en verhelpen

Onze huidige regenwaterpomp is ca. 18 jaar oud en lekt water (vermoedelijk via schroefdop om pomp op te gieten met water) + valt vrijwel continu stil door aanzuig lucht. Regenwater wordt gebruikt voor wasmachine & toilet. In eerste instantie expertise gevraagd voor onderzoek van grondoorzaak lekverlies + hoofdzakelijk aanzuig lucht. Probleem aanzuig lucht moet eerst duidelijk geconstateerd worden naar grondoorzaak alvorens we mogelijk regenwaterpomp wensen te vervangen (er vanuit gaande dat dit twee onafhankelijke problemen zijn). Het gaat van kwaad naar erger. Na een half uur dat de pomp af ligt hebben we terug problemen.

Architect nodig voor aanbouw

We zoeken aan architect die onze aanbouw (+gebouwschil en dak) zou willen uittekenen en opvolgen. Hieronder enkele kernmerken: *de huidige aanbouw is een triestige veranda die als waskot wordt gebruikt. we zouden het graag meer willen opentrekken. *de vraag is hoe diep we moeten bouwen en (door de hoek van het perceel) of we met een hoek of een boog willen werken. Hierbij ook rekening houdend met de verhoudingen in huis en ten opzichte van de tuin die versmald naar het einde toe *we zouden graag (in teken van duurzaamheid) met een warmtepomp en vloerverwarming willen werken. De vloer van heel het gelijkvloers zal er dus uit gaan. Of dit een lucht-water of grond-waterpomp is, zijn we nog niet uit.

Waterpomp herstellen

Ik denk dat mijn put geen water niet meer geeft 45 jaar oud pomp trek veel lucht geen water.

Herstellen regenwaterrecuperatie

Een aantal jaar geleden hebben we onze regenwaterpomp uitgeschakeld omdat deze steeds uitviel doordat hij lucht aanzoog. Na wat zoeken vermoeden we dat het probleem zit in de aansluiting in de put tussen de drijvende vlotter en de PE-leiding die van de put naar ons huis loopt. We zouden deze nu willen laten herstellen zodat we het regenwater terug kunnen gebruiken. Het betreft een regenwaterput van +/- 7000 L. Pomp komt van Sack Selfbouw (zie foto in bijlage) Werk houdt dus vermoedelijk in : - controle of die koppeling inderdaad het probleem is - regenwaterput leeg maken - klemkoppeling in de put herstellen - regenwaterput reinigen indien nodig (is nu al een aantal jaar niet gebruikt, dus water is vermoedelijk niet zo proper meer)

Plaatsing van een lucht-lucht warmtepomp en warmtepomp boiler

Installatie van een lucht-lucht warmtepomp met 5 binnenunits en een warmtepomp boiler voor sanitair water.

Dringend herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos MQ

We hebben een probleem met onze Grundigs mq, sinds 1 week pompt hij lucht met water op, nu doet hij zelfs niets meer. We hebben de aansluiting al volledig nagekeken, langs deze weg zuigt hij geen lucht aan.