Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
304 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 13 juni 2018

Split airco plaatsen

Split airco plaatsen. Tuinkamer van 4,5 m op 5. 5 m en eventueel living van 9 m op 7 m.
maandag 11 juni 2018

Verwijderen van de elektrische accumulatoren AEG

Wegens aankoop pelletkachel willen we onze accumulatoren uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.
maandag 11 juni 2018

Ontkalken van de waterleidingen

Ik bewoon sinds kort de oude woning van mijn grootmoeder. De douche werd nooit gebruikt. Koud water stroomde vlot, warm water maar enkele druppels. Kraan verwijderd en het probleem bleef. Andere kranen geven een veel beter debiet.
zaterdag 9 juni 2018

Warmwater boiler nakijken en herstellen

Boiler valt uit als ik hem in het stopcontact steek . Er is een kortsluiting geweest aan de thermostaat waarschijnlijk .
vrijdag 8 juni 2018

Airco plaatsen in living en slaapkamers

Voor een renovatieproject willen we graag airconditioning installeren. Dit moet komen in de living en in de slaapkamers.
vrijdag 8 juni 2018

Regenwaterput boren

Gaat over het plaatsen en boren van een regenwaterput en aansluiten van pomp en filter in een bestaand huis. Dit is een bestaande woning. Het vuile water loop al gescheiden van het zuiver water tot aan straat . Komt in de achtertuin te staan.
vrijdag 8 juni 2018

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor renovatie in combinatie met zonnepanelen

Ik zou graag een warmtepomp plaatsen voor het huis op ter warmen en ook voor het warm water. Het huis is ongeveer 140 m². Misschien ook radiatoren boven plaatsen. Waterpomp graag in combinatie met zonnepanelen als het kan. Radiatoren graag verwijderen van de muur en op grond plaatsen.
donderdag 7 juni 2018

Verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit

De brander op stookolie laat het al enkele jaren geregeld afweten. Ik overweeg een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen voor sanitair warm water en verwarming via radiatoren. Omdat ik zonnepanelen ga (bij-)plaatsen zou ik een inschatting willen maken voor een elektrische verwarmingsketel.
donderdag 7 juni 2018

Plaatsen van regenwaterput

In de inrit is er nu nog een ondergrondse mazouttank van 5000 liter , na verwijdering dient er een regenwaterput van 5000 liter geplaatst te worden, de aflopen van één zijde van het huis dienen dan aangesloten te worden alsook de afwatering van de carport ( carport situering in het verlengde van de inrit) via de garage (kruipkelder onder het huis) kan men de toevoer voorzien. Bedoeling om de wc's en wasmachine aan te sluiten op het regenwater.
donderdag 7 juni 2018

Waterleidingswerken uitvoeren

Afvalwater en regenwater scheiden in het verhuurpand
woensdag 6 juni 2018

Onderhoud zonneboiler

Ik liet een zonneboiler installeren door de firma Ragiro Installations eind 2014. Wegens de verkoop van mijn woning wil ik de zonneboiler nog laten nakijken zodat hij perfect werkt voor de kopers. De woning is gelegen te Zonhoven
zondag 3 juni 2018

Plaatsen van een nieuwe complete CV installatie op gas

Aansluiting maken op aardgas en cv in woonruimte , keuken en badkamer. Huis is gelijkvloers onderkelderd , leidingen kunnen daar geplaatst worden. Verwarming nu op elektriciteit. Omschakeling naar gasverwarming
zondag 3 juni 2018

Verwarmingsketel op pellet plaatsen

Installatie pellet cv ketel en zonneboiler in bestaande woning. De totale oppervlakte van huis is 120m²
zondag 3 juni 2018

Herstellen of vervangen afvoerbuis keuken

De afvoerbuis onder de wasbak lekt en dient hersteld of vervangen te worden.
woensdag 30 mei 2018

Airco met buitenunit plaatsen

Airco plaatsen met een buiten unit voor in de woonkamer. De totale oppervlakte van de woonkamer is 150m²
woensdag 30 mei 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Plaatsen van nieuwe B1 gasketel appartement.
dinsdag 29 mei 2018

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag
dinsdag 29 mei 2018

Herstel lekkende boiler

De boiler verliest veel water. Vooral na het gebruiken van warm water voor bad of douche. Het overloopventiel moet waarschijnlijk vervangen worden.
dinsdag 29 mei 2018

Airco installeren

Graag hadden we een split airco willen installeren Het zou zijn voor onze living van 35m²
maandag 28 mei 2018

Airco plaatsen

Volledige installatie van de binnen en buitenunit. Airco hebben we reeds. 1 binnenunit en 1 buitenunit. Is voor een huis.
maandag 28 mei 2018

Airco plaatsen

We hadden graag de bovenverdieping gekoeld. Het idee was om een unit op de gang te plaatsten om zo de temperatuur omlaag te halen op de hele verdieping. Dit is ongeveer 90m². En zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. We wonen in een nieuwbouw van 2015 met ventilatiesysteem D.
maandag 28 mei 2018

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Koelen en/of verwarmen van een nieuwbouwwoning. Zal moeten dienen om een passiefwoning te klimatiseren. Zowel verwarmen als koelen. Wellicht via de vloer. Zal tevens een klein inpandig zwembad moeten conditioneren, zowel het bad als de ruimte waarin het zich bevindt.
zondag 27 mei 2018

Herstellen regenwaterpomp DAB

Regenwaterpomp dab eurinox 30/30 M valt regelmatig uit tijdens pompen. Er werd half jaar geleden reeds nieuwe condensator geplaatst, maar heeft tijdelijk geholpen.
zaterdag 26 mei 2018

Lek in hoofdleiding herstellen

Wij hebben een lek in de hoofdleiding, graag herstellen.
donderdag 24 mei 2018

Ontkalken van gasboiler

De kraan van de gasboiler lekt. Heeft dringend onderhoud nodig.

Partners

Partners van Casius