Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
305 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 10 oktober 2018

Onderhoud van aardgasketel

Onderhoud luchtverwarmingsketel op gas + Onderhoud gas geiser + (Vegen schoorsteen houtkachel)
woensdag 10 oktober 2018

Viesmann ketel onderhouden

Graag wil ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn viessmann ketel, in een nieuwbouwappartement. Het appartement werd in 2016 in gebruik genomen. De ketel is een viesmann vitodens 50W.
maandag 8 oktober 2018

Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing

Mazoutketel verwijderen, gasketel plaatsen, bestaande leidingen en radiatoren worden verder gebruikt. Het is een open bebouwing alles is op gelijkvloers. Het zijn 3 slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer , een hal en een grote veranda daar staan ook twee radiatoren. Geen radiatoren te plaatsen, huidige blijven gebruiken.
donderdag 4 oktober 2018

Nieuwe gasketel plaatsen

Op het moment hebben we ketel met brandolie, en graag willen we een ketel met gas. Er ligt gas in de straat. Nieuwe ketel plaatsen, geen radiatoren plaatsen. Voorkeur goede merken, vaillant.
donderdag 4 oktober 2018

Verwarmingsketel vervangen door een condensatieketel

De verwarmingsketel moet vervangen worden door een condensatieketel en dus ook de nodige buizen. Het gaat om een gasinstallatie in een halfopen bebouwing.
woensdag 3 oktober 2018

Oude ketel vervangen door gasketel Vaillant

Een oude mazoutketel vervangen en een gasketel plaatsen voorkeur naar Vaillant. Er moeten geen radiatoren geplaatst worden.
woensdag 3 oktober 2018

Oude mazoutketel vervangen door nieuwe ketel op gas

Ik zou graag mijn bijna 25 jaar oude mazoutketel laten vervangen door een nieuwe gasketel. Er is gas aanwezig in de straat.
woensdag 3 oktober 2018

Onderhoud ketel dietrich

Jaarlijks nazicht ketel Dietrich.
dinsdag 2 oktober 2018

Verwarmingsketel plaatsen op gas voor warm water

Bestaande mazoutinstallatie voor vloerverwarming en 3 radiatoren vervangen door gasinstallatie met warm water. Gas is binnen.
dinsdag 2 oktober 2018

Onderhoud Vailant uitvoeren

Condensatie ketel Vaillant onderhouden
maandag 1 oktober 2018

Camera-onderzoek uitvoeren en herstellen rioolbuis

De rioolbuizen in mijn huis zijn 40 jaar oud, en ik heb last van lekkages en blokkages (vermoedelijk van ingegroeide boomwortels. Ik wil graag een camera-onderzoek van de rioolbuis.
maandag 1 oktober 2018

Regenwaterpomp Gardena aankoppelen aan regenwaterput, installeren van hangtoilet en douchecabine

Wij hebben een regenwaterpomp Gardena die we willen aankoppelen op onze regenwaterput. Ook plaatsen van hangtoiletten, en plaatsen van een douchecabine, leiding werken.
maandag 1 oktober 2018

Warmtepomp installeren voor verwarmen en koelen van huis

CV-ketel op mazout verwijderen en warmtepomp plaatsen. Een lucht lucht warmtepomp voor het verwarmen en koelen van het huis. Oppervlakte van het huis is ongeveer 8 op 12 meter. Verwarming met radiatoren. Warm water is reeds voorzien met zonneboiler.
maandag 1 oktober 2018

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Een grond-water warmtepomp te installeren met een horizontaal buizennetwerk. Verwarmen en koelen van huis met een oppervlakte van 200 m². Momenteel verwarmen we met een mazoutketel.
zaterdag 29 september 2018

Verwarmingsinstallatie vernieuwen

Bestaande Elco Glockner zonneboiler, met buizensysteem is aan vervanging toe. Reeds aangesloten op mazout verwarmingsketel voor bijverwarming. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. Opties voor nieuwe installatie in overleg met vakmannen, warmtepomp of nieuwe zonneboiler.
vrijdag 28 september 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Een warmtepomp installeren om een horecazaak te verwarmen Het gaat over een nieuwe renovatie project. De installatie zal dienen als verwarming en airco De oppervlakte is 130m² , en eventueel nog een extra stuk van 100m²bij , te zien met de vakman . Allemaal gelijkvloers .
vrijdag 28 september 2018

Lucht - Water warmtepomp installeren

Gelijkvloers huis met living,keuken,gang en badkamer allemaal op vloerverwarming en drie slaapkamers met radiatoren. Momenteel wordt er verwarmd met mazout De installatie zal moeten dienen om te verwarmen , afkoelen en voor sanitair warm water te zorgen .
donderdag 27 september 2018

Lucht - Water warmtepomp installeren

We willen een warmtepomp plaatsen voor sanitair en verwarming. Graag een warmtepomp met lucht. We hebben momenteel een cv ketel met radiatoren. We hebben radiatoren en het kan ook een hybride zijn.
donderdag 27 september 2018

Zeer oude leidingen vervangen in keukenvloer

Ik heb een vochtprobleem in de keuken, door warm water lekkage. Door lekdetectie, is de plaats van lekkage gevonden. Ik heb een deel van de vloer opgebroken en zie oude verroeste leidingen die kapot zijn. De leidingen zouden vervangen moeten worden.
donderdag 27 september 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Een pellet of gas installatie aansluiten op een bestaand CV netwerk. De woning verwarmen en eventueel warm watervoorzien. momenteel is er enkel een houtkachel aanwezig. Het gaat over een woning van 120m² met verschilende ruimtes .
woensdag 26 september 2018

Vervanging stopkraan lavabo

De stopkraan watertoevoer onder de lavabo in mijn badkamer lekt en zou vervangen moeten worden. De lekkende stopkraan werd voorlopig door mij omwikkeld met plastieken zakje.
woensdag 26 september 2018

Huidige ketel vervangen door combiketel

Onze vorige CV gasketel (ELCO Klockner 44kW) heeft het begeven, is kapot. We zouden deze nu willen vervangen door een combiketel. Voorlopig gebeurt de verwarming van ons warm water nog door een elektrische boiler in de badkamer en een kleine elektrische boiler in de keuken. We zouden dus deze 3 willen vervangen door 1 combiketel (de berging waar de cv ketel nu staat, grenst aan de badkamer (berging is onder de badkamer) en ook de keuken grenst aan de berging waardoor me dit wel mogelijk lijkt.
dinsdag 25 september 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Een nieuwe ketel plaatsen, nu staat er een mazout ketel. Deze is oud en kapot. De bedoeling is om voor hout / pellets kachels te gaan.
dinsdag 25 september 2018

Elektrische boiler Van Marcke vervangen

Mijn keukenboiler van 10l lekt. Een nieuwe moet geïnstalleerd worden. Aan te kopen via de vakman .
dinsdag 25 september 2018

Water - Water warmtepomp installeren

Volledig renovatie project. Woning met huidige isolatienormen inhoud 1000 M³ . De warmte pomp zal dienen voor koelen en/of verwarmen,en sanitair water verwarmen. De totale oppervlakte is 200m².

Partners

Partners van Casius