Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
305 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

vrijdag 17 augustus 2018

Water - Water warmtepomp plaatsen

Vervanging stookolie naar warmtepomp. Alleenstaande woning. Totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.
vrijdag 17 augustus 2018

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Ik heb een zonneboiler. Met een lek aan een koppelstuk. Wil een nazicht en herstelling laten uitvoeren. Vorig bedrijf is in vereffening. Mijn solardtation is de SR926-2pijps.
donderdag 16 augustus 2018

Oude cv-ketel verwijderen

Ik heb in de kelder nog een oude cv-ketel die ik wil laten verwijderen.
woensdag 15 augustus 2018

Vervangen mazoutketel door gasketel en leidingen dootrekken

De mazoutketel in de kelder dient vervangen te worden door een gasketel. Verder moet er een leiding voorzien worden naar de keuken en de woonkamer. Er is nog geen gasaansluiting aanwezig in de woning.
dinsdag 14 augustus 2018

Grundfos regenwaterpomp repareren

Mijn regenwaterpomp werkt niet meer, ik gebruik deze enkel voor de wasmachine en wc. Op zoek naar een vakman om herstelling uit te voeren.
maandag 13 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van een lucht-lucht warmtepomp in een eengezinswoning. Momenteel heb ik een gasinstallatie die ik wens te vervangen. Het is voor het verwarmen van maximaal 5 ruimtes.
maandag 13 augustus 2018

Toilet plaatsen

Ik wil een wc en wasbak laten plaatsen in een bestaande woning. In de ruimte nog niks aanwezig. leiding doortrekken voor water en aansluiting toilet. Eventueel vloeren leggen.
zondag 12 augustus 2018

Vloerverwarming installeren

We wensen vloerverwarming te laten plaatsen. De totale oppervlakte is 55m²,verdeeld in vier ruimtes,living 29,keuken 8 en veranda 18
zondag 12 augustus 2018

Herstellen van 2 gaskachels Nestor Martin en Flandria

De gaskachel is een tijd uit geweest omwille van het warme weer. Nu krijgen we ze niet meer aan. We hebben gezien dat het kabeltje van de aansteking kapot is. Ook onze kachel in de keuken gaat niet meer.
vrijdag 10 augustus 2018

Complete CV installatie op aardgas aanleggen

Alléén de woonkamer wordt verwarmd dmv van een mazouttank die buiten ligt. We hebben een cv ketel nodig en 7 radiatoren .. plus het warm en koud water moet er op worden aangesloten en een afvoerbuis naar buiten/ boven toe langs het dak af . Omschakeling van mazoutketel naar gasketel.
donderdag 9 augustus 2018

Plaatsen van een complete CV installatie

Plaatsen van een nieuwe ketel. Op gas, een condensatieketel. Nu staat er niks. Woning meer dan 5 ruimtes ( 4 slaapkamers, keuken, woonkamer, zolder)
donderdag 9 augustus 2018

Terugklep op de buis naar riolering plaatsen

Terugklep plaatsen op de buis naar riolering plaatsen.
donderdag 9 augustus 2018

Wilo Pomp herstellen

Wilo pomp valt steeds in alarm.
woensdag 8 augustus 2018

Installeren van lucht lucht warmtepomp in een appartement

Installeren van lucht lucht warmtepomp in een appartement van 100 m². Is met een buiten en binnenunit.
woensdag 8 augustus 2018

Afvoerleidingen in kelder nakijken en herstellen

Na regen water in kelder, probleem ligt aan het putje voor het huis waar de afvoer van de dakgoot in komt ik wil een nieuwe afvoer/leiding zodat er geen water meer in de kelder komt.
dinsdag 7 augustus 2018

Grundfos regenwaterpomp nakijken herstellen

Pomp zuigt lucht, gecheckt in put zelf, aanzuigpunt zit onder water. Pomp lijkt soms leeg te lopen, als hij dan op kraantjeswater staat, vult hij bij met kraantjeswater.
dinsdag 7 augustus 2018

Mazoutketel vervangen door lucht lucht warmtepomp

Een ander ecologische oplossing ter vervanging van de mazout ketel graag een lucht lucht warmtepomp installeren. Er is een bestaande mazoutketel voor verwarming en warm water. De te verwarmen ruimte is ongeveer een 140 m².
dinsdag 7 augustus 2018

Reinigen en aansluiten regenwaterput

Onze regenwaterput is nooit aangesloten en zit ondertussen 15 jaar onaangeroerd in de grond. Deze moet misschien gereinigd worden en achteraf ook graag aangesloten. De leidingen naar de kelder zijn voorzien. We zouden graag de 2 toiletten en het tuinkraantje aansluiten op deze put. De grote van de put weet ik niet, maar waarschijnlijk niet groter dan 3000L De aansluiting met de nodige installatie moet ook voorzien worden
maandag 6 augustus 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor twee slaapkamers

Installeren van een lucht lucht warmtepomp (verwarmen en koelen) voor een ruimte van 48 m³ en daarnaast ook voor een ruimte van 76 m³. Voor twee ruimten te koelen, het is meer om te koelen en beetje verwarmen, dit is voor twee slaapkamers.
maandag 6 augustus 2018

Plaatsen van nieuwe wc

Bestaand WC vervangen door nieuw gelijkaardig toilet. Staand toilet. geen betegeling. Keuze en kwaliteit materiaal te bespreken.
zondag 5 augustus 2018

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Een lucht water warmtepomp plaatsen voor het verwarmen van de woning en het warm water. Momenteel ligt er een installatie op stookolie (met radiators). 25 jaar oude installatie.
zondag 5 augustus 2018

Lucht - Water warmtepomp installeren

Huis uit 1956 vrijstaand met 20 zonnepanelen en zonneboilers. Op het moment een CV verwarming met gas. De boiler is een ACV Smart SLME 300 liter. Graag een lucht water warmtepomp installeren voor het hele huis, aansluiten om cv. Oppervlakte van het huis ongeveer 150 m².
vrijdag 3 augustus 2018

Aankoop en installatie van waterpomp voor het regenwater

Materiaal en installatie van filter en rw-pomp (eventueel buffer, omschakelingsunit) voor recuperatie RW (toilet, wasmachine, buitenkranen). Regenput is geplaatst (10. 000 liter).
donderdag 2 augustus 2018

Mazoutketel te vervangen door gasketel

Mazoutketel laten vervangen door gasketel.
woensdag 1 augustus 2018

Split airco plaatsten om koelen en verwarmen van pool house

Graag een spit airco plaatsen. Wil een unit die pool house in zomer airco geeft en in de herfst warmte kan leveren. Graag zonder lawaaihinder

Partners

Partners van Casius