Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Plaatsen van gaswandketel in een te renoveren woning

Gaswandketel plaatsen. Bijhorende radiatoren plaatsen (7of 8). Renovatieproject.

Waterafvoerleidingen kruipkelder controleren

Wij willen graag de waterafvoerleidingen in onze kruipkelder laten controleren.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen en aansluiten op aardgasnetwerk. Momenteel nog oude mazoutketel in kelder die gesaneerd moet worden.

Schouw aanpassen

Momenteel zijn er in de bouw open of atmosferische branders geinstalleerd maar ik heb een aanvraag gekregen om een condensatieketel te plaatsen. In de gemeenschappelijke schouw zou er nog voldoende plaats moeten zijn om een pijp voor condensatie te plaatsen. Kan dan eventueel elke eigenaar overschakelen naar condensatieketels?

Lek regenwaterput herstellen

Waterput herstellen. Lekt vermoedelijk want kelder staat onder water.

Zonneboiler plaatsen

Ik heb een bestaande installatie van 11 jaar oud en zou graag willen weten of het mogelijk is om een zonneboiler te laten plaatsen.

Plaatsen condensatieketel en schouwaanpassingen

Plaatsen 9 condensatieketels. 3 Schouwaanpassingen, conform maken voor ketel. Gebouw uit 1996.

Verwarmingsketel herstellen

Evenwichtsfles van onze verwarmingsketel Buderus is vuil. Er zou iets misgelopen zijn bij het vullen van de ketel. Graag zouden we dit laten nakijken.

Ontkalken leidingen

Mijn doorstromer en leiding naar het bad en pompsteen zijn gedeeltelijk verstopt met kalk. Zo wel de hoeveelheid warm water is gering als de temperatuur van het warmwater is laag. Mogelijk dat er 1 mengkraan dient te worden vervangen.

Boiler reparatie, verwarming installeren

Mijn gasboiler geeft alléén koud water Mijn verwarming moet aan de gas aangesloten wordt om te functioneren.