Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
335 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

maandag 17 juni 2019

Geiser vervangen in stacaravan

Vakman voor vervanging geiser en leidingen in stacaravan. Regio Genk.
zaterdag 8 juni 2019

Plaatsen van regenwaterput

Plaatsen van een regenwaterput voor 10.000 of 15.000 Liter
donderdag 6 juni 2019

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.
dinsdag 4 juni 2019

Gasleiding wegwerken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zijn bezig met chappen en vloeren. Maar voordat we willen chappen, is er een gasleiding die boven de vloer uitsteekt. Deze hadden we graag willen wegwerken door het onder de chappe te leggen.
maandag 3 juni 2019

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen regenwaterput
maandag 3 juni 2019

Grondwaterpomp vervangen

De waterpomp dient vervangen te worden. Zou graag een LEADER hydrofoorpomp laten installeren. Momeneel staat er een pomp met vat (SAER) maar is zijn druk weer aan het verliezen. Er staat wel een terugslagklep.
maandag 3 juni 2019

Regenwaterpomp herstellen of nieuwe installatie plaatsen

Ik heb een bestaande installatie, maar die pompt geen water meer op. Graag een vakman die dit kan herstellen. Indien herstelling niet mogelijk, nieuwe installatie plaatsen.
zondag 2 juni 2019

Gasleiding doortrekken

Ik heb net een woning gehuurd maar de aardgas leiding loopt maar tot in de hal. Die zou tot in de keuken moeten komen das letterlijk 2 meter verder door een muur uit.
zondag 2 juni 2019

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Plaatsen regenwaterput en pomp en leidingen. Vooraan aan het huis plaatsen. 5000-7500 .
dinsdag 28 mei 2019

Lucht - lucht warmtepomp installeren

We gaan een nieuwbouw plaatsen met een zo laag mogelijk EPC. De warmtepomp gaat dienen voor de verwarming in huis + het verwarmen van het water. ( sanitair water ) Vrijstaand gebouw.