Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

100 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden, nieuwe verwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Hasselt:

Onderhoud gashaard wellstraler k96s

Op zoek naar een bedrijf dat een onderhoud kan doen aan een gashaard van merk Well straler. Type K96s.

Vervangen verwarmingsinstallatie

Vervangen van de verwarmingsinstallatie - Oude meenemen

condensatieketel op gas

Betreft een cv ketel vervangen. Een condensatieketel op gas.

Verleggen buizen voor gasverwarming

Nieuwe gasverwarmingsketel na 30 jaar , verlegging van buizen naar een andere plaatsruimte .

Onderhoud gaskachel herstelling Wellstraler

Onze 2 gaskachels zijn zo'n 7 maanden uit geweest met het goede weer, en nu krijgen we ze niet meer aan. Het is echt koud.

Vervangen gasketel

Vervangen gasketel door condensatieketel hangmodel

Vervangen gasgeiser

Vervangen van gasgeiser in inbouwkast badkamer voor warm water douche en keuken, best ter plaatse komen kijken.

Vrijstaand bad herstellen

Wij hebben een vrijstaand bad maar dit loopt slecht af en we vermoeden dat er in de afloop ook een lek zit. Graag hadden we dit op korte termijn laten herstellen.

Extensie aan bestaande gasleiding

Extensie aan bestaande gasleiding met +/- 4 meter tot keuken voor aansluiting gasfornuis. Er dient een bijkomend gat geboord te worden door een muur (baksteen, opening voorzien voor CV buizen is niet groot genoeg).

Aansluiting gasfornuis + waterlek elektrische boiler

Graag wil ik een offerte opvragen voor het aansluiten van een gasfornuis en het bekijken/repareren van een lek aan de elektrische boiler in de badkamer.

Sanitair herstellen of vervangen

1.Geiser werkt niet, alleen waakvlam, te weinig waterdruk? Herstellen of eventueel vervangen. 2. In keuken geen warm water wegens geen apparaat, oude woning. 3. Buizen sanitair, verkalkt of verstopt? Herstellen of vervangen. 4. Toilet geeft onvoldoende water voor grote boodschap. Herstellen of eventueel vervangen.

Plaatsen wc

Het plaatsen van een wc in een gedeeltelijk vernieuwde badkamer. Materiaal reeds beschikbaar.

Vervanging verwarmingsketel

Huidige ketel Buderus GB112-29/36 T25v doet het plots niet meer en zou vervangen moeten worden.

Vervanging vlotter wc

Wc kan niet meer doorgespoeld worden. Vlotter is stuk - graag vervanging

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Huidige Radson gasketel te vervangen door nieuwe condensatieketel.

Waterput boren

Ik wil grondwater oppompen voor algemeen gebruik ook als drinkwater te gebruiken. Wat kost een boren van een waterput.

Installatie van nieuwe verwarmingsinstallatie

De CV heeft de geest gegeven. Ik heb maar een klein huisje, maar wil wel zo snel mogelijk installatie nieuw toestel vermits ik 8 maanden zwanger ben. Graag in de maand september.

Vernieuwing verwarmingsinstallatie-pelletketel

Ik ben aan het twijfelen over een overschakeling van mazoet naar een andere brandstof. Een pellet ketel vind ik al interessant, maar ik vind de afmetingen en mogelijkheden in combinatie met sanitair warm water onduidelijk.

Hoogcondensatieketel plaatsen

Wij hebben een huis gekocht met een cv ketel van 1990 en willen deze vervangen door een hoog condensatieketel.

Renovatie verwarming

Ik zoek iemand die mij kan helpen bij de renovatie van mijn huis, specifiek voor de gas en verwarming. De gas zou vernieuwd moeten worden + nieuwe ketel. Eventueel plaats voor een gashaard (schouw aanwezig) 3 radiatoren (1x badkamer, 1 per slaapkamer (2)) Systeem om bv. Enkel de verwarming in je badkamer al om 6uur te laten draaien. En alles dus apart te timen qua start/stop. Voor de snelle ondernemers onder jullie, dit is best tot zeer dringend!

Plaatsen van nieuwe gasketel

Nieuwe gasketel voor verwarming en warm water ter vervanging van een te oude ketel.

Pelletkachel installatie met CV

Graag zou ik meer info willen hebben wat betreft pelletkachel installatie met cv.

Plaatsen van nieuwe ketel

Wil een nieuwe ketel plaatsen in het appartement van 70 vierkante meter. het is op het gelijkvloers en er bevind zich 1 duplex boven mij. De huidige is aan vervanging toe, valt regelmatig uit.

Onderhoud wandgasketel vailant

Graag offerte voor onderhoud en keuring Valliant wandgasketel. Kenmerken VUW BE 240/2-5H R1-serial n service n type 11B5. Nazicht / ontkalking - geiser valt uit na 5 minuten.

Vervanging gaswandketel

Graag prijsofferte voor de vervanging van een gaswandketeltje door een nieuw type bv Bulex Themaclassic C30 met alle toebehoren - montageplaat - klein materiaal - werkuren en thermostaat exacontrol E7C. Voor plaatsing inspectie ter plaatse aub.