Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Herstellen of vervangen van doorstroom boiler

Op dit moment slaat hij regelmatig af tijdens het douchen. Zou kalk kunnen zijn aangezien Hasselt heel hard water heeft. Lijkt geen recent model, dus afweging herstelling tov meteen vervanging. Model senseo electric van chaffetaux & Maury

Pomp en buitenkraantje aansluiten voor een bestaande waterput

Wij hebben een waterput maar deze is nog niet aangesloten naar buiten toe. Pomp, aansluiting en buitenkraantje voorzien.

Gasleiding in appartement trekken

Extra leiding naar de keuken en gashaard aanleggen. Gasleiding in appartement.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Vervangen van bestaande luchtverwarmingsketel door een hybride lucht-luchtsysteem. Verwarming op gas. Woning 20 jaar oud. Rijwoning.

WC afvoerleiding vervangen en riolering

WC afvoerleiding vervangen en ook vervangen van riolering.

Ontkalken van de waterleidingen

Bij het douchen is de druk op het water (vooral het warme water) vrij laag. Ontkalken van de leidingen. Ter info: wij wonen in een bel-etage-woning en de badkamer bevindt zich op de tweede verdieping, terwijl de geiser zich op het gelijkvloers in de garage bevindt. De precieze ligging van de waterleidingen is ons niet bekend (huis dateert van de jaren '60)

Gasleiding doortrekken

Gasleiding door te trekken naar de keuken voor een gasvuur.

Verwarmingsketel in appartementsgebouw vervangen

Vervanging bestaande ketel op aardgas in appartementsgebouw. Ketel van bij Vaillant Ketel is nu 21 jaar. Het gaat om 10 appartementen.

Gasleiding maken en keuren

Ik heb een gasmeter staan die nog nooit in dienst is geweest, ze hebben er mijn friteuse en mijn gasvuur op aan gesloten. Nu is er een gaskeurder lands geweest en ik moest de buizen laten na kijken en er ging gas verloren. Nu is mijn vraag kan er iemand voor langskomen die mij dit hersteld en kan kijken hoe de buizen liggen en ook keuren.

Plaatsen van een condensatieketel

Wij hebben nu een mazoutketel die nog werkt, maar meer dan 20 jaar is en willen al voorbereid zijn indien deze niet meer werkt. We gaan dan overschakelen op aardgas en zijn geinteresseerd in een condensatieketel.