Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarmingsketel herstellen:

Verwarmingsketel herstellen

Brander probeert te starten, maar lukt niet. Buderrus gasbrander
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsketel herstellen uit heel België:

Verwarmingsketel nakijken en herstellen indien nodig

Onze verwarminsketel verliest gemakkelijk druk en valt daardoor geregeld uit. Graag nazicht en eveneens keuring van de verwarmingsinstallatie.

Herstellen verwarmingsketel

De ketel slaat niet meer aan. Ik denk dat de ontsteking kapot is. Bevindt zich in de badkamer en merk is Belux.

Herstellen verwarmingsketel of vervangen toestel

Chauffageketel werkt niet meer. de ventilator van mijn Junkers ZWB 22-28 Top draait niet meer en er is dus geen ontsteking noch vlam. Mogelijks is de ventilator kapot of de printplaat dusverre dat ik het kan analyseren. Het is de bedoeling om te weten wat de exacte oorzaak is, om te weten wat de reparatiekostprijs is en of dit de moeite is. Anders kan er overgegaan worden naar het maken van een offerte voor een NIEUWE ketel. Uiteraard naar een efficiënter model om op lange termijn de kosten terug te verdienen.

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Herstellen verwarmingsketel bulex

Bulex isofast F35 E1 G20/G25. Slaat niet meer aan, geen warm water meer Geen foutmelding

Boderus ketel herstellen

De circulatiepomp in onze verwarmingsketel van Buderus zou moeten vervangen worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Verwarmingsketel Chappée herstellen en onderhouden

Ketel van het merk Chappée geeft de laatste dagen de code E61 aan,en werkt dan ook niet meer. Daardoor hebben we dan geen verwarming en geen warm water. Onderhoud en herstelling nodig.