Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Beringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Beringen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Beringen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Beringen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Beringen:

Vervangen leidingbuizen wasbakken

Leidingbuizen van 4 wasbakken vervangen wegens roest.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

1 ste verdieping, ruimte +/- 40 m², koelen en verwarmen. Appartement. Nu centrale mazoutketel met 6 appartementen. Totaal 76 m².

Nieuwe gasketel plaatsen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe CV-ketel op aardgas. Gaat om een appartementsgebouw. Er moet mogelijks ook een afvoer worden geplaatst.

Omschakeling naar gasverwarming

Stoken nu met mazout en willen overschakelen op gas . Nu reeds 1000 l gestookt in 1 maand tijd. Waarschijnlijk lek. Woning : GLV woning.

Sanitaire werken in badkamer uitvoeren

Ben bezig met een badkamer te renoveren en zoek een loodgieter voor de leidingen te vervangen en inbouw elementen van kranen te plaatsen + een hangtoilet te installeren. Materialen reeds aangekocht.

Warmtepompboiler plaatsen

De huidige CV ketel op gasl zou vervangen moeten worden door iets anders. Ik dacht aan een warmtepompboiler indien mogelijk.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik verwarm momenteel met een pelletkachel op de gelijkvloers, maar in de slaapkamers verwarm ik nu elektrische. En dat is waar ik graag van af wil. Ik heb ook een mazoutketel die ik nu 1. 5 jaar niet meer gebruik.

Herstel lekkende boiler

De boiler verliest veel water. Vooral na het gebruiken van warm water voor bad of douche. Het overloopventiel moet waarschijnlijk vervangen worden.

Huidige ketel vervangen door HR ketel

De bestaande gasketel (13 j oud) voldoet niet meer aan de opgelegde vereisten, er moet een nieuwe aangeschaft worden. Graag een HR ketel. Graag een Vaillant of ander ketel.

Ophangwc herstellen

Ophangwc blijft lopen. Deze moet hersteld worden.