Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Fundering verstevigen

Muur van de bijbouw zakt. De fundering moet verstevigd worden. Ook eventueel buitenrioleringen vernieuwen.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput van 10m³ + bezinkput van 5m³ laten plaatsen in mijn voortuin. Bereikbaar voor kraan om te graven. betonnen put kan er over de heg vanop straat ingezet worden. Diepte: regenwater loopt er in op ongeveer 90-95 cm hoogte (onderkant buis) Positie: waar nu het kippenhok staat (zie foto's) Met deksel op maaiveld voor controle en onderhoud pomp.

Aansluiten van waterput

We hebben een waterput van 10.000 liter in de grond maar alle aansluitingen ( van regenafvoerpijpen naar put en overloop en leiding met pomp en kraantje (enkel voor gebruik in de tuin) moeten nog geïnstalleerd worden

Herstellen van gaskachel Flandria ghisa

Nazicht gaskachel.De waakvlam werkt niet meer.

Aardgasleiding trekken voor kookplaat

Ik heb een kookplaat gekocht op aardgas en nu er een extra leiding geplaatst moeten worden.

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp slaat constant aan en uit niet genoeg druk.

Geiser vervangen in stacaravan

Vakman voor vervanging geiser en leidingen in stacaravan. Regio Genk.

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen regenwaterput

Grondwaterpomp vervangen

De waterpomp dient vervangen te worden. Zou graag een LEADER hydrofoorpomp laten installeren. Momeneel staat er een pomp met vat (SAER) maar is zijn druk weer aan het verliezen. Er staat wel een terugslagklep.

Waterput en pomp plaatsen

Wij hadden graag een grondwaterpomp laten plaatsen. Na navraag bij de buren heb ik begrepen dat wij pas op 35 of 40 meter water hebben. Bedoeling is om in de tuin te gebruiken.