Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.:

Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.

Renovatie waterleiding en toilet en handwasser. Leiding is ongeveer 5m. De muren en de vloer in het toilet en tussen hal en toilet worden ook gerenoveerd. Deze klus is vrij dringend, omdat nadien het hele appartement een nieuwe vloerbekleding moet krijgen. Ook worden alle muren gerenoveerd. Er dienen in de woonkamer ook een 5-tal (spots) vervangen te worden door led spots. .
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app. uit heel België:

Vervangen van Radson gasketel en splitsing thermostaat

Vervangen van HR Radson gasketel installatie jaar 2000, door een nieuw efficiëntere verwarmingssysteem. Ook splitsing van thermostaat living en badkamer. Graag aparte thermostaat. Nu hebben we maar 1 algemene thermostaat in living. Dus een aparte sturing nodig voor cv leiding van de badkamer.

Vervangen van bestaande leiding in de keuken onder de keukenvloer

Wij willen onze keuken vernieuwen maar de leidingen die onder de keukenvloer liggen, moet men eerst vernieuwen. Het is een oud huis,dus weten ook niet waarheen de leidingen en vertakkingen precies lopen.

Plaatsen filter en hydrofoorpomp

Vervangen van een defecte hydrofoorpomp met reservoir + plaatsen van een leiding filter op het regenwater. Merk niet geweten, te bespreken met de vakman.

Kranen en toilet vervangen alsook chauffage aansluiten

Ik zou graag op 2 plaatsen de kranen van de binnenkomende leiding vervangen. 1 chauffage laten aansluiten en een toilet vernieuwen.

Leidingen vervangen en geiser onderhouden

Vervangen van leiding van na de watermeter tot binnenleiding. Hier moeten enkele slangen en een kraan ook mogelijks moeten worden vervangen. Ook moet er een geiser worden nagekeken voor tweejaarlijks onderhoud. Tot slotte denk ik ook dat ik mogelijks met een lek zit.

Vervangen van hoofdafvoerafleiding

Het betreft een recht stuk leiding van +-10 m die door de kelder en kruipkelder loopt en waarschijnlijk aangesloten is buiten het huis onder het trottoir. De buis ligt volledig vrij, maar het trottoir kan een stuk opengelegd moeten worden. Tevens moet de uitgang van de buis aan de gevelkant geur dicht worden gemaakt.

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Cv leidingen vervangen

Vanwege lekkage aan cv leiding in betonnen vloer, willen we de leidingen bovengronds laten vervangen. CV op aardgas.

Partners

Partners van Casius