Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp slaat constant aan en uit niet genoeg druk.

Geiser vervangen in stacaravan

Vakman voor vervanging geiser en leidingen in stacaravan. Regio Genk.

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen regenwaterput

Grondwaterpomp vervangen

De waterpomp dient vervangen te worden. Zou graag een LEADER hydrofoorpomp laten installeren. Momeneel staat er een pomp met vat (SAER) maar is zijn druk weer aan het verliezen. Er staat wel een terugslagklep.

Waterput en pomp plaatsen

Wij hadden graag een grondwaterpomp laten plaatsen. Na navraag bij de buren heb ik begrepen dat wij pas op 35 of 40 meter water hebben. Bedoeling is om in de tuin te gebruiken.

Aardgasketel herstellen

De druk op de ketel staat te laag, daardoor geen onderhoud mogelijk via Luminus( zij stelden voor om een expansievat te plaatsen)

Chaffoteaux Niagara herstellen

De ketel slaat niet aan, valt stil. Op zoek naar een vakman voor deze te herstellen. Merk : Chaffoteaux

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn regenwaterpomp stuwt het water van de put niet meer rond in het huis. Mijn huidige pomp Nocchi Pentair Water Automax is 15 jaar oud en vermoedelijk aan vervanging toe.

Onderhouden zonneboiler Regess

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een onderhoud kan verrichten op een Regess zonneboiler. Tevens zoeken we ook vakmannen die deze zonneboiler tijdelijk zouden kunnen afbreken en opnieuw opbouwen (omwille van een verbouwing).

Volledige installatie van cv en afvoeren

Volledige installatie van cv en afvoeren en waterleiding van een woning. Nieuwbouw , renovatie. Oppervlakte : 90 m². CV : Condensatie.