Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
231 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 3 januari 2018

Warmtepomp plaatsen in NB

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Advies. Wil zo weinig mogelijk maken energie kosten maken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw
dinsdag 2 januari 2018

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Ondergrondse mazouttank 5000 liter gelegen in oprit bij huis in renovatie verwijderen of saneren. Wij schatten dat er momenteel nog 500 liter mazout in zit.
maandag 1 januari 2018

Plaatsen van condensatieketel

Vervangen van mazoutketel door mazout condensatieketel. Condensatieketel plaatsen.
vrijdag 29 december 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

In de woning is geen CV, momenteel een elektrische verwarming in kamers. In veranda heb ik palletkachel, ik zou graag voledige CV met raditoren hebben. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
vrijdag 29 december 2017

Klusjes sanitair

Ik zou graag een goede klusjesman willen voor vastzetten kraan in keuken, nazicht lekkende kraan in badkamer en ook eens nazicht van waterreservoir van toilet. Ik heb geen enkel gereedschap in mijn bezit voor deze klusjes.
donderdag 28 december 2017

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw, sanitair warm water & vloervervarming gelijkvloers en badkamer, radiatoren verdieping, De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Welke installatie hebt u momenteel? : Andere of nog geen installatie
woensdag 27 december 2017

Vervangen van huidig toestel naar een condensatieketel

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Condensatieketel. Op het moment is de toestel ongeveer een 10 jaar en aan vervanging toe.
maandag 25 december 2017

Geurhinder toilet oplossen

Bij de aankoop anderhalf jaar geleden heb ik een nieuw toilet laten plaatsen maar sindsdien heb ik last van een vervelende rioolgeur. Ik vermoed dat de plaatsing slecht is gebeurd.
dinsdag 19 december 2017

Boiler Vaillant ontkalken

Wegens lage warm druk wil ik de boiler van 200 liter laten ontkalken. De boiler is van het merk Vaillant.
dinsdag 19 december 2017

Vloerverwarming plaatsen

Wij gaan enkele verbouwingen uitvoeren en zouden ook graag vloerverwarming installeren. De vloerverwarming zou in de woonkamer en de keuken moeten komen. Wij zouden graag met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn. Momenteel hebben we een cv ketel van ongeveer 20 jaar oud. Het zou gaan om een totale oppervlakte van 50 m².
maandag 18 december 2017

Warmtepomp installeren

Wij zijn van plan een tuinkamer aan te kopen en vragen ons af hoe we deze gaan verwarmen. Wij twijfelen zelf wat de voordeligste en efficiëntste manier is om deze ruimte te verwarmen en willen de opties met een vakman bespreken. Zelf dachten we aan een lucht - lucht warmtepomp. De afmetingen van de tuinkamer is 4.5 m x 5 m.
vrijdag 15 december 2017

Water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw woning. Vloerverwarming gecombineerd met warmtepomp. We zijn er nog niet of we een lucht water of water water warmtepomp gaan nemen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Welke installatie hebt u momenteel? : Andere of nog geen installatie
vrijdag 15 december 2017

Riolering vervangen

Ik krijg grondwater binnen langs een oude gresbuis en had dit graag dicht gehad. Is een nieuwbouw tegen de oude woonst.
woensdag 13 december 2017

Oude chauffageketel vervangen

Mijn oude chauffageketel is 15 jaar oud en ik wil deze graag vervangen. Het merk en dergelijke wil ik bespreken met de loodgieter.
maandag 11 december 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Wij willen graag een nieuwe cv ketel installeren in onze nieuwbouw. Hiernaast hadden we ook graag vloerverwarming gehad. De vloerverwarming moet zowel op de benedenverdieping als bovenverdieping komen. De oppervlakte hiervan is bij benadering 160 m².
maandag 11 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Het betreft een vervanging van de bestaande gasketel Vaillant. Deze is 13 jaar oud en gebruikt voor centrale verwarming en warm water. Woning is open bebouwing met degelijke dakisolatie, volle muren zonder spouw en dubbel glas ramen. De te verwarmen oppervlakte is 150 m². Het merk en dergelijke wil ik graag met de vakman bespreken.
vrijdag 8 december 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

3 Radiatoren plaatsen: Living, Keuken en Badkamer. Momenteel op mazout. We moeten dus overschakelen. Aardgas ligt binnen. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
vrijdag 8 december 2017

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming

Ik zoek een vakman voor 2 jaarlijks onderhoud CV op mazout.
donderdag 7 december 2017

Boiler repareren of nieuwe plaatsen

Boiler verliest water via cv leiding waardoor de druk op de cv leiding verhoogd. Vakman kan trachten om deze te herstellen maar zal waarschijnlijk een nieuwe moeten installeren.
donderdag 7 december 2017

Geothermische warmtepomp plaatsen

Geothermische verticale captatie plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw, ze doen een energetische renovatie.
woensdag 6 december 2017

Radiatoren op verdieping plaatsen

We willen de eerste etage gaan gebruiken voor vaste woonruimte. Beneden is cv ingericht, ketel staat in kelder. We willen nu op 1e etage 3 radiatoren plaatsen (zithoek, badkamer en slaapkamer). Wij zoeken iemand die dit voor ons kan uitvoeren op korte termijn.
woensdag 6 december 2017

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel wordt ons zwembad verwarmd door solar matten . Echter wil ik dit nu laten doen door een warmtepomp.
woensdag 6 december 2017

Lucht warmtepomp plaatsen

Rechthoekige kanalen vlak onder de vloer De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Elke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie
woensdag 6 december 2017

Onderhoud Chaffoteaux ketel

De gasketel is twee jaar in gebruik. Onderhoud van Chaffoteaux gasketel.
woensdag 6 december 2017

Omschakeling van mazout naar gas

Er is nu nog mazout, maar we gaan gas laten aansluiten en hebben dus een gasketel nodig. We willen graag de betaande mazoutketel dus ook laten verwijderen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Aanpassen van leidingen, nieuwe ketel en verwijderen oude.

Partners

Partners van Casius