Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Ontkalken leidingen

Mijn doorstromer en leiding naar het bad en pompsteen zijn gedeeltelijk verstopt met kalk. Zo wel de hoeveelheid warm water is gering als de temperatuur van het warmwater is laag. Mogelijk dat er 1 mengkraan dient te worden vervangen.

Boiler reparatie, verwarming installeren

Mijn gasboiler geeft alléén koud water Mijn verwarming moet aan de gas aangesloten wordt om te functioneren.

Verplaatsen wateraansluiting voor plaatsing keuken

Ik ben aan het denken om een nieuwe keuken te zetten en zou de wateraansluiting een 2/3 meter verder willen laten uitkomen.

Verwarmingsketel reparatie

Het is redelijk versleten. Verwarmingsketel op mazout.

Vervangen van doorstroom boiler op gas

Mijn gasgeiser (doorstromer) werkt niet meer,heb dus geen warm water meer.Deze is nu wel meer dan 30 jaar oud en is dus aan vervanging toe.Hij hangt wel niet op een zeer makkelijk toegankelijke plaats,namelijk achteraan m'n badkamermeubel wat wel verwijderbaar is als de kraan afgekoppeld wordt.

Gaskachel nakijken

In de woning gebeurt de volledige verwarming dmv gaskachels/radiatoren (geen centrale gasketel) van het merk ETNA. Eén van deze gaskachels dooft onmiddellijk na opstarten. Nazicht en/of onderhoud van deze kachel.

Nieuwe kranen en thermostaat plaatsen

Nieuwe kranen op alle chauffages plaatsen. Hiernaast ook een nieuwe thermostaat installeren.

Condensatiepomp CV ketel vervangen

Herstelenl of vervangen condensatiepompje een CV ketel in kelder. Cv ongeveer 10 jaar oud.

Chaffoteaux gasboiler nakijken

Zoek een vakman voor onderhoud en nazicht van mijn gasboiler. Hij is 2 jaar oud en blijft 5 minuten koud water geven in de douche voor het water warm wordt. Merk Chaffoteaux.

Verwarmingsketel repareren

De brander van de Viessman gasketel valt steeds uit Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.