Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Verwarmingsketel vernieuwen

Ik wil graag mijn oude cv ketel vervangen, deze is met boiler en ik wil één zonder. Nu verwarming op gas.

Lucht - water warmtepomp

Ik wil mijn bestaande gasketel met boiler eventueel vervangen door een warmtepomp voor cv en warm water. Nu verbruiken we jaarlijkse 10 000 kwh gas. Woning is 8 jaar oud en zeer goed geïsoleerd. Buiten unit kan op ongeveer 5 meter van binnenunit geplaatst worden.

Accumulatieverwarming herstellen

Op mijn appartement heb ik een accumulatieverwarming die enkel nog blaast maar geen warmte meer geeft.

Vervangen afvoerbuizen van appartementsgebouw

In het appartementsblok wensen we de onderste afvoerbuizen die aangesloten zijn op de riolering te vervangen daar er veel kalk inzit en we al meermaals verstoppingen hebben gehad. De buizen zijn toegankelijk dus niet moeilijk vervangbaar en het betreft een 20 meter ongeveer.

Gasbrander herstellen

Als ik hem aanzet komt er geen vlam, wil niet starten.... Heeft een tijdje stil gestaan en gebruik hem niet zo veel. Wellicht te ontkalken / onderhouden.

Oude ketel vervangen door HR ketel

Hebben een Radson ketel is 20 jaar oud, en willen vervangen naar een HR ketel.

Wellstraler gaskachel herstellen

Wellstraler kachel herstellen. Ik krijg hem heel moeilijk aan en indien dit toch lukt valt hij uit na een tijd. Installatie op gas.

Vervangen van een geiser in de badkamer

Ik wil een gasgeiser in de badkamer laten vervangen. Ik heb 1 zonder waakvlam overgekocht van het merk van Marcke. Naast de installatie van de nieuwe ook graag koppelstukken geleverd door de loodgieter, Het zou kunnen dat er een stukje leiding moet worden aangepast.

CV installatie op aardgas plaatsen in appartement

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 78 m² en is gelegen op het 2de verdiep. De gasketel staat momenteel op de zolder boven mijn appartement en deze zou ik graag willen verplaatsen naar mijn badkamer. Op de badkamer is nog geen radiator aanwezig. CV installatie plaatsen.

Vervanging stopkraan lavabo

De stopkraan watertoevoer onder de lavabo in mijn badkamer lekt en zou vervangen moeten worden. De lekkende stopkraan werd voorlopig door mij omwikkeld met plastieken zakje.