Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

120 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen, aanleg sanitaire leidingen in nieuwbouw, verwarmingsketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Onderhoud AEG accumulatie toestellen

Voor het terug aanzetten van de toestellen is mijn vraag of deze AEG accumulatie toestellen een onderhoudsbeurt jaarlijks moeten hebben ?

WC vervangen

Huidige wc wegnemen, plaatsten nieuwe wc. Oude wc meenemen containerpark. Wc aankopen in samenspraak met loodgieter.

Plaatsen en aansluiten geiser

Plaatsen/aansluiten geiser (bestaande leidingen) Merk van Marcke.

Onderhoud van de gasketel

Dit jaar had ik graag iemand voor onderhoud v de gaskachel van Well Straler. Ik had graag iemand die eveneens de gasketel van Daalderop Cube one mee kan onderhouden in de toekomst. Ik wens contact via email.

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.

WC herstellen of vervangen

De wc lekt onderaan. Zou indien nodig een nieuwe wc willen aankopen en laten plaatsen.

Vervangen oude ketel

De oude ketel vervangen door nieuwe ketel. Het merk is in overleg met de vakman.

Overschakeling mazout naar aardgas nieuwe ketel

Oude verwarming met mazout en overwegen naar aardgas over te gaan. Nieuwe ketel. Graag advies.

CV ketel vervangen

Vervangen van aardgasketel voor vloer- en wandverwarming. Leidingen zuiver te spuiten. Nieuwe buitentemperatuur meter en thermostaat. Dakverluchting te voorzien. Dit zou zeker voor september moeten gebeuren.

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Ik wil enkele radiatoren laten vervangen. Alle radiatoren zijn zeer groot en moeten vervangen door nieuwe. De radiators in de keuken en badkamer moeten dan ook meteen een stukje verplaatst worden.

Bulex Thermomaster F24 vervangen

Vervanging van Bulex Thermomaster F24.

Vervangen mazoutketel

Vervangen van 39 jarige mazoutketel.

Nieuwe verwarmingsketel installeren

Totaalprijs voor een nieuwe ketel en de plaatsing. Wordt de oude ketel gratis meegenomen?

Mazoutketel vervangen door gasketel

Plaatsen gasketel ter vervanging mazoutketel.

Nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen

Momenteel is er in de woning verwarming met een mazoutketel. Wij willen graag een nieuwe gascondenstatieketel plaatsen met nieuwe schouw. En deze op het bestaand systeem aansluiten. 1 Verwarming dient weg te worden gehaald en een nieuwe worden geplaatst. De oude mazoutketel dient te worden verwijderd samen met de oude bovengrondse mazouttank. Graag een prijsofferte en advies van verschillende soorten systemen.

Vervangen gasketel door wandgasketel

Bestaande gasketel vervangen door een wandgasketel voor verwarming en douche.

Onderhoud gashaard wellstraler k96s

Op zoek naar een bedrijf dat een onderhoud kan doen aan een gashaard van merk Well straler. Type K96s.

Vervangen verwarmingsinstallatie

Vervangen van de verwarmingsinstallatie - Oude meenemen

condensatieketel op gas

Betreft een cv ketel vervangen. Een condensatieketel op gas.

Verleggen buizen voor gasverwarming

Nieuwe gasverwarmingsketel na 30 jaar , verlegging van buizen naar een andere plaatsruimte .

Onderhoud gaskachel herstelling Wellstraler

Onze 2 gaskachels zijn zo'n 7 maanden uit geweest met het goede weer, en nu krijgen we ze niet meer aan. Het is echt koud.

Vervangen gasketel

Vervangen gasketel door condensatieketel hangmodel

Vervangen gasgeiser

Vervangen van gasgeiser in inbouwkast badkamer voor warm water douche en keuken, best ter plaatse komen kijken.

Vrijstaand bad herstellen

Wij hebben een vrijstaand bad maar dit loopt slecht af en we vermoeden dat er in de afloop ook een lek zit. Graag hadden we dit op korte termijn laten herstellen.

Extensie aan bestaande gasleiding

Extensie aan bestaande gasleiding met +/- 4 meter tot keuken voor aansluiting gasfornuis. Er dient een bijkomend gat geboord te worden door een muur (baksteen, opening voorzien voor CV buizen is niet groot genoeg).