Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Alken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Alken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Alken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Alken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Alken:

Nieuwe CV installatie plaatsen

Bestaande luchtverwarming op mazout dient vervangen te worden. Naar een nieuwe luchtverwarming of vloerverwarming. De 1e oppervlakte is 100m². Liefst vervangen door gas indien mogelijk. Volledige vloer wordt uitgebroken ( oude tegels liggen nog in zand)

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

In de woning is geen CV, momenteel een elektrische verwarming in kamers. In veranda heb ik palletkachel, ik zou graag voledige CV met raditoren hebben. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Grond - Water warmtepomp

Grond water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw woning. Graag advies.

Plaatsen van regenwaterput

We zouden op heel korte termijn een regenwaterput willen laten plaatsen. Plaatsing inclusief alle mogelijke opties bekijken (filter, pomp, aansluitingen... ) Onze dakoppervlakte is 56m² plat dak en 64 m² hellend dak. De regenwaterput komt onder onze oprit (verkeersbelasting?). Water te gebruiken voor sanitair en dergelijke.

Overgaan van steenkoolverwarming naar aardgasverwarming

Van steenkool verwarming naar aardgasverwarming.

Oude mazoutketel vervangen door hoogrendementsketel

Ik heb momenteel verouderde mazoutketel met verouderde pompen en slecht geïsoleerde boiler. Wil een nieuw systeem op hoogrendementsketel gas met boiler van 200 liter en mogelijk ook zonneboiler ernaast.

Vervangen van oude cv ketel

Vervanging cv ketel van het jaar 1992. Voorkeur merk heb ik niet.

HR-ketels en condensatieketels

Graag wil ik offerte voor HR-ketel en condensatieketel van verschillende merken, dit voor een bewoonbare oppervlakte van 160 m². Er moeten geen radiatoren geplaatst worden-enkel de ketel.

Onderhoud mazoutketel

Onderhoud mazoutketel

Verbeteren of vervangen van systeem accumulatie

Bestaande accumulatie verbeteren of vervangen Vloerverwarming op electriciteit