Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
331 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

zondag 5 juli 2020

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op zuid-Oost georiënteerd pannendak. Zal gebruikt worden voor sanitair en warmwaterproductie. Het betreft een privé woning waar 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 en 10 wonen. Momenteel boiler op gas.
donderdag 2 juli 2020

Plaatsen van gaswandketel in een te renoveren woning

Gaswandketel plaatsen. Bijhorende radiatoren plaatsen (7of 8). Renovatieproject.
woensdag 1 juli 2020

Rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen

Nieuwe afvoer voorzien om nieuw toilet te plaatsen. Oude afvoeren nakijken en herstellen. Oude put in kruipkelder aanpassen of afkoppelen.
maandag 29 juni 2020

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.
maandag 22 juni 2020

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer van ong. 16m² en living van ong. 36m². Kan op licht hellend dak geplaatst worden of aan buitenmuur. Afvoer kan naar buiten.
zondag 21 juni 2020

Waterafvoerleidingen kruipkelder controleren

Wij willen graag de waterafvoerleidingen in onze kruipkelder laten controleren.
zaterdag 20 juni 2020

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen en aansluiten op aardgasnetwerk. Momenteel nog oude mazoutketel in kelder die gesaneerd moet worden.
vrijdag 19 juni 2020

Lokaliseren regenwaterput

Er zit een wachtbuis vanuit de garage door de kruipkelder. De regenwaterput staat aangeduid op plan, maar wij vinden hem niet. Woning is 10 jaar oud.
vrijdag 19 juni 2020

Schouw aanpassen

Momenteel zijn er in de bouw open of atmosferische branders geinstalleerd maar ik heb een aanvraag gekregen om een condensatieketel te plaatsen. In de gemeenschappelijke schouw zou er nog voldoende plaats moeten zijn om een pijp voor condensatie te plaatsen. Kan dan eventueel elke eigenaar overschakelen naar condensatieketels?
woensdag 17 juni 2020

Vloerverwarming nat systeem (in de chape)

Vloerverwarming met nat systeem (in de chape) installeren. Oppervlakte tussen 10 en 50 m²