Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Halen:

Gasketel onderhouden, t-stuk plaatsen en dichtingstest van propaan gastank uitvoeren

2-Jaarlijks onderhoud ATAG verwarmingsketel op propaan gas uitvoeren. T-stuk plaatsen dat verplicht is voor Apragaz. 5-Jaarlijke dichtinstest aan ondergrondse propaan gastank van Pimagaz uitvoeren.

Gasleiding leggen voor aansluiting gasfornuis

Ik wil een gasleiding laten leggen die nadien gekeurd zal worden. De bedoeling is om vanaf het gasfornuis een leiding te leggen naar buiten om een gasfles met propaan te kunnen aansluiten. Leiding moet naar de achtertuin van de woning getrokken worden voor zo een 13 lopende meter.

Zonneboiler Regess onderhouden

Reparatie en onderhoud van een Regess zonneboilerinstallatie. Geen debiet meer in het circuit. Pomp ‘draait’ wel maar geen circulatie.

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met elektriciteit( grond accumulatie) aan excl. Nachttarief. In plaats hiervan zou ik een warmtepomp met 1 of 2 binnenunits in combinatie met nog te leggen zonnepanelen willen. De totale te verwarmen ruimte is ca 70m2 groot en omvat de open keuken met living en eetplaats. De te plaatsen binnenunits zouden ook kunnen dienen als koeling(airco). Graag een Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Dit in combinatie met zonnepanelen.

Warmtepomp installeren in bestaand gebouw

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Woning in vallei, veel grondwater aanwezig, zonnepanelen voor elektriciteit aanwezig. (nog) geen vloerverwarming.

Onderhoud gasketel Vaillant

Tweejaarlijks verplicht onderhoud van gasketel Vaillant

Complete CV installatie in chalet plaatsen

Ik wens centrale verwarming te plaatsen in een chalet met plaats voor 4 radiatoren Met stookolie.

Pellet kachel plaatsen

Pellet kachel op chauffage en warm water plaatsen. Graag advies en mogelijkheden hieromtrent.

Waterput boren

Waterput boren 7 - 10 meter diep. Enkel voor de tuin te gebruiken.

Expansievat herstellen/vervangen

Mijn expansievat van geboorde put is stuk, graag had ik snel een oplossing.