Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarmingsketel herstellen:

Verwarmingsketel herstellen

Brander probeert te starten, maar lukt niet. Buderrus gasbrander
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel herstellen uit heel België:

Herstellen verwarmingsketel bulex

Bulex isofast F35 E1 G20/G25. Slaat niet meer aan, geen warm water meer Geen foutmelding

Boderus ketel herstellen

De circulatiepomp in onze verwarmingsketel van Buderus zou moeten vervangen worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Verwarmingsketel Chappée herstellen en onderhouden

Ketel van het merk Chappée geeft de laatste dagen de code E61 aan,en werkt dan ook niet meer. Daardoor hebben we dan geen verwarming en geen warm water. Onderhoud en herstelling nodig.

Herstellen ACV ketel

Ik zoek iemand dat aan ACV verwarmingsketel kan herstellen type is een Prestige 32 solo mk III , geeft fout melding E01 aan , plus onderhoud.

Verwarmingsketel en radiatoren herstellen

Huis van 4 verdiepingen. Chaffoteauketel staat op zolder. Per verdieping is een apart cicuit aangelegd maar enkel boven werkt de verwarming goed. Er zijn ook een paar minieme lekkages bij de aansluiting van de flexibele leidingen naar sommige verwarmingen, waardoor de ketel regelmatig druk verliest. Graag herstelling ketel en opnieuw afstellen van de radiatoren.

Verwarmingsketel Ferroli herstellen

De CV ketel springt soms niet aan ook al geeft de thermostaat het startsignaal door. Wanneer er op geklopt wordt start hij onmiddellijk. Vermoedelijk relais of klep die blijft plakken.

Chaffoteaux herstellen of vervangen

Verwarmingsketel Chaffoteaux - Niagara C Verwarming werkt niet meer maar er is wel nog warm water. De ketel is 10 jaar oud. Herstellen of vervangen.