Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput:

Pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput

We hebben een bestaande regenput van 7500 liter. Pomp te voorzien en ook de aansluiting maken zodat we dit water kunnen gebruiken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Mont-de-l'Enclus (Henegouwen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pomp voorzien en aansluiting maken voor een regenwaterput uit heel België:

Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren

Er is al een pomp aanwezig en aansluiting maar geen filterstysteem voorzien graag zouden we die pomp dus ook voorzien van zo'n systeem. De buizen van de WC's (2) naar de regenwatertank liggen er nog niet, dit zou dus gaan om ongeveer een 12 meter. Hiervoor hoeft er niets open gebroken te worden.

Grondwaterput boren en aansluitingen voorzien

Graag willen we een waterput in onze tuin hebben waarop we onze tuinslang kunnen aansluiten om onze tuin te besproeien. Het water dient dus enkel buiten gebruikt te worden. Boring, put, pomp en eventueel filter te voorzien.

Waterput via pomp aansluiten op kraan

In de tuin ligt er een nog niet gebruikte regenwaterput. We willen een pomp aansluiten om met een kraantje water uit de put te gebruiken. Aanzuigslang is al voorzien in de put.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Putboring uitvoeren

Putboring uitvoeren voor grondwater te gebruiken voor een weide. Ook kraan en pomp te voorzien.

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten

Putboring uitvoeren en pomp en aansluiting

Putboring voor gebruik wasmachine, wc en tuin. De putboring zou zich buiten ter hoogte van de collector bevinden. De plaats waar de putboring moet komen is op de oprit dus makkelijk toegankelijk. Pomp en aansluiting ook te voorzien.

Pomp en buitenkraantje aansluiten voor een bestaande waterput

Wij hebben een waterput maar deze is nog niet aangesloten naar buiten toe. Pomp, aansluiting en buitenkraantje voorzien.