Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Gasleiding doortrekken

Gasleiding door te trekken naar de keuken voor een gasvuur.

Verwarmingsketel in appartementsgebouw vervangen

Vervanging bestaande ketel op aardgas in appartementsgebouw. Ketel van bij Vaillant Ketel is nu 21 jaar. Het gaat om 10 appartementen.

Gasleiding maken en keuren

Ik heb een gasmeter staan die nog nooit in dienst is geweest, ze hebben er mijn friteuse en mijn gasvuur op aan gesloten. Nu is er een gaskeurder lands geweest en ik moest de buizen laten na kijken en er ging gas verloren. Nu is mijn vraag kan er iemand voor langskomen die mij dit hersteld en kan kijken hoe de buizen liggen en ook keuren.

Plaatsen van een condensatieketel

Wij hebben nu een mazoutketel die nog werkt, maar meer dan 20 jaar is en willen al voorbereid zijn indien deze niet meer werkt. We gaan dan overschakelen op aardgas en zijn geinteresseerd in een condensatieketel.

Vervangen cv ketel op aardgas

Afbreken oude vloerketel aardgas. Plaatsen CerapurSmart A Top 22 3 ce ZSB ketel. Doorvoer door schouw maken. Ook modulerende kamerthermostaat plaatsen.

Verwarmingsketel vernieuwen

Ik wil graag mijn oude cv ketel vervangen, deze is met boiler en ik wil één zonder. Nu verwarming op gas.

Lucht - water warmtepomp

Ik wil mijn bestaande gasketel met boiler eventueel vervangen door een warmtepomp voor cv en warm water. Nu verbruiken we jaarlijkse 10 000 kwh gas. Woning is 8 jaar oud en zeer goed geïsoleerd. Buiten unit kan op ongeveer 5 meter van binnenunit geplaatst worden.

Accumulatieverwarming herstellen

Op mijn appartement heb ik een accumulatieverwarming die enkel nog blaast maar geen warmte meer geeft.

Vervangen afvoerbuizen van appartementsgebouw

In het appartementsblok wensen we de onderste afvoerbuizen die aangesloten zijn op de riolering te vervangen daar er veel kalk inzit en we al meermaals verstoppingen hebben gehad. De buizen zijn toegankelijk dus niet moeilijk vervangbaar en het betreft een 20 meter ongeveer.

Gasbrander herstellen

Als ik hem aanzet komt er geen vlam, wil niet starten.... Heeft een tijdje stil gestaan en gebruik hem niet zo veel. Wellicht te ontkalken / onderhouden.