Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp in NB plaatsen, nieuwe installatie plaatsen en sanitair, warmtepomp plaatsen in NB, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, brander op pellets plaatsen, condensatieketel plaatsen, palletbrander en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, complete CV op aardgas plaatsen met radiatoren, lucht - Water warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen van huidig toestel naar een condensatieketel, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Warmtepomp plaatsen in NB

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Advies. Wil zo weinig mogelijk maken energie kosten maken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw

Gasketel plaatsen

Beschik momenteel over centrale verwarming met mazoutketel. Overschakelen naar gasketel is wenselijk, liefst de werken uitvoeren in zomer periode. Alles van A tot Z , nieuwe leidingen leggen... Met aardgas.

Mazoutketel vervangen door pellet

Had eerst een mazoutketel maar heb die weg gedaan en in plaats ervan moet er een pallet kachel komen die aan de radiatoren kan worden aangesloten.

Waterleiding dringend vervangen of herstellen

De leiding van de ketel is losgekomen en valt niet meer te herstellen. Leiding moet dringend vervangen worden. Waterleiding.

Hybride warmtepomp plaatsen

We hebben convectoren en radiatoren in het huis. We willen een hybride warmte pomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen en dan de bestaande gasketel gebruiken moest het systeem het niet meer trekken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Vervangen van 2 radiatorkranen + inlaatventiel Boschwasmachine vervangen

Ik heb 2 (oudere) radiators waarvan 1 wel warmt maar de badkamer niet voldoende verwarmt en 1 radiator in de veranda die helemaal niet verwarmt. (misschien binnenwerk radiatorkranen vast? ) De andere radiators werken perfect. Er zou ook het inlaatventiel van mijn Boschwasmachine vervangen moeten worden.

Installeren van warmtepomp

Geen gasaansluiting, onderzoek naar alternatieven bij renovatie. Hoge grondwaterstand. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Verwarming met stookolie. Ook interesse in houtpelletketel , graag advies.

Regenwaterput boren

Ik wil een regenwaterput laten boren. Dit water moet gebruikt worden voor het toilet en wasmachine. Er moeten ook leidingen gelegd worden.

Plaatsen van regenwaterput

Ben bezig met het renoveren van een woonst en had ook graag een regenput voorziek aangzien deze er nog niet is. Aangzien we een gezin van 5 zijn lijkt dit me interessant.

Nieuwe boiler plaatsen en leidingen verleggen

Er hangt nu een boiler op de badkamer maar die wil ik verplaatsen naar de keuken, daar is ook de collector. De nieuwe boiler moet nog worden aangekocht in samenspraak met de vakman.

Ophangwc herstellen en tegels verwijderen en opnieuw terugplaatsen

Bekasting ophang wc vervangen. Aparte toilet die ingebouwd is tussen twee muren. Hier zijn mds platen tegen. Tegels moeten verwijderd worden. Nieuwe bekasting maken. Opnieuw betegelen.. Ook controleren of de werking van de huidige wc nog goed is en desnoods stukken vervangen.

Onderhoud zonneboiler

Graag wil ik de zonneboiler laten onderhouden.

Waterput boren

Put boren voor grondwater te gebruiken om tuin te besproeien en dergelijke.

Nieuwe buizen aanleggen en condensatieketel plaatsen met radiatoren

Zouden nieuwe buizen moeten aangelegd worden. Het huis is volledig onderkelderd (kruipkelder). Wij willen ook 4 nieuwe radiatoren.

Vervangen huidige ketel door gasketel

Nu staat er mazoutketel en wil het vervangen door gasketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Vervangen oude ketel

Versleten mazoutstookketel vervangen, vóór volgende winter. (in principe door mazoutketel, ten laatste in oktober)

Volledige CV installatie

Volledige installatie centrale verwarming dit is voor een renovatie.

Dringend loodgieter nodig

Problemen in de badkamer: - Lek van de sifon van het bad. - Leiding zit in muur.

Tuberen van gemeenschappelijke schouw

Appartementsgebouw met 3 verdiepingen. Gemeenschappelijke schouw moet getubeerd worden voor gebruik van gas condensatieketels. Graag zo snel mogelijk indien kan.

Plaatsen van lavabo en toilet

Plaatsen van lavabo en toilet.Plaatsing materiaal reeds aangkocht.

Plaatsen van CV ketel op aardgas

Plaatsen van CV ketel op aardgas en vervangt dan de bestaande mazoutkachel voor verwarming en warm water.

Vloerverwarming in nieuwbouw

Nieuwbouw, vloerverwarming in alle ruimtes en warm water. Oppervlakte is een totaal 192 m². Vanaf de maand juli kunnen de werken starten.

Plaatsing terugslagklep riolering

Terugslagklep plaatsen om rioleringswater tijdens hevige regenval tegen te houden.

Plaatsen van energiezuinige installatie

Huidige installatie =21 jaar oud en bestaat uit ketel Chappee NXR1-brander Chappee CF E 9 en boiler ACV. Aantal radiatoren: living 5, keuken 1, berging 1, hall 1, wc 1, badkamer 1, SLK GLV 1. Bovenverdieping 140 m2 staat leeg; er zijn 6 radiatoren. Mazoutton van 4300 liter in kelder. Er is nogliter aanwezig. Wij willen desnoods naar gas overschakelen als ook de ton mee opgeruimd kan worden. Keuze = energiezuinige installatie die minstens 20 jaar mee kan! Zonnepanelen zijn aanwezig en er is hier geen overproductie (klein verbruik 200 KWH in 2016. Zonneboiler, warmtepomp, enz.. zijn mogelijk. Beste oplossing gas of mazout, graag advies en prijs.

Combinatieketel plaatsen verwarming en water

Ik wens mijn mazoutketel te vervangen door een gasketel.