Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Genk heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Genk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of directe omgeving.

76 klanten uit Genk bevelen een bij Casius in Genk aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Genk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, leggen sanitair en verwarming, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, nieuwe condensatieketel, vervangen en plaatsing van geiser op aardgas, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Dringend loodgieter nodig

Problemen in de badkamer: - Lek van de sifon van het bad. - Leiding zit in muur.

Tuberen van gemeenschappelijke schouw

Appartementsgebouw met 3 verdiepingen. Gemeenschappelijke schouw moet getubeerd worden voor gebruik van gas condensatieketels. Graag zo snel mogelijk indien kan.

Plaatsen van lavabo en toilet

Plaatsen van lavabo en toilet.Plaatsing materiaal reeds aangkocht.

Plaatsen van CV ketel op aardgas

Plaatsen van CV ketel op aardgas en vervangt dan de bestaande mazoutkachel voor verwarming en warm water.

Vloerverwarming in nieuwbouw

Nieuwbouw, vloerverwarming in alle ruimtes en warm water. Oppervlakte is een totaal 192 m². Vanaf de maand juli kunnen de werken starten.

Plaatsing terugslagklep riolering

Terugslagklep plaatsen om rioleringswater tijdens hevige regenval tegen te houden.

Plaatsen van energiezuinige installatie

Huidige installatie =21 jaar oud en bestaat uit ketel Chappee NXR1-brander Chappee CF E 9 en boiler ACV. Aantal radiatoren: living 5, keuken 1, berging 1, hall 1, wc 1, badkamer 1, SLK GLV 1. Bovenverdieping 140 m2 staat leeg; er zijn 6 radiatoren. Mazoutton van 4300 liter in kelder. Er is nogliter aanwezig. Wij willen desnoods naar gas overschakelen als ook de ton mee opgeruimd kan worden. Keuze = energiezuinige installatie die minstens 20 jaar mee kan! Zonnepanelen zijn aanwezig en er is hier geen overproductie (klein verbruik 200 KWH in 2016. Zonneboiler, warmtepomp, enz.. zijn mogelijk. Beste oplossing gas of mazout, graag advies en prijs.

Combinatieketel plaatsen verwarming en water

Ik wens mijn mazoutketel te vervangen door een gasketel.

Vervanging stookketel

Ik wil mijn 26-jarig stookketel op stookolie vervangen in 2017 door een condensatieketel op gas. Krijg ik ook een (vermindering)premie als ik daarvoor kies?

Mazoutketel vervangen

Inclusief nakijk radiatoren + plaatsing temp. Regelaars (13).

Plaatsen condensatieketel

Wij willen van pelletketel overschakelen op gas Wat kost ons dat om een condensatieketel te plaatsen? u kan altijd eens langs komen om uitleg er over te geven.

Gasinstallatie plaatsen

Een gasinstallatie plaatsen.

Herstelling lekkende boiler

Ik wens mijn lekkende boiler te laten herstellen.

Plaatsen gascondensatiekachel

Graag prijs voor gascondensatieketel. Zowel voor ketel als voor plaatsing huidige is 9 jaar oud. Wanneer verwarming opstaat en we nemen douche krijgen we regelmatig tijdje koud water i.p.v. warm. Ik vermoed dat ketel aan vervanging toe is? Wij wonen in duplex appartement van 2006 met oppervlakte van 120m².

Plaatsen aardgasketel

Op het moment hebben wij een mazoutketel. Maar wij zouden willen overgaan op aardgas. Dus zouden we graag de prijs weten voor een aardgasketel met draadloze thermostaat en het verwijderen van onze oude mazoutketel.

Plaatsen aansluiting pomp van regenwaterput

Ik ben op zoek naar een loodgieter die de aansluiting kan maken met een pomp. Adres aan vakman.

Gasketel installeren

Graag had ik prijsofferte voor een gasinstallatie. Huidige is mazoutketel.

Vervangen van mazoutketel

Graag offerte voor vervanging van mazoutketel +/- 30j oud , 6 radiatoren te verwarmen - 3 grote 3 kleine.

Plaatsen vrijstaande badkraan

Wij zoeken een sanitairman voor het plaatsen van onze vrijstaande badkraan. Dringend aub.

Aanleg centrale verwarming

Er is nog geen centrale verwarming aanwezig, wel aansluiting voor gas aanwezig. Het huis wordt momenteel verwarmd door gaskachels in aparte kamers. Graag installatie van een nieuwe CV (gas) ketel en radiatoren.

Nieuwe waterleidingen plaatsen

Nieuwe waterleidingen in de keuken en badkamer en alle voorzieningen, leidingen voor aardgas in woning.

Installatie kachel

Ik heb een 2dehands kachel gekocht van 5 jaar oud. Barbas. Zouden jullie deze kunnen installeren? De afwerking kan ik eventueel zelf. Wat zou mij dit kosten? Kachel staat op gelijksvloer in een vrijstaande woning. Schouw is er al, maar daar zouden buizen in moeten geplaatst worden.

Vervanging gasinstallatie

Vervanging van de oude open gasinstallatie Viessmann Litola door een nieuwe weersafhankelijke condensatieketel (eventueel met bijkomende boiler +-50l). Ook pps-buis moet door de schouw worden gestoken. Eventueel ook expansievat en condensatiepomp. In het huis is er een thermostaat aanwezig in de woonkamer (3 grote radiatoren) en boven op de badkamer. Badkamer bestaat uit bad en douche. In totaal een 15-tal radiatoren in het hele huis. Momenteel is de installatie defect, dus zo snel mogelijk offertes graag.

Wilo pomp vervangen

Defecte Wilo pomp vervangen voor het wegpompen van regenwater. Ze zuigt niet meer en zit vast.

Nazicht en of vervangen verwarmingsketel

Heb nu een verwarmingsketel op mazout met boiler voor warm water. Er is een waterlek ontstaan waardoor we niet zeker zijn hoelang hij nog meegaat. Ketel is 17 jaar oud