Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.:

Vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app.

Renovatie waterleiding en toilet en handwasser. Leiding is ongeveer 5m. De muren en de vloer in het toilet en tussen hal en toilet worden ook gerenoveerd. Deze klus is vrij dringend, omdat nadien het hele appartement een nieuwe vloerbekleding moet krijgen. Ook worden alle muren gerenoveerd. Er dienen in de woonkamer ook een 5-tal (spots) vervangen te worden door led spots. .
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude leiding tussen toilet en water inkom in app. uit heel België:

Pomp om regenwater te nemen , kraan vernieuwen en een leiding plaatsen met een kraan voor wasmachine

Een waterpomp plaatsen in garage om water uit mijn regenput te nemen , en een nieuwe kraan plaatsen buiten om stadswater te kunnen nemen met vervangen leiding en eventueel een leiding plaatsen vanaf hoofdkraan tot in garage met kraan.

Vervangen gasleiding

Infrax heeft vastgesteld dat er een gaslekkage is in een leiding. Lichte gasgeur in keuken en badkamer soms. Nieuwe leiding te leggen, omdat de oude uit gebruik wordt genomen. Deze werken zijn dringend uit te voeren.

Staand toilet vervangen door hangtoilet

Ik zoek iemand om een staand toilet te vervangen door hangtoilet (met Geberit inbouwsysteem, toilet ideal standard connect rimless met dunne soft close zitting). De leiding voor watertoevoer toilet zou in de muur (horizontaal) moeten weggewerkt (voorbereidend slijpwerk reeds gebeurd).

Lek en gevolgschade waterschade te herstellen

Onder de douchebak is een lek . De douchebak moet vervangen worden omdat er geen opening voorzien is onder de bak om de afvoer te herstellen Er moet vanuit de garage een nieuwe kraan op de buitenmuur geplaatst worden en de oude kraan moet afgesloten worden omdat er een lek is in de leiding naar die kraan. Door een lek onder de douchebak zijn er verschillende muren en plafonds aangetast. (1) een muur in de slaapkamer naast de douchebak (2) een muur in de keuken onder de douchebak (3) twee muren in de living : de muur onder de douchebak en de buitenmuur met de lekkende leiding (4) De zoldering in de keuken gedeeltelijk onder de douchebak waarbij water langs de muur loopt en ook door de ingebouwde spot naar beneden loopt De zoldering in de living gedeeltelijk onder de douchebak

Plaatsen van grondwaterput met pomp en aansluiting

We hebben in het achterhuis een toilet & handwasser. Initieel kregen deze water van de waterleiding die onder het huis doorliep - deze leiding is stuk en ondertussen afgesloten. We plannen nu een grondput te plaatsen (zeer vochtige grond) vlakbij, daarop een pomp aan te sluiten en aan te sluiten op de bestaande leidingen van het toilet en de handwasser. Er is ook een mogelijkheid om er regenwater op aan te sluiten. Daarnaast wensen we ook nog een pomp te vervangen om een waterput achteraan in de tuin opnieuw te kunnen gebruiken. Werken zouden tegen einde mei afgerond moeten kunnen worden.

Renovatie vloer eerste verdiep en badkamer, 2 toiletten.

Ik wil een aantal werken laten uitvoeren en ontvang hiervoor graag vrijblijvend offertes zodat wij deze kunnen uitbesteden aan een bekwaam en betaalbare firma. Offerte graag inclusief materiaal. Werkzaamheden betreffen; * de houten ondervloer op het eerste verdiep (3 kamers + badkamer) vervangen door beton/cement * toilet op begane grond + badkamer vervangen + leiding vervangen ivm lekkage * Eventueel meer werkzaamheden in de toekomst bij goed resultaat.

Bestaande veranda afbreken

We hebben een versleten veranda staan, aan het huis met een toegangsdeur naar de oprit, een toegangsschuifdeur naar de tuin en een glazen binnendeur naar de living. In de veranda is er eveneens een leiding voor de verwarming en elektriciteit. De glazen schuifdeur (binnendeur) zou moeten vervangen worden door een schuideur als buitendeur. De breedte daarvan is 150cm. Graag een offerte voor de afbraak en opruiming én voor het plaatsen van een schuifdeur (buitendeur) om de living af te sluiten.

Aanleggen van verwarming

Wij werken met pelletkachels en electrische verwarmingsketels voor keuken en badkamer, graag hadden wij een chauffage aangelegd en al dan niet de ketels vervangen door leiding op gasketel. Het huis is deels gerenoveerd dus moet over de bestaande muren kunnen lopen, best afgewerkt met plint of zo. Op de boven verdieping kan evt met valse plafond gewerkt worden op sommige plaatsen. Graag hiervoor 3 verschillende prijsoffertes van mensen dichtbij Mortsel die installatie jaarlijks onderhoud en eventueel problemen kunnen oplossen. Iemand die weet hoe je voor 2017 de premie verwarming kan opvragen voor de gemeente Mortsel.

Partners

Partners van Casius