Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

187 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Kuringen, Lanaken, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 19 juli 2017

Leidingen aanleggen en CV plaatsen

Betreft renovatie van een fermette 1899 huidig zonder cv en met verouderde badkamer. CV op gas te voorzien met gietijzeren radiatoren en badkamer leidingen wordt verplaatst en nieuw gebouwd. Op bijgevoegde plannen is 1 vakje 0,25 x 0,25 meter.
woensdag 19 juli 2017

Herstellen Ariston boiler

Onze boiler is stuk. Merk: Ariston. Liter: 100.
dinsdag 18 juli 2017

Omschakelen naar gasverwarming met nieuwe ketel

Momenteel is er een ketel op mazout. Graag omschakeling naar gasverwarming. Gasketel voor verwarming en warm water ineen.
dinsdag 18 juli 2017

Nazicht Wilo regenwaterpomp

Onze Wilo regenwaterpomp werkt niet meer. We hadden ook graag wat meer informatie gehad hoe we kunnen zien hoe de put leeg is. We krijgen de Wilo pomp ook niet in Nederlands omgezet.
dinsdag 18 juli 2017

Vervangen mazoutketel door energiezuinige gasketel

Huis gebouwd in 1998 met mazoutketel. We willen deze vervangen door gasketel. Gasaansluiting tot aan woning reeds in orde gebracht.
maandag 17 juli 2017

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel stookketel op aardolie. Huidige ketel dateert van 1999. Wil omschakelen naar aardgas.
dinsdag 11 juli 2017

Mazoutketel vervangen door gasketel

Graag wil ik de verwarmingsketel op mazout vervangen door een kerel op gas. Ook wil ik een boiler installeren. De badkamer bevindt zich naast de ruimte van de ketel en daarlangs de keuken. De hoogte van de schouw is 4 à 5m. De radiatoren moeten niet vervangen worden. De oude ketel moet ook verwijderd en afgevoerd worden.
maandag 10 juli 2017

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Ondergrondse tank verwijderen van ongeveer 5000 liter.
maandag 10 juli 2017

Regenwaterpomp Grundfos herstellen of vervangen

Wij beschikken over een regenwaterpomp Grundfos MQ3-45B (modelnummer: 96515415). Sinds kort slaagt deze pomp er echter niet meer in om het water uit de regenput op te pompen om o.a. de toiletten door te spoelen. Nochtans zit de regenwaterput helemaal vol. De pomp kan nog wel aan- en uitgezet worden, maar na enige tijd geeft de pomp een alarmsignaal (rood lampje) dat vervolgens blijft branden. Bij het inschakelen van de automatische reset probeert de pomp ongeveer elk half uur opnieuw op te starten, maar dat helpt niet. Het alarmlampje blijft branden. De pomp wordt dan ook vrij warm. De terugslagklep in de put controleerden we eerder al en hier is (volgens ons) niets mis mee. Graag hadden wij een expert aan huis gevraagd om dit probleem op te lossen.
zaterdag 8 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas

Wij hebben een zonneboiler voor warm water. Daarbij hebben wij nog de oude ketel staan op mazout dus. Wij zouden graag deze willen vervangen door aardgas. Wij hebben radiatoren staan in de Keuken, woonkamer, 3 kamer + zolder ook dus zo'n 6 stuks. Degene in de badkamer willen we annuleren omdat deze niet wordt gebruikt.
vrijdag 7 juli 2017

Waterput boren voor drinkbaar water

Een waterput voor drinkbaar water en installeren van een dieptepomp
vrijdag 7 juli 2017

Waterput aanleggen

Put boren voor huishoudelijk gebruik. Pomp die water oppompt voor huishoudelijk gebruik.
vrijdag 7 juli 2017

Lucht- en water warmtepomp installeren

Het gaat om een nieuwbouw woning waarbij wij reeds sinds augustus 2016 in wonen: De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.
donderdag 6 juli 2017

Ophangwc herstellen en tegels verwijderen en opnieuw terugplaatsen

Bekasting ophang wc vervangen. Aparte toilet die ingebouwd is tussen twee muren. Hier zijn mds platen tegen. Tegels moeten verwijderd worden. Nieuwe bekasting maken. Opnieuw betegelen.. Ook controleren of de werking van de huidige wc nog goed is en desnoods stukken vervangen.
donderdag 6 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Installeren van cv ketel. Ketel is aangekocht, enkel te installeren. Vorige was op gasflessen buiten en deze heeft een soort boiler.
woensdag 5 juli 2017

Warmtepomp plaatsen

Graag lucht warmtepomp plaatsen in veranda. Verwarming op gas binnen het huis.
vrijdag 30 juni 2017

Gasketel installeren

Mazoutketel vervangen door gasketel.
vrijdag 30 juni 2017

Airconditioning plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van airco in de living en in twee slaapkamers. Mogelijkheden bespreken met vakman.
woensdag 28 juni 2017

Regenwaterput boren

Put boren voor grondwater op te pompen. Water te gebruiken voor de tuin.
dinsdag 27 juni 2017

Grondwaterput boren

Wij willen een grondwaterput laten boren die deels door het huishouden en deels door economische activiteiten gebruikt zal worden (totaal geschat verbruik op minder dan 4000 m³/jaar).
zondag 25 juni 2017

Plaatsen van regenwaterput

We zouden op heel korte termijn een regenwaterput willen laten plaatsen. Plaatsing inclusief alle mogelijke opties bekijken (filter, pomp, aansluitingen... ) Onze dakoppervlakte is 56m² plat dak en 64 m² hellend dak. De regenwaterput komt onder onze oprit (verkeersbelasting?). Water te gebruiken voor sanitair en dergelijke.
zaterdag 24 juni 2017

Waterput boren met dieptepomp

Aangezien de huidige waterput te veel ijzer bevat zijn we van plan een nieuwe waterput te laten boren of kan de huidige (10m) aangepast / verdiept worden tot 25 à 30m voorzien van een dieptepomp? Zal vnl. gebruikt worden om gazon en moestuin te besproeien, wagens te kuisen, ramen wassen en eventueel voor wasmachine.
vrijdag 23 juni 2017

Waterput boren

Graag zou ik een put willen laten boren voor besproeiing van gazon en planten en water voor de pony's.
vrijdag 23 juni 2017

Onderhoud zonneboiler

Graag wil ik de zonneboiler laten onderhouden.
donderdag 22 juni 2017

Waterput boren en sproei installatie

Zou graag een put laten boren voor mijn gazon en planten te bewateren. Ook een pomp te plaatsen. Mogelijkheden van sproei installatie ook bekijken.

Partners

Partners van Casius