Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Dilsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Dilsen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin, lucht - Lucht warmtepomp installeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Dilsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Dilsen:

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Vervangen van mazoutketel door warmtepomp. Bestaande radiatoren blijven behouden.

HR of condensatieketel plaatsen

Met stookolie of mazout. Bestaande ketel is een Buderus Lugano met Riello brander, bouwjaar 1981 met Viessmann boiler van 1998 Het systeem wordt weersafhankelijk gestuurd door een TEM computer met buitensensor. Ik wil overgaan op een hoogrendement of een condenserende Mazoutketel.

Radiatoren op verdieping plaatsen

We willen de eerste etage gaan gebruiken voor vaste woonruimte. Beneden is cv ingericht, ketel staat in kelder. We willen nu op 1e etage 3 radiatoren plaatsen (zithoek, badkamer en slaapkamer). Wij zoeken iemand die dit voor ons kan uitvoeren op korte termijn.

Warmtepomp installeren in bestaande woning

Het betreft een verbouwing van een oude vrijstaande woning met veel grond De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw Verwarming op stookolie.

Gasketel installeren

Mazoutketel vervangen door gasketel.

Verwarming installeren

Ik had graag een vakman langs laten komen om te bekijken om mijn verwarming te laten vernieuwen. Weet niet goed of ik nog mazout wil behouden of nieuwe gas aanleggen.

Condensatieketel plaatsen en aansluiten

Installatie + condensatieketel met doorstromer + dubbelwandige buis schouw 6 meter + aansluiting tot aan gasmeter.

Vervangen verwarmingsketel naar HR of condensketel

Vervangen van ketel, met bijbehorende werken, vervangen van galvanize buizen in kelder. Graag prijs en advies rond HR ketel of condensatieketel.

Gasketel plaatsen

Mazouttank 4995 liter laten vervangen door gasketel en wellicht met radiatoren

Condensatieketel voor verwarming en warm water

Wij willen een nieuwe condensatie ketel aanschaffen voor de verwarming en warm water onze ketel is kapot dus moet dit op een zeer korte termijn gebeuren daar we in de kou zitten en ook geen warm water hebben. Ons huis is ouder dan 25 jaar.

Vervangen van hr-gaswandketel merk Viesmann

Vervangen van HRgaswandketel, liefst merk Viesmann Graag prijsofferte. Adresgegevens bij afspraak.

Herstellen of vervangen van verwarmingsketel

Herstelling verwarmingsketel want die lekt. Waarschijnlijk is de ketel aan vervanging toe want is toch al zeer oud. Betreft combi ketel : verwarming en warm water. Adres is na te vragen door de loodgieter zelf.

Vervangen oude verwarmingconvector naar radiator

Een oude verwarmings- convector in slaapkamer vervangen door een radiator.

Grondwaterpomp te plaatsen

ik wil een put laten slagen in de grond voor gebruik van grondwater. het gebruik ( met pomp) voor de tuin te voorzien van water, ook eventueel gebruik toiletten en wasmachine

Vervangen van bestaande verwarmingsketel

Graag prijsofferte voor hoge rendementsketel ter vervanging van buderus g 205. Waarschijnlijk met boiler?

Plaatsen HR ketel

Plaatsen HR ketel op gas plus radiatoren 5 tot 6 stuks.

Vervanging van CV ketel

Vervanging van ketel die zorgt voor zowel warm water als verwarming. Momenteel een Ariston ACO 32 MFFI in gebruik die niet meer wil opstarten. Ketel hangt in een enge ruimte onder de trap in de garage.

Wc herinrichting

Graag hadden wij een nieuwe wc geplaatst en installatie van handenwasbakje. Ook nieuwe radiator en de wc volledig betegelen.

Leveren en plaatsen van een verwarmingsketel

Leveren en plaatsen van een verwarmingsketel. CONDENSERENDE MAZOUTKETEL buderus GB125/30KW.

NIEUWBOUW

Ik wil graag een offerte van mijn verwarming en ventilatie system D

living, keuken, hal en toilet worden ...

living, keuken, hal en toilet worden voorzien van vloerverwarming van Steka. Beneden dient een verwarming te komen in het bureel en de berging. Boven hebben we 2 slaapkamers en 1 badkamer die verwarmt dient te worden. Wij willen een hr plus ketel (condensatieketel van vaillant). de verwarmingen mogen standaard witte platen zijn. met vriendelijke groeten fam de Ruijter

Vervanging van een verouderde ...

Vervanging van een verouderde mazoutketel, plaatsen van een boiler voor het warm water en de inrichting van een nieuwe badkamer.