Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.:

Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.

Renovatie waterleiding en toilet en handwasser. Leiding is ongeveer 5m. De muren en de vloer in het toilet en tussen hal en toilet worden ook gerenoveerd. Deze klus is vrij dringend, omdat nadien het hele appartement een nieuwe vloerbekleding moet krijgen. Ook worden alle muren gerenoveerd. Er dienen in de woonkamer ook een 5-tal (spots) vervangen te worden door led spots. .
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app. uit heel België:

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Aanleggen van verwarming

Wij werken met pelletkachels en electrische verwarmingsketels voor keuken en badkamer, graag hadden wij een chauffage aangelegd en al dan niet de ketels vervangen door leiding op gasketel. Het huis is deels gerenoveerd dus moet over de bestaande muren kunnen lopen, best afgewerkt met plint of zo. Op de boven verdieping kan evt met valse plafond gewerkt worden op sommige plaatsen. Graag hiervoor 3 verschillende prijsoffertes van mensen dichtbij Mortsel die installatie jaarlijks onderhoud en eventueel problemen kunnen oplossen. Iemand die weet hoe je voor 2017 de premie verwarming kan opvragen voor de gemeente Mortsel.

PVC leiding lekt in kelder, leiding ligt bloot moet vervangen worden alsook stuk waterleiding

In de kelder waar de PVC buis in een terra cotta elleboog gaat lekt het, deze moet vervangen worden, alsook een koperen waterleiding, beide leidingen liggen bloot zijn makkelijk toegankelijk. Wij kijken ernaar uit om dit hersteld te zien.

Riolering vervangen

+/- 15m nieuwe PVC riolering plaatsen en de oude leiding verwijderen.

Sanitair herstellen of vervangen

Afvoerbuis van pompbak in de keuken vertoont een barst. Leiding ligt onder stenen vloer.

Ligbad vervangen voor inloopdouche

Aanpassing badkamer. Ik wil in mijn badkamer het ligbad vervangen voor een inloop- douche. En wel op de manier dat de wand tussen het badkamermeubel en het douche plateau van het kunststof bad blijft staan. Er is géén aanpassing nodig van het warm/koud water leiding werk. De afvoer v/h bad zit in de vloer op hetzelfde punt als nu. Het gaat om een gelijkvloers appartement op de begane grond.

Klusjes elektriciteit in huis

- plaatsen opbouwstopcontact op zolder naast omvormer zonnepanelen (nodig voor aansluiting in 10/2016 te plaats PID-box). Er ligt reeds leiding op zonder maar nu voor verlichting gebruikt, anders aftappen van stroomsnoer van boiler. - depannage Led verlichting badkamer (2 lampen) reeds vervangen maar werken nog steeds niet - haperende verlichting in garage werkt soms wel en soms niet DRINGENDE uitvoering gevraagd (ben wel afwezig van 15/9 t/m 25/9)

Ketel vervangen

Oude gasketel vervangen in kelder, vervangen Vaillant VCW376, leidingen zijn voorzien op plaats waar ketel moet komen , ook warmwater leiding daar deze nieuw is , maw aansluiten op bestaande leidingen Intubering van schouw indien wettelijk vereist of voor veiligheid nodig is, schouw ligt juist naaast plaats waar ketel moet komen. Hoogte schouw ongeveer 10 meter, afstand schouw van straat ongeveer 8 a 9 meter, dit in geval intubering nodig is voor eventueel hoogtewerker. thermostaat moet ook geplaatst worden, kabels zijn voorzien. Ook nieuw expansievat is nodig.

Partners

Partners van Casius