Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
321 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

woensdag 11 december 2019

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe

De mazoutketel is afgekeurd en moet vervangen worden. Liefst een mazoutketel zonder warm water.
donderdag 5 december 2019

Rioolbuizen vernieuwen en nieuwe leidingen leggen

Vernieuwen van oude rioleringbuizen. Ook aanleg nieuwe sanitaire leidingen in bijgebouw.
donderdag 5 december 2019

Regenwaterpomp herstellen

De Van Marcke/Pedrollo regenwaterpomp slaat onregelmatig aan en uit zonder dat er water wordt gebruikt/gevraagd. Op zoek naar een loodgieter voor een herstelling te maken.
donderdag 5 december 2019

Nieuwe doorstroomboiler installeren

Oude elektrische warmwaterboiler verwijderen. Hierna CV leiding omleggen en nieuwe elektrische doorstroomboiler installeren.
woensdag 4 december 2019

Gescheiden riolering plaatsen

Gescheiden riolering te plaatsen.
woensdag 4 december 2019

Gasleiding verlengen

Vanuit de hoofdleiding wil ik een extra gasaansluiting voor een oven in kelder laten leggen. Dit zou maximaal 5 meter nieuwe leiding zijn.
woensdag 4 december 2019

Regenwaterinstallatie plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput laten steken. Ook zou ik de bijhorende installatie willen laten installeren. Wij zouden graag het water dat we buiten gebruiken + de WC's hier opaan sluiten. Over het wasmachine zijn we niet zeker of dit wel goed is voor ons wasmachine.
woensdag 4 december 2019

Mazoutkachel nakijken

Mijn mazoutkachel brand niet goed, is een rechtstreekse leiding naar de kachel. Graag iemand die dit wil komen herstellen.
zaterdag 30 november 2019

Aansluiten gasfornuis

Aansluiten van een gasfornuis met elektrische oven, voorzieningen zijn al in het huis.
dinsdag 26 november 2019

Complete gas CV installatie plaatsen

Plaatsen van een volledige installatie cv in een woning waar nooit een cv installatie geplaatst is. Totale bewoonbare oppervlakte 140m² 5 ruimtes te verwarmen