Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Putboring uitvoeren

Grondwaterput slaan achter garage. Ong. 13m diep.

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen. Er is reeds een gasleiding naar verwarmingsketel. Stuk waterleiding in keuken verplaatsen aangezien vaatwas en gootsteen verplaatst worden.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel boiler van 100 liter op elektriciteit. We willen een zonneboiler van 200 liter om het sanitair te voorzien. Ik ga ook zonnepanelen leggen en er is 4 op 4 meter voorzien voor de zonneboiler.

Onderhoud uitvoeren Elco gasketel

Zoals wettelijk voorgeschreven moet mijn Elco gasketel tweejaarlijks onderhoud krijgen.

Aanleggen gasleiding

Wij hebben nu momenteel een mazouttank (3 liter) in huis maar hadden graag gas gelegd in huis.

Verwarmingsketel repareren

Momenteel verwarming op gas met luchtcirculatie systeem. De installatie werkt op gas en is te herstellen.

Gasleiding verlengen

Vanuit de hoofdleiding wil ik een extra gasaansluiting voor een oven in kelder laten leggen. Dit zou maximaal 5 meter nieuwe leiding zijn.

Fundering verstevigen

Muur van de bijbouw zakt. De fundering moet verstevigd worden. Ook eventueel buitenrioleringen vernieuwen.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput van 10m³ + bezinkput van 5m³ laten plaatsen in mijn voortuin. Bereikbaar voor kraan om te graven. betonnen put kan er over de heg vanop straat ingezet worden. Diepte: regenwater loopt er in op ongeveer 90-95 cm hoogte (onderkant buis) Positie: waar nu het kippenhok staat (zie foto's) Met deksel op maaiveld voor controle en onderhoud pomp.