Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Limburg.

197 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, vervangen klassieke ketel naar condensatieketel, cV op aardgas plaatsen, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, condensatieketel plaatsen, vernieuwen van complete CV installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

vrijdag 22 september 2017

Plaatsen van regenwaterput

Regenwaterput van 5000 of 10 000 liter. Aan de straatkant.
vrijdag 22 september 2017

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Onze ondergronds mazoutton circa 5000l is al helemaal leeg en uitgegraven. Deze kan al uit de grond gehaald worden of er kan eventueel langs de put gereden worden met de vrachtwagen voor ophaling van de ton.
donderdag 21 september 2017

Onderhoud van de gasketel

Reinigen van een gasketel. De werken zouden dringend moeten uitgevoerd worden. Merk is Chaffoteaux.
donderdag 21 september 2017

Vervangen van verwarmingsketel op aardgas

Installatie afgekeurd in 2011. Verwarming op aardgas.
donderdag 21 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen met radiatoren

Ik wil mijn mazoutketel en 6 radiatoren vervangen. Indien mogelijk zou ik ook in een beweging de schouw willen laten schoonmaken.
donderdag 21 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen

De bestaande verwarmingsketel die in de kelder staat is van 1996 en is denk ik aan vervanging toe er is ook een zonneboiler aanwezig.
woensdag 20 september 2017

Onderhoud stookolieketel

Onderhoud stookolieketel met attest (zie foto's)
woensdag 20 september 2017

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard

Ik zoek een installateur/ onderhoudstechnieker voor mijn mazout verwarmingsketel omdat mijn mazout verwarmingsketel recentelijk niet meer goed werkt. Bij het aanzetten ervan, start het vaak niet op. En wanneer het wel werkt, maakt het een luider geluid dan normaal. Ook ondervind ik dan geurhinder ( ruikt naar stookolie). Het merk van de mazoutverwarmingsketel is IDEAL STANDARD Het merk van de brander is MAT - LMB, Type C1, bouwjaar 1971
dinsdag 19 september 2017

Verwarmingsketel vervangen

Oude ketel vervangen op aardgas.
maandag 18 september 2017

Opbouwgasleiding in appartement door gaslek

In appartement op 2e verdiep is een gaslek gedetecteerd. Detectiefirma heeft lek vastgesteld in plafond 1e verdiep en vloer 2e verdiep. Dit zijn allemaal oude buizen en het is onduidelijk waar het lek exact is. Beste optie lijkt om een opbouwleiding te voorzien naar gasketel (in badkamer) langs 2 slaapkamers tot de centrale hal en doorboring in twee traphallen (diamantboor? ) om tot op het gelijkvloers te geraken om daar aan te sluiten op de gasmeter. Ruw geschat max. 25 lopende meter buis met een 6 tal bochten.
maandag 18 september 2017

Vernieuwen CV verwarmingsketel en boiler

Oude cv en boiler verwijderen en vervangen door condensatieketel en nieuwe boiler. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Blijft op mazoutverwarming.
maandag 18 september 2017

Onderhoud verwarmingsketel mazout

Onderhoud verwarmingsketel mazout.
maandag 18 september 2017

Nieuwe waterpomp aansluiten aan leidingen

De waterpomp die het water van het wasmachine in de kelder naar boven pomp is stuk. We hebben een nieuwe werkende waterpomp, maar kunnen deze niet aansluiten. De leidingen liggen en de waterpomp is aanwezig. De loodgieter moet enkel de waterpomp koppelen aan de leidingen. De nodige koppelstukken moeten door de loodgieter voorzien worden.
donderdag 14 september 2017

Omschakeling naar gasverwarming

Onze mazoutketel willen we vervangen door een condensatieketel, vloermodel. Aanvraag tot aansluiten aardgas en infrax moet door ons nog gebeuren. Graag een offerte, inclusief werkuren, en specificatie van merk, type,.... ketel. Woning is volledig onderkelderd.
woensdag 13 september 2017

Complete CV installatie plaatsen

Complete CV installatie: Prijs indicatie voor een huis dat wij op het oog hebben: Betreft 1 slaapkamer een nacht hal een woonkamer en inkomhal en een badkamer moeten verwarmt worden is een bescheiden woning van 100 m².
woensdag 13 september 2017

Lucht warmtepomp installeren

Het is een buitenbouw apart van de woning dat als badkamer dient en voorzien moet worden van sanitair warm water en verwarmen van een radiator De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw in badkamer.
dinsdag 12 september 2017

Herstellen van sanitair

1. Mijn wastafel in de badkamer heeft lekkage, zodat de leidingen voor het wasbak onmiddellijk moeten worden vervangen. 2. Moet waterspoelen (waterstraal) in 3 (drie) toiletten hebben die via de inkomende waterinlaat moeten worden bevestigd, moet voor de inkomende waterlijn een tweewegs splitsing hebben om een andere te spoelen voor handbediende waterstralen. 3. Een nieuwe spoelinstallatie nodig voor een van de toiletten
dinsdag 12 september 2017

Warmtepomp installeren in bestaande woning

Het betreft een verbouwing van een oude vrijstaande woning met veel grond De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw Verwarming op stookolie.
maandag 11 september 2017

Gasketel Dietrich installeren en goedkeuren

Ik ben aan renoveren en binnenkort moet een nieuwe gas ketel geiinstalleerd en gekeurd worden. De gasketel die ik al gekocht geeft is van de merk De Dietrich HG 143.
maandag 11 september 2017

Vervangen van lekkende kranen badkamer en keuken

1. Vervangen van lekkende badkamer kraan. Oude kraan is een niet mengkraan met douche aansluiting. Dient vervangen te worden door een mengkraan met douche aansluiting. De nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag tussen de 30 en de 80 euro zijn, inc. BTW. 2. Vervangen van keukenkraan door nieuwe kraan. Nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag 30 tot 60 euro zijn. Inc BTW. De badkamer kraan verliest vrij veel water en de hoofdleiding is dan ook afgesloten waardoor er geen centrale verwarming is. Een snelle reparatie is gewenst.
zondag 10 september 2017

Complete CV installatie plaatsen

Complete cv installatie aanleggen: Momenteel verwarmen wij ons huis met enkel een pellet kachel, ook aparte boiler voor warm water. Wij zoeken iets moderner, en rendabel. Wij zijn nog niet aangesloten op het gasnetwerk. Alle opties welkom, ter plaatse komen kijken, bespreekbaar.
vrijdag 8 september 2017

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Vloerverwarming ruimte +/- 25 m² en +|-10 m².Renovatie van woning.Verwarming via elektriciteit . De accumulatiekachels in de living ook vervangen.
vrijdag 8 september 2017

Onderhoud ketel Remeha

Onderhoud van de verwarmingsketel en nakijken drukvaten/ drukmeter.
woensdag 6 september 2017

Warmtepomp te installeren voor zwembad

We zijn van plan een bouwkundig zwembad te bouwen van 4 x 9 x 1,1/2 m 1. We hebben al het een en ander aangeschaft en beginnen in september/november met de werken.
woensdag 6 september 2017

Herstellen regenwaterpomp Grundfos

Af en toe wil de pomp niet meer aanslaan. Hij geeft dan bij vraag om water korte tijd een brom en slaat dan af. Manueel krijgen we hem nu nog aan de praat. Ik vermoed dat de condensator vervangen moet worden, maar ben niet specialist genoeg om dat zeker te weten. De pomp is een jp 5. Presscontrol PC15.

Partners

Partners van Casius