Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

187 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw, omschakelen elektriciteitsverwarming naar gasverwarming, condensatieketel nieuwe leidingen, vervangen cv installatie, vervangen radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

vrijdag 19 mei 2017

Vervangen van mazoutketel door gasketel

We zouden graag bestaande mazoutketel vervangen door gasketel en oude mazouttank laten weghalen of opvullen. De mazoutketel staat op gelijkvloers, nieuwe gastank zouden we graag eronder in de kelder zetten.
vrijdag 19 mei 2017

CV op aardgas plaatsen

Living1: 57,15m³- radiator moet verticaal, B80 living2: 40,64m³- radiator horizontaal, B150 keuken: 80,5m³- radiator horizontaal, B150 badkamer: 20,61m³- radiator horizontaal B120 (handdoekradiator reeds voorzien in aankoop badkamer)
donderdag 18 mei 2017

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.
donderdag 18 mei 2017

Reinigen van de ketel

De ketel zou voor verhuur opnieuw gereinigd moeten worden.
donderdag 18 mei 2017

Onderhoud van gasketel Buderus

Gewoon een éénmalig onderhoud van een Buderus gasketel.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen bestaande verwarmingsinstallatie naar gas

Ik verwarm momenteel op mazout en wil overschakelen op aardgas. Wat gaat me dit kosten voor aansluiting en nieuwe ketel op aardgas.
woensdag 17 mei 2017

Vervangen pomp in regenwaterput

Graag had ik mijn pomp in regenwaterput laten vervangen wegens stuk (lage isolatieweerstand - vocht). De pomp dateert van 2011! Wij denken eraan om de situatie om te bouwen naar een droge opstelling (indien mogelijk en het geluid beperkt blijft aangezien deze in de garage komt). Als alternatief mag ook de pomp gewoon worden vervangen. Dit kan worden besproken. Er zijn 2 toiletten, een wasmachine en 2 buitenkraantjes op aangesloten. Momenteel heb ik alles omgezet naar stadswater maar ik zou willen dat het toch op korte termijn wordt opgelost.
donderdag 11 mei 2017

Vervangen mazoutketel door aardgas

Ik zoek een specialist voor de vervanging van mijn mazoutketel door aardgasketel. Liefst ter plekke komen om de mogelijkheden te bekijken.
maandag 8 mei 2017

2 jaarlijks onderhoud Vaillant ketels

2 jaarlijks onderhoud Vaillant. voor meerder huizen, 3 à 4.
maandag 8 mei 2017

Vernieuwen riolering

Vernieuwing van de riolering. Rijhuis.
maandag 8 mei 2017

WC afvoer herstellen of vervangen

Wc afvoer verstopte telkens, blijkbaar is de buis richting rioleringsbuis veel te smal van diameter en door de jaren is die verkalkt geraakt wat de diameter nauwlijks 40mm meer is, dus opbreken, buis vervangen, terug fatsoeneren zodat wc terug geplaatst kan worden
zondag 7 mei 2017

Waterput boren

Put boren voor water paarden.
zondag 7 mei 2017

Plaatsen van kunstof regenwaterput

Gezocht: Iemand die regenwaterput kan plaatsen van, tank kan bij jullie aangekocht worden of zelf. Regio Maaseik.
vrijdag 5 mei 2017

Mazoutketel vervangen door gasketel

Mazoutketel vervangen door gasketel.
vrijdag 5 mei 2017

Waterleiding naar garage leggen

Waterleiding brengen van in huis naar garage.
donderdag 4 mei 2017

Verwarming tweewoonst nieuwbouw

Verwarming : graag vloerverwarming voor een tweewoonst.
woensdag 3 mei 2017

Vervangen oude ketel

Versleten mazoutstookketel vervangen, vóór volgende winter. (in principe door mazoutketel, ten laatste in oktober)
woensdag 3 mei 2017

Onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux nodig

Onlangs hebben we een huis gekocht. Er is een verwarmingsketel van het merk Chaffoteaux type Nectra aanwezig. Graag zouden we daar een onderhoud op laten uitvoeren vermits we niet weten hoe lang dat geleden is en we ook niet de nodige certificaten voor de verzekering hebben. Liefs zo snel mogelijk.
woensdag 3 mei 2017

Nazicht zonneboiler Regess

Wij hebben 2 jaar geleden een huis gekocht waar reeds een zonneboiler aanwezig was van het merk REGESS. Wij ondervinden enorm veel problemen met de verwarming en de zonneboiler. Wij verbruiken enorm veel mazout en vermoeden dat de zonneboiler niet zijn werk doet. Deze heeft gedurende de laatse 2 jaar op 20 graden gestaan. Indien we de temperatuur van de zonneboiler op 60 graden zetten en de verwarming staat aan, dan slaagt de mazoutketel om de 10 minuten constant aan wat uiteraard niet de bedoeling kan zijn. Indien we deze op 20 graden zetten en de verwarming staat aan, dan gebruiken we vermoedelijk alleen maar mazout voor het warme water en maken we dus geen gebruik van de zonneboiler.
dinsdag 2 mei 2017

Ketel vervangen

Wij zijn aan vervanging van onze ketel toe. Ik heb geen idee van prijs en van premies die we kunnen krijgen.
maandag 1 mei 2017

Vervangen mazoutketel

Wij willen graag onze mazoutketel vervangen door een gasketel, liefst hoogrendementsketel.
zondag 30 april 2017

Plaatsen van een nieuwe gasketel

CV op mazout te vervangen door gasketel.
zondag 30 april 2017

WC herstellen of vervangen

De wc lekt onderaan. Zou indien nodig een nieuwe wc willen aankopen en laten plaatsen.
zaterdag 29 april 2017

Volledige CV installatie

Volledige installatie centrale verwarming dit is voor een renovatie.
donderdag 27 april 2017

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.

Partners

Partners van Casius