Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Hasselt of directe omgeving.

101 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel, boiler dringend vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Hasselt:

Radiatoren vervangen en verplaatsen

Ik wil enkele radiatoren laten vervangen. Alle radiatoren zijn zeer groot en moeten vervangen door nieuwe. De radiators in de keuken en badkamer moeten dan ook meteen een stukje verplaatst worden.

Bulex Thermomaster F24 vervangen

Vervanging van Bulex Thermomaster F24.

Vervangen mazoutketel

Vervangen van 39 jarige mazoutketel.

Nieuwe verwarmingsketel installeren

Totaalprijs voor een nieuwe ketel en de plaatsing. Wordt de oude ketel gratis meegenomen?

Mazoutketel vervangen door gasketel

Plaatsen gasketel ter vervanging mazoutketel.

Nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen

Momenteel is er in de woning verwarming met een mazoutketel. Wij willen graag een nieuwe gascondenstatieketel plaatsen met nieuwe schouw. En deze op het bestaand systeem aansluiten. 1 Verwarming dient weg te worden gehaald en een nieuwe worden geplaatst. De oude mazoutketel dient te worden verwijderd samen met de oude bovengrondse mazouttank. Graag een prijsofferte en advies van verschillende soorten systemen.

Vervangen gasketel door wandgasketel

Bestaande gasketel vervangen door een wandgasketel voor verwarming en douche.

Onderhoud gashaard wellstraler k96s

Op zoek naar een bedrijf dat een onderhoud kan doen aan een gashaard van merk Well straler. Type K96s.

Vervangen verwarmingsinstallatie

Vervangen van de verwarmingsinstallatie - Oude meenemen

condensatieketel op gas

Betreft een cv ketel vervangen. Een condensatieketel op gas.

Verleggen buizen voor gasverwarming

Nieuwe gasverwarmingsketel na 30 jaar , verlegging van buizen naar een andere plaatsruimte .

Onderhoud gaskachel herstelling Wellstraler

Onze 2 gaskachels zijn zo'n 7 maanden uit geweest met het goede weer, en nu krijgen we ze niet meer aan. Het is echt koud.

Vervangen gasketel

Vervangen gasketel door condensatieketel hangmodel

Vervangen gasgeiser

Vervangen van gasgeiser in inbouwkast badkamer voor warm water douche en keuken, best ter plaatse komen kijken.

Vrijstaand bad herstellen

Wij hebben een vrijstaand bad maar dit loopt slecht af en we vermoeden dat er in de afloop ook een lek zit. Graag hadden we dit op korte termijn laten herstellen.

Extensie aan bestaande gasleiding

Extensie aan bestaande gasleiding met +/- 4 meter tot keuken voor aansluiting gasfornuis. Er dient een bijkomend gat geboord te worden door een muur (baksteen, opening voorzien voor CV buizen is niet groot genoeg).

Aansluiting gasfornuis + waterlek elektrische boiler

Graag wil ik een offerte opvragen voor het aansluiten van een gasfornuis en het bekijken/repareren van een lek aan de elektrische boiler in de badkamer.

Sanitair herstellen of vervangen

1.Geiser werkt niet, alleen waakvlam, te weinig waterdruk? Herstellen of eventueel vervangen. 2. In keuken geen warm water wegens geen apparaat, oude woning. 3. Buizen sanitair, verkalkt of verstopt? Herstellen of vervangen. 4. Toilet geeft onvoldoende water voor grote boodschap. Herstellen of eventueel vervangen.

Plaatsen wc

Het plaatsen van een wc in een gedeeltelijk vernieuwde badkamer. Materiaal reeds beschikbaar.

Vervanging verwarmingsketel

Huidige ketel Buderus GB112-29/36 T25v doet het plots niet meer en zou vervangen moeten worden.

Vervanging vlotter wc

Wc kan niet meer doorgespoeld worden. Vlotter is stuk - graag vervanging

Nieuwe condensatieketel plaatsen

Huidige Radson gasketel te vervangen door nieuwe condensatieketel.

Waterput boren

Ik wil grondwater oppompen voor algemeen gebruik ook als drinkwater te gebruiken. Wat kost een boren van een waterput.

Installatie van nieuwe verwarmingsinstallatie

De CV heeft de geest gegeven. Ik heb maar een klein huisje, maar wil wel zo snel mogelijk installatie nieuw toestel vermits ik 8 maanden zwanger ben. Graag in de maand september.

Vernieuwing verwarmingsinstallatie-pelletketel

Ik ben aan het twijfelen over een overschakeling van mazoet naar een andere brandstof. Een pellet ketel vind ik al interessant, maar ik vind de afmetingen en mogelijkheden in combinatie met sanitair warm water onduidelijk.