Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

120 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieter voor vernieuwing appartement, vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie met radiatoren, cV plaatsen met radiatoren in keuken en badkamer, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, complete centrale verwarming plaatsen, nieuwe condensatieketel plaatsen, condensketel of HR ketel plaatsen, nieuwe ketel Vaillant plaatsen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe boiler en installatie plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe aardgasketel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met condensketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

3 Radiatoren plaatsen: Living, Keuken en Badkamer. Momenteel op mazout. We moeten dus overschakelen. Aardgas ligt binnen. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Verwarmingsketel plaatsen

Condensatieketel installeren. Geen gasleiding aanwezig. Aansluiting lijkt geen probleem. Ketel komt in garage (ongeveer 6 meter van aansluiting op staat Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Geothermische warmtepomp plaatsen

Geothermische verticale captatie plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw, ze doen een energetische renovatie.

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe installatie plaatsen. Met aardgas.

Warmtepomp plaatsen

We hebben momenteel een warmtepomp die 17 jaar oud is ( masser) ze maakt veel lawaai en verbruik ligt hoog De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Graag advies hieromtrent. Elektrische verwarming.

Plaatsen regenwaterput

Zou graag een regenput plaatsen van 5000 l of 7500 l. Deze bevindt zich in de voortuin. Gemakkelijk te bereiken.

Water warmtepomp plaatsen

Het betreft hier een renovatieproject. Warmtepomp plaatsen. Verwarming op gas.

Gaskachel aansluiten

Aansluiten van de gaskachel: Er is een nieuwe gasleiding naar een oude gaskachel voorzien maar nog niet aangesloten. Ook de opening naar de schoorsteen etc. Is voorzien maar nog niet aangesloten.

Geiser Vaillant herstellen

Geiser vaillant werkt niet meer. Graag herstellen. De waakvlam gaat aan maar als ik verder draai gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk thermo-koppeling kapot

Complete CV installatie plaatsen

Grote woning, totaal, te verwarmen, vloeroppervlakte +/- 250 m², gevellengte diepte 32 m Geen mogelijkheid tot vloerverwarming wegens beperkte hoogte bestaande vloeren. Voorstel tot ventilatiesysteem D (warmtewisselaar met functie voor warm water). Geen aansluiting aardgas, wegens plaatsing zonnepanelen in toekomst, liefst op elektriciteit. Plannen op aanvraag.

Onderhouden gasketel

Gasketel onderhouden en schoonmaken.

Onderhoud gasketel Bulex

Mijn Bulex gasketel van ongeveer 4j oud heeft een wettelijke keuring / onderhoud nodig. Het betreft een nieuwe woning.

Onderhoud van de gasketel

Reinigen van een gasketel. De werken zouden dringend moeten uitgevoerd worden. Merk is Chaffoteaux.

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard

Ik zoek een installateur/ onderhoudstechnieker voor mijn mazout verwarmingsketel omdat mijn mazout verwarmingsketel recentelijk niet meer goed werkt. Bij het aanzetten ervan, start het vaak niet op. En wanneer het wel werkt, maakt het een luider geluid dan normaal. Ook ondervind ik dan geurhinder ( ruikt naar stookolie). Het merk van de mazoutverwarmingsketel is IDEAL STANDARD Het merk van de brander is MAT - LMB, Type C1, bouwjaar 1971

Opbouwgasleiding in appartement door gaslek

In appartement op 2e verdiep is een gaslek gedetecteerd. Detectiefirma heeft lek vastgesteld in plafond 1e verdiep en vloer 2e verdiep. Dit zijn allemaal oude buizen en het is onduidelijk waar het lek exact is. Beste optie lijkt om een opbouwleiding te voorzien naar gasketel (in badkamer) langs 2 slaapkamers tot de centrale hal en doorboring in twee traphallen (diamantboor? ) om tot op het gelijkvloers te geraken om daar aan te sluiten op de gasmeter. Ruw geschat max. 25 lopende meter buis met een 6 tal bochten.

Dringend nieuwe boiler plaatsen

Boiler lekt,ik denk dat ik een nieuwe nodig heb van 80 liter. Graag zo spoedig mogelijk. Is in Hasselt , woont ook in Belgie, niet op het nummer letten.

Onderhoud AEG accumulatie toestellen

Voor het terug aanzetten van de toestellen is mijn vraag of deze AEG accumulatie toestellen een onderhoudsbeurt jaarlijks moeten hebben ?

WC vervangen

Huidige wc wegnemen, plaatsten nieuwe wc. Oude wc meenemen containerpark. Wc aankopen in samenspraak met loodgieter.

Plaatsen en aansluiten geiser

Plaatsen/aansluiten geiser (bestaande leidingen) Merk van Marcke.

Onderhoud van de gasketel

Dit jaar had ik graag iemand voor onderhoud v de gaskachel van Well Straler. Ik had graag iemand die eveneens de gasketel van Daalderop Cube one mee kan onderhouden in de toekomst. Ik wens contact via email.

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.

WC herstellen of vervangen

De wc lekt onderaan. Zou indien nodig een nieuwe wc willen aankopen en laten plaatsen.

Vervangen oude ketel

De oude ketel vervangen door nieuwe ketel. Het merk is in overleg met de vakman.

Overschakeling mazout naar aardgas nieuwe ketel

Oude verwarming met mazout en overwegen naar aardgas over te gaan. Nieuwe ketel. Graag advies.

CV ketel vervangen

Vervangen van aardgasketel voor vloer- en wandverwarming. Leidingen zuiver te spuiten. Nieuwe buitentemperatuur meter en thermostaat. Dakverluchting te voorzien. Dit zou zeker voor september moeten gebeuren.