Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

168 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen, vervangen van huidige gasketel, vloerverwarming plaatsen, condensatieketel voor centrale verwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen of recente convectoren plaatsen, vernieuwen van boilers Vaillant, condensatieketel plaatsen en aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 1 maart 2017

Gasfornuis aansluiten

Ik wil een kraantje laten plaatsen op de aansluiting van mijn gasvuur. Ik heb vernomen dat dit verplicht is, maar de vorige huurders hebben dit blijkbaar niet in orde gebracht zoals het hoort. En eveneens zou ook de rubberen aansluiting binnenkort niet meer OK zijn. De houdbaarheidsdatum hierop is wel nog in orde, maar dus ook niet lang meer volgens ik kan opmaken.
woensdag 1 maart 2017

Verwarmingsinstallatie vervangen

Interesse in duurzame technieken. Geen zonnepanelen en niets op elektriciteit.
woensdag 1 maart 2017

Jaarlijks onderhoud van ketel Immergas

Ketel is in 2011 geplaatst maar nog geen onderhoud op gebeurt. Ik wil ook graag dat alle verwarming units worden nagekeken.
dinsdag 28 februari 2017

Vloerverwarming plaatsen of recente convectoren plaatsen

Momenteel heb ik oude putconvectoren. Ik overweeg om deze te vervangen door of recentere convectoren, of vloerverwarming (indien mogelijk), of gewone radiatoren.
maandag 27 februari 2017

Condensatieketel plaatsen en aansluiten

Installatie + condensatieketel met doorstromer + dubbelwandige buis schouw 6 meter + aansluiting tot aan gasmeter.
maandag 27 februari 2017

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Ik wil enkele radiatoren laten vervangen. Alle radiatoren zijn zeer groot en moeten vervangen door nieuwe. De radiators in de keuken en badkamer moeten dan ook meteen een stukje verplaatst worden.
vrijdag 24 februari 2017

Thermostaat vervangen en aardgaskachel afstellen

Aardgaskachel geeft abnormale vlam en er moet een thermostaat vervangen worden. Liefst zo snel mogelijk
vrijdag 24 februari 2017

Vervangen gasketel in bestaande installatie

Mijn woning is van 1970, verwarmingsketel mazout vervangen door buderus Logamax plus GB172. Met doorstromer of boiler extern. Afbraak en verwijderen oude cv-ketel. Plaatsing nieuwe cv-ketel. Nieuwe schouwdoorvoer plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Regenwaterput op toilet aansluiten

Kan put onder inrit worden geplaatst voor spoeling toilet ? Hier ligt reeds een verzamelput, kan deze daarvoor gebruikt worden?
woensdag 22 februari 2017

Gasketel en brander vervangen

Vervanging van een bestaande gasbrander met boiler door een condensatiedoorstromer voor zowel verwarming als warm water. Deze wordt geplaatst in de kelder.
woensdag 22 februari 2017

Hoogrendementsketel plaatsen

In ons huis (bouwjaar 1999) is de ketel stil gevallen. De installateur geeft aan dat ze niet meer te herstellen is. De gasinstallatie moet dus vernieuwd worden. Wij willen graag een hoogrendementsketel. Vanaf mei kunnen we in ons nieuw.
maandag 20 februari 2017

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel.Type ACV
zondag 19 februari 2017

Convectoren vervangen door radiatoren

We willen graag onze oude convectoren (11 stuks) vervangen door radiatoren.
zaterdag 18 februari 2017

Mazoutketel vervangen naar gasketel

Vervanging mazoutketel naar eventueel een gasketel.
vrijdag 17 februari 2017

Nieuwe gasketel plaatsen

Vervanging van de gas ketel en de nieuwe ketel op een andere plaats plaatsen.
vrijdag 17 februari 2017

Bulex Thermomaster F24 vervangen

Vervanging van Bulex Thermomaster F24.
donderdag 16 februari 2017

Plaatsing terugslagklep riolering

Terugslagklep plaatsen om rioleringswater tijdens hevige regenval tegen te houden.
donderdag 16 februari 2017

Vervangen verwarmingsketel naar HR of condensketel

Vervangen van ketel, met bijbehorende werken, vervangen van galvanize buizen in kelder. Graag prijs en advies rond HR ketel of condensatieketel.
donderdag 16 februari 2017

Gasboiler vervangen in caravan

Ik wil nieuwe gasboiler laten plaatsen in caravan te Bochelt staat er een Bosch WK.. TZ1.
donderdag 16 februari 2017

Vervangen mazoutketel

Vervangen van 39 jarige mazoutketel.
woensdag 15 februari 2017

Vervangen van oude ketel

Onze huidige ketel verliest constant druk,zelfs na vervanging van verschillende onderdelen. De ketel is ook al meer dan 10 jaar oud en aan vervanging toe. Dus gewoon op de huidige plaats een nieuwe ketel te plaatsen. Graag prijs en advies voor een ketel.
woensdag 15 februari 2017

Plaatsen van nieuwe gaskachel

Plaatsen nieuwe gasketel.
maandag 13 februari 2017

Nieuwe dakgoot

Garage waar een lek , nieuwe dakgoot aanbrengen.
maandag 13 februari 2017

Plaatsen van energiezuinige installatie

Huidige installatie =21 jaar oud en bestaat uit ketel Chappee NXR1-brander Chappee CF E 9 en boiler ACV. Aantal radiatoren: living 5, keuken 1, berging 1, hall 1, wc 1, badkamer 1, SLK GLV 1. Bovenverdieping 140 m2 staat leeg; er zijn 6 radiatoren. Mazoutton van 4300 liter in kelder. Er is nogliter aanwezig. Wij willen desnoods naar gas overschakelen als ook de ton mee opgeruimd kan worden. Keuze = energiezuinige installatie die minstens 20 jaar mee kan! Zonnepanelen zijn aanwezig en er is hier geen overproductie (klein verbruik 200 KWH in 2016. Zonneboiler, warmtepomp, enz.. zijn mogelijk. Beste oplossing gas of mazout, graag advies en prijs.
zondag 12 februari 2017

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen. Mazout behouden.

Partners

Partners van Casius