Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Dilsen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Dilsen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Dilsen of directe omgeving.

34 klanten uit Dilsen bevelen een bij Casius in Dilsen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Dilsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, installatie condensatieketel, cV op gas of pellets plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Dilsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Dilsen:

Verwarming installeren

Ik had graag een vakman langs laten komen om te bekijken om mijn verwarming te laten vernieuwen. Weet niet goed of ik nog mazout wil behouden of nieuwe gas aanleggen.

Condensatieketel plaatsen en aansluiten

Installatie + condensatieketel met doorstromer + dubbelwandige buis schouw 6 meter + aansluiting tot aan gasmeter.

Vervangen verwarmingsketel naar HR of condensketel

Vervangen van ketel, met bijbehorende werken, vervangen van galvanize buizen in kelder. Graag prijs en advies rond HR ketel of condensatieketel.

Gasketel plaatsen

Mazouttank 4995 liter laten vervangen door gasketel en wellicht met radiatoren

Condensatieketel voor verwarming en warm water

Wij willen een nieuwe condensatie ketel aanschaffen voor de verwarming en warm water onze ketel is kapot dus moet dit op een zeer korte termijn gebeuren daar we in de kou zitten en ook geen warm water hebben. Ons huis is ouder dan 25 jaar.

Vervangen van hr-gaswandketel merk Viesmann

Vervangen van HRgaswandketel, liefst merk Viesmann Graag prijsofferte. Adresgegevens bij afspraak.

Herstellen of vervangen van verwarmingsketel

Herstelling verwarmingsketel want die lekt. Waarschijnlijk is de ketel aan vervanging toe want is toch al zeer oud. Betreft combi ketel : verwarming en warm water. Adres is na te vragen door de loodgieter zelf.

Vervangen oude verwarmingconvector naar radiator

Een oude verwarmings- convector in slaapkamer vervangen door een radiator.

Grondwaterpomp te plaatsen

ik wil een put laten slagen in de grond voor gebruik van grondwater. het gebruik ( met pomp) voor de tuin te voorzien van water, ook eventueel gebruik toiletten en wasmachine

Vervangen van bestaande verwarmingsketel

Graag prijsofferte voor hoge rendementsketel ter vervanging van buderus g 205. Waarschijnlijk met boiler?

Plaatsen HR ketel

Plaatsen HR ketel op gas plus radiatoren 5 tot 6 stuks.

Vervanging van CV ketel

Vervanging van ketel die zorgt voor zowel warm water als verwarming. Momenteel een Ariston ACO 32 MFFI in gebruik die niet meer wil opstarten. Ketel hangt in een enge ruimte onder de trap in de garage.

Wc herinrichting

Graag hadden wij een nieuwe wc geplaatst en installatie van handenwasbakje. Ook nieuwe radiator en de wc volledig betegelen.

Leveren en plaatsen van een verwarmingsketel

Leveren en plaatsen van een verwarmingsketel. CONDENSERENDE MAZOUTKETEL buderus GB125/30KW.

NIEUWBOUW

Ik wil graag een offerte van mijn verwarming en ventilatie system D

living, keuken, hal en toilet worden ...

living, keuken, hal en toilet worden voorzien van vloerverwarming van Steka. Beneden dient een verwarming te komen in het bureel en de berging. Boven hebben we 2 slaapkamers en 1 badkamer die verwarmt dient te worden. Wij willen een hr plus ketel (condensatieketel van vaillant). de verwarmingen mogen standaard witte platen zijn. met vriendelijke groeten fam de Ruijter

Vervanging van een verouderde ...

Vervanging van een verouderde mazoutketel, plaatsen van een boiler voor het warm water en de inrichting van een nieuwe badkamer.