Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bilzen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp in NB plaatsen, nieuwe installatie plaatsen en sanitair, warmtepomp plaatsen in NB, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, brander op pellets plaatsen, condensatieketel plaatsen, palletbrander en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, complete CV op aardgas plaatsen met radiatoren, lucht - Water warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen van huidig toestel naar een condensatieketel, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Bilzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bilzen:

2 jaarlijks onderhoud van de centrale verwarming

Ik zoek een vakman voor 2 jaarlijks onderhoud CV op mazout.

Installateurs gaskachel

Ik zou een gaskachel willen laten plaatsen. De kachel en schouw is aanwezig. Er zou een gat van 100mm moeten geboord worden, schouw plaatsen, gasleiding van de meter tot aan de kachel (ongeveer 3m) leggen. Het is geen groot werk maar zou dringend moeten gedaan worden. Het is voor mijn moeder (90jaar) die we van boven naar onder hebben moeten verhuizen om trappen te vermijden.

Condensatieketel plaatsen

Een condensatieketel plaatsen en aansluiten op de mazouttank. De mazouttank heb ik al.

Nieuwe chauffage en onderhoud mazoutketel

Prijsofferte nieuwe chauffage en onderhoud mazout ketel Chauffage kapot gesprongen in de keuken. Scheur in midden. Veel water lekkage. Radeloos en dringend nood aan hulp van specialist. Liefst zo snel mogelijk heb kleine kindjes.

Aardgasboiler leveren en plaatsen

Plaatsen en leveren van aardgasboiler

Vervangen van verwarmingsketel

Appartement ongeveer 90 m2. Het wordt verhuurd aan koppels met max 1 kindje. Huidig ketel moet vervangen worden.

Herstellen defecte regenwaterpomp

Regenwaterpomp voor put van 5000l stilgevallen en geeft foutmelding bij poging tot resetten.

Nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag een nieuwe gasketel willen laten plaatsen daar die van ons stuk is. Bij deze dan best een condensatie ketel als de prijs meevalt.

Installeren van pelletkachel

Wij willen graag een pelletkachel installeren en dat aangesluiten op onze centrale verwarming want wij hebben momenteel mazout maar wij willen liefst zo snel hiervan af stappen. Ik hoop dat ik nuttige informatie krijg om ons huisje ecologisch ons huisje kunnen verwarmen.

Vervangen van Radson

Vervangen Radson gasketel door nieuwe HR-gasketel. Vermogen van 25 kw is voldoende.

Luchtverwarming plaatsen in handelspand

Nieuwe verwarming in handelspand van +- 200m². Voorkeur is luchtverwarming

Plaatsen van een waterverzachter

Plaatsen van een waterverzachter :Apic b type

Regenwaterrecuperatie

regenwaterrecuperatie =de volledige installatie bij een bestaande woning

Terrasverwarmer

plaatsen van 2 buitenterrasverwarmers op aardgas langwerpig formaat

Momenteel zijn wij voorzien van een ...

Momenteel zijn wij voorzien van een Buderus Lagana g105 (niet logano) Graag ontvang ik informatie over het vervangen van deze ketel en ook het rendementsverschil van de ketel t.o.v. een nieuwe. Ook hebben we een ietwat oudere boiler, eventueel zouden we die willen vervangen door ofwel een boiler die op de stookolie werkt ofwel willen we ervoor zorgen dat de ketel rechtstreeks het water aan de warme kranen geeft. Alvast bedankt

airco voor praktijkruimte

airco voor praktijkruimte