Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

120 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen, renovatie van de verwarmingsinstallatie, complete CV installatie met combi ketel, complete CV installatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Gaskachel aansluiten

Aansluiten van de gaskachel: Er is een nieuwe gasleiding naar een oude gaskachel voorzien maar nog niet aangesloten. Ook de opening naar de schoorsteen etc. Is voorzien maar nog niet aangesloten.

Geiser Vaillant herstellen

Geiser vaillant werkt niet meer. Graag herstellen. De waakvlam gaat aan maar als ik verder draai gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk thermo-koppeling kapot

Complete CV installatie plaatsen

Grote woning, totaal, te verwarmen, vloeroppervlakte +/- 250 m², gevellengte diepte 32 m Geen mogelijkheid tot vloerverwarming wegens beperkte hoogte bestaande vloeren. Voorstel tot ventilatiesysteem D (warmtewisselaar met functie voor warm water). Geen aansluiting aardgas, wegens plaatsing zonnepanelen in toekomst, liefst op elektriciteit. Plannen op aanvraag.

Onderhouden gasketel

Gasketel onderhouden en schoonmaken.

Onderhoud gasketel Bulex

Mijn Bulex gasketel van ongeveer 4j oud heeft een wettelijke keuring / onderhoud nodig. Het betreft een nieuwe woning.

Onderhoud van de gasketel

Reinigen van een gasketel. De werken zouden dringend moeten uitgevoerd worden. Merk is Chaffoteaux.

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard

Ik zoek een installateur/ onderhoudstechnieker voor mijn mazout verwarmingsketel omdat mijn mazout verwarmingsketel recentelijk niet meer goed werkt. Bij het aanzetten ervan, start het vaak niet op. En wanneer het wel werkt, maakt het een luider geluid dan normaal. Ook ondervind ik dan geurhinder ( ruikt naar stookolie). Het merk van de mazoutverwarmingsketel is IDEAL STANDARD Het merk van de brander is MAT - LMB, Type C1, bouwjaar 1971

Opbouwgasleiding in appartement door gaslek

In appartement op 2e verdiep is een gaslek gedetecteerd. Detectiefirma heeft lek vastgesteld in plafond 1e verdiep en vloer 2e verdiep. Dit zijn allemaal oude buizen en het is onduidelijk waar het lek exact is. Beste optie lijkt om een opbouwleiding te voorzien naar gasketel (in badkamer) langs 2 slaapkamers tot de centrale hal en doorboring in twee traphallen (diamantboor? ) om tot op het gelijkvloers te geraken om daar aan te sluiten op de gasmeter. Ruw geschat max. 25 lopende meter buis met een 6 tal bochten.

Dringend nieuwe boiler plaatsen

Boiler lekt,ik denk dat ik een nieuwe nodig heb van 80 liter. Graag zo spoedig mogelijk. Is in Hasselt , woont ook in Belgie, niet op het nummer letten.

Onderhoud AEG accumulatie toestellen

Voor het terug aanzetten van de toestellen is mijn vraag of deze AEG accumulatie toestellen een onderhoudsbeurt jaarlijks moeten hebben ?

WC vervangen

Huidige wc wegnemen, plaatsten nieuwe wc. Oude wc meenemen containerpark. Wc aankopen in samenspraak met loodgieter.

Plaatsen en aansluiten geiser

Plaatsen/aansluiten geiser (bestaande leidingen) Merk van Marcke.

Onderhoud van de gasketel

Dit jaar had ik graag iemand voor onderhoud v de gaskachel van Well Straler. Ik had graag iemand die eveneens de gasketel van Daalderop Cube one mee kan onderhouden in de toekomst. Ik wens contact via email.

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.

WC herstellen of vervangen

De wc lekt onderaan. Zou indien nodig een nieuwe wc willen aankopen en laten plaatsen.

Vervangen oude ketel

De oude ketel vervangen door nieuwe ketel. Het merk is in overleg met de vakman.

Overschakeling mazout naar aardgas nieuwe ketel

Oude verwarming met mazout en overwegen naar aardgas over te gaan. Nieuwe ketel. Graag advies.

CV ketel vervangen

Vervangen van aardgasketel voor vloer- en wandverwarming. Leidingen zuiver te spuiten. Nieuwe buitentemperatuur meter en thermostaat. Dakverluchting te voorzien. Dit zou zeker voor september moeten gebeuren.

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Ik wil enkele radiatoren laten vervangen. Alle radiatoren zijn zeer groot en moeten vervangen door nieuwe. De radiators in de keuken en badkamer moeten dan ook meteen een stukje verplaatst worden.

Bulex Thermomaster F24 vervangen

Vervanging van Bulex Thermomaster F24.

Vervangen mazoutketel

Vervangen van 39 jarige mazoutketel.

Nieuwe verwarmingsketel installeren

Totaalprijs voor een nieuwe ketel en de plaatsing. Wordt de oude ketel gratis meegenomen?

Mazoutketel vervangen door gasketel

Plaatsen gasketel ter vervanging mazoutketel.

Nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen

Momenteel is er in de woning verwarming met een mazoutketel. Wij willen graag een nieuwe gascondenstatieketel plaatsen met nieuwe schouw. En deze op het bestaand systeem aansluiten. 1 Verwarming dient weg te worden gehaald en een nieuwe worden geplaatst. De oude mazoutketel dient te worden verwijderd samen met de oude bovengrondse mazouttank. Graag een prijsofferte en advies van verschillende soorten systemen.

Vervangen gasketel door wandgasketel

Bestaande gasketel vervangen door een wandgasketel voor verwarming en douche.