Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
329 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

vrijdag 14 december 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Bestaande gasketel moet vervangen worden. Vaillant of Junkers.
vrijdag 14 december 2018

Watermeter op eerste verdiep plaatsen

Huis is opgesplitst in 2 woningen, wij zijn eigenaar van 1ste verdiep. Onderste woning wordt verkocht, maar onze watermeter staat in hun garage beneden.
donderdag 13 december 2018

Accumulatieverwarming herstellen

Op mijn appartement heb ik een accumulatieverwarming die enkel nog blaast maar geen warmte meer geeft.
woensdag 12 december 2018

Installatie NEST thermostaat

Het aansluiten van een NESt thermostaat v3 op een bestaande CV ketel Vaillant ecoplus? Dit ter vervanging van Honeywell CM937 thermostaat.
zondag 9 december 2018

Bestaande mazoutketel vervangen door warmtepomp

Wij hebben vloerverwarming en radiatoren. Ook het warm water wordt verwarmd door de mazoutketel.
zaterdag 8 december 2018

Vervangen afvoerbuizen van appartementsgebouw

In het appartementsblok wensen we de onderste afvoerbuizen die aangesloten zijn op de riolering te vervangen daar er veel kalk inzit en we al meermaals verstoppingen hebben gehad. De buizen zijn toegankelijk dus niet moeilijk vervangbaar en het betreft een 20 meter ongeveer.
donderdag 6 december 2018

Plaatsen van een warmtepompboiler

Net aangekocht appartement waarvan een vervanging nodig is van de condensatieketel (2004). Gelijkvloers appartement! Geen voorgaande kennis aangaande warmtepompen dus ook niet geweten of het plaatsen hiervan mogelijk is. Ieder appartement heeft eigen verwarming.
woensdag 5 december 2018

Tweejaarlijks onderhoud van wandketel Immergas

Onderhoud van gasketel Immergas
maandag 3 december 2018

Aardgasketel herstellen en radiators bijplaatsen

Bestaande gasketel v/h merk Saint Roch Couvin valt steeds in foutcode en moet dan manueel herstart worden (reset). Mogelijks te vervangen.... Radiatoren bijplaatsen op de bovenverdieping.
donderdag 29 november 2018

Leidingwerk leggen in keuken

Wij hebben een oud huis gekocht dat we nu willen renoveren. We willen onze keuken verplaatsen naar achteraan het huis (waar nu onze veranda is) en hier moeten we nog een waterleiding en -afvoer voor voorzien. We willen dan ook een nieuwe badkamer met wc plaatsen waar onze keuken nu staat. Hier is dus al wel waterleiding en -afvoer aanwezig, maar we weten niet of dat voldoende is voor het plaatsen van een lavabo, douche en wc.
dinsdag 27 november 2018

Water - water warmtepomp plaatsen

We hebben een vrijstaande woning die volledig moet verwarmd worden. Nu verwarmen we met een mazoutketel. Het huis is 24 jaar en volledig geisoleerd.
maandag 26 november 2018

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Wandverwarming op het eerste verdiep. Hiervoor graag een warmtepomp te plaatsen, lucht-lucht. Andere mogelijkheden voor warmtepomp zijn ook niet uitgesloten.
maandag 26 november 2018

Lucht - water warmtepomp installeren

Voor de renovatie van ons huis willen we een warmtepomp plaatsen voor de verwarming en gebruik warm water. Momenteel hebben we een mazoutketel. Bij de verbouwing zullen de huidige verwarmingsbuizen ook vervangen worden. We hebben een grote tuin die momenteel nog niet bewerkt is. Grondwater zit op meer dan 2 meter diepte. De installatie zal worden gebruikt voor het koelen en/of verwarmen .
vrijdag 23 november 2018

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is de bedoeling de oude mazoutketel te vervangen. De lucht water warmtepomp zou dienen voor de verwarming van sanitair water en verwarming. Het zou dienen voor een appartement met twee verdiepen. Elk verdiep heeft een woonruimte van ongeveer 145 vierkante meter. Momenteel worden de twee appartementen met één ketel verwarmt. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.
vrijdag 23 november 2018

Zonneboiler vervangen

De huidige zonneboiler Elco Klöckner verwijderen , de installatie bekijken. Een nieuwe zonneboiler plaatsen, ik laat me volledig adviseren over de nieuwe installatie. De zonneboiler moet dienen voor warm water te voorzien en om te verwarmen.
dinsdag 20 november 2018

Lucht - water warmtepomp installeren

In 2018 nieuwe CV ketel geplaatst en gehele huis voorzien van vloerverwarming, nu een lucht water warmtepomp installeren.
vrijdag 16 november 2018

Stookolieketel vervangen door aardgasketel

Ik zou graag mijn oude stookolie installatie vervangen door een gas- hoogrendementskete. Hierbij zoek ik een totaal pakket de afbraak van de huidige installatie, en de installatie van de nieuwe gasketel, de aankoop van de nieuwe installatie bij het zelfde bedrijf is wenselijk. Er ligt aardgas in de straat.
donderdag 15 november 2018

Wc plaatsen

Nieuwe wc plaatsen. Staande Wc.
woensdag 14 november 2018

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij halen water uit de grond. hebben een boring gedaan van 135 m diep. Nu is de bedoeling om over te schakelen van gasinstallatie naar lucht -water warmtepomp.
maandag 12 november 2018

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Vervanging van CV-ketel. Op aardgas. Mogelijks ook verleggen van de leidingen.
maandag 12 november 2018

Gasbrander herstellen

Als ik hem aanzet komt er geen vlam, wil niet starten.... Heeft een tijdje stil gestaan en gebruik hem niet zo veel. Wellicht te ontkalken / onderhouden.
zondag 11 november 2018

Gaswandketel plaatsen en aansluiten

Er staat momenteel een mazoutketel in een ruimte van 1 vierkante meter. Men moet een gaswandketel hangen en aansluiten op bestaande leidingen.
zaterdag 10 november 2018

Plaatsen van een regenwaterput van 10 000 liter

Plaatsen van een regenwaterput in beton. Put van 10000 liter.
vrijdag 9 november 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Oude CV ketel vervangen door condensatieketel, schouwhoogte 5 m, 9 radiatoren. Verwarmingsketel op mazout.
woensdag 7 november 2018

Oude ketel vervangen door HR ketel

Hebben een Radson ketel is 20 jaar oud, en willen vervangen naar een HR ketel.

Partners

Partners van Casius