Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Halen:

Zonneboiler Regess onderhouden

Reparatie en onderhoud van een Regess zonneboilerinstallatie. Geen debiet meer in het circuit. Pomp ‘draait’ wel maar geen circulatie.

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met elektriciteit( grond accumulatie) aan excl. Nachttarief. In plaats hiervan zou ik een warmtepomp met 1 of 2 binnenunits in combinatie met nog te leggen zonnepanelen willen. De totale te verwarmen ruimte is ca 70m2 groot en omvat de open keuken met living en eetplaats. De te plaatsen binnenunits zouden ook kunnen dienen als koeling(airco). Graag een Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Dit in combinatie met zonnepanelen.

Warmtepomp installeren in bestaand gebouw

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Woning in vallei, veel grondwater aanwezig, zonnepanelen voor elektriciteit aanwezig. (nog) geen vloerverwarming.

Onderhoud gasketel Vaillant

Tweejaarlijks verplicht onderhoud van gasketel Vaillant

Complete CV installatie in chalet plaatsen

Ik wens centrale verwarming te plaatsen in een chalet met plaats voor 4 radiatoren Met stookolie.

Pellet kachel plaatsen

Pellet kachel op chauffage en warm water plaatsen. Graag advies en mogelijkheden hieromtrent.

Waterput boren

Waterput boren 7 - 10 meter diep. Enkel voor de tuin te gebruiken.

Expansievat herstellen/vervangen

Mijn expansievat van geboorde put is stuk, graag had ik snel een oplossing.

Plaatsen van CV op gas

Ik heb een huis gekocht zonder cv. Ik wil graag CV plaatsen met als brandstof gas. Ik heb totaal geen idee wat de kostprijs hier ongeveer van kan zijn. Wil graag wat meer info-advies-prijsofferte. Boven is niks van verwarming, er zijn 3 slaapkamers. Het juiste adres geef ik mee aan de vakman die ter plaatse komt kijken.

Convectors plaatsen in keuken en in badkamer

Zoek aardgasconvector voor keuken en badkamer en iemand die ze kan plaatsen.