Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
329 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Limburg:

vrijdag 16 augustus 2019

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering
donderdag 15 augustus 2019

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put die in voortuin ligt, afsluiten en afvoer direct op de riolering aansluiten.
donderdag 15 augustus 2019

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Leiding gesprongen,gn water meer in de woning . Wil van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe condensatieketel op gas te laten plaatsen . 1 nieuwe radiator en een paar klein werkjes.
woensdag 14 augustus 2019

Verwarmingsketel herstellen

Brander probeert te starten, maar lukt niet. Buderrus gasbrander
woensdag 14 augustus 2019

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.
dinsdag 13 augustus 2019

Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair

Nazicht van Vaillant toestellen, een condensatieketel en zonneboiler. Aanpassing van een sanitaire leiding en vervangen kranen.
zondag 11 augustus 2019

Aansluiten van waterput

We hebben een waterput van 10.000 liter in de grond maar alle aansluitingen ( van regenafvoerpijpen naar put en overloop en leiding met pomp en kraantje (enkel voor gebruik in de tuin) moeten nog geïnstalleerd worden
zondag 11 augustus 2019

Regenwaterpomp Wilo type mhe 305 EM nazicht

De motor van de pomp werkt ook de controler er bovenop, hij zuigt alleen geen water meer naar boven waardoor die in storing gaat wat heel normaal is, ik denk dat de dichtingen vervangen dienen te worden. Nieuwe installie moet gecontroleerd worden en gevuld.
vrijdag 9 augustus 2019

Waterbuis kloppen

Ik heb 25 jaar grondwater gehad, Maar nu trekt de pomp vacum, ik wil graag opnieuw een nieuwe buis laten kloppen op een nieuwe plaats....Hier was de buis+- 8,50 diepte.
vrijdag 9 augustus 2019

Putboring uitvoeren

Ik wil een put laten boren in de tuin om voldoende grondwater te hebben om de tuin te sproeien