Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput:

Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput

We hebben een bestaande regenput van 7500 liter. Pomp te voorzien en ook de aansluiting maken zodat we dit water kunnen gebruiken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Mont-de-l'Enclus (Henegouwen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput uit heel België:

Putboring uitvoeren en pomp en aansluiting

Putboring voor gebruik wasmachine, wc en tuin. De putboring zou zich buiten ter hoogte van de collector bevinden. De plaats waar de putboring moet komen is op de oprit dus makkelijk toegankelijk. Pomp en aansluiting ook te voorzien.

Pomp en buitenkraantje aansluiten voor een bestaande waterput

Wij hebben een waterput maar deze is nog niet aangesloten naar buiten toe. Pomp, aansluiting en buitenkraantje voorzien.

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Ik wil graag een waterput laten boren voor gebruik grondwater voor besproeien van de tuin. Hiernaast moet men ook een passende pomp plaatsen en kraantjes voorzien.

Waterput boren om tuin te besproeien

Ik had graag mijn koivijver voorzien van eigen water. Hiervoor wil ik een waterput laten boren. Bijhorende pomp en aansluiting ook te voorzien.

Putboring uitvoeren voor grondwater

Wij willen de installatie van een pomp voor grondwater voor gebruik in tuin. Graag de putboring voorzien en een pomp voorzien en installeren.

Uitgraven + plaatsen regenwaterput met filter en pomp

Wegens het bouwen van een bijgebouw (100m²), willen we ook een regenwaterput van 10000 liter laten plaatsen. Een filter en waterpomp zijn ook noodzakelijk om het gerecupereerde regenwater te hergebruiken voor toilet, wasmachine en tuinbesproeiing. Een graafmachine kan tot bij de uit te graven plek komen (rijplaten zijn al voorzien), enkel moeten enkele struiken nog uitgegraven worden. De regenwaterput komt onder een oprit dus deze moet wel beveiligd worden voor dit gewicht. Graag een bezoekje ter plaatse en offerte. Gewenste start: kan elk moment, de rest van de bouw is ook nog bezig.

Carbonfilter en pomp installeren

Ik heb een loodgieter/elektricien nodig. Ons appartement is op de 6e verdieping. De waterdruk is hier laag en tevens is het kraanwater van slechte kwaliteit. Hiervoor heb ik een groot carbonfilter gekocht en een boosterpomp/automatische drukverhogingspomp . Ik heb iemand nodig die het filter + de pomp plaatst. Het is allemaal vrij eenvoudig behalve dat de pomp voorzien moet worden van stroom dat hier niet direct ter plaatse is. Er met een kabel getrokken worden van ongeveer 10 meter. Ik vermoed 2-3 uur werk.

Pomp voor regenwaterput voorzien en aansluiting maken

Ik zou graag de bestaande regenwaterput laten aansluiten. De leidingen liggen tot in de garage, maar er is geen pomp of aansluiting aanwezig.