Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen huidige verwarmingsketel naar aardgasketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Boren van put in achtertuin

Ik zou graag een waterput willen slaan en een pomp er aankoppelen. Deze moet minstens 10 meter zijn.

Complete CV installatie plaatsen

Volledige renovatie van de verwarmingsinstallatie. Ik wil verwarmen op aardgas met een hoogrendementsketel. Er moeten zo een 6 à 7 radiatoren komen, en ook moet men de aansluitingen en dergelijke voorzien.

Condensatieketel plaatsen

Een gasketel komt in de plaats van mazout. Momenteel een mazoutketel. Graag een condensatieketel.

HR ketel plaatsen in combinatie met vloerverwarming

Nieuwe ketel plaatsen door een HR ketel op gas. Vervanging mazoutbrander door gas in alleenstaande woning 200 m², 30 jaar oud maar goed geïsoleerd en volledig uitgerust met centrale vloerverwarming Ketel en sturing te vervangen met inbegrip van sanitair water voor de badkamer voor gezin van drie personen. Graag in optie een regeling die de kranen op de collectoren draadloos kan sturen zodat behoefte per vertrek geregeld kan worden. Voorkeur voor H-107.

Nakijken en onderhoud gaskachel

Gaskachel valt regelmatig uit. Is volledig ontregeld,denk ik. Graag nakijken.

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Verwarmingsketel plaatsen

Met stookolie momenteel. Nu een ketel van meer dan 40 jaar oud een Buderus. Wij hebben nu een instalatie op mazout en willen zowel mazout als gas vergelijken met elkaar om te zien wat het beste loont voor ons. Warm water is ,u ook met mazout. Ketel is in de kelder gelegen graag onze mogelijkheden en opties. Graag het verschil weten tussen condensatieketel en HR ketel.

Radiator plaatsen op bestaande gasinstallatie

Er zou een in kamer op de beneden verdieping een radiator moeten bijgeplaatst worden.

HR ketel op aardgas plaatsen

Momenteel verwarmen we op aardgas. Warm water systeem moet in het circuit voorzien worden.

Pomp op regenwaterton aansluiten

De regenwaterton is voorzien van een darm die in de kelder komt. Er is nog geen pomp op aangesloten, dit zou moeten gebeuren, pomp inclusief. En dan het regenwater aansluiten op 2 toiletten en een buitenkraan.

Mazoutketel onderhoud

Onderhoud aan oude mazoutketel + keuringsverslag en aansluiten van nieuwe thermostaat.

Onderhoud Well straler

Ik zou graag een onderhoud willen late doen aan mijn Gaskachel merk Wellstraler. Soms valt die in storing. KM 100 HR 03 Type C 11

Warmtepomp plaatsen in NB

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Advies. Wil zo weinig mogelijk maken energie kosten maken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw

Gasketel plaatsen

Beschik momenteel over centrale verwarming met mazoutketel. Overschakelen naar gasketel is wenselijk, liefst de werken uitvoeren in zomer periode. Alles van A tot Z , nieuwe leidingen leggen... Met aardgas.

Mazoutketel vervangen door pellet

Had eerst een mazoutketel maar heb die weg gedaan en in plaats ervan moet er een pallet kachel komen die aan de radiatoren kan worden aangesloten.

Waterleiding dringend vervangen of herstellen

De leiding van de ketel is losgekomen en valt niet meer te herstellen. Leiding moet dringend vervangen worden. Waterleiding.

Hybride warmtepomp plaatsen

We hebben convectoren en radiatoren in het huis. We willen een hybride warmte pomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen en dan de bestaande gasketel gebruiken moest het systeem het niet meer trekken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Vervangen van 2 radiatorkranen + inlaatventiel Boschwasmachine vervangen

Ik heb 2 (oudere) radiators waarvan 1 wel warmt maar de badkamer niet voldoende verwarmt en 1 radiator in de veranda die helemaal niet verwarmt. (misschien binnenwerk radiatorkranen vast? ) De andere radiators werken perfect. Er zou ook het inlaatventiel van mijn Boschwasmachine vervangen moeten worden.

Installeren van warmtepomp

Geen gasaansluiting, onderzoek naar alternatieven bij renovatie. Hoge grondwaterstand. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Verwarming met stookolie. Ook interesse in houtpelletketel , graag advies.

Regenwaterput boren

Ik wil een regenwaterput laten boren. Dit water moet gebruikt worden voor het toilet en wasmachine. Er moeten ook leidingen gelegd worden.

Plaatsen van regenwaterput

Ben bezig met het renoveren van een woonst en had ook graag een regenput voorziek aangzien deze er nog niet is. Aangzien we een gezin van 5 zijn lijkt dit me interessant.

Nieuwe boiler plaatsen en leidingen verleggen

Er hangt nu een boiler op de badkamer maar die wil ik verplaatsen naar de keuken, daar is ook de collector. De nieuwe boiler moet nog worden aangekocht in samenspraak met de vakman.

Ophangwc herstellen en tegels verwijderen en opnieuw terugplaatsen

Bekasting ophang wc vervangen. Aparte toilet die ingebouwd is tussen twee muren. Hier zijn mds platen tegen. Tegels moeten verwijderd worden. Nieuwe bekasting maken. Opnieuw betegelen.. Ook controleren of de werking van de huidige wc nog goed is en desnoods stukken vervangen.

Onderhoud zonneboiler

Graag wil ik de zonneboiler laten onderhouden.

Waterput boren

Put boren voor grondwater te gebruiken om tuin te besproeien en dergelijke.