Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Berlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Berlingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Berlingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Berlingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Berlingen:

Doorstromer herstellen

Er komt geen warm water meer uit mijn: "Junkers HydroPower Digit" Ik hoor deze nu opnieuw niet meer aanslaan. Was duidelijk te horen bij het openen van de kraan.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

2 gaskachels weghalen en 10 kamers voorzien van verwarming op gas over 3 verdiepingen. Aansluiting voor gas en dergelijke zijn er, loodgieterij moet nog voltooid worden.

Lek ACV condensatieketel herstellen

We hebben een lek aan de leidingen van de verwarmingsinstallatie. Cilinder waar vier leidingen op aankomen lekt.

Regenwaterpomp herstellen

De pomp slaat niet meer aan als er water nodig is voor toilet. Ook bij overschakeling naar waterleiding slaat de pomp niet aan. De pomp geeft telkens een foutmelding met rood lampje dat blijft branden. Merk: Leo, type: PS-04A

Aanleggen gasleiding

Wij hebben nu momenteel een mazouttank (3 liter) in huis maar hadden graag gas gelegd in huis.

Aansluiten regenwaterput

Wij hebben een regenwaterput (ongeveer 5000 liter, denk ik) die niet aangesloten is, graag wil ik deze laten aansluiten voor gebruik. Regenwaterput bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Doortrekken gasleiding

Er zou nog een gasleiding moeten doorgetrokken worden van de hal naar de keuken, zodat ik mijn gasvuur kan aansluiten daarop. Het zijn toch enkele meters van de hal naar de keuken, ik schat 12 meter (kan ook meer zijn).

Periodiek onderhoud chaffoteaux ketel

Periodiek onderhoud cv-ketel merk chaffoteaux talia green. Momenteel storing stopt vaak en moet dan gereset worden. De vlam blijft niet branden als je de temperatuur lager zet.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Onderhouden van 6 gaskachels

Onderhoud van 5 gaskachels en onderhoud + vervangen vuurvast glas 1 gaskachel Nestor Martin + opmaak van het benodigde papierwerk