Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen huidige verwarmingsketel naar aardgasketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Elektriciteit en sanitaire werken

Vernieuwen van stroom en stopcontacten alsook de sanitaire leidingen doortrekken van beneden naar boven. installeren van badkamer; Materiaal voor badkamer al aangekocht. Geen betegeling gen bevloeing. Wenst een algemene aannemer voor het geheel uit te voeren.

Gaskachel Wellstraler onderhouden

Gaskachel moet dringend een onderhoudsbeurt krijgen, als we hem in mode afstand bediener schalen geeft hij een tikkend geluid.

Centrale verwarming op gas plaatsen

Er is momenteel geen verwarming in de woning. Plaatsen van een nieuwe installatie op gas. Gasleidingen en meter aanwezig.

Buizen vervangen van de centrale verwarming

Er is een lekkage vastgesteld in de ondergrondse buizen van de cv. Deze moeten worden vervangen.

Verwarmingsketel vervangen

Huidige ketel op stookolie ( verspreiding via warme lucht kanalen) is aan vervanging toe.

Plaatsen van Pellet CV ketel

Graag een pelletkachel aansluiten op bestaande radiatoren. 25 KW THERMOFLUX

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Verwarming op gas. Warmtepomp installeren in een bestaand gebouw. Warmtepomp lucht lucht met vloerunit dit in combinatie met zonnepanelen. Graag de combinatie. Graag advies hieromtrent.

Gasketel Buderus onderhouden

Ik zoek een vakman voor de 2 jaarlijkse keuring en onderhoud van gasketel Buderus.

Loodgieterij en sanitair herstellen

Ik ben eigenaar van een appartement, in deze appartementsblok dienen de oude leidingen in orde gebracht te worden om schade door lekkages te vermijden. Deze werken betreffen het vervangen van de tussenkranen die niet vervangen zijn en de tussenleidingen van het appartement naar de stijgleidingen in de schachten. De douche staat in de weg. De bedoeling is om deze werken in orde te brengen in een periode dat de chauffage af staat bij de mensen. Belangrijk is dat volgende snel achter mekaar kan gebeuren: - verwijderen douche; - uitvoeren werken leidingen; - plaatsen nieuwe douche.

HR of condensketel plaatsen

In panne gevallen met Vaillant brander en bijhorende boiler ton. Beide lekken en zijn 18 jaar oud. Kan dus niet lang wachten. Graag een condensatie ketel of HR ketel plaatsen. Geen voorkeur voor een bepaald merk. Of een Vaillant ketel.

Oude mazouttank verwijderen en vervangen door regenwaterput

Onder de oprit van onze woning vooraan bevindt zich een oude ondergrondse stookolietank. Wij wensen deze te vervangen door een regenput van 5000 à 10000 liter. Toch willen we graag eens met de vakman bespreken wat de opties zijn.

Klusjes sanitair

Ik zou graag een goede klusjesman willen voor vastzetten kraan in keuken, nazicht lekkende kraan in badkamer en ook eens nazicht van waterreservoir van toilet. Ik heb geen enkel gereedschap in mijn bezit voor deze klusjes.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

3 Radiatoren plaatsen: Living, Keuken en Badkamer. Momenteel op mazout. We moeten dus overschakelen. Aardgas ligt binnen. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Geothermische warmtepomp plaatsen

Geothermische verticale captatie plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw, ze doen een energetische renovatie.

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe installatie plaatsen. Met aardgas.

Warmtepomp plaatsen

We hebben momenteel een warmtepomp die 17 jaar oud is ( masser) ze maakt veel lawaai en verbruik ligt hoog De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Graag advies hieromtrent. Elektrische verwarming.

Plaatsen regenwaterput

Zou graag een regenput plaatsen van 5000 l of 7500 l. Deze bevindt zich in de voortuin. Gemakkelijk te bereiken.

Water warmtepomp plaatsen

Het betreft hier een renovatieproject. Warmtepomp plaatsen. Verwarming op gas.

Gaskachel aansluiten

Aansluiten van de gaskachel: Er is een nieuwe gasleiding naar een oude gaskachel voorzien maar nog niet aangesloten. Ook de opening naar de schoorsteen etc. Is voorzien maar nog niet aangesloten.

Geiser Vaillant herstellen

Geiser vaillant werkt niet meer. Graag herstellen. De waakvlam gaat aan maar als ik verder draai gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk thermo-koppeling kapot

Complete CV installatie plaatsen

Grote woning, totaal, te verwarmen, vloeroppervlakte +/- 250 m², gevellengte diepte 32 m Geen mogelijkheid tot vloerverwarming wegens beperkte hoogte bestaande vloeren. Voorstel tot ventilatiesysteem D (warmtewisselaar met functie voor warm water). Geen aansluiting aardgas, wegens plaatsing zonnepanelen in toekomst, liefst op elektriciteit. Plannen op aanvraag.

Onderhouden gasketel

Gasketel onderhouden en schoonmaken.

Onderhoud gasketel Bulex

Mijn Bulex gasketel van ongeveer 4j oud heeft een wettelijke keuring / onderhoud nodig. Het betreft een nieuwe woning.

Onderhoud van de gasketel

Reinigen van een gasketel. De werken zouden dringend moeten uitgevoerd worden. Merk is Chaffoteaux.

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard

Ik zoek een installateur/ onderhoudstechnieker voor mijn mazout verwarmingsketel omdat mijn mazout verwarmingsketel recentelijk niet meer goed werkt. Bij het aanzetten ervan, start het vaak niet op. En wanneer het wel werkt, maakt het een luider geluid dan normaal. Ook ondervind ik dan geurhinder ( ruikt naar stookolie). Het merk van de mazoutverwarmingsketel is IDEAL STANDARD Het merk van de brander is MAT - LMB, Type C1, bouwjaar 1971