Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor zonneboiler en hoogrendementsketel te plaatsen :

Zonneboiler en hoogrendementsketel te plaatsen

We willen onze verwarmingsketel laten vervangen door een hoogrendementsketel op mazout. Ons huis heeft vloerverwarming op het gelijkvloers. Op de twee bovenste verdiepingen wordt verwarmd met radiatoren. We willen ook een zonneboiler laten plaatsen die losstaand kan werken, zodat we in de zomer de verwarming helemaal kunnen uitschakelen en zodat we eventueel elektrisch kunnen bij verwarmen. We zijn met 6 personen maar willen graag dat het systeem op meer gebruikers berekend is, zodat we een buffer opbouwen om ook tijdens een gedeelte van de herfst onze verwarming uit te schakelen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Diepenbeek (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler en hoogrendementsketel te plaatsen uit heel België:

Zonneboiler en hoogrendementsketel

Momenteel is er een ketel op mazout, deze willen we graag vervangen door een hoogrendementsketel op gas. De leidingen komt men reeds leggen maar we zouden deze ketel willen combineren met een zonneboiler.

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.

Vervangen door hoogrendementsketel

Hoogrendementketel ter vervanging. Nu hebben we een Combiketel. Ik twijfel aan zonneboiler of warmtepomp. Interessant voor ons ? Graag info.

Zonneboiler en hoogrendementsketel

Interesse voor een zonneboiler te plaatsen en hoogrendementsketel. Graag advies en prijsofferte. Ter plaatse komen kijken.

Oude mazoutketel vervangen door hoogrendementsketel

Ik heb momenteel verouderde mazoutketel met verouderde pompen en slecht geïsoleerde boiler. Wil een nieuw systeem op hoogrendementsketel gas met boiler van 200 liter en mogelijk ook zonneboiler ernaast.

Plaatsen van hoogrendementsketel

Hoge rendementsketel met eventuele combinatie van zonneboiler

Onderhoud Wolff hoogrendementsketel en zonneboiler

Gezien onze installateur niet meer bereikbaar is zoeken we een nieuwe onderhoudsman voor onze C. V. Ketel: is 3. 5 jaar oud en kreeg vorig jaar nog onderhoud. Eveneens interesse in nazicht van onze zonneboiler merk Viessmann. Regio NW-Brussel