Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Donk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Donk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Donk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Donk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Donk:

Grondwaterput boren voor tuin besproeien

Ik wil een grond waterput laten boren voor de tuin (gazon) te besproeien.

Onderhoud ketel Remeha

Onderhoud van de verwarmingsketel en nakijken drukvaten/ drukmeter.

Regenwaterpomp Aquaprof herstellen en afvoer voor dompelpomp

Ik heb een regenwaterpomp van DAP (Aquaprof basic 30/50) deze pomp was reeds in mijn huis geinstalleerd bij aankoop van het huis (3j oud) De pomp werkt nu enkel nog op leidingwater (regenwaterton is vol) en de pomp springt constant uit en terug aan. 2 de klein werk, in de kruipkelder is een afvoer voorzien voor de waterontharder, ik had daar ook graag een afvoer voor de dompelpomp voor de kelder leeg te pompen (pomp aanwezig). Ev: offerte om afwasmachine/ wasmachine ook op regenwater aan te sluiten.

Aansluitingen/plaatsing sanitair voor 2 woonprojecten

Graag offerte voor volgende activiteiten (telkens voor 2 halfopen woningen) - enkel plaatsing-geen materialen, eventueel hulpstukken: - AANSLUITING collectoren: > Regenwater, warm/koud sanitair, vloerverwarming - Installatie regenwaterinstallatie: pomp, filters aansluiting - Plaatsing en aansluiting bad + douche (bak + kraan + wand) - Aansluiting toevoer 2 WCs (WC zelf worden geplaatst)+ plaatsing en aansluiting handwasbakje. - Installatie, aansluiting buitenkraan - Installatie gaswandketel met ingebouwde boiler, 10l - BUDERUS. Koppeling gasafvoer - Aansluiting, plaatsing radiatoren (4 radiatoren)

Installatie centrale verwarming op ...

Installatie centrale verwarming op aardgas met condensatieketel, ter vervanging van vloerverwarming op electriciteit

verandering van de centrale verwarming ...

verandering van de centrale verwarming van mazout naar aardgas, plaatsen van 1 extra radiator en plaatsen van 10 thermostatische kranen