Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

176 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel, boiler dringend vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

donderdag 23 maart 2017

Ontkalken van leidingen

Heb weinig druk en amper warm water
woensdag 22 maart 2017

Vervangen van gasbrander

We hebben nu een gasbrander van Chaffoteaux, deze werkt nog prima, maar is al vrij oud (meer dan 15 jaar). Volgens de technicus die onderhoud heeft gedaan halen nieuwe condensatieketels een veel hoger rendement. We zouden hiervoor ook subsidies kunnen krijgen? We plannen ook om zonnepanelen te leggen. Oktober 2016 zijn er overal nieuwe ramen en deuren geplaatst.
zondag 19 maart 2017

Volledig nieuwe leidingen leggen , verwarmingsketel en 11 radiatoren

Volledige nieuwe sanitair,leidingen,verwarmingsketel en radiotoren en instalatie badkamer in gans de woning.
zondag 19 maart 2017

Installeren Pelletkachel

We willen in onze hal een pelletkachel laten leveren en plaatsen.
zaterdag 18 maart 2017

CV met condensatieketel plaatsen

Plaatsing of levering van materialen van volledige CV met condensatieketel in bestaande woning die momenteel elektrisch verwarmd wordt (zonnepanelen 8000KW) en petroleumkachel.
donderdag 16 maart 2017

Overschakelen op gas of nieuwe ketel op mazout

Wij hebben momenteel een mazoutketel en daarop is ook een boiler voor warm water aangesloten! De mazoutketel is verouderd. Dus zouden we eens willen weten wat onze mogelijkheden zijn. Is het de moeite om over te schakelen naar gas? Of kan ik beter een andere mazoutketel zetten? Als ik toch gas zou kiezen.. Kan de resterende mazout uit de ton getrokken worden. Wat gebeurd ze met de ton? Een heel deel vragen waar we geen antwoord op hebben. Graag zouden we dus wat informatie krijgen en prijzen van verschillende aannemers.
donderdag 16 maart 2017

Boiler vervangen

Zo snel als mogelijk een electrische boiler vervangen die lekt. Graag totaal offerte van nieuwe boiler ( voor twee personen) 100 liter en het plaatsen!!
woensdag 15 maart 2017

Leidingen van verwarming vernieuwen

Wij hebben een ouder huis opgekocht. De leidingen aan de verwarming kloppen enorm hard, dit stoort ons wat. Zeker op de eerste verdieping is het soms echt geklop om van wakker te worden. Ook de "kranen" van de radiotors zijn onduidelijk en onleesbaar. We vroegen ons af wat we hieraan zouden kunnen doen? En of we eventueel de leidingen moeten hernieuwen?
woensdag 15 maart 2017

Dringend ontkalken of plaatsen nieuwe boiler

Ik heb een verkalkte boiler met een inox kuip van Chappé Pim van 300l die 6 jaar oud is en die aangesloten is aan een verwarmingsketel van Viessman. Is het mogelijk om die te ontkalken en wat zijn de +/- kosten daarvoor? Kan u mij ook de prijs geven voor het plaatsen van een nieuwe gelijkaardige boiler? Bovendien wil ik bijkomend prijs voor het plaatsen van een installatie voor waterontkalking voor een jaarlijks verbruik van +/- 250M3. Ik zoek hiervoor dus dringend een loodgieter!
dinsdag 14 maart 2017

Plaatsen van radiators

Plaatsen van 2 radiators van +- 3000 W
maandag 13 maart 2017

Verwarming installeren

Ik had graag een vakman langs laten komen om te bekijken om mijn verwarming te laten vernieuwen. Weet niet goed of ik nog mazout wil behouden of nieuwe gas aanleggen.
donderdag 9 maart 2017

Plaatsen van pelletketel

Plaatsen pelletketel voor warm water en centrale verwarming.
woensdag 8 maart 2017

Verwarming Bulex en leidingen installeren

Verwarming en leidingen installeren na brand hebben ook warmtepomp daar zijn de printplaten van kapot.
maandag 6 maart 2017

Plaatsen van lavabo en toilet

Plaatsen van lavabo en toilet.Plaatsing materiaal reeds aangkocht.
maandag 6 maart 2017

Verwarmingsinstallatie leggen deels vloerverwarming deels radiatoren

Deel woning vloerverwarming en kamers met radiatoren. Living, keuken en inkomhal met vloerverwarming. Rest van de ruimtes met radiatoren.
maandag 6 maart 2017

Plaatsen van CV ketel op aardgas

Plaatsen van CV ketel op aardgas en vervangt dan de bestaande mazoutkachel voor verwarming en warm water.
maandag 6 maart 2017

Gasleiding doortrekken

Wij willen een gasleiding doortrekken om haard te monteren en zouden willen weten wat het ons zou kosten. Wat zou dat kosten voor 20 meter? De gasleiding moet buiten het huis doorgetrokken worden.
zondag 5 maart 2017

Nieuwe gasketel plaatsen

Wij zijn op zoek naar installateurs die ons een nieuwe gasketel kunnen plaatsen want onze is aan vervanging toe, graag zouden wij daarom een offerte willen aanvragen.
zondag 5 maart 2017

Condensatieketel aankopen en plaatsen

Normale ketel vervangen door dondensatieketel.
zondag 5 maart 2017

CV op gas aansluiten

De CV installatie dient vervangen te worden. De huidige draait op mazout en de nieuwe zou op gas kunnen. Gas is nog niet aanwezig, maar kan wel aangevraagd worden. Graag een overzicht van de prijzen voor het aansluiten van een nieuwe CV op gas. Wat is er allemaal extra nodig voor de gas installatie?
zondag 5 maart 2017

Vloerverwarming in nieuwbouw

Nieuwbouw, vloerverwarming in alle ruimtes en warm water. Oppervlakte is een totaal 192 m². Vanaf de maand juli kunnen de werken starten.
vrijdag 3 maart 2017

2 lekken in het rioleringssysteem en koude water leiding herstellen

Ik zou twee lekken willen laten herstellen. Een in de rioleringsbuis deze is in de kelder en de andere een koud water leiding in de berging.
donderdag 2 maart 2017

Mazout vervangen door aardgas

We zouden graag aardgas willen laten installeren maar we hebben geen idee wat het kostenplaatje ervan is. Nu stoken we op mazout.
dinsdag 28 februari 2017

Vloerverwarming plaatsen of recente convectoren plaatsen

Momenteel heb ik oude putconvectoren. Ik overweeg om deze te vervangen door of recentere convectoren, of vloerverwarming (indien mogelijk), of gewone radiatoren.
maandag 27 februari 2017

Condensatieketel plaatsen en aansluiten

Installatie + condensatieketel met doorstromer + dubbelwandige buis schouw 6 meter + aansluiting tot aan gasmeter.

Partners

Partners van Casius