Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Genk:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij halen water uit de grond. hebben een boring gedaan van 135 m diep. Nu is de bedoeling om over te schakelen van gasinstallatie naar lucht -water warmtepomp.

Hangtoilet vernieuwen

Huidig hangtoilet gebroken. Te vervangen door nieuw toilet, eventueel met hergebruik bestaande frame. Nieuw toilet is nog niet aangekocht.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsing in oude boerderij van een lucht wartepomp.renovatie van boerderij. Nu is er Cv verwarming op mazout.

Lucht - Water warmtepomp installeren

We willen een warmtepomp plaatsen voor sanitair en verwarming. Graag een warmtepomp met lucht. We hebben momenteel een cv ketel met radiatoren. We hebben radiatoren en het kan ook een hybride zijn.

Elektrische vloerverwarming leggen in badkamer, slaapkamer en keuken 50 m²

Plaatsen van vloerverwarming in de badkamer, slaapkamer en in de keuken. Het zou ongeveer voor 50 m². Er moet niks uitgebroken worden.

Verwarmingsketel vervangen

Radson ketel van 20j vervangen . We willen een nieuwe gasketel te plaatsen. Maar omdat het een oude woning is, niet zo vanzelfsprekend is om hem opnieuw te kunnen hangen (deze hangt nu half boven een bad en dit is ondertussen natuurlijk verboden).

Installeren van lucht lucht warmtepomp in een appartement

Installeren van lucht lucht warmtepomp in een appartement van 100 m². Is met een buiten en binnenunit.

Aanleggen vloerverwarming voor leefruimte en keuken

Ik zou graag vloerverwarming in leefruimte en keuken willen ongeveer 65 m² te plaatsen. Enkel de benedenverdieping, is voor een renovatie.

Diverse sanitaire werken uit te voeren in horecapand

Aanleggen van gasleiding , warm en koud water leiding + afvoeren van water. Dit in een horeca pand.

Onderhoud condensatieketel Junkers ZWB 30-3

Onderhoud van CV-ketel, de ketel is een Junkers ZWB 30-3 (op gas voor verwarming en sanitair warm water). De ketel is gelegen op gelijkvloers naast de keuken en gemakkelijk toegankelijk.