Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
335 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

zondag 21 april 2019

Onderhouden zonneboiler Regess

Sinds kort woon ik in een nieuwe woning. Hier is een zonneboiler van regess aangesloten en ik heb het idee dat de pomp wel loopt maar de temperatuur niet in de boiler. Daarnaast zou ik ook graag de opties zien om de zonneboiler op mijn vloerverwarming aan te laten sluiten en op de nieuwe badkamer.
donderdag 18 april 2019

Onderhouden zonneboiler Regess

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een onderhoud kan verrichten op een Regess zonneboiler. Tevens zoeken we ook vakmannen die deze zonneboiler tijdelijk zouden kunnen afbreken en opnieuw opbouwen (omwille van een verbouwing).
woensdag 17 april 2019

Aanleggen vloerverwarming, aangestuurd door Honeywell EvoHome

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen in de woonkamer en keuken, in de rest van het huis hangen radiatoren die via HC92 knoppen op een Honeywell controller zijn aangesloten, de ketel is aan ATAG blauwe engel 2 en is nu via een BDR91 unit aan-uit aangestuurd door de honeywell controller. Ik zoek een aannemer die affectie heeft met het honeywell systeem en weet hoe dit in elkaar zit. (dus geen discussies dat het niet werkt) De vloeren moeten ook uitgebroken worden, en weer gechapt. (methode sta ik voor open, infrezen, matten of met pinnen)
woensdag 17 april 2019

Waterput slaan of boren

Nieuwe waterput boren
woensdag 17 april 2019

Grond - water warmtepomp plaatsen

Mijn bestaande mazoutketel (37kW) is aan vervanging toe. Ik heb geen gasvoorziening in de straat. Ik overweeg een geothermische warmtepomp. Bedoeling is enkel verwarmen, vloerverwarming & enkele radiatoren & sanitair water, reeds deels verwarmd via zonneboiler.
woensdag 17 april 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Op dit moment verwarmen wij met warme lucht verwarming.Had graag een water wartepomp willen plaatsen.Kunnen deze twee systemen aan elkaar gekoppeld worden? 1 warmtepomp voor verwarming-water en koeling.
dinsdag 16 april 2019

Zonneboiler en hoogrendementsketel te plaatsen

We willen onze verwarmingsketel laten vervangen door een hoogrendementsketel op mazout. Ons huis heeft vloerverwarming op het gelijkvloers. Op de twee bovenste verdiepingen wordt verwarmd met radiatoren. We willen ook een zonneboiler laten plaatsen die losstaand kan werken, zodat we in de zomer de verwarming helemaal kunnen uitschakelen en zodat we eventueel elektrisch kunnen bij verwarmen. We zijn met 6 personen maar willen graag dat het systeem op meer gebruikers berekend is, zodat we een buffer opbouwen om ook tijdens een gedeelte van de herfst onze verwarming uit te schakelen.
dinsdag 16 april 2019

Drukvat vervangen voor een Viessman ketel

Drukvat vervangen van een Viessman ketel vitodens 100
zaterdag 13 april 2019

Grondwaterpomp plaatsen

Wij hebben een huis aangekocht waarbij de wc’s en buitenkanten op grondwater aangesloten waren. Na een defect van de pomp, heeft de vorige eigenaar deze afgetakt met leidingwater. Graag hadden we een correcte aansluiting, alsook een nieuwe pomp willen laten installeren. Deze staat binnen, dus zou een relatief stille pomp moeten zijn.
donderdag 11 april 2019

Waterput boren

Grondwater-put boren(spuiten) voor beregening gazon alleen. Heb vroeger 20 jaar geleden een put gehad maar door niet te gebruiken werkte deze niet meer. Put zat op 12 meter maar had ijzer in het water, kan geen kwaad voor gazon!