Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mont de lEnclus te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mont de lEnclus.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mont de lEnclus of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mont de lEnclus die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mont de lEnclus:

Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput

We hebben een bestaande regenput van 7500 liter. Pomp te voorzien en ook de aansluiting maken zodat we dit water kunnen gebruiken.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

EPC : 179 - oppervlakte : 261 m2 - bestaande zonnepanelen : 4,2 KWp - nodig verwarming : 16870 kWh - nodig warm water : 1592 kWh - bijkomende isolatie zoldervloer voorzien (1200 kWh winst) - eventueel bijkomende zonnepanelen (6 kWp) Bestaande woning. Nu verwarming met mazout.

Keuken kraan vervangen Aqualex en nieuw toilet installeren

De kraan in de keuken is van goedkope makelij en ik wil ze vervangen door iets degelijks , bvb Aqualex kraan. Het toilet op de benedenverdieping is niet meer proper te krijgen en ik wil het vervangen door een hangtoilet om beter te kunnen schoonmaken onder het toilet.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Beste, ik heb cv op mazout. Heel oude installatie die nog prima werkt. Ik ben van plan om zonnepanelen te plaatsen en mijn verwarming op elektriciteit aan te passen. Op bestaande cv of en andere oplossing die zonne-energie kan gebruiken. Rijwoning

Warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren in garage en koppelen aan radiatoren in woonhuis. Ook aansluiting van regenwaterput voor gebruik water binnenhuis. Type pomp te bespreken met specialist.

Plaatsen lavabo op slaapkamer

Wij zouden graag op de slaapkamer een lavabo plaatsen. De buizen kunnen via de valse wand van het schuin dak naar garage. Lengte buizen op verdiep - van lavabo naar schuine wand = 2m. Achter schuine wand 10m dan naar beneden in de garage waar de waterleiding toekomt.

Airco installeren

Koelen van 5 slaapkamers met een buiten Unit. Voor een totale oppervlakte van 80m². Airco aan te kopen door de vakman.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Renovatie : Lucht-lucht warmtepomp plaatsen. Plaatsen van 1 buitenunit en 2 binnenunits vloermodel. Kamer van 45 kubiek m en van 90 m3 . Is luchtwater mogelijk in samenwerking met deze lucht lucht of is dit een verplichte 2 de installatie.

Aansluiten van wc vergruizelaar

Ik heb een wc vergruizer . Wil het laten aansluiten Water afvoerbuis en elektriciteit aanwezig

Condensatieketel plaatsen

Graag een condensatieketel plaatsen.