Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

186 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, leggen sanitair en verwarming, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, nieuwe condensatieketel, vervangen en plaatsing van geiser op aardgas, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

donderdag 27 april 2017

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.
donderdag 27 april 2017

Airco plaatsen

Plaatsen van nieuwe airco in living van 40 vierkante meter.
woensdag 26 april 2017

Ontluchten radiators

Ontluchten van de radiators is nodig. 3 boven in de slaapkamers voelen koud aan en worden niet warm.
dinsdag 25 april 2017

Vervangen ketel

Ik zou mijn Viessmans Vitodens 200 (ca 10j) willen vervangen door een Vaillant of Junkers ketel. De huidige ketel is een condenserende combi-gasketel van het type doorstromer met vermogen 8 a 28 kW (sanitair water + CV). Ik zou deze door een vergelijkbaar model willen vervangen. De reden voor vervangen is dat er een lek zit in het toestel en gezien de "maandag-model-historiek" van dit toestel zie ik geen brood meer in het herstellen ervan. Extra: ik ben tevens van plan dit of volgend jaar een zonnecollector systeem op het dak te plaatsen en deze boiler dan als na-verwarmer te gebruiken, wat in theorie zou moeten werken zonder aanpassingen aan de ktel zelf. Indien u ook in deze materie bekend bent hoor ik graag of we eventueel beide "projecten" kunnen combineren.
zondag 23 april 2017

Nieuwe combiketel plaatsen

Nieuwe ketel nodig en het installeren ervan. Graag advies rond een ketel, combiketel.
vrijdag 21 april 2017

Vernieuwen van verwarming van mazout naar gas

Het verwijderen van de mazoutketel in de kelder met alles wat erbij hoort - brander muurtje We hebben al een gasaansluiting in de woning in een andere ruimte (ook kelder)
dinsdag 18 april 2017

Herstelling stoomcabine

Mijn stoomfunctie werkt niet en als ik de display aanzet gaat die na enkele minuten in lock zodat ik het diplay niet meer kan uitzetten en genoodzaakt ben om het stopcontact uit te trekken.
maandag 17 april 2017

Condensatieketel plaatsen

Moet de beste en meest zuinige condensatie ketel zijn.
zaterdag 15 april 2017

Vervangen oude ketel

De oude ketel vervangen door nieuwe ketel. Het merk is in overleg met de vakman.
woensdag 12 april 2017

Plaatsen nieuwe ketel op mazout

Plaatsen nieuwe ketel op mazout
dinsdag 11 april 2017

Plaatsen dubbelwandige inox buis

We willen een dubbelwandige inox buis in de schoorsteen plaatsen (plusminus 13 m) waar mazout wordt gestookt. Op de schouw staat een steen met daarbovenop een halve buis in steen ( 2 halve cirkels als opening) die dus niet vervangen moeten worden maar er moeten ook wel 2 vogelroosters geplaatst worden. Onder aan de mazoutbrander ook een buis (L-stuk) voorzien met mogelijkheid de schouw vanaf beneden te kuisen. Er is geen condens of zo aanwezig maar omdat de woning ongeveer 25jr oud is willen we dit vernieuwen.
dinsdag 11 april 2017

Lek herstellen

Badkamer: Vloertegel openbreken; lek herstellen in afvoerleiding (zie lekdetectieverslag in bijlage), tegel weer terug dichtmaken. Ik coördineer de werken als syndicus maar het telefoonnummer opgegeven is van de eigenaar van het appartement. Het is makkelijker met hem een afspraak te regelen om langs te gaan.
maandag 10 april 2017

Herstellen van 2 lekken in de afvoerbuizen van een hangtoilet

Graag opmaken van een gedetailleerde en becijferde raming/offerte met het oog op herstelling van 2 lekken in de afvoer van een toilet op de 1ste verdieping (lekdetectieverslag is beschikbaar indien gewenst). Het betreft een hangtoilet en de lekken zouden te situeren zijn in de afvoerbuizen links onderaan (achter houten en betegelde voorzetwand).
maandag 10 april 2017

Grondwaterpomp installeren

Ik wil een grondwaterpomp laten installeren voor het bijvullen van een zwemvijver. En eventueel gebruik voor beregening van tuin.
vrijdag 7 april 2017

Herstellen aardgas combiketel merk Radson HR+

Herstelling aardgas combiketel merk Radson HR+ Vervanging sanitaire kolk met spiraal.
donderdag 6 april 2017

Mazoutketel vervangen of gasketel plaatsen

Mazoutketel vervangen ofwel gasketel plaatsen. Prijs en advies hierover.
donderdag 6 april 2017

Oude mazouttank vervangen door nieuwe ketel

Wij hebben mazouttank, en willen overschakelen op aargas, of op mazout maar een nieuwe verwarmingsketel hebben wij nodig.
woensdag 5 april 2017

Overschakeling mazout naar aardgas nieuwe ketel

Oude verwarming met mazout en overwegen naar aardgas over te gaan. Nieuwe ketel. Graag advies.
dinsdag 4 april 2017

Dringend loodgieter nodig

Problemen in de badkamer: - Lek van de sifon van het bad. - Leiding zit in muur.
maandag 3 april 2017

CV ketel vervangen

Vervangen van aardgasketel voor vloer- en wandverwarming. Leidingen zuiver te spuiten. Nieuwe buitentemperatuur meter en thermostaat. Dakverluchting te voorzien. Dit zou zeker voor september moeten gebeuren.
maandag 3 april 2017

Vervangen oude gasketel

Vervanging van gasketel is bijna 25 jaar. Heb nu een Bulex. Hoeft niet zelfde merk te zijn.
zondag 2 april 2017

CV vervangen van mazout naar aardgas

Ik wil graag de centrale verwarming van mazout naar aardgas vervangen.
donderdag 30 maart 2017

Hydrofoorpomp nakijken

Heb hydrofoorgroep om tuin te besproeien, pomp slaat aan maar pomp maakt geen druk en kan dus geen water oppompen.
dinsdag 28 maart 2017

Tuberen van gemeenschappelijke schouw

Appartementsgebouw met 3 verdiepingen. Gemeenschappelijke schouw moet getubeerd worden voor gebruik van gas condensatieketels. Graag zo snel mogelijk indien kan.
zaterdag 25 maart 2017

Prijsofferte verwarmingsketel op lucht

Graag de prijs van een nieuwe verwarmingsketel voor luchtverwarming.

Partners

Partners van Casius