Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Diepenbeek heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Diepenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Diepenbeek of directe omgeving.

34 klanten uit Diepenbeek bevelen een bij Casius in Diepenbeek aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Diepenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, leggen sanitair en verwarming, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, nieuwe condensatieketel, vervangen en plaatsing van geiser op aardgas, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Diepenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Diepenbeek:

Plaatsen thermostaat

Ik wil graag een thermostaat erbij die ik via mijn gsm kan bedienen en die evt compatibel is met apple homekit. Graag gasketel met thermostaat bedienbaar met apple homekit.

Aardgas aansluiten

We hebben nog gees gas in huis, maar er ligt wel gas bij ons in de straat. Dus er moet een aansluiting gebeuren, mazoutton moet opgevuld worden, en de mazoutketel moet dus vervangen worden door CV ketel op hgas.

Onderhoud mazoutketel-keuren mazoutton

Onderhoud van de mazoutketel en keuren van de mazoutton. Verouderde installatie in een huurhuis.

Waterput boren

Wat is de prijs voor een put te boren? Voor drinkwater

Gasgeiser controleren / vervangen

Wij hebben een stacaravan op ons terrein staan. De geiser weigert dienst momenteel en zou eens onderhouden moeten worden.

Jaarlijks onderhoud CV ketel

Onderhoud door erkende technieker. Mazoutketel PLU 153 van Oertli/Remeha.

Vervangen gasketel

Oude gasketel "Radson 2000" vervangen

Gas geiser controleren / vervangen

Mijn badgeiser die in de garage hangt valt steeds uit na 5 a 10 minuten douchen. Voor een bad te vullen moet ik minstens 4 x de geiser weer aanzetten. De waakvlam brand heel zuinig, geiser valt enkel uit na volle verbranding. Het betreft een Junkers geiser uit 1993.

Nazicht van ketel

Ik verhuis binnenkort, zou dus mijn verwarmingsketel moeten laten nazien. Dit is een ketel op gas. Kan u mij meedelen wat me dit zou kosten?

Overstappen van mazout naar aardgas

Stoken op mazout en willen overstappen naar aardgas. Informatie rond de soorten ketels. Prijsofferte . Ter plaatse komen kijken.

Omschakeling naar aardgasverwarming

Omschakeling van elektriciteit naar aardgas - kelder en kruipkelder aanwezig - 1 grote oppervlakte van 80 m³ - dubbel glas, vensters tot op de grond, aan zuiderkant - schouw aanwezig

Plaatsen van warmwater teller

Graag vrijblijvende offerte voor plaatsen van warmwater tellers (van Techem/Caloribel) in gebouw van 7 appartement. Adresgegevens bij afspraak.

Vervangen van ketel

Ik wil overschakelen van mazout naar gas. Ik heb enkel een nieuwe ketel nodig.

Kraan te herstellen

De kraan van het bad lekt. Ik zou dit graag gemaakt hebben

Waterpomp te installeren

Put boren in garage, waterpomp installeren en aansluiten op toilet

Waterput te boren

Waterput boren. Ik had graag een waterput laten boren in mijn tuin/garage om mijn planten, groenten te besproeien. Gelieve ook in de offerte de prijs van de pomp te vermelden.

Inrichting van een douchekamer

Opnieuw installeren van douchekamer, douche, betegeling, leidingen.

Aardgasverwarming aan te leggen

Wij willen overschakelen van stookolie naar aardgas. Graag een vrijblijvende offerte voor het aansluiten van een bestaande installatie (convectoren) van een aardgasketel.

Ontstoppen afvoerleiding keuken

Waarschijnlijk uitvoeren van breekwerk om de verstopping op te lossen. Afvoer verstopping op appartement tweede verdieping. In andere appartement op eerste is er geen enkel probleem.

Installatie nieuw badkamermeubel

Heb een nieuw badkamermeubel gekocht, bestaande uit 2 kolomkasten, ondermeubel met dubbele wasbak en spiegelbovenkast, welke dient geplaatst t.v.v. oud badkamermeubel. Waterleidingen en afvoer dienen ook aangepast. Graag offerte hiervoor. P.S. wil oud badkamermeubel desnoods zelf afbreken.

Woning renoveren

Heb een woning gekocht en wil die renoveren. werd op mazaout gestookt en wil dit omschakelen naar aardgas.

oude mazoutketel vervangen door ...

oude mazoutketel vervangen door condensatieketel.

nieuwe mazoutketel en nieuwe leidingen ...

nieuwe mazoutketel en nieuwe leidingen van stal naar woning

wij hebben een niet te identificeren lek ...

wij hebben een niet te identificeren lek in de leiding van de verwarming graag kontakt met iemand die de leiding c.qde verwarming kan vervangen zonder al te veel kap en breekwerk.