Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Dilsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Dilsen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Dilsen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Dilsen:

Foutmelding van boiler herstellen

Mijn verwarming (Vaillant) slaat niet meer aan, deze geeft volgende foutmelding F22. Zou er iemand kunnen langskomen om dit te bekijken en herstellen?

Waterpomp herstellen

Wij hebben een waterpomp die blijft draaien. Er is waarschijnlijk drukverlies.

Waterput boren

Vakman nodig voor het boren van een waterput voor tuin

Herstellen of vervangen lucht - water warmtepomp

De huidige warmtepomp (19kW van 2011) ligt in panne ( warmtewisselaar).We verwarmen momenteel met een CV op stookolie (installatie van 1980) met klassieke radiatoren. Er zijn zonnepanelen aanwezig die op jaarbasis 10.000kW produceren. We willen dus een bivalent systeem met de nadruk op het gebruiken van de zelf gegenereerde stroom met een lucht/water warmtepomp..

Hybride warmtepomp plaatsen

Het betreft een groot huis waar wij terug gaan inwonen. Er staat momenteel een mazoutketel. Wij willen alle opties voor hernieuwbare energie eens bestuderen.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Gelijkvloers huis met living,keuken,gang en badkamer allemaal op vloerverwarming en drie slaapkamers met radiatoren. Momenteel wordt er verwarmd met mazout De installatie zal moeten dienen om te verwarmen , afkoelen en voor sanitair warm water te zorgen .

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding verlengen naar keuken voor gasfornuis +keuring. De keuken zal geplaatst worden in juli. De sleutels van het nieuwe huis is eind juli. Dan pas de werken uit te voeren.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Vervangen van mazoutketel door warmtepomp. Bestaande radiatoren blijven behouden.

HR of condensatieketel plaatsen

Met stookolie of mazout. Bestaande ketel is een Buderus Lugano met Riello brander, bouwjaar 1981 met Viessmann boiler van 1998 Het systeem wordt weersafhankelijk gestuurd door een TEM computer met buitensensor. Ik wil overgaan op een hoogrendement of een condenserende Mazoutketel.

Radiatoren op verdieping plaatsen

We willen de eerste etage gaan gebruiken voor vaste woonruimte. Beneden is cv ingericht, ketel staat in kelder. We willen nu op 1e etage 3 radiatoren plaatsen (zithoek, badkamer en slaapkamer). Wij zoeken iemand die dit voor ons kan uitvoeren op korte termijn.