Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Nieuwe kranen en thermostaat plaatsen

Nieuwe kranen op alle chauffages plaatsen. Hiernaast ook een nieuwe thermostaat installeren.

Condensatiepomp CV ketel vervangen

Herstelenl of vervangen condensatiepompje een CV ketel in kelder. Cv ongeveer 10 jaar oud.

Chaffoteaux gasboiler nakijken

Zoek een vakman voor onderhoud en nazicht van mijn gasboiler. Hij is 2 jaar oud en blijft 5 minuten koud water geven in de douche voor het water warm wordt. Merk Chaffoteaux.

Verwarmingsketel repareren

De brander van de Viessman gasketel valt steeds uit Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.

Gasleiding trekken en keuren

Gasleiding trekken van de meter naar een gashaard (7,3kw) + gaskachel. ca. 8m leiding diameter 28 en ca. 10m leiding diameter 22

Verwarmingsketel herstellen

Brander probeert te starten, maar lukt niet. Buderrus gasbrander

Herstellen of vervangen van doorstroom boiler

Op dit moment slaat hij regelmatig af tijdens het douchen. Zou kalk kunnen zijn aangezien Hasselt heel hard water heeft. Lijkt geen recent model, dus afweging herstelling tov meteen vervanging. Model senseo electric van chaffetaux & Maury

Pomp en buitenkraantje aansluiten voor een bestaande waterput

Wij hebben een waterput maar deze is nog niet aangesloten naar buiten toe. Pomp, aansluiting en buitenkraantje voorzien.

Gasleiding in appartement trekken

Extra leiding naar de keuken en gashaard aanleggen. Gasleiding in appartement.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Vervangen van bestaande luchtverwarmingsketel door een hybride lucht-luchtsysteem. Verwarming op gas. Woning 20 jaar oud. Rijwoning.